Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Poděkování
Barka | 14.01.2013
No, možná to bylo bezva, ale byly s tím spojené určité náklady(víno, mošt, buřty...). Takže si dovoluji přednést návrh: Se+Fi(+děti) 200,- Kč, Zi 140,- Kč, Re + Wo 120,- Kč, Zd. 70,- Kč. Je to přijatelné?
Jirka už peníze poslal, přeplatek vrátím.
P. S. jsem zvědavá, kdo se ozve, že to není přijatelný :-) - Příště se griluje u něj:-)
Zdravím.
Pokladní.
Re: Re: Poděkování
Míla | 14.01.2013
No jo, to seš celá ty... Ty abys za tím zas neviděla prachy... Penízky, poďte ke mně.... Ale ten ZÁŽITEK, ten stál za to:-)
Re: Poděkování
Mlčoch | 14.01.2013
Taky díky. Příště se i obléknu :-)
P.S.: By mě zajímalo, proč Se platí dvě kila. Děti v tom asi nejedou, že? ;-)
Buřty
Renata + Pepa | 12.01.2013
Omlouváme se z opékání, včera mi vytvhli zub a nejsem moc redy a na Pepu jste asi v divadle hodili moribundus. Kašle, kýchá, smrká a povaluje se po gauči
sobotní grilovačka
Erik a Petra | 09.01.2013
V sobotu ta grilovačka samozřejmě platí, očekáváme Vás v 15h. Buřty, chleba zajisíme, Dušan doveze víno na svařáka - na to se pak složíme. Ze silvestra zbylo kafe, nějaké chipsy, křupky a další. Něco sladkého ke kávě taky bude. U Zivrů možná budou buchty, Míla taky něco dodá, ale zase ať nemáme velké přebytky.
Re: Re: Re: sobotní grilovačka
Míla | 10.01.2013
Neboooj, fakt peču já, nemusíš...:-) Klidně napiš: "Ve tři už budeme mít těch 100 hlasů spočítaných, odvezem je do Dvora a budu tam jak na koni...."
Sobota a buřtíky
Míla | 07.01.2013
Chci se poptat, zda si máme sobotní odpoledne rezervovat na grilování.
Docela se těšíme.
P. S. Upeču něco ke kávě, dlouuuho jsme nic sladkého nepekli:-)
Volejbal
Míla | 06.01.2013
Ahoj, dnes volejbal beze změny, nikdo snad nehlásil (kromě slabých a chromých kusů), že by nemohl, tak jen prosím o potvrzení, že jdete.
P.S. Vybírám silvestrovský poplatek - 200,- Kč za osobu (dospělou):-)
Jo a mám nedoplatky za tělocvičnu u některých jedinců:)
Takže se těším. Neomluvená účast na tréninku - klasický poplatek za tělocvičnu, pozdní příchod 10,- Kč!:-)
Jak na Nový rok, tak po celý rok:-) Mějte se.
Re: Re: Volejbal
dušan | 06.01.2013
nevím zda jsem chromý nebo slabý jedinec.jako mrzák snad mohu dorazit později bez hrozby pokuty.
Sobotní turnaj a Jan Chodec
Míla | 02.01.2013
V sobotu je babská liga, nevím, zda Květa či Irča jedou.
P.S. Vzkaz pro šťastného "výherce" silvestrovského Honzy Chodce(Johnyho Walkera). Vzhledem k obsahu metylalkoholu v láhvi, byla připravena i bílá hůl. Ta však zůstala v blaženkovském baru nevyzvednuta... K vyzvednutí "U Klokana".Jo a dá se použít více způsoby!
Tak ať slouží, bídáku!:-(
Re: Sobotní turnaj a Jan Chodec
Ingrid | 02.01.2013
Jestli vás je málo, tak pojedu.Není ten turnaj 6.1. ?
Re: Re: Sobotní turnaj a Jan Chodec
Dana | 02.01.2013
Je to 5.1. od půl 9., takže zatím sestava Fialka, Míla, Romana, Petra, Iva, Dana a Irča.
Re: Sobotní turnaj a Jan Chodec
Květa | 03.01.2013
Na sobotní turnaj se omlouvám.
Moc ráda bych s vámi jela alespoň na vystřídání, ale pracovní povinnosti mě to nedovolí.
Budu na vás myslet, ať se daří.
K.
Pepa má narozeniny!
Míla | 02.01.2013
Tak Pepíkovi k jeho narozeninám vše nejlepší, zdravíčko, pohodu a klid.
P.S. Vím, že ti to nehrozí, ale přejeme, ať tě nikdo nezlobí, ani nesekýruje:-)
Re: Pepa má narozeniny!
Tiskovej +Managerka | 02.01.2013
Tak vše nej......a všem dík za pěkného silvestra :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Pepa má narozeniny!
pepa | 02.01.2013
Všem blaženkám děkuji za přání a připomenutí že všechno zas bude bolet víc a dýl.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepa má narozeniny!
Ingrid + Zbyněk | 02.01.2013
Pepíčkovi přejeme mooooooooooc zdravíčka,pohody ( tu jistě má a našel u Renči ) a samozdřejmě u BLAŽENEK !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepa má narozeniny!
fialky | 02.01.2013
taky se připojujeme a přejem vše nej ...
Dobrá, začátek po šesté...
Míla | 31.12.2012
Po některých připomínkách kompromis...Začátek po šesté:-)
Silvestr ¨- začátek snad dřív
Zivrovi | 30.12.2012
A proč už ne od 17:00 hod. ? Stejně se budeme všichni doma válet a děti budou nervózní. My jsme pro 17:00 hod.
Volejbal
Míla | 30.12.2012
Dnes volejbal není, šetřete se na zítřejší volejbalový maraton:-)
Důležité!!!!
pokladní Barka | 30.12.2012
Hlavní věc, na kterou Míla zapomněla! Tělocvična bude stát 1.800,- Kč(v podstatě 2xpronájem ve výši turnaje)a k tomu se kupuje pivo a 2x po 5 litrech vína. Od oka mi to vychází 200 Kč na dospělýho. Sice ve fondu ještě nějaké peníze jsou, ale jede se celkem 12 turnajů v lize + nějakej náhodnej, k tomu svátky, narozeniny...tak bych to z toho nebrala, ale vyjádřete se. Nejsem majitel kasy, jen pouhý správce:-)
Pokyny k Silvestru
Míla | 29.12.2012
Ahoj, na Silvestra bychom se začli scházet kolem sedmé, Pivo a víno zajišťuje tradičně Dušan(díky). Vy si na něj vemte jen půllitry nebo sklinku(kelímek). My vezmem vše potřebné na kávu a čaj, včetně konvice. Vy si opět vezměte jen hrnek. Dana vezme bar. Něco k jídlu a nealkopití přiveze každý podle vlastniho uvážení. Stejně tak i pití do kalíšku:-)
My berem jednu nealkobohemku pro větši děti, jednu bohemku a medovinu.
Na přípravu nářaďovny se domluvím odpoledne s Erikem, připadně s dalšími místními. Předpokládám, že Dušan jde do práce, ale mohl by půjčit kluky?
Hry, rachejtle apod.zvažte sami.
Kdo zůstává spát, nezapomene spacák, Pepča, Erik kytaru, Zdenda notebok(neškodilo by v něm mít nějakou hudbu...)
Co vás ještě napadá???
Re: Pokyny k Silvestru
Bačkůrky se hlásí | 29.12.2012
Právě jsme se probrali z volejbalového deliria, a tak se hlásíme do stavu. Vezmeme sebou co půjde, třeba i babičku? No, Pavel potřebuje doma volno a prostor. Tak se nedivte, když nás přijde více.
Re: Re: Re: Pokyny k Silvestru
Míla | 29.12.2012
Romčo, klidně ji vem, potřebujem zabavit děti:-)
Silvestr
Dana | 26.12.2012
Ahoj Blážata, nahlaste se Míle závazně, kdo jdete na Silvestra do tělocvičny... Kvůli pivu :-)
Re: Re: Silvestr
Míla | 27.12.2012
Ahoj, počítá se se čtyřmi od Fialek, Ireků, nás, po třech od Renči Š., po dvou od Klokana, po jednom Zdendovi a Kvétě(o Vráťovi zatím žádné další zprávy), možná dorazí tajemný Zábřezan a taky Bóďa s paní Colombovou a dětmi. Kdo nedal vědět, i přes mou sms, jsou již tradičně Bačkůrky.
Na chvíli se možná zastaví Irča se Zbyňďou.
Zapomněla jsem na někoho?
poděkování Zdendovi
Erik a Petra + 2xJ | 24.12.2012
Moc děkujeme Zdendovi za to, že nám dnes zasponzoroval odpolední procházku zoologickou zahradou.
Poděkování sponzorovi
Míla | 24.12.2012
Moc děkujeme Zdendovi za to, že nám dnes celé rodině zasponzoroval vstup do ZOO. V čase vánočním se každá ušetřená korunka hodí!!!;-)