Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: V neděli je další Lomnice

Fialky | 20.02.2012

taky můžem oba

Re: Re: Re: Re: V neděli je další Lomnice

Libor+Míša | 20.02.2012

Taky máme volno

Re: Re: Re: Re: Re: V neděli je další Lomnice

Bačkůrky | 22.02.2012

Vidím, že jste již kompletní. Tak si tedy budu hrát na spisovatele a začnu konečně na té detektivce se záhadným koncem.

Re: V neděli je další Lomnice

Taťka | 20.02.2012

já teda spíš ne, než ano... jen ve velké nouzi...

Veřejná omluva

Míla | 18.02.2012

Veřejně se tímto omlouvám (mně to problém nedělá :-)) malému i většímu Oldřichovi za to, že jsem je, ač jsou ve fanklubu, opomněla zapsat do svého zápisníčku, a tím pádem se jejich jméno neobjevilo na stránkách v únoru slavících Blaženek. Jsem si vědoma svého pochybení a mrzí mě, že zejména malý Oldík utrpěl psychickou újmu, neboť od začátku února denně sledoval web a nezaznamenal žádnou nápravu...Takže Oldíku promiň (vůbec to není tím, že mě Jirka sprdnul to telefonu:-)). Zároveň nabízím Oldíkovi jako satisfakci svou funkci:-)

Re: Veřejná omluva

Míla | 18.02.2012

P. S. A k pondělnímu svátku, Oldřichové, přeji vše nejlepší:-) Popřála bych i synovi prezidentových, ale nevím, jestli to tu čte:-) A též tedy Lence k úternímu svátku:-)

Re: Veřejná omluva

Tiskovej | 18.02.2012

Ty učitelko,já Tě sprdnul po telefonu do telefonu a ne to telefonu:-)A na tu nabízenou funkci se prcka přeptám hned jak se pod pergolou v kočárku probudí,aby jsi pak na slib nezapoměla,nebo nedělala s předáním lajdáky(myslím tím drahoty)jako někteří nejmenovaní:-)

Re: Re: Veřejná omluva

Míla | 18.02.2012

Vlk taky sliboval.....
P.S. Jirka, To tele....fonu:-)

Re: Re: Re: Veřejná omluva

Tiskovej | 18.02.2012

Nevim co máš s vlkem,ale mě jsi nic naslibovala,já snad Tobě také ne:-)

Re: Re: Re: Re: Veřejná omluva

Míla | 18.02.2012

To já každýmu nic naslibuju...:-)
P. S. Sorry, ale ty sis začal;-) A s vlkem zas takový zkušenosti nemám, ale třeba mám jen kvalitnější kolo...:-)

Volejbal ženy - úterý

Ingrid | 13.02.2012

Zítra ještě na volejbal nejdu.V neděli to už snad bude lepší.Ahoj.
Jestli něco chcete z Avonu,tak do večera můžete posílat objednávky.

Sestava pro Lomnici

Kondiční | 11.02.2012

Tak Blaženky jsou jasný 2x Renča + Míla a Blamuži Jirka, Dušan, Pepa, Zbyněk a pokud se do zítřka nic nezmění, tak i já.

volejbal Lomnice

Renata Š | 11.02.2012

My pojedeme autem, tak koho máme vzít. Nejspíš Jirku a kdo chce další?

Re: volejbal Lomnice

Ingrid + Zbyněk | 11.02.2012

Zbyněk by se rád s někým svezl.Kdyby bylo místo i pro mě,tak bych jela fandit.Dík.

Liga v Lomnici

Kondiční | 09.02.2012

Tak, kdo z Blaženek a Blamužů může v neděli do Lomnice. Napiště se a nenechte se prosit. Dobrý budou i náhradníci, takže k počtům : Blamuži 4 + 1 a Blaženky 2 + 1. Co vím, tak nemůže Petra a Pavel.

Re: Liga v Lomnici

Míla | 09.02.2012

Libor nemůže, já ano.

Renata Š | 09.02.2012

My s Pepou můžeme, ale pokud bude hodně zájemců, již jsme byli, tak můžeme zůstat doma

dušan | 09.02.2012

fialky taky mužou oba.

Dana | 09.02.2012

Jirka může.

Re: Re: Liga v Lomnici

Míla | 09.02.2012

Tak to máš teda, Dano, dobrý;-) Nebo ses chtěla pochlubit?;-)

Re: Re: Re: Liga v Lomnici

Dana | 09.02.2012

To jako proto, že Libor nemůže? :-)

Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici

Ingrid | 10.02.2012

Ingrid nejede....jsem v samo - léčbě.

Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici

Renata Š | 10.02.2012

a co pan prezident, poctí nás svoji přítomností?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici

Kondiční | 10.02.2012

Tak Blaženky jsou tři, 2x Renča a Míla. Z Blamužů zatím Jirka, Dušan, Pepa. Nademnou je zatím otazník, uvidím jak mi bude zítra večer, tak by bylo dobrý, aby se k účasti vyjádřil Zbyňďa a Zdenda a alespoň jeden z Vás jel.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liga v Lomnici

Ingrid | 10.02.2012

Pan prezident může a rád podpoří vaše řady.Možná se pojedu podívat.Ale jen možná.

Volejbal Lomnice

Dana | 06.02.2012

Přeposílám (pozvánku prosím vyvěsí Míla):

Ahoj holky,
zveme Vás na další babský volejbalový turnaj 18.3. do Lomnice nad Popelkou Uzávěrka přihlášek je 11.3. Turnaj bude tentokrát opravdu pouze pro 8 nejdříve přihlášených družstev, abychom si více zahrály a méně čekaly. Hrát se bude opět na dvou hřištích.
Těším se na Vaše přihlášky, Jana Hejtmanová

Re: Volejbal Lomnice

Ingrid | 07.02.2012

Tak nás přihlas a nějak se dáme určitě dohromady.....že áááno Blaženky. Když budu zdráva ,tak pojedu.

Re: Re: Volejbal Lomnice

Dana | 07.02.2012

Přihlásím to, nepojede Romča, Květa a já.

Re: Re: Re: Volejbal Lomnice

Dana | 08.02.2012

Zatím to je obsazené, ale kdyby se uvolnilo místo, dají vědět.

tento měsíc slaví:

Taťka | 06.02.2012

Dovolil bych si opravit Mílu a upřesnit, že tento měsíc 14. slaví všichni zamilovaní (předpokládám, že to jsou všechny Blaženky a Blamuži). Dále bude asi slavit sociálně založená Ingrid - 25.2. Vítězný únor.
A v neposlední řadě slaví svátek Lenka 21.2.

Re: tento měsíc slaví:

Ingrid | 07.02.2012

Manželům prezidentovým se narodil 14.2. na den zamilovaných syn Petr.Kdo umí .....

A ten únor.....chudým daně,bohatým odmněny.Je to tak zprávně ???
Mají moji rádcové mají......daně,daně a ještě daně.Ještě,že je to jen pohádka.....a nebo ne???

Re: Re: tento měsíc slaví:

Ingrid | 07.02.2012

odměny..oprava

Re: Re: Re: tento měsíc slaví:

Míla | 07.02.2012

Dovolení se povoluje, tím jsi samozřejmě připomněl ostatním, že Lenka neabsolvovala povinné vstupní testy, takže přichystáme odpovídající zkoušku na míru...Teda na Lenku...:-)

Nebojte se a pište:-)

Míla | 06.02.2012

Vás tady je, ale nikdo nepíše, co????? Dodejte si odvahy, dejte preventivně po kalíšku (taky mě škrábe v krku) a napište něco, ať to tady není zaseklý a ať je co číst...:-)

Nedělní trénink 5.2.

Ingrid | 04.02.2012

Já na volejbal nejedu.Zbyněk ano,ale potřeboval by odvoz.Kdyby ho někdo vzal dejte vědět.Ahoj .

Re: Nedělní trénink 5.2.

Mlčoch | 04.02.2012

Já místo mít budu.

Re: Re: Nedělní trénink 5.2.

Ingrid | 04.02.2012

Dík. Budu čekat 16.45 hodin.Ahoj

Ples

Mila | 02.02.2012

Ahoj, vezměte si v neděli s sebou peníze na lístky na školní ples. Kus za stovku. Děkuju.

Re: Ples

Taťka | 02.02.2012

nevím, kde mi hlava stojí, v neděli určitě nejdu, ale dopravím ti to nějak jinak, neboj a budeš to mít s tou prémií, jak jsem ti slíbil...

Re: Ples

Dana | 03.02.2012

Mílo, úplatky nebrat, nebrat, nebrat, ...
Nebo se z toho zblázníš :-).

Re: Re: Ples

Míla | 03.02.2012

Co to plácáš???? Den tě nepustěj do práce a už mě podezříváš z braní úplatků???? Asi ti předám celou agendu pokladního a on tě ten humor přejde:-)

Babský turnaj

Dana | 30.01.2012

18.3. další babský volejbalový turnaj (asi v Bělohradě).

Re: Babský turnaj

Renata Š | 02.02.2012

Já bych mohla jet. A kdo jede další???

Re: Re: Babský turnaj

Dana | 02.02.2012

My se vracíme z Alp v sobotu v noci nebo v neděli ráno ....

Námořnické hry a rekvizity

Dana | 29.01.2012

Ahoj, mám na vás všechny velkou prosbu. Ve středu máme zápis do první třídy a chtěla bych jej udělat na téma námořníci, piráti, plavba lodí, světadíly, ...Nemáte prosím někdo doma nějakou hru, rekvizitu (lovení rybiček, pexeso, dalekohled, ...), kterou byste mi mohli na středu zapůjčit?

Díky :-).

Re: Námořnické hry a rekvizity

Mlčoch | 29.01.2012

Je mi líto, ale rum už jsem načal. Nebo to nevadí? Tedy jestli zbyde...

Re: Námořnické hry a rekvizity

Taťka | 29.01.2012

co takhle starý kalendáře s jachtama??? hodily by se ti? nebo bych mohl zapůjčit soukromé DVD z našich plaveb, ale nevím, nevím jestli by to bylo výchovné ;-)

Re: Re: Námořnické hry a rekvizity

Dana | 29.01.2012

Ty jachty by možná šly. Rum a video raději odmítnu :-), ale díky.
Ale protože se předběžně do první třídy hlásí 20 kluků a 4 holčičky, nech mi, Zdendo, možná loka na horší časy :-).

Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity

Taťka | 29.01.2012

tak až pojedeš někdy odpoledne okolo tak se stav... jo a nezapomeň si vzít pracovní věci, předělávám koupelnu a kuchyň ;-)

Re: Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity

Dana | 29.01.2012

V kolik míváš sváču? :-)

Záznamy: 1751 - 1800 ze 6645
<< 34 | 35 | 36 | 37 | 38 >>
Přidat nový příspěvek