Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
poděkování
Taťka | 16.05.2012
Milé BLAŽENKY dnes jsem naplnil váš dáreček.
Je to velice praktické, ale kupodivu na vás nezbyde...
Díky
Re: poděkování
Míla | 16.05.2012
Hamťáku, po tolika utopencích ti bude blbě...Ale přejem ti to:-)
Re: Re: poděkování
Taťka | 17.05.2012
no teď ale nevím co mi přejete.... ale jak vás znám tak to nic dobrýho nebude :D
Helicopter show
Míla | 16.05.2012
Ahoj, chystáte se někdo v sobotu mrknout na vrtulníky a šílence v podvěsu?
Re: Helicopter show
Taťka | 16.05.2012
přemýšleli jsme o tom... loni to nebylo špatný... a ta koncovka na Zdobíně a pod pergolou to byla třešinka na dortu :D
Re: Re: Helicopter show
Míla | 16.05.2012
Ještě to připomínej, Dana měla rezatý keříky ještě pár měsíců...;-)
Tiskovej | 16.05.2012
já bych jel,na Libora pod vrtulníkem se těsím,mužu vzít bednabus a ještě připomenu turnaj,jestli ho budem dělat,tak bychom měli rozeslat pozvánky s termínem a místem konání,díky čau:-)
Taťka | 16.05.2012
a nejel by někdo na kole?
slyšel jsem, že prý Mlčoch má dobré kolo, a tiskový má kolo i s vlkem :D
Petra | 17.05.2012
Erik je v práci, tak bych mohla vyvézt děti na výlet. Bude místo v bednabusu pro 3 ks?
Tiskovej | 17.05.2012
Petro určitě 3 místa jsou a ještě další 4 tak se někdo přihlaste ať nejedu poloprázdnej:-)
Re: Re: Re: Helicopter show
Mlčoch | 17.05.2012
Díky za nabídku, ale já asi pojedu vlastním.
Chci být časově nezávislý, už to mám fakt dlouho v kalendáři a plánuju fotit dokud nepadnu nebo nebude konec :-) A to vy už určitě budete na Zdobíně ;-)
dušan | 17.05.2012
taky máme v plánu sobotní podívanou na jednoho z blamužu při letové ukázce.takže jedem.
Úterní volejbal
Dana | 16.05.2012
Pokud bude příští týden v úterý solidní počasí, budeme hrát venku v Bílé Třemešné od 17.30 h.
Volejbal
Míla | 12.05.2012
Ahoj, nechcete na volejbal dřív kvůli hokeji s Ruskem? Ten pak můžem zkouknout na Dubině...
Jen nápad...
Re: Re: Volejbal
Míla | 12.05.2012
Libor se též omlouvá.
P. S. Zdendo, zas ta ruka??? Ale na Dubinu byste třeba s Liborem mohli, no ne?
Re: Re: Re: Volejbal
Míla | 12.05.2012
Zítra??? Hmmm.... To seš teda labužník. Kulicha, rukavice, péřovou bundu a pořádný boty...Jo a slivovici.
Re: Re: Re: Re: Volejbal
Mlčoch | 12.05.2012
Lepší než dnes, no ne?
A deště se netřeba bát, protože pokud snad náhodou přeháňky, tak nad 900 m n.m. prý sněhové :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Dana | 12.05.2012
Lyžařské brýle, krém proti omrzlinám, mapu hospod :-)
Re: Volejbal
Dana a Jirka | 13.05.2012
My zatím nevíme, jestli to stihneme alespoň od pěti.
jmeniny
Tomáš | 10.05.2012
Zdravím všechny Blaženky a přeji vše nejlepší,
hlavně spoustu štěstí, zdraví a radosti ze hry.
Všiml jsem si, že jste si vzpomněly i na mě,
což mi samozřejmě moc potěšilo a vřele děkuji.
Jen bych poprosil o malou korekci textu: Plasy, z Plas :)
Re: jmeniny
Míla | 10.05.2012
Děkuji za upozornění, večer opravím:-) Milé, že sis vzpomněl...Zdravíme do Plasů(do Plas???;-))
Volejbal venku
Míla | 08.05.2012
Ahoj, byla tu nabídka zkusit někdy volejbal venku na "umělce" v Třebihošti, tak popřemýšlejte. Musí se to dopředu zamluvit. I když dle předpovědi zatím o víkendu nemá být příliš pěkně. 10 - 14°C bude spíš na tu tělocvičnu...Ale je to další možnost, kde si zahrát (a hospůdka je nedaleko).
P.S. Ve čtvrtek má svátek Blaženka, kde se sejdem???:-)
Volejbal 6.5.
Míla | 06.05.2012
Ahoj, dnes volejbal v tělocvičně od 16 do 18 hodin. Pak domů, do sprchy, zkulturnit a navonět a od osmi kino ve Dvoře. Tedy ten, kdo chce;-) Okresní přebor - poslední zápas Pepíka Hnátka. Dle jednoho důvěryhodného zdroje z BT je to prý po delší době super komedie .
Nedělní volejbal.
Ingrid | 05.05.2012
V neděli se chystám po delší pauze na volejbal. Tak snad je.Jsem vyléčená,tak vám to ukážu......!!!!! Těším se na vás a něco přinesu k zakousnutí.Ahoj....
Re: Re: Re: Nedělní volejbal.
Míla | 05.05.2012
Přesně to am na mysli. Tak řeknem, nebo ne???;-)
Re: Re: Re: Re: Nedělní volejbal.
Mlčoch | 05.05.2012
No já nevím, prý nám chce něco ukázat, co to může v jejím podání asi tak být?
Pro všechny Blaženky, které mají pocit, že nejsou šťastné...
Míla | 03.05.2012
https://www.youtube.com/watch?v=RWuw7iwB_do&feature=relmfu
P.S. Pozorně čtěte zejména poslední větu:-)
1. máj a květnoví oslavenci
Míla | 01.05.2012
Ahoj Blaženky,
nezapomeňte si dnes dát pusu pod rozkvetlou třešní, ať neuschnete. Už na to máte jen chvilku:-)
A druhá věc, vložila jsem květnové oslavence, tak se prosím podívejte, zda jsem někoho nezapomněla, abych někomu nezpůsobila celoživotní trauma. Tuším nějak mlhavě, že je květnovej malej Bačkůrka, ale nejsem si úplně jista. A pak taky maminka Petry, ale to není Blaženka:-) I tak, vše nejlepší (někde kolem 23.5.???)
Turnaj
Tiskovej | 02.05.2012
Co kdyby se blaženkovský turnaj uspořádal 23.6. skoro stejný termín jako loni,kdyby se dělal na Zábřezí,tak má tráva šanci se vzpamatovat po našem turnaji,ale je to jen návrh,tak prosím o vyjádření ostatní,dík,:-)
Re: Re: Turnaj
Barka | 03.05.2012
Takže budem pít na taťkův lístek! Výborná zpráva, ať má i letos na co vzpomínat!;-)
Re: Re: Re: Turnaj
Taťka | 04.05.2012
ono by se dalo pít na víc lístků, jak se tak koukám na výročí tohoto měsíce...
Re: Re: Re: Re: Turnaj
Barka | 04.05.2012
Koukáš blbě, 6.měsíc je červen a to ti mně zas nějak vychází Květa a Pavel....:-)Takže možná to vem gentlemantsky na sebe...:-) Anebo vše na Zbyňka:-)
Re: Nedělní volejbal
Míla | 29.04.2012
Ahoj, volejbal od pěti, stále v tělocvičně, omluven Mlčošek;-) a Irénka. Svátek měl Jiřík, tak popřejem;-)
Honzíkovi všechno nejlepší!
Míla | 27.04.2012
Přejeme Honzíkovi od Ireků všechno nejlepší k narozeninám:-)
Re: Honzíkovi všechno nejlepší!
Dana a Jirka | 29.04.2012
všechno nejlepší a pořádně to oslav :-).
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Mlčoch | 24.04.2012
Že to tady zase vytahuju, ale tentokrát už se bude promítat v DK. Sobota, neděle, 5. a 6. května. Tedy od soboty za týden.
Re: Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Míla | 24.04.2012
A tak když už jsi to tady zase vytáh, tak já s tebou půjdu. Radši v sobotu. Dáme pak pivko?
P.S. Někdo se přidá, nebo jdem sami?