Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Námořnické hry a rekvizity
Taťka | 30.01.2012
můžeš se stavit třeba až pojedeš na volejbal ... v úterý
Impregnace a prací prášek
Dana | 29.01.2012
Ahoj, budu objednávat impregnaci na bundy a prášek na termo oblečení. U Hanibalu mám slevu, takže nakupuji za klubovou cenu. Jestli si chcete někdo něco objednat taky, dejte vědět, zlevní se poštovné.
Hanibal: https://www.hanibal.cz/panske-obleceni/doplnky/#is=0&isskladem=0&rec=0&q=1&radit_p=name&st=18&ra=0&p=1&o=undefined&s=&f=filtrovat&sea=0&show=0&e=1
Scoutdoor: https://www.scoutdoor.cz/atsko-permanentr-water-guard/
Turnaj Lomnice 12. 2. 2012 - Neděle
Kondiční | 28.01.2012
Tak Blaženky a Blamuži, další turnaj se blíží, tak kdo chcete jet, tak se napište. Upřednostní se ty co ještě nebyly. Počet 4 Blamuži + náhradník, 2 Blaženky + náhradnice.
Re: Turnaj Lomnice 12. 2. 2012 - Neděle
Taťka | 28.01.2012
já neee, nevjejš se na vás přijedu podívat až pojedu z námořnickýho bálu v Libštátě.
Re: Turnaj Lomnice 12. 2. 2012 - Neděle
Petra | 29.01.2012
Nemůžu, jsem na babským volejbale v Trutnově.
Re: Re: Turnaj Lomnice 12. 2. 2012 - Neděle
Míla | 29.01.2012
Já bych mohla, kdybyste potŕebovali, ale nenahraju, nezablokuju, nepřijmu, smečí se bojím, ale pokud potřebujete nosit pivo, tak v tom jsem docela dobrá. Libor asi lítá, takže ten ne.
P.S. Umím nosit i parky:-)
Ahoj, ahoj
Dana | 27.01.2012
Tak vás, milé Blaženky, Blamuži a Blážata, po týdnu všechny zdravím :-). Jsem doma z hor, ospalá jak nevím co, ale hned to jdu dohnat... :-).
Re: Ahoj, ahoj
parťak | 27.01.2012
ahoj parťaku. vítej doma a už se těším až tě uvidím na treninku.
Re: Labská
Blaženka | 25.01.2012
pozor, pozor, Pavel už zase jede Labskou...To abychom měli náhradní program.
Re: Re: Labská
Ingrid | 27.01.2012
My jsme byli uz ve středu a bylo krásně.Nenechala jsem nic náhodě.....
Zdenda má svátek
Míla | 23.01.2012
Zdendo, všechno nej, nej, nejlepší!!! Popřejeme v neděli:-)
Re: Zdenda má svátek
Mlčoch | 23.01.2012
Díky. To můžete, ale ten vynikající perník už má na kahánku, v podstatě už je sežraný :-) Ale můžu vám o něm třeba vyprávět...
Re: Re: Zdenda má svátek
Míla | 23.01.2012
Ten náš taky...:-) Včera jsi nás naladil, tak jsem taky upekla;-) Ještě navrch marmeládu, sekané mandle a čokoládu...:-) Libor by teda řekl, že jsem upekla proto, že nebyl ani kousek chleba a mně se nechtělo na nákup, ale důvod, že jsi mě naladil, je taky pěknej...No ne???
Re: Re: Re: Zdenda má svátek
Míla | 23.01.2012
P. S Vše nejlepší trenérovi!!! Prosím Fialky, aby vyřídili blahopřání dědovi:-)
Re: Re: Re: Re: Zdenda má svátek
fialky | 23.01.2012
Také se připojujeme se Zdendovi ke gratulaci. Blahopřání trenérovi jsme předali a moc všem děkuje :-)
Mlčoch | 23.01.2012
No každopádně to umíš pěkně vokecat :-) Ale ty mandle bych vynechal. U nás byl úplně suchý, ale tak nadýchaný, že nic více nepotřeboval. Čokoláda by prý byla jen na export, který se nakonec nekonal. Ale i tak vynikající. Alespoň mě nikdo nemohl odhalit podle čokoládové huby.
Re: Zdenda má svátek
Tiskovej +D+L+O+P+O | 23.01.2012
Zdendo,taky přejem vše nej,hlavně zdravíčko :-)))))))
Re: Re: Zdenda má svátek
Mlčoch | 23.01.2012
Děkuji. V předmětné věci započal jsem již jisté kroky :-)
Míla | 23.01.2012
Skryté heslo: "Gelatine"???
P. S. Nebo jen normálně dáváš po kalíšku (= chlastáš)???
Re: Re: Re: Re: Zdenda má svátek
Erik a Petra + 2xJ | 23.01.2012
Též se připojujeme s přáním.
Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má svátek
Mlčoch | 23.01.2012
Jestli si mám dát za každé přání tobolku, tak brzy překročím denní dávku :-) Ale díky.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má svátek
Prezidentovi | 24.01.2012
Také přejeme všechno nej...nej...
Blbne nám počítač,tak někdy budeme reagovat na příspěvky opožděně.Děkuji za pochopení.
Turnaj Lomnice
Kondiční | 23.01.2012
Tak jsme obsadili 3. místo, kdy nejcenějšmi výsledky byly dvě výhry nad Klídkem a to v základní skupině a poté v boji o třetí místo. Zároveň můžu říct, že když příště pojedou jiné dvě Blaženky, kdy se určitě jedna náhradnice hodí, tak by týmu pomohly stejně jako Petra s Irčou, zvládly by to zkrátka taky. To se týče i Blamužů, kdy po zkušenosti se opět hodí jeden náhradník. S Pepou jsme se všichni po setu vystřídali a byli jsme rádi, že jel. Tak že, až bude aktuální další turnaj, nebojte se říct, já jedu. Jinak bych ještě chtěl říci to, že jsme se všichni, kteří jsme tam byli, shodli na tom, že tahle liga není opravdu turnaj pro zábavu. Nedá se to zkrátka srovnat s jednodením turnajem, kdy jsme Lomnici dobyli. Z těch deseti týmů, které se ligy účastní, jsou čtyři opravdu na vysoké úrovni a s ničím se moc nemažou. Petry hruď by o tom mohla po zásahu u zadní čáry povídat a Irči tvář po zásahu od Zbyňdi taky. Ve druhém případě však šlo o drobné rodinné neshody.
Re: Turnaj Lomnice
Míla | 23.01.2012
Tak to jste šikovní. Doufám, že jste si to užili a že jste se nezranili. Tedy krom toho, že Irča dostala po hubě a Petra se svou hrudí asi od teď může nastupovat za Blamuže:-)
P.S. Příští turnaj 11. 2.??? Mám se hlásit? 10. února ples v Třebihošti, 11. února ples v Hradci...Pravda, přes den máme s Liborem volno, tak bychom mohli...:-)
Re: Re: Turnaj Lomnice
Kondiční | 23.01.2012
Termín posunut na 12.2.2012. Tak že je to s plesem v pohodě. Jinak na ples ZŠ s Petrou půjdeme.
Re: Re: Re: Turnaj Lomnice
Míla | 23.01.2012
Nevím, jestli znal kondiční svůj názor už před týdnem, ale lístky pro něj objednala Péťa už hooodně dááávno...
P. S. No, nedá se nic dělat, ale budeš se muset, Eriku, hodně moc točit v kole, aby si Honzík ty známky zajistil... :-) A vzhledem k tomu, že se k nám chystá i Pepíček, tak si asi i Dana trsne kopýtkem...:-) To bude tiskovej rád:-)
Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice
Míla | 23.01.2012
P.S. 12. února Libor létá...Tak v Lomnici asi jen (velmi platná) já:-)
Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice
Kondiční | 24.01.2012
Mílo k tvé poznámce : No, nedá se nic dělat, ale budeš se muset, Eriku, hodně moc točit v kole, aby si Honzík ty známky zajistil... :-), bych se chtěl zeptal : To ty pondělky nestačí ? A ke druhé poznámce : Vzhledem k tomu, že se k nám chystá i Pepíček, tak si asi i Dana trsne kopýtkem...:-), mám dotaz pro Danu : Nemohli by jsme se dohodnout na nějakém dnu v týdnu. Dokončení poznámky : To bude tiskovej rád:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice
Ingrid | 24.01.2012
Sakra!!! Děti neučím,tak žádný den v týdnu neurvu.
Re: Turnaj Lomnice
Ingrid | 24.01.2012
Ještě k výsledku v turnaji.Ze 6 zápasů jsme prohráli jeden a to s vítězem celého nedělního kola.Všem pochvala.A jedna Blaženka na střídádí by byla fajn.Souhlasím s kondičním.
Volejbal zrušen
Míla | 22.01.2012
Vzhledem k tomu, že Petra nebude, Květa též ne a Tom K. je v Lomnici za Klídek, tak nás je jen šest, a to maximálně. Takže to rušíme.
Neděle volejbal
Míla | 21.01.2012
Ahoj,zítřejší trénink zkusíme,zatim jsme my s Liborem, Petra, Jirka, Zdenda, Romča(snad s Martinem), doufám, že Květa, zkusím Toma K. Napadá Vás ještě někdo? Někdo z turnajovejch???:-)))
Re: Neděle volejbal
Kondiční | 21.01.2012
Já se po turnaji stavím, Petra s vámi však hrát nemůže, jelikož jede místo Renči s námi. Ta se totiž řízla do prstu a jet tedy nemůže.
Re: Re: Neděle volejbal
Ingrid | 21.01.2012
Jestli budete zítra hrát v BT,tak se tam stavím a vyberu peníze od Zdendy a Romanky na zájezd do Polska.
Zítřejší turnaj
Kondiční | 21.01.2012
Tak zítra by měl jet Pavel, Zbyněk, Dušan, já + Irča a jelikož nikdo další neprojevil zájem, tak Renča F ( Petra v krajní nouzi nebo v nutné obraně ). Pepo, pokud cheš jet, tak se včas ozvi, prostřídáme se. Doufám, že příště bude více zájemců, kteří nás, co už jsme v Lomnici hráli, vystřídají. Myslím si, že Blaženek a Blamužů je dost. A jako kondiční Vám Blaženky říkám, nepodceňujte se, buďte trochu sebevědomí, kondičními testy jste prošly všechny, tak mě nenuťte, abych při příštích testech přitvrdil :-)))
Re: Zítřejší turnaj
Míla | 21.01.2012
Blaženky mají osvědčení už 9 měsíců propadlé, Blamuź neabsolvoval ani jeden. FLÁKÁŠ FUNKCI KONDIČNÍHO!
Krátká výměna
Dana | 19.01.2012
Mrkněte na to, ještě trochu potrénujeme a je to :-).
https://www.ebaumsworld.com/video/watch/82189586/
Re: Krátká výměna
Taťka | 20.01.2012
hezký, moc hezký. jen jsem nevyčetl z těch titulků kdo s kým hrál :-D
Re: Re: Re: Krátká výměna
Kondiční | 21.01.2012
Tak to jsem ještě neviděl, ale na nás by neměly. My by jsme jim totiž vnutili náš styl a byly by v koncích.
Lehký povzdech
Míla | 18.01.2012
Ahoj,
tak je mi nějak, Blaženky, smutno. Na turnaje s Vámi jezdím strašně ráda. Vždycky to tak bylo. Vždycky jsem jela za fajn dnem, fajn lidmi a fajn zážitky. A vždycky jsem si hru chtěla užít. Těžko říct, jestli si ji se mnou užíli i ostatní. Z posledních příspěvků a turnajů cítím, že se jede hlavně proto, abychom vyhráli, jinak nemá smysl jezdit. Mrzí mě to. Výhra byla vždycky bonus, něco navíc k tomu skvělýmu dni a zábavě. Teď se mám zamyslit, jestli má smysl tam jezdit, když v sestavě třech žen není šance vyhrát. Asi není, ale parta lidí, která se pravidelně schází každou neděli má najednou přemýšlet, kdo je nejslabší. Koho nevezmem? S někým už rovnou nepočítat? Lidi, co blázníte?Tady toho já se zúčastňovat nechci. Chci se s Vámi bavit při hře a ne být na turnaji nervózní jako pes, že to kazím. Možná si poklepete na čelo, ale radši budu dál jen pravidelně chodit jen na nedělní příjemná odpoledne. Asi nejsem úplně sama, kdo to tak cítí, nikdo to nechce jitřit, ale já mám potřebu to vyventilovat. Naše akce jsou skvělý, vzpomeňte na Silvestra a Zdendovy úžasný fotky. Připomněla jsem si všechno pěkný s Vámi a co už toho bylo. Chtěla bych, aby to tak bylo dál, ale jestli se takhle začnem kastovat, tak už nám Zdenda asi moc fotek nenafotí.
P.S.Mimochodem, všimli jste si, že na to nám je Zdenda dobrej?
Re: Lehký povzdech
Fialka | 18.01.2012
Díky Mílo, naprosto s tebou souhlasím a dobu přemýšlím, jak to napsat, ale líp bych to nevyjádřila. Mám stejné pocity, chodím si zahrát hlavně proto, že se potkám z bezva lidmi, se kterými se dobře bavím. A když se někdy vydaří nějaké dobré umístění na turnaji, je to jen bonus......
Kondiční | 18.01.2012
Musím na to taky zareagovat. Co se týče Zdendy, tak s ním pojedu hrát rád, protože se svojí výškou udělá ve hře kus dobré práce. Nikdo nejsme tak dokonalí, aby jsme ty chyby nedělali. Ale je zapotřebí napsat, ano já jedu, což však byl u předchozích turnajů problém. Problém však nebyl u Vás Blaženky i když si na jeden malý vzpomínám, ale u nás Blamužů. Proto jsem byl rád, že jsme jeli v sestavě 3 + 3. A jak by se tento turnaj hodil náhradník, kdy mi odešly záda. Jinak je nás tolik, že se daj udělat dva vyrovnané týmy, které se můžou mezi sebou střídat a ještě můžou mít sebou náhradníky (1+1 nebo 1+ dvě), se kterými by jsme se mohli střídat po podání. Ale pokud jsme se příhlásili na ligu, kde se hraje 4 + 2, tak je fakt dobrý tam jet v tomto složení. Jinak je lepší jezdit jen po normálních turnajích.Za sebe říkám, ano jezdím na turnaje s tím, že chci vyhrát, takovou mám náturu, ale nikdy, když se nedařilo, jsem se na nikoho blbě nepodíval a akci si užil. Osobně nemusím s Blaženkami vyhrávat, ale stačí mi mít ze hry dobrý pocit a akci si užít. Zatím se mi všechny akce s Vámi líbily a doufám, že to tak zůstane. Jenom jako příklad uvedu např. : 1. Zbyněk, Já, Jirka, Zdenda, Petra, Irča, Květa , Romča , 2. Pepa, Dušan, Pavel, Libor, Renata, Šípková, Míla, Dana. Pak už to je jen o tom se dohodnout, dle potřeby a volného času se vyměnit. Jo, když už jsem se tak rozepsal. Myslím si, že Zdendu nikdo nevyřazuje. Spíše si do něho někdo rýpne, ale všiml jsem si, že je v poměru tak 50 na 50, kdy prvních 50 je bez jeho naběhnutí a druhých 50, po jeho naběhnutí. Tak Blaženky a Blamuži, reagujte.
Mlčoch | 18.01.2012
Asi bych měl taky reagovat, když se tu o mě tolik píše. Snad nebude na závadu, že jsem požil v divadle rum.
Jestli má někdo pocit, že jsem se začal stranit turnajů, tak má správný pocit. Do Lomnice jsem se nepřihlásil ani jednou, protože kolem sebe vidím a slyším, jak jste někteří z vás přemotivovaní. Volejbal je pro mě především zábava, i když samozřejmě prohra nepotěší! Ale je to hra a jde o to, se také trochu pobavit a nežrat to příliš vážně. Protože mi přijde, že Lomnice je takto vážně brána, nehodlám se jí za této situace zúčastňovat. Jestli si vzpomenete, tak už na podzim se do Ústí, kde bylo jenom jedno družstvo, vybírali jen silnější kusy, aby byla šance vyhrát. Na rovinu říkám, že z tohoto důvodu jsem se také v neděli ulil z (mini)turnaje, protože ačkoliv mini, tak pořád turnaj, i kdyby jenom názvem. Opravdu rád mám klasický nedělní volejbal a je mi jenom líto, že tou Lomnicí někteří z nás o neděli v BT přichází. Toť mé oficiální vyjádření k turnajové problematice.
Re: Re: Lehký povzdech
Mlčoch | 18.01.2012
P.S.: děkuji Míle za otevření tématu, ačkoliv asi není zrovna populární (to téma).