Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Pozdrav Zdendovi

Mlčoch | 01.09.2012

Díky, díky.

Dnešek byl náročný, tak jsem dal jen jedno. V příštích dnech se budu snažit reprezentovat lépe. Slíbil jsem jim, že se vrátím, chutnalo mi, obsluha byla přátelská a navíc to mám asi nejblíže.

Re: Re: Pozdrav Zdendovi

Tiskovej | 01.09.2012

Tak Zdendo,ne že uděláš ostudu blamužům jak v počtu uražených kilometrů tak zdolaných piv :-)

Re: Re: Re: Pozdrav Zdendovi

Mlčoch | 02.09.2012

Dnes jsem testoval místní pivovar. 11°, 13°, 15°, všechno tu mají dobré :-)

Re: Re: Re: Re: Pozdrav Zdendovi

Míla | 02.09.2012

Můžu potvrdit, první poslal MMS-kou a další už nezvládl...Jsou to silná piva:-)
P. S. Ale dělal jsi chutě....-)

Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav Zdendovi

Mlčoch | 02.09.2012

Už jsem zase fit, už jsem vzhůru.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav Zdendovi

Míla | 02.09.2012

Tak tomu říkám dovolená, panečku:-)

Další turnaj - přeposílám

Dana | 27.08.2012

MO KDU-ČSL Borovnice a Hostinné pořádají
22. ROČNÍK VOLEJBALOVÉHO TURNAJE smíšených pětičlenných družstev

sobota 29. září v 9:00 hod Hostinné - sportovní hala

Srdečně zdravím příznivce hry, které my říkáme volejbal. Pozvánka je určena Vám a zároveň se na Vás obracíme s prosbou o rozšíření této pozvánky, hlavně mezi ty, kteří s volejbalem teprve začínají. Není přeci důležité vyhrát, ale … nechat nás vyhrát. Na Vás všechny se za pořadatele těší
Pavel Votoček

startovné 500KČ
sálová obuv

Neděle volejbal

Míla | 26.08.2012

Ahoj Blaženky, dnes by měl být volejbal od pěti hodin, nevím, jak vypadá antuka, možná přihoďte do tašky i sálovky.
P. S. Omluveni pro dnešek jsou Květa, Libor a Irča. Má přijít Péťa, máme blahopřát:-)

Nabídka z Lomnice

Dana | 23.08.2012

Ahoj volejbalistky,

chtěli bychom společně se správcem sportovní haly v Lomnici nad Popelkou uspořádat volejbalovou nereligu žen. Organizaci a všechny věci kolem budeme řešit začátkem září. Teď mi jde jen o to zjistit, zda bude o tuto soutěž mezi Vámi zájem a zda se do toho máme pouštět.
Princip bude podobný jako u nereligy mixů - série několika celodenních turnajů, pouze s tím rozdílem, že se sejdeme méněkrát. Předběžně by to mohlo být 2x na podzim a 2x zjara. V případě zájmu můžeme počet turnajů přizpůsobit. Místo konání bude tedy v hale v Lomnici nad Popelkou a termíny turnajů mohou být jak soboty tak i neděle.

Prosím o šíření této informace dále a zároveň o Vaše názory, přihlášky, dotazy.

Díky za odezvy!

Zdraví
Jana Hejtmanová

CO VY NA TO, BLAZENKY :-) ?

Re: Nabídka z Lomnice

Renata Š | 24.08.2012

Hezký, ale nevím jestli budeme ještě někdy doma.

Re: Re: Nabídka z Lomnice

Dana | 24.08.2012

Jde o to, jestli plánijí i mix. Pokud by byla jen ta ženská liga neregistrovaných, jelo by se 4x. V neděli se dohodneme.

Volejbal - turnaje

Dana | 23.08.2012

Ústí - 1. 9. - přihlášen
Pecka - POZOR! - pravděpodobně přesunut zpět na 15. 9.

Nedělní mňamka

Renata Š | 22.08.2012

Mílo, ale i ostatní, kdo mají zájem něco dobrého doma upéct, píšu recept na nedělní dobrůtku, co jsem přivezla.

Krémové řezy

300 g polohr.mouky, 150 g moučkového cukru, 100 g rozpuštěného vlahého másla, 3 pol.lžíce oleje, 2 vejce, 2 pol.lžíce Nescafé, 2 pol.lžíce kakaa, 250 ml mléka, 2 pol.lžíce rumu, 1 prdopeč.
všechny suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Peče při 180°C cca 15-20 min.
Krém: 750 ml mléka, 3 vanilkové pudinky, 4 pol.lžíce cukru- uvaříme a ještě do teplého zašleháme 2 tvarohy. 1 máslo vyšleháme s cukrem moučkou (podle chuti) a postupně přidáváme vychladkou tvarohovou směs, nakonec přidáme rum (nedávala jsem, moc mi tam nechutnal). Krém rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao. Piškot potřeme světlým krémem a potom tmavým.
Poleva: 2 čokolády na vaření, 2 zakysané smetany
čokoládu rozehřejeme nad párou nebo v mikrovlnce a ještě do teplé zašleháme zakysané smetany.

Dobrou chuť blaženky a blamuži( a vy nešetřete chválou)

Re: Nedělní mňamka

Míla | 22.08.2012

Děkuju, hodná holka:-)

volejbal - úterý

Dana | 20.08.2012

Volejbal je od 18.00 v BT.

Volejbal - turnaje

Dana | 20.08.2012

Ahoj, jen připomínám, že 1. 9. je turnaj v Ústí, 8. 9. na Pecce.

Re: Volejbal - turnaje

Míla | 21.08.2012

Jsme na ně přihlášeni?

Volejbal

Míla | 19.08.2012

Dobré ráno, Blaženky. Jak to dnes vidíte s volejbalem? My určitě můžem(na Zábřezi-nevíme, jak to tam vypadá po fesťáčku, i do BT). Měli bychom popřát Renče Š. k narozeninám a paní Broučkové k sváku:-)

Péťa má svátek!

Míla | 17.08.2012

Všechno nejlepší paní Broučkové k svátku!!!;-)

Re: Péťa má svátek!

Tiskovej | 17.08.2012

Všichni od tiskového přejí paní Broučkové taktéž vše nej:-) :-) :-)

Poděkování

Šenkýřovi | 16.08.2012

Zdravíme Blaženky. Až teď se dostáváme k tomu, abychom Vám poděkovali za tvrdě odvedenou práci okolo svatby. Všichni byli s obsluhou, sálem, fotkami,... velmi spokojeni a ptali se, kde jsme sehnali takové pracanty. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že v sobotu všichni dorazíte :-)

Renča

Erik a Petra | 10.08.2012

I my se připoujeme k blahopřání Renatě, ať častěj vyhráváš ve střihačce o řidiče a nemusíš tak často upíjet čaj a vodu.

Re: Renča

Fialky | 11.08.2012

fialky se také připojuji k zástupu gratulantů.Renčo vše nejlepší.

Všechno nejlepší Renče Š.!!!

Míla + zbytek rodiny | 10.08.2012

Dovolujeme si popřát všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Přejeme ti hodně zdraví, spokojenosti, spoustu ušlapaných kilometrů na zcela nenáročných stezkách, příjemné parťáky na výletech, kteří tě vždy nechají chvíli odpočinout a hodně a hodně úsměvů...
P. S. A taky přejeme, aby ses už konečně naučila pít pořádně pivo:-)

Re: Všechno nejlepší Renče Š.!!!

Tiskovej | 10.08.2012

Všichni od tiskového se připojují ke gratulaci :-)

Koláče

Dana | 05.08.2012

Ahoj Blaženky, děkuji za pomoc při pečení koláčů.Doufám, že si na mě vzpomenete, až budete píct vy, abych se mohla revanžovat. :-).
Díky moc.

Re: Koláče

Taťka | 07.08.2012

a nebude se plánovat na sobotu zase nějaký tajný výlet??? :-D

Dřevěnice

Taťka | 02.08.2012

Nejel by se někdo v sobotu, nebo v neděli podívat do Dřevěnic? Prý se tam hraje docela dobrý volejbal...
;-)
P.S. myslím tím na kolech...

Re: Dřevěnice

Dana | 03.08.2012

Pečení koláčů bych odřekla, ale to kolo rozhodlo :-). Já tedy ne :-).

Re: Re: Dřevěnice

Taťka | 03.08.2012

Tak na kole se ti nechce??? Nevím, nevím, jak se to bude líbit kondičnímu!

ženský losovatelný turnaj v ústí

Dana | 01.08.2012

Psala mi Jana z Ústí: (jen připomínám zábřezský fesťák 18.8.)

Ahoj Dano,

chtěla bych se zeptat na předběžný počet hráček, které od vás přijedou na náš losovaný ženský turnaj 18.8. do Ústí.
Všichni to nechávají na poslední chvíli a já zatím vůbec nevím, na čem jsme. Dej mi prosím vědět, díky.
Jana

Dejte vědět, jestli některá pojedete.

Koláče

Dana | 01.08.2012

Ahoj Blaženky, tak jsme dnes provedli zkoušku pečení koláčů. Už teď je nenávidím :-). Mám domluvených 15 lidí a asi by to stačilo, ale po dnešku si říkám, že každá další šikovná ruka dobrá. Pokud by některé z vás nevadilo strávit sobotu u plechu a válovníku, ráda vás uvidím :-). Začínáme v 8h v jídelně v BT. Dííííky.
P.S. Nemáte někdo zdroj na mák?

Re: Koláče

Mlčoch | 01.08.2012

Nabídl bych se jako výstupní kontrolor kvality, mohl bych každý n-tý kousek sežrat, ale bohužel budu celý víkend pryč :-(
Takže se tímto omlouvám i z nedělního volejbalu.

Re: Re: Koláče

Míla | 01.08.2012

Pochopila jsem dobře, že je tedy funkce výstupního kontrolora stále volná???:-)

Re: Re: Re: Koláče

Dana | 02.08.2012

Jasně :-)

Volejbal - úterý

Dana | 30.07.2012

Ahoj, ženský volejbal od 18 h v BT.

Re: Volejbal - úterý

Míla | 30.07.2012

Beru na vědomí a těším se:-)

Vítěz

Míla | 30.07.2012

Koukám, koukám, že největší pivo v Krakově jsem měla já:-) A náš paparazzi byl u toho:-)
P. S. Jinak moc pěkné fotky, Zdendo:-)

Volejbal

Míla | 29.07.2012

Tak prý dnes volejbal pro nepřízeň počasí není...:-( Ach jo...

???

Taťka | 26.07.2012

Jaký tady je mrtvo, když jsou všichno u moře, co???

Re: ???

Mořští vlci | 28.07.2012

Tak jsi to tu mohl trochu rozjet, takhle zas musíme my...No aspoň si tady doproberem, co jsme nestihli tam...:-)

TURNAJ

Dana | 20.07.2012

Ahoj, zítra nás všechny bere Jirka, vyjíždíme ráno v 8 ze Zábřezí - směr Třemešná - Dvůr - Vlčkovice. Máme ještě dvě místa.

Vzkaz pro Erika...

Míla | 19.07.2012

Eriku, to jsi mě zklamal... Nečekala bych, že se na tomhle budeš podílet...:-(
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=273596&sId=&mId=

Úterní volejbal

Dana | 16.07.2012

V úterý je volejbal od 18. h v BT. Dle počasí venku (popř. v tělocvičně).

Narozeniny

Kondiční | 16.07.2012

Tak ještě připomínám, kdo budete chtít Blaženky a Blamuží semnou oslavit mé narozeniny, tak v sobotu přijeďte po turnaji ve Vlčkovicích.Včera jsme se dohodli, že se bude točit Kozel 11 st. Kdo bude chtít u nás přespat, tak ať si vezme spacák. Nebude to velká oslava, nejsou to přeci jenom žádné kulatiny nebo půlkulatiny, pojal bych to spíše jako příjemné posezení, třeba možná po úspěšném turnaji.

Volejbal

Dana | 10.07.2012

Ahoj, dnes (zatím předběžně - pokud se nepřižene nějaká divočina) bude volejbal od 18 h na Zábřezí u koupaliětě.

Polsko

Mila a Libor | 08.07.2012

Ahoj, chceme poděkovat našim organizátorům Irče a Zbyňkovi za spoustu pěkných(a pro někoho ještě hezčích:-))zážitků z Polska. Velmi pěkné ubytováni za slušnou cenu, super snídaně, fajn grilovačky a večerní posezení... Stihli jsme toho opravdu spoustu a krom toho, že jste mě chtěli ztratit v Krakově, to bylo bezva...:-)
Děkujem Karlovi a Karlovi za odvoz, panu kulturnímu za pivko (příště větší balení, když jede Zdenda:-)), Martinovi za super grilovačky a všem ostatním za prima společnost a toleranci:-)
P.S. Každej jsme nějakej, ale je super, že se s tím dokážem navzájem vyrovnat:-)
P. S. 2 Škoda, že jsme si nestihli zahrát na tu schovávanou a že jsme „hledali” jen tu Romanku, protože měla peníze...:-)

Re: Polsko

Dana a Jirka | 09.07.2012

I my děkujeme. Překvapilo nás, jak pěkné je okolí Krakova. Středověké centrum města bylo úžasné, doly úplně jiné, než třeba v Rakousku, počasí docela jako v létě :-). O to víc chutnalo pivo. :-).

Tak se všichni mějte a kontrolujte fotogalerii :-).

A jak zítra volejbal, necháme ho od 18 h v BT nebo jste se dohodly na Zábřezí?

Re: Polsko

Taťka | 11.07.2012

bylo to opravdu hezké, ubytováním počínaje a Wieličkou konče...
Díky!

????

Ingrid | 03.07.2012

Trošku se to rozhazelo,ale snad to nevadí......

Záznamy: 1351 - 1400 ze 6645
<< 26 | 27 | 28 | 29 | 30 >>
Přidat nový příspěvek