Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Pro účastníky zájezdu POLSKO

Prezidentovi | 03.07.2012

První den - odjezd 6.00 hodin ze Zábřezí a postupně se budou
5.7. nabírat další dle dohody.
Pepa-Renča,Romča,Martin a Pavel
Jirka- Dana,Fialky 2,W. 2,S. 2 a Zdenda

Osvětim- objednaná prohlídka na 13.00 hod. s českým
průvodcem,která bude trvat asi tři hodiny.Bude se
platit asi 150 Kč/os.

Niepolomice-příjezd do penzionu mezi 18:00-19:00 hodinou.

Druhý den-KRAKOV- celodenní prohlídka
6.7.

Třetí den-SOLNÉ DOLY VIELIČKA-dopolední prohlídka
7.7.
( asi 3 hodinová ),vstupné 350 Kč.Něco teplého
na sebe.Otevírací doba je od 9.00 -14.00 hodin.
Odpoledne podle počasí ,nějaké koupaní,když
najdeme koupaliště.
Nebo OJCOVSKÝ NÁRODNÍ PARK.

Čtvrtý den-OJCOVSKÝ NÁRODNÍ PARK-mnoho památek
8.7. k vidění.

Odjezd do Čech...????

Karas hlásí- čtvrtek jasno 31 stupňů
pátek jasno 31 stupňů
sobota polojsno,možná přeháňka 29 stupňů
neděle oblačno,déšť 27 stupňů

Slunce v duši.......prezidentovi

PS: Doprava se rozpočíta na obě auta dohromady ( děleno 14 ).
Pověřena naše nejlepší pokladní.

Poděkování Lence za objednáni průvodce do Osvětimi.

Deštníky raději sebou...

Mlčoch | 02.07.2012

https://www.yr.no/place/Poland/Lesser_Poland/Krakov/long.html

Re: Deštníky raději sebou...

Míla | 02.07.2012

Aaaaaaa, druhej Karas....:-)

Re: Re: Deštníky raději sebou...

Mlčoch | 02.07.2012

To zní skoro jako urážka ;-) Jenom jsem se podělil o informaci, je to můj oblíbený server.

stranky

Romana | 02.07.2012

Našla jsem stránky v polštině, kde se můžete informovat ohledně prohlídek. Ve 14:00 hodin je plánována i prohlídky v českém jazyce. Hodinu před je ve slovenštině. Tak bychom se mohli do toho i vejít. Bohužel o nutnosti rezervace, jsem se nic nedočetla. Nuž, podívejte se i vy, třeba najdete další užitečnosti: pl.auschwitz.org

Re: stranky

Renata Š | 02.07.2012

Ty seš ale šikovná, hezké stránky. Když jsem si dala přeložit, některé věty jsou dost krkolomné.

Polsko

Ingrid a Zbyněk | 01.07.2012

Ubytování v Niepolomnice, vila OSTOJA.V některých pokojích je kuchyňka a restaurace je v areálu.Nebo na LIMBA penzion 7396.
Je tam volejbalové hřiště ( oblečení na sport sebou ),fotbalové hřiště,stolní tenis ,gril.....
Osvětim- našla jsem telefoní číslo ,tak to zkusíme objednat.Jinak se tam může snad i bez průvode.Vstup je zdarma,nebo jen malý poplatek.Podle návštěvy v Osvětimi se upřesní čtvrteční odjezd.
Zatím se přesunul na 6.00 hodin!!!!
Předpokládaná prohlídka Osvětimi je ve čtvrtek mezi 12 - 13 hodinou.
Jeden den bude celý věnovaný prohlídce KRAKOVA ,další den VIELIČKA-solné jeskyně ( mikiny sebou ) a OJCOWSKÝ NÁRODNÍ PARK( zámek Pieskowa Skala ) dle domluvy.
Zítra další informace.

Volejbal

Dana | 01.07.2012

Dnes bychom se měli dohodnout ohledně Polska, takže doufám všichni na volejbal dorazíte :-).

Stravování Polsko

Ingrid | 01.07.2012

Myslím si,že v Polsku se dá najíst jako u nás a klobásky mají možná ještě lepší.Nějaká restaurace se určitě navštíví , Zdendo !!
Někdo si dá jídlo a jiní pivko.Na cestu si raději přichystejte svačinu.
My tentokrát jedeme za poznáním a hubnutím.....?????!!!!!!!!

Re: Stravování Polsko

Míla | 01.07.2012

Do Osvětimi za hubnutím...to je příznačný...:-(

Počasí - Polsko

Ingrid | 29.06.2012

Karas hlásí na zájezd do Polska horké počasí,až 30 stupňová tepla.
Lehké oblečení a hodně tekutin ( i nealkoholické ).

Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 28.06.2012

Omlouváme se za pozdější informace.
Jede se 5.7.-8.7. 2012.Odjezd asi v 9.00 hodin.Sraz dle dohody.
Jede 14 účastníků zájezdu a dvě auta.Pepa + Renča Š. + další tři.
Jirka bere bednabus- Jirka( samozdřejmě) +Zbyněk,Ingrid + 6.Je to asi 400 km a pojede se na Náchod,Klotsko....atd.Předpokládaný příjezd do Polska do penzionu je asi v 16.00 hodin.Bude se doplácet ubytování - os/ 500 Kč.Bude se platit zlotým .Kurs je asi 6 Kč/zlotý.Je potřeba ,aby jste měli každý nějaké zlotý na vstupný a pivko.Ubytování je se snídani....doufám.Počasí upřesním a na vstupný se ještě podívám.Jestli máte nějaké dobré nápady....PIŠTE !!!!Je to společný zájezd......

Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Taťka | 28.06.2012

mrknětě se na "Ojców" ... bylo mi doporučeno kamarádem na naší ambasádě v PL a také našimi polskými spolupracovníky...
Od Krakova to není zas tak moc daleko a mohlo by to být hezký...

Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Renata Š | 29.06.2012

Chci se zeptat do Osvětimi máme objednanou prohlídku? Četla jsem na netu, že pokud objednáme skupinu je to i s českým průvodcem.

Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 29.06.2012

Ne nemáme.Zkus to objednat na pátek ,nebo sobotu.
Nezapomeňte se pojistit.

Re: Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Ingrid a Zbyněk | 29.06.2012

Nejlépe dopoledne kolem 10.00 hodiny.

Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Mlčoch | 29.06.2012

Jak je to vlastně se stravou? Počítá se s nějakými restauracemi, nebo mám začít křečkovat zásoby?

Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Míla | 29.06.2012

Radši křečkuj, ale malá rada, čekala bych, že prezident nedovolí Irénce odjet bez řízků, tak mu je v případě nouze sežerem:-)

Re: Re: Re: Zájezd Krakow,Osvětim a Vielička,

Tiskovej | 30.06.2012

Mílo dobrej nápad s těma řízkama,akorád bych potřeboval nějak nenápadně Irence naznačit,že mám radši kuřecí,aby nenapekla zbytečně moc vepřových:-)

Osvětim

Taťka | 28.06.2012

Ahojda kamarádi a hlavně prezidentovi... není pomalu čas dát nějaké podrobnější instrukce k výletu do PL?

Fotky z turnaje

Mlčoch | 26.06.2012

Odkaz ve Fotogalerii...

Re: Fotky z turnaje

Tiskovej | 26.06.2012

Zdendo šikulka:-)

Třešně

Míla | 24.06.2012

Zapomněla jsem nabídnout tŕešně, poku někdo chcete, přijeďte si natrhat. A myslím, že jsou k mání i višně.

Re: Třešně

Renata Š | 25.06.2012

Já bych měla zájem o višně. Pokud jsou už zralé, dej vědět kdy a kde si je můžu natrhat. Děkuji

Re: Re: Třešně

Míla | 25.06.2012

U nás a vzhledem k tomu dešti co nejdřív.
P.s. Pořád řeším, zda to jsou višně, třeba poradíš...

Losovatelný turnaj žen

Dana | 20.06.2012

Ahoj volejbalistky,
v příloze najdete pozvánku na náš losovaný turnaj žen, který se bude konat 18.8.2012 na kurtech v Ústí u Staré Paky.
P. S.: Pozvánku jsem přeposlala všem, kteří dali Zdendovi e-mail adresu.

Rosnička Karas

Ingrid | 20.06.2012

Hlásím na sobotu nádherné počasí,jak na volejbal ,tak na popíjení ....21 - 25 stupňů - skoro jasno,až polojasno.
Prezident na turnaj pojede,ale hrát nebude.Pomůže s organizací.

Pozvánka na turnaj v Kohoutově

Dana | 19.06.2012

Kdy: sobota 30. 6. 2012
Kde: hřiště Kohoutov
Kolik: 3 + 3

Ženský turnaj v Kohoutově je 28. 7.

Chystání turnaje

Dana | 19.06.2012

Ahoj, v pátek někteří nemohou přijít chystat turnaj, takže jsme se dohodli, že každý, kdo může, musí :-).
Sraz v 18.00 u stánku na Zábřezí. S sebou vezměte ceny pro družstva a rozmyslete si, co upečete, ať tam není jen sladké.
A taky dejte vědět, jestli (hlavně NĚKTEŘÍ) budete hrát za Blaženky, nebo jestli dáte SVÉ družstvo :-). Družstva se postaví rovnoměrná, protože všichni jste dobří :-).

Re: Chystání turnaje

Míla | 19.06.2012

Upeču šneky a pak něco sladkýho. Jednu cenu dodám, pokusím se dorazit, ale dřív jak v sedm to asi nebude. Libor v pátek lítá, nebude vůbec.

Kdo se také najde?

Mlčoch | 19.06.2012

https://goo.gl/maps/aEsZ

Fotky...

Mlčoch | 18.06.2012

...jsou ve Fotogalerii.
Přidány také dva odkazy na záznam trasy z GPS (tvrz Skutina, Velká Deštná). Ze soboty bohužel jen první výlet. Záznam druhého je dost nepoužitelný vzhledem k častým výpadkům (špatný příjem signálu v lese apod.)

Omluva z hraní na turnaji

Mlčoch | 18.06.2012

Ahoj, jenom jsem chtěl zavčas zopakovat, co jsem říkal v sobotu u ohně. Měl jsem dojem, že to někteří nebrali úplně vážně. Nechtěl jsem to tam moc řešit, stejně by to nemělo smysl jeden proti všem.
Chodím teď 3x týdně na RHB s patou a nacpal jsem v uplynulých týdnech a měsících dost peněz do rehabilitace s ramenem, která stejně nebyla 100%. Nemyslím, že je dobrý nápad všechno během jednoho dne zahodit a dodělat se.

Tajný výlet

Mi+Li+Ba+Ja | 17.06.2012

Blaženky děkujeme Vám, že jsme s Vámi mohli strávit opravdu moc, moc fajn víkend. Oceňujeme, že jste nás chtěli vůbec v pátek najít a že jste, ač jste mnohde bloudili, své snažení nevzdali a našli nás. Moc děkujeme za dárečky a za nápadite předávání a blahopřání...Díky za super dny, fajn večery a noci. My jsme si opravdu víkend užili a rozhodně na něj budeme vzpomínat:-)

Re: Tajný výlet

Tiskovej | 17.06.2012

S<censored> díky.......:-)

Re: Re: Tajný výlet

Mlčoch | 18.06.2012

Přidávám se s díky :-)

fialky | 18.06.2012

Take my se musime připojit k poděkovani za nadherny víkend prožitý s blaženkama.DÍK. P.S. Zdendo dík za sud.

Taťka | 18.06.2012

Bylo to opravdu super... moc jsem si užil pátek a Lenka si chválila sobotu a neděl :-D
P.S. přineslo to i námět na sportovní výlet...
cyklobusem z Jaroměře na Šerlich a po vlastní ose domů. Tak přemýšlůejte kdo by se přidal!

Ingrid a Zbyněk | 18.06.2012

Super víkend.....díky.Trochu jsme bloudili,ale aspoň je na co vzpomínat.Příště potřebuje prezidentský pár doprovod,jak se správně patří a ne, že mu každý ujede!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Tajný výlet

Míla | 18.06.2012

To ale budete muset jezdit s vlaječkami:-)

Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Míla | 13.06.2012

Myslím, že zítra dělají Bačkůrky v Ostravě státnice...Myslím, takže držime, co máme:-)

Re: Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Renata Š | 14.06.2012

Tak Bačkůrky už jsou bakalář

Re: Re: Státnice v bačkůrkách, nebo Bačkůrky u státnic?

Míla | 14.06.2012

Gratulovali jsme sms-kou, ale gratulujem i zde!!! Jsi šikulka, nejsi ty čirou náhodou Blaženka???:-)

Asi změním obor působnosti.

Libor | 12.06.2012

https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU

poděkování

Taťka | 11.06.2012

Rád bych za svoji Lenku poděkoval za přáníčko. Moc nás to potěšilo. Jste hodní, že jste si na ni vzpoměli i když není ani u Blaženek, ani ve fanklubu...

Neuvěřitelný úspěch, celý táta!!

Libor | 11.06.2012

https://www.dvanactyhrac.cz/aktualne?a21359c2b324c63462f772a0a7695c94

Účast na tajném výletu.

Ingrid a Zbyněk | 11.06.2012

Zbyněk jede , až do neděle.

Tajný výlet

Míla | 10.06.2012

Ahoj, pár informací k tajnému výletu. Odjezd by měl být v pátek kolem čtvrté hodiny, bez nás. Pokud se Liborovi zadaří, připraví pro Vás slepou mapu, či nějakou podobnou kulišárnu. Tím samozřejmě sledujeme to, že nás najdou jen ti šikovnější, a tím pádem bude levnější ubytování. Čím méně lidí nás najde, tím méně peněz utratíme za ubytování:-) Co se týče dotazů ohledně spacáků a podobných blbin...Nepotřebujete, jste přece mladí, k čemu spacák, máte se rádi, to Vám musí stačit...Ani karimatku...Znám takové Blaženky, které celou noc probdí, je zbytečný, aby jste se s tím tahali:-) Ani stany nepotřebujete...Máte auto, tam se dá taky schovat..:-)
Jiná věc jsou ovšem tělesné požitky. Neradujte se, píšu o jídle a pití:-) To si vemte, to Vám nedáme, sami máme málo...Musí Vám stačit ubytování:-) Můžete mít s sebou napečeno (ke snídani či kávě se to hodí), čaje, kávy vemte taky, můžete mít uvařeno(můžeme ohřát, k tomu možnosti máme) a chystáme sedět u ohně, takže něco na opečení mějte též... Máme domluvené i ledničky, takže vemte, co chcete.
Pití bychom mohli řešit společně, viděla bych to asi na soudek piva a možná i limonády. Máme dost dětí...
Co na sebe? No tak asi v čem se cítíte dobře, do divadla ani kina Vás nezvem, to by se prodražilo, takže oblečení do přírody, nějaké dobré boty na vejšlap, pláštěnku v případě deště, sluneční brýle a ochranný krém (Jirko, radši vyšší než nižší faktor). Plavky mít můžete, ale nevím na co... Holinky nepotřebujete, máme objednané pěkné počasí.
A co ještě potřebujete vědět??? Peníze na lehkou útratu (třeba kdyby jste nám chtěli vděčně koupit pivko na vejšlápku), batůžek na túru, placatici se slivovicí (kdyby se nám Kuba zase někde umazal barvou...) a hlavně dobrou náladu. Tu s námi budete potřebovat:-)
Co se týče možností někde něco koupit (pečivo apod.), je to poměrně omezené. Spíš nulové. Vemte s sebou. Ale nebojte, už tam mají zavedenou elektřinu a prý už tam občas teče teplá voda:-) Nedávno už se tam i lišky naučily popřát dobrou noc.
P. S. Erik a Pepa mají povinnou kytaru, Jirka nebo Dušan chlazení:-) Společenský oblek mít nemusíte, i když slavíme čtyřicetiny, zvykli jsme si, že chodíte jak vandráci...:-)
P. S. 2 Jo a nebojte se klidně zeptat, pokud jsem na něco zapomněla. Asi Vám neodpovím, ale za zeptání nic nedáte:-)

Mlčoch | 10.06.2012

Jestli má být ten soudek piva společný, tak by to mohl být ten můj, co jsem vám slíbil, ne? :-)

Míla | 10.06.2012

Tak to je super, pivo už máme...:-)

Záznamy: 1401 - 1450 ze 6645
<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>
Přidat nový příspěvek