Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 11.06.2012
Z nádobí jen půllitry...Na ty bych zapomněla, ať to nelemcáte z hořčičáků:-) Vím, že jste zvyklí, ale čtyřicetiny...:-)
Re: Tajný výlet
Taťka | 11.06.2012
moc rádi bychom s vámi jeli, ale po gatulaci od Barky se na to asi vykašleme...
Re: Dnes se trénuje - KDE?
Míla | 10.06.2012
Jo, jo, v Třemešný od půl druhé leje...Takže tělocvična...
Hlasujte
Dana | 09.06.2012
Ahoj,
podpořte svým hlasem obrázek Karolíny Hoškové :-). Díky.
https://www.detimaluji.cz/index.php?act=picpolls&cat=2428&id=171144&vote=1
Tajný výlet
Míla | 04.06.2012
Ahoj Blaženky, potřebovala bych od Vás potvrdit účast na tajném výletě, prosím proto, abyste napsali v kolika lidech se naší zahradní párty zúčastníte:)
První informace: Odjezd v pátek, kolem čtvrté, návrat v neděli, dle počasí a chuti cokoliv s námi ještě někdy podniknout:-) Odhadem též kolem čtvrté. S nedělním volejbalem v BT už ale nepočítáme:-)
Mlčoch | 05.06.2012
Zatím +1. Uvidím, jaké další informace se ještě dozvíme ;-)
Renata Š | 05.06.2012
Jo a potřebujeme sebou něco, jako třeba stan, spacáky, peníze, jídlo atd.?
Re: Re: Tajný výlet
Míla | 05.06.2012
Další informaci až v neděli, ber to jako etapový závod:-)
Re: Re: Re: Tajný výlet
Taťka | 05.06.2012
a já taky budu potřebovat vědět, kam se jede, abych tam za váma mohl (mohli) dorazit...
Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Ingrid a Zbyněk | 05.06.2012
Zbyněk může jen v pátek a část soboty. Taky by potřeboval vědět kam se jede.Já jedu.Snad se mě v práci podaří osvobodit.Jinak bych mohla až v sobotu.
dušan | 07.06.2012
jak tak koukám,tak jsme asi poslední,kdo nepotvrdil učast. tak fialky asi 2+2.
Tiskovej | 07.06.2012
Dušane,nejseš poslední,největší lajdák jsem já s Danou,jenže mi nevíme jak naši mladí,zatím se nevyžvejkli,jinak jistý je jeden plus jedna.
Bačkůrka | 10.06.2012
Nenene, poslední jsem já! Juklík jede na ryby a mě se nechce. Takže Juklovi nebudou o víkendu do páru. Otázka je, zda se výletu může zúčastnit jen jedna bačkůrka z páru?
Míla | 10.06.2012
Může, Mlčoch je taky singl:-) Můžete utvořit pár...:-)
Re: Re: Re: Tajný výlet
Mlčoch | 10.06.2012
Co všechno to obnáší? Aby z toho náhodou nevyplývaly nějaké povinnosti, co já vím...
Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 10.06.2012
Neboj, jak jsi kdysi řekl na Dubině: „Jestli už má děti, tak to bude bez práce...”
Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Mlčoch | 10.06.2012
To se mi ulevilo. Takže trenky stačí jedny :-)
Re: Volejbal úterý
Míla | 04.06.2012
Když s tebou to je těžký, když volejbal není, tak ty přijedeš a nemáš s kým hrát a když volejbal je, tak se nás zase straníš...:-) Takhle se v tom volejbale nezlepšíš:-)
P.S. Má ještě první dáma smysl pro humor, nebo už se na mě ani nepodívá???:-)
Re: Re: Volejbal úterý
Mlčoch | 04.06.2012
Moudrá slova. Nebylo hezké nechat nás samotné v tom pekáči s vynikající buchtou, co byla dodatečně k Dušanovým narozeninám. Ani já už nemohl... Medovina nevím, páč jsem byl řidič. Ale ostatním myslím také chutnala ;-)
Kino
Míla | 01.06.2012
Ahoj, zítra a v neděli dávaj ve Dvoře v kině z upoutávek možná dobrou komedii - Tady hlídám já....Hlásí se někdo??? Ale je to od sedmi (my teda v sobotu slavíme s rodinou, ale v neděli...možná...):-)
Re: Kino
Mlčoch | 01.06.2012
Některé hlášky vypadají dobře :-)
Třeba "Kdybys nebyl blbej..."
Re: Dvojčatům a Liborovi: Na zdraví
Mlčoch | 26.05.2012
Vše nejlepší všem.
Už i Ty, Libore? Za chvíli zůstanu ve své 3x kategorii sám...
Volejbal neděle 27.5.
Míla | 26.05.2012
Ahoj Blaženky, mám sem hodit zprávu, že volejbal je zrušen, neb na Zábřezí je dětský den. Srdečně všichni zváni:-)
Barka slaví?
Mlčoch | 24.05.2012
Oficiální oslavná akce bude v červnu, to víme, ale raději popřeji i dnes. Jeden nikdy neví ;-)
Takže všechno nejlepší, milá Barko!
Re: Barka slaví?
Taťka | 24.05.2012
já popřeju až zítra a popřeju oběma najednou.... :D
ne těď vážně, přeji oběma všechno nej... Barce plnou kasu a Liborovi ? asi hodně práce a dobrých pacošů :D
Buďte stále takhle mladí!!!!!
Re: Barka slaví?
dušan | 24.05.2012
I já se připojuji ke gratulantum a barce přeji vše nejlepší a hodně zdravíčka.
Re: Re: Barka slaví?
Barka | 24.05.2012
Děkuji Vám, Blaženky, jste moc hodné, že jste si vzpomněly, však jsem ty svý kulatiny dnes řádně zapila jednou kávou a jedním pitem:-) Takže budu hodně zdravá. Asi. Myslím.:-)
poděkování
dušan | 22.05.2012
milé blaženky,chtěl bych poděkovat za nevšední kulturní zážitek. koncert skupiny 4tet byl opravdu super a moc se mi libil.Děkuji
Veeeelkáááá gratulace
Míla | 22.05.2012
Dovoluji si dnes pogratulovat dvěma Fialkám. Jednomu velkýmu, který má dnes narozeniny a druhýmu, tomu menšímu, co je ale větší, k úspěšnému složení maturity!!!:-) Užijte si to, chlapi!!!
Re: Veeeelkáááá gratulace
Tiskovej | 22.05.2012
Taky se připojujeme ke gratulaci a v sobotu to určitě náležitě oslavíme:--)
Re: Re: Veeeelkáááá gratulace
velká malá fialka | 22.05.2012
děkujem a určitě nezapomeneme na nějakou pozornost pro blaženky.
Re: Re: Re: Veeeelkáááá gratulace
Míla | 22.05.2012
Sama jsem se do toho zamotala, teď nevím, která velká malá Fialka odepsala...:-) Ale sázím na velkýho malýho, protože malej velkej určitě zapíjí..:-) Nebo jsem třeba taky pěkně vedle...:-)
Helicopter SHOW 2012
Mlčoch | 20.05.2012
Pro případné zájemce pár fotek ze včerejška:
https://zdenekhamanphotography.com/2012-05-19/Helicopter-SHOW-2012/