Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Dana a Jirka | 25.04.2012
My nejsme doma ...
hadi a štíři
Taťka | 24.04.2012
Milý Jiříku, přejeme Ti k jmeninám všechno dobré... a všeho tak akorád.
L+P
Re: hadi a štíři
Renata Š | 25.04.2012
Vše nejlepší. Tak nějak matně si vzpomínám, že na Jiřího chodili někteří blázni ze Zábřezí plavat na koupaliště. Letos nikdo?
Gratulace
Dana a Jirka | 22.04.2012
Milá Natálko, Vojto a náš nejlepší trenére :-). Všem vám přejeme hlavně štěstíčko a zdravíčko :-).
Fond
Míla | 22.04.2012
Ještě jednou já, tentokrát v roli Barky. Dnes jsem na volejbale říkala, že se nám začíná tenčit fond, proto zvažte prosím, zda neuspořádáme nějaký turnaj (19. května???), či nějakou jinou akci, ale na zábavu už je pozdě. Anebo to necháme a začnu vybírat příspěvky:-) Ne, vážně, měli bychom vrátit ostatním pořadatelům turnajů pozvání...Tak jen kdybyste v pozděnedělním večeru neměli o čem přemýšlet, máte námět...:-)
Re: Fond
Mlčoch | 22.04.2012
19. května bohužel nemůžu, ani na kukačku. Ale nenechte se nijak ovlivnit, na mě to nestojí ;-)
Omluva
Míla | 22.04.2012
Ahoj, zapomněla jsem v oslavencích na Fialkovic Vojtu, takže k zítřejšímu svátku všechno nej...:-) A podle dostupných informací vím, že náš trenér dnes slavil polokulatiny(nevím, zda je má přesně dnes), takže i jemu jen to nejlepší a ať má spoustu takových šikovných svěřenců, jako jsme my:-)
P.S. A kamarádi, když víte, že mi někdo datumově unikne, tak mi to hned napište:-) Děkuju.
Re: Omluva
dušan | 22.04.2012
děkuji za vojtu a dědu.Děda má narozeniny už koncem března,ale bohužel pro vytiženost jsme oslavu měli až dnes.to byl také duvod nepřítomnosti fialek.
Re: Re: Omluva
Míla | 22.04.2012
Jen pro upřesnění do diáře, kolikátého března to je???
P.S. To nic nemění na gratulaci. O Vaši nepřítomnosti jsme věděli. Pěkně jsme si zaběhali:-)
Re: Re: Re: Omluva
Mlčoch | 22.04.2012
To jo, já se z toho zase budu léčit, cestou domů mě bolelo i řazení ;-)
Re: Omluva
Renata Š | 22.04.2012
No když se tak moc ptáš, tak 26.3. měla Natálka narozeniny a ptala se mě proč tam byl Pepča a ona ne
Re: Re: Omluva
Míla | 22.04.2012
No tak vidíš, kdybys byla trochu mluvná nebo ukecaná, mohla ses zmínit a mohlo to tam být...:-)
P.S. Natálko, všechno nejlepší a nic si z toho nedělej, za mámu nemůžeš!!!:-)
Re: Re: Re: Omluva
Renata Š | 22.04.2012
Tak trochu mi připadá, že je Barka trošku prostořeká (nechci napsat hubatá)
Re: Re: Re: Re: Omluva
Míla | 22.04.2012
Nelichoť mi, tvých kvalit zdaleka nedosahuji:-)))
Volejbal - Bělohrad - ženský turnaj
Dana | 21.04.2012
Ahoj, družstvo nedáme, tak jen pokud si chce jet některá z vás zahrát, klidně sólo může, potřebují doplnit družstva.
Taťka má narozeniny!!!
Barka | 19.04.2012
Milý taťko, k tvým dnešnim narozeninám Ti přeju jen to nejlepší a nejkrásnější!
P.S. Vím, že bys to taky rád, ale máš už svoji maminku. Teda Leninku:-)
Re: Taťka má narozeniny!!!
Taťka | 19.04.2012
díky za přání.
Myslím si, že se mi to už splnilo. Mám Lenku a Vás.
Re: Taťka má narozeniny!!!
Tiskovej +Managerka | 19.04.2012
Taky přejeme vše nejlepší:-) :-) :-)
Ženská plácaná - Bělohrad
Dana | 16.04.2012
V sobotu 14.30 - asi 17.00 - hala Bělohrad - pak hospůdka - kdo může a chce? Zítra to potřebuju dát vědět.. Díky.
Re: Ženská plácaná - Bělohrad
Renata Š | 17.04.2012
Ráda bych jela, ale nemůžu, jedeme do Prahy stěhovat. Teď pro změnu místo mojí ségry zase Káťu. Jo a tímto bych chtěla mě a Pepu omluvit z nedělního volejbalu, budeme ještě stěhovat,no jak jinak. Za chvíli si založíme stěhovací firmu.
Re: Re: Ženská plácaná - Bělohrad
Ingrid | 17.04.2012
Jedeme na prodlužený víkend na zámek,tak ani na jeden volejbal nemůžu.
Petra | 17.04.2012
nejedu - máme brigádu za permici do skal...
Květa | 18.04.2012
Já bych mohla, jestli se pojede ;-)
Vzácně je volná sobota :-))
Romana | 20.04.2012
Já se hlásím. Dejte včas vědět, jak jsme se sešli či nesešli. Potřebuji pohyb.
Re: Re: Ženská plácaná - Bělohrad
Dana | 21.04.2012
Nesešli, ale můžeš si jet zahrát, doplníš nějaké družstvo. Květa nejede.
nedělní volejbal
Renata Š | 14.04.2012
Omlouvám se na zítřejší volejbal, skolila mě rýmička. Pepa jde
Re Garáž
Tiskovej | 16.04.2012
Milé blaženky,nebo spíše blamuži,dneska jsme se se Zbyňkem a Liborem dohodli,že jim v sosotu 28.4. zboříme vedle jejich nového domečku stojící starou garáž.Část cihel se odveze k W. na zahradu.Jestli bude mít některý blamuž volno,bude určite u S. na zahradě vítán,díky,čau :-)
Dobře míněna rada Irče
Rejpal | 14.04.2012
Irenko, ne všechno, co do tebe lidi píchnou, musí být injekce...;-)
P. S. Jo a prý pozor obzvláště na Zbyňka...:-)
Re: Re:Jmeniny
Tiskovej +Managerka | 16.04.2012
Irčo vše nej,hlavně zdravíčko a pohodičku :-)
sobotní hraní.
dušan | 12.04.2012
tak turnaj v sobotu začíná osm hodin.mirka prosí o učást tak deset minut dřív,aby jsme pomohli vše připravit.sebou pulitr na pivo.pokud by chtěl někdo přinest něco k občerstvení,tak muže,jinak je zařízen obložený stůl i pití.tak v sootu blaženky
Folkový kvítek 2012
Renata +Pepa+Natálka | 11.04.2012
12.5.2012 je na Konopišti Folkový kvítek. Pepa říkal, že někdo chtěl vědět, kdo tam je. Spirituál kvintet, Tomáš Klus, Robert Křesťan a Druhá tráva, Děda Mládek Ilegal Band, Hop Trop, Žalman a spol., Semtex a Berušky, Lokálka, Pavel Dobeš a Tomáš Kotrba, Nezmaři a Miki Ryvola, Cop, Martin Stropnický a Botafogo, Stránící, Crash Dance a finalisté národní soutěže, která se koná v pátek 11.5.2012
Je i dětský program na dopoledne.
přátelské hraní
dušan | 09.04.2012
ahoj blaženky. v sobotu pořádá klídek takové malé přátelské hraní.předem jsém nás nahlásil?takže to potřebuji do středy potvrdit.kdo by jste šel hrát?
Re: přátelské hraní
Míla | 09.04.2012
Libor lítá, ale já bych možná mohla. Při souhře šťastných náhod a pomoci dobrých přátel:-)
Re: Re: přátelské hraní
Ingrid + Zbyněk | 09.04.2012
Zbyněk nemůže ( kotník a fotbal ) a já léčím pořád rameno.