Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Lehký povzdech
Kondiční | 19.01.2012
Zdendo, jestli se ti nechce jezdit do Lomnice, tak to potom, co jsi napsal, pochopit dovedu, ale rozhodně se nemusíš vyhýbat mini turnaji s Klídkem. Bylo to naprosto pohodový a nevšiml jsem si, že by se tam někdo na někoho blbě podíval. Myslím si, že u toho byla i při některých výměnách sranda. Tak příště tvoji účast očekávám. A pokud by jsi se rozhodl do Lomnice přeci jet, tak já si s tebou fakt klidně rád zahraju.
Re: Lehký povzdech
Taťka | 19.01.2012
Mrzí mě, že jste takhle pochopili. Taky mě mrzí když o té "prokleté" Lomnici Míla takhle píše, když tam nebyla. Už to taky není ta srandovní Lomnice, kterou jsme tenkrát vyhráli... hraje se tam celkem z ostra. V sestavě 3+3 je na síti pořád díra a smečaři si bez bloků můžou dělat co chtějí. Můžou si vybrat koho trefí do hlavy.
Samozřejmě, že taky rád vyhrávám jako Erik. A ti co tam byli, myslím potvrdí že se hrálo celkem v pohodě. Taky jsem si nevšiml, že by tady někdo někomu psal ať nejezdí... nebo neumím číst mezi řádky.
Přeji vám všem hezký, skoro zimní den a těším se na vás. Tak přátelé v neděli v Lomnici.
P.S. když vás bude dost tak hrát nemusím :-)
Re: Re: Lehký povzdech
Renata Š | 19.01.2012
já jsem v Lomnici byla dvakrát a Pavel má pravdu. A taky poslední 2 turnaje nikdo nenapsal, že by chtěl jet. Byli jsme rádi, že nás bylo vůbec 6. Proto jsem napsala, že nejedu, protože Vás psalo dost, že by mohli, tak ať se prostřídáme. A dnes jsem navíc zjistila, že budu muset nejspíš jít do práce. Tak si tam hezky zahrajte a nehádejte se.
Lyžování.
Ingrid | 17.01.2012
Nemá někdo chuť si v sobotu zalyžovat ( sjezdovky ) ? Zbyněk nemůže ,tak kdyby mě někdo vzal sebou ( sice slabší kus ),ale sama, byla bych ráda.Myslím to lyžování-slabší kus.
Re: Lyžování.
Petra | 18.01.2012
Ahojda, já chci jet s klukama dopoledne taky někam na hory - možná Černá důl - mohla bych Tě asi vzít taky, ale chci jet jen na dopoledne...
Re: Re: Lyžování.
Ingrid | 18.01.2012
Já bych jela taky jenom na dopoledne.V pátek se ještě domluvíme.Zatím dík.
Re: Lyžování.
Taťka | 19.01.2012
taky bych jel, taky na dopoledne a taky bych mohl někoho vzít... chtělo by se mi na Labskou...
Re: Re: Lyžování.
Ingrid | 20.01.2012
Já bych teda raději na Labskou.Je to má oblíbená sjezdovka.Tak jestli mě můžeš vzít budu ráda.Pro Petru....jestli Pavel pojede a vezme mě,tak pojedu na Labskou.Dík.
Re: Re: Re: Re: Lyžování.
Taťka | 20.01.2012
sedačka tam je (třímístná), ale já nejedu...
jedu na běhačky...
Re: Re: Re: Re: Re: Lyžování.
Dana | 21.01.2012
Teda jak u blbejch na půdě :-). To je domluva, taťko :-).
Turnaj lomnice
Dana | 15.01.2012
Ahoj, teď 22.1. je další kolo ligy v Lomnici. Kdo můžete, napište se. Dík.
Ještě jeden dotaz. Nemáte prosím někdo náhodou volnou simku (t-mobile)?
Re: Turnaj lomnice
Taťka | 16.01.2012
já s tím počítám, ale asi tam nemá cenu jezdit 3+3...
tak se nad tím všichni zamyslete...
Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice
Míla | 16.01.2012
Tož jestli se vyřazují ženy a slabší kusy, tak to taky nejedu.
Re: Turnaj lomnice
Petra a Erik | 16.01.2012
Erik jede a já pokud nebude dost ženských můžu taky...
Re: Re: Turnaj lomnice
Fialka | 17.01.2012
Můžu, ale dám přednost těm, kteří ještě nebyli a chtějí si zahrát..
Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice
Ingrid + Zbyněk | 17.01.2012
Haha...to je samá přednost.Zbyněk jede určitě a já pojedu také,ale můžu střídat...haha.Samozdřejmně ženu.
Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj lomnice
dušan | 17.01.2012
pokud se do neděle nic nezmění,tak mužu taky jet.
Re: Silvestr 2011
Barka a spol. | 15.01.2012
Jsme nadšení z Alfréda "džei" Kwaka. Ten je prostě k sežrání:-)))
Re: Re: Silvestr 2011
Barka | 15.01.2012
P.S. Možná je na čase, změnit oficiální fotku tiskovýho...:-)))
Re: Re: Re: Silvestr 2011
Mlčoch | 15.01.2012
Jestli si myslíš, že to ustojíš a neohrozíš si tím žádná přátelství... ;-)
Kondiční | 15.01.2012
Raději jsem si ty fotky neměl ani prohlížet. Ale Jirka ve svým pižamku za to stál.
Tiskovej | 19.01.2012
Zdendo fotky dobrý(až na růžového pantera:-)) ),ale mohl bys ten foták občas půjčit Liboroj,aby jsi se tam taky někde objevil :-)
Koláč
Renata Š | 14.01.2012
píšu recept na jablkový koláč co vám minulý týden upekl Pepa
Jablkové piškotové řezy
5 vajec, 25 dkg cukru, 25 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, kakao, vanilkový cukr, skořice, jablka
Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme sníh, mouku a prdopeč. Na plech dáme pečící papír, vymastíme a vysypeme strouhankou. Naklademe jablka nakrájená na kolečka nebo nudličky, posypeme vanilkovým cukrem a skořicí. Nalijeme polovinu těsta, do druhé přidáme kakao a nalijeme navrch. Po upečení vyklopíme na druhý plech, odstaníme papír a posypeme moučkovým cukrem.
Dobrou chuť
Re: Koláč
Míla | 14.01.2012
Děkujem, byl výbornej, ať už ho pekl Pepča nebo ty. Už se těším, až ho zkusím. Teď jdu zrovna péct, čekáme návštěvu a kdyby náhodou nic nepřinesli ke kávičce, tak ať něco máme:-) Škoda, že už mám rozválený těsto na štrůdl...
P.S. Fakt, Dano nic nenoste:-) Jen laškuju:-)
Miniturnaj
Míla | 13.01.2012
V kolika přijdete na turnaj? Dáme dvě nebo tři družstva? Nachystáme něco?
Záloha Krakov
Ingrid + Zbyněk | 12.01.2012
Všichni, kdo jedou na zájezd do Polska ,přineste v neděli na volejbal zálohu os/ 700 Kč. Celková cena pobytu je 1200 Kč na tři noci se snídani.Budou se objednávat 3 studia ( 2+2 ).
Re: Kdo jinému jámu kopá...
Míla | 11.01.2012
Takhle já vyplachuju slivovici a pak vyplivnu... Ale nevím, zda by tohle zrovna on udělal... Asi ne. Musel polknout, chudák, v bednabusu si netrouf plivat:-)
lyže
Taťka | 10.01.2012
Milé Blaženky a Blamuži, na sobotu nám hlásí relativně dobré počasí, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by se někdo nepřidal a nevyrazi si s náma na běžky... okruh bude příjemný a zvládnutelný. (Benecko - H. Mísečky - Benecko)
Nabízím i alternativní řešení pro lenochy - sjezdovky... třeba Labská
Re: lyže
Erik a Petra | 10.01.2012
Pokud zdraví a počasí dovolí, přidáme se - minimálně jeden kus...
Re: Re: lyže
Ingrid + Zbyněk | 10.01.2012
My asi jedeme ,ale solo.Přijedou mladý,tak jedeme společně,Možná se někde potkáme při sjezdu. Labská ,nebo Herlíkovice.
Re: lyže
Dana | 11.01.2012
My se sice asi taky chystáme, ale je teprve středa, takže uvidíme. Ale určitě na lenošky :-).
Turnaj
Míla | 09.01.2012
Ahoj. Na neděli je domluven od čtyř do sedmi miniturnaj s Klídkem.
dopitná
dušan | 08.01.2012
ahoj blaženky. na dnešní trenink si vemte pulitr.musíme dodržovat pitný režim.
KRAKOV
Ingrid + Zbyněk | 07.01.2012
Posíláme nějaké objekty na ubytování v Polsku.
https://www.limba.com/cz/ubytovani_polsko/krakov-a-okoli
Ubytování Krakov/Krakow a okolí
Nás nejvíce zaujal penzion NIEPOLOMICE č. objektu 7396 os./3 noci + snídaně asi 1200 Kč.
Další objekty-píši jen čísla objeků a přibližnou cenu za 3 noci.
6703-snídaně -1500 Kč !!
6693-snídaně -1400 Kč
6661-............ - 850 Kč
7241-............ - 800 Kč
8358-snídaně - 1500 Kč
7460-snídaně - 1200 Kč
22173-snídaně-1500 Kč
7396-snídaně - 1200 Kč !!!!
20717-snídaně-1400 Kč !!
13157-snídaně-1400 Kč !!
Je nutno se dohodnout na ubytování a zajistit rezervaci.Některé objekty se již začínají obsazovat.Zítra na volejbale,nebo na Blaženkách dejte své návrhy.Termín je 5.7.-8.7. 2012