Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: KRAKOV

Tiskovej | 07.01.2012

Nám se líbí ten samej Irčo a klidně tam s Váma budem bydlet :-)

Re: KRAKOV

Taťka | 08.01.2012

mě je to prakticky jedno, s váma je dobře všude...

Re: Re: KRAKOV

Míla | 08.01.2012

Jsme na tom stejně jako taťka;-) A vzhledem k tomu, že žádný z objektů nekončí magickým číslem 202, tak budeme rádi za každý objekt, kde nebudeme spát na zemi;-)

Ples v Třebihošti

Míla | 05.01.2012

Zdravím všechny Bláži:-) Pokud někdo budete chtít podpořit svou účastí ples naší školy, budeme hoooodně moc rádi. Koná se 10. února v Třebihošti. My s managerkou jdeme, naši Blamuži musí též(promiň Dano, jestli Jirka nevěděl...:-) ) a budem rádi, kdyź s námi půjdete. Stejně by to bez Vás nebylo VONO!:-)

Re: Ples v Třebihošti

Renata Š | 06.01.2012

já bych šla, ale musím se domluvit doma s Pepou. I když vím, že půjde, ale to víte, aby neřekl, že jsem rozhodla bez něho

25*25

Ingrid | 03.01.2012

Chci poděkovat našim fotografům za krásné fotky,kde mám vyfocené všechny své přátelé,včetně rodiny.Moc děkuji Liborovi za focení a Zdendovi za propůjčení fotoaparátu.Myslím si,že fotkách není co vytknout.Jsme moc ráda a ještě jednou dík.Iréééénka

Pepa má narozeniny!

Míla | 02.01.2012

Pepa má narozeniny, my máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví, hlavně to zdraví!!!!! Všechno nejlepší, Pepíčku!:-)

Re: Pepa má narozeniny!

Dana | 02.01.2012

Připojujeme se ke gratulaci, všechno nejlepší :-)

Taťka | 02.01.2012

všechno nejlepší sousede!

tiskový | 02.01.2012

vše nejlepší ti přejí fialky

Re: Re: Pepa má narozeniny!

Míla | 02.01.2012

Ach jo, Dušane, přečti si triko:-)

Re: Re: Re: Pepa má narozeniny!

Ingrid + Zbyněk | 02.01.2012

Vše nejlepší ,věčně pohodovému a usměvavému Pepovi....prezidentovi.

Re: Re: Re: Re: Pepa má narozeniny!

pepa | 03.01.2012

Všem mnohokráte děkuji za přání. Vneděli se uvidíme tak bude něco dobrého.

Silvestrovské dozvuky

Barka | 01.01.2012

Ahoj.Silvestr byl, Blaženky, super. Chválím všechny, že zaplatili poplatek, ještě musím zaplatit pronájem tělocvičny a pivo Dušanovi. Suma sumárum z fondu dám jen 800,-Kč. Zbytek pokryjí Vaše včerejší příspěvky. Díky.
P.S. Mám malý problémek, ten, kdo mi dnes sbalil dvě lžičky s bílým úchytem(nápadně podobné sadě, která stála na stole), tak ať je kouká vrátit. Sice nebyly z NDR, ale i tak k nim mám citový vztah:-) Erik to s botama pro Pepíka taky zkusil, ale nakonec je po dobrém Kubovi vrátil...:-) I když chápu, že za lžičky nikomu STOP pondělkům nehrozí, tak i přesto je chci vrátit!:-)))

Re: Silvestrovské dozvuky

Barka | 02.01.2012

Nechci nikoho falešně nařknout, ale stopy od lžiček prý zase vedou k Erikovi....:-(

Re: Re: Silvestrovské dozvuky

Rejpal | 02.01.2012

Pod svícnem bývá největší tma...

Re: Re: Re: Silvestrovské dozvuky

Erik | 02.01.2012

Nechápu, jak se velká lžíce a malá lžička mohly dostat k nám domů. Až vyšetříp, který vtipálek to byl, hned ti ho Mílo předhodím a můžeš si s ním udělat, co chceš. Jinak ti je pošlu po Honzovi do školy.

Re: Re: Re: Re: Silvestrovské dozvuky

Míla | 02.01.2012

No, čekala jsem tě dnes, ale nedorazil jsi...Tak je aspoň pošli po Honzíkovi a snaž se vyšetřit, kdo to byl, nebo si podám tebe, strako...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Silvestrovské dozvuky

Dana | 03.01.2012

Nečekal odhalení, asi se trochu bál :-).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestrovské dozvuky

Míla | 03.01.2012

Koho myslíš? Strakouše?:-) Aspoň si dá příště pozor. Minimálně bude opatrnější:-)

Silvestr

Dana | 30.12.2011

Koukla jsem do baru, jsou tam asi 2 litry slivovice, láhev whisky, gin (půl), medovina, amundsen (půl), 1 bílé víno, jelzin a různé zbytky, myslím, že to stačí... Leda jestli někdo pijete víno, vemte si.
Nealko si přinese každý sám.
Je tady kafe - turek.
Můžeme vzít gril (dejte vědět, jestli jo) a mohly by se opéct ty klobásy, co zbyly po turnaji. Popř. nějaké maso.
Myslím, že bychom mohli vybrat od každého dospělého třeba stovku na tělocvičnu, ať si nevyčerpáme fond.
Jo a hlavně si každý vemte hrníček, skleničku, pulitr, ...
Vezmu magneťák, přibalte CD.

Re: Silvestr

Květa | 31.12.2011

Ja vezmu rychlovarnou konvici, rozpustnou kavu a neco do ni :-)
Zatim pa vecer
K & L ... ;-)

Re: Silvestr

Dana | 31.12.2011

Jinak my se chystáme až pozdějc. Na pátou je brzo.

Kolaudace

Míla | 28.12.2011

Ahoj Blaženky,
nezapomeňte zítra v 17 hodin na kolaudaci, ať to nemusím sníst a vypít sama. Kdo bude potřebovat, můžu pro něj dojet, případně domluvit odvoz(vím, že managerka si domluví Lucku, Fialky by moh pro změnu vyzvednout Ondra..), ale zajistíme i my. Bude točené pivko, tak by bylo škoda, abyste si nedali:-)

Turnaj

Dana | 27.12.2011

Ahoj, nevím, jak jste kdo doma a kdo vlastně dnes jedete do Bělohradu. Návrh je tento: Auto berou Fi a naberou Zí, druhé auto Se a naberou Re, třetí auto Še a naberou Zá, Ju a Ho. Jestli berete Natálku, vejde se Ho k Se :-). Jestli jedete ještě někdo, místo je u Fi.
A teď se v tom prokousejte :-))).
Odjezd je v 15.45, ať tam jsme zhruba na 16 h. Jednotlivá auta se dohodnou mezi sebou :-).

Re: Turnaj

Renata Š | 27.12.2011

Romana nepojede bere antibiotika. My teda vezmeme Květu. A chci se zeptat Lucka jede nebo ne? Mám od včerejška strašnou rýmu, tak nevím jak to uhraju. Bylo by dobré kdyby byla náhradnice

Re: Re: Turnaj

Renata Š | 27.12.2011

ještě zkusím Romaně zavolat jestli si půjdou sednout aspoň do hospody

Re: Re: Re: Turnaj

Romana a Ma | 27.12.2011

Půjdou, bo Juklík hospodu může a doma stejně pořád nasává !!
Tak se alespoň přemístí mezi lidi, že ?!!!!

volejbal Bělohrad

Renata Š | 26.12.2011

Chci se zeptat kdo zítra jede? Jedou chlapi do hospody? Pokud ano, někoho můžeme vzít do auta.

Re: volejbal Bělohrad

Míla | 26.12.2011

Už jsem psala, že jedu já a někoho posbírám. Beru Fialku, asi můžu Péťu. Zábřezí se může posbírat, chlapi jedou asi sólo, prý rovnou do hospody, na nás zvědaví nejsou:-) Budou se nejspíš domlouvat, jak a kdo koho.

Re: volejbal Bělohrad

Dana | 26.12.2011

Já můžu vzít auto a pobrat zábřezí...teda asi ženský...nebo jak to vyjde... :-)

Kolaudace

Míla a Libor | 25.12.2011

Ahoj Blaženky,
jestli se chcete někdo přijít kouknout, jak bydlíme, tak Vás zveme na kolaudaci, 29. prosince od 17 hodin. Po exkurzi, které se rád ujme pan domácí, bude pro Vás, naše velké pomocníky, připraveno něco k napití a k zakousnutí, Můžeme, jestli nebudete spěchat, posedět (jestli bude na čem) do pozdních hodin.
Vstupné zdarma:-)

Re: Kolaudace

Tiskovej +D+L+O+P+O | 25.12.2011

Moc děkujeme za pozvání,ale vzhledem k tomu,že se mladým podařilo sehnat větší byt,tak zrovna na toto datum vychází stěhování z Nuslí do Vysočan:-) Tak snad někdy příště.....

Re: Re: Kolaudace

Míla | 26.12.2011

Můžem i 28.12., teda myslím, nemám po ruce Libora:-) Tak dejte vědět ostatní:-)

Re: Re: Re: Kolaudace

Petra a Erik | 26.12.2011

my nemůžeme 28.12..........

Re: Re: Re: Re: Kolaudace

Renata Š | 26.12.2011

Nám je to jedno, jen 29. jdu do práce.

Re: Re: Re: Re: Re: Kolaudace

Míla | 26.12.2011

Tak to necháme na původní datum, 29.12. Tiskovej s managerkou snad večer stĕhovat nebudou. Počkáme, dokud nepřijedou. Budete hold kolaudovat třeba do půlnoci:-)

Re: Kolaudace

Taťka | 27.12.2011

Já kolaudoval už včera a řeknu vám, že to tam mají opravdu hezký :-) ale můžu kdykoli.... už letos nepracuju :-D

Re: Re: Kolaudace

Míla | 27.12.2011

Tak tos teda musel vypadat, protože u nás jsi včera vůbec nebyl, natož abys kolaudoval...!!! I když teď zpětně...Možná..No něco podivného v červené bundě a kšiltovkou se u nás motalo, když tak o tom přemýšlím, tak moooožnááá....:-)))

Tatry 2012

Ingrid | 24.12.2011

Ve stručnosti o slevě v Praze
4 denní ubytování ve slovenských Vysokých Tatrách za pouhých 2519 Kč místo 5100 Kč!
Luxusní dovolená v tří a půl hvězdičkovém Clubhotelu Nezábudka s All-Inclusive
V ceně voucheru je ubytování pro jednu osobu na 3 noci v moderních pokojích s balkónem, TV, SAT a rádiem
Navíc večeře ve Zbojnické Kolibě, Wellness procedury, bazén, sauna, taneční večírek v Lobby Baru, uvítací „welcome drink“ a další výhody!
Plná penze formou bufetových snídaní a večeří, k tomu neomezená konzumace nealko i alko nápojů dle otevíracích hodin baru!
Děti do 6 let mají pobyt zdarma!
O veškerých bonusech i o tom, co v ceně zahrnuto není, se dozvíte v sekci „Podrobnosti o slevě“
Podmínky slevy
Platnost voucherů od 2.1.2012 do 22.12.2012
Počet voucherů na osobu není omezen
Děti do 6 let zdarma
Děti do 15 let na přistýlce – 63 € místo 126 € za pobyt (hradí se na místě na recepci)
Příplatek za jednolůžkový pokoj 15 €/noc
Příplatek za apartmán s kompletně vybavenou kuchyňkou 20 €/apartmán/noc (v kuchyňce se nachází chladnička, keramický sporák, varná konvice, mikrovlnná trouba, kuchyňské nádobí) – při obsazení 4 platícími osobami se příplatek neúčtuje
Příplatek za psa 7 €/noc
Místní poplatek obci 1 €/osoba/pře­nocování
Zapůjčení županu 1 €/osoba/den
Garážové stání 5 €/auto/den, při rezervaci na apartmánu je poplatek 1 €/den
Parkovné na parkovišti u hotelu pod kamerovým systémem je za poplatek 1 €/auto/den
Nutná rezervace předem na tel.: +421/(0)52 448 48 38
Kontakty:
Email recepce: recepcia@hotel-nezabudka.sk
Mobil recepce: 00421 948 899 519
Web: https://www.hotel-nezabudka.sk
Koupit

Vánoce

Erik a Petra + 2xJ | 24.12.2011

Všem Blaženkám a fanclubákům přejeme příjemný Štědrý večer a bohatého ježíška.

Re: Vánoce

Ingrid + Zbyněk | 24.12.2011

I my přejeme všem krásné a klidné vánoce.

Re: Re: Vánoce

Renata +Pepa+Natálka | 24.12.2011

Hodně lásky, bez té žít se nedá. Hodně smíchu, protože je třeba. Hodně zdraví, protože je vzácné.Hodně štěstí, protože je krásné.

Taťka | 24.12.2011

Také my se s Leničkou připojujeme s přáním krásných vánoc.
Ať každý najde pod stromečkem to co si přál. Ježíšek určitě vidí, jak jste všichni hodní a nezapomene na vás.
P.S. večer pozor na kosti ;-)

fialky | 24.12.2011

také se připojujeme k přání krásných vánoc.Všem blaženkám a fanklubákům přejeme krásné vánoce a spoustu dárečků pod stromečkem.

Re: Re: Vánoce

Ja+Mi+Li+Ba | 24.12.2011

Všem Blaženkám a Blamužům přejeme krásné, klidné, pohodové a usměvavé Vánoce se sluníčkem v duši i na tváři. A těm, kteří si to zaslouží, i nějaký dáreček pod stromeček:-)
P.S. A nezapomeňte se navzájem pohladit a dát si pusu, ať víte, že se máte:-) A my posíláme na dálku pusu Vám všem, ať víte, že nás máte:-)

Re: Re: Re: Vánoce

Kondiční | 24.12.2011

A můžeme i něco navíc ? Nejen to pohlazení a pusu :-))). Samozřejmě, že na dálku posíláme pouze pusu.

Re: Re: Re: Re: Vánoce

Míla | 24.12.2011

Na dálku teda jen pusu??? Tak v tom případě se těšíme na osobní setkání s Vámi:-))))

Tiskovej +D+L+O+P+O | 25.12.2011

Všem Blaženkám a jejich příznivcům přejem také pohodové vánoce a hlavně zdravíčko v příštím roce :-)

Silvestr

Míla | 19.12.2011

Dnes jsem mluvila s panem ředitelem ohledně Silvestra. Školník mu tvrdil, že to mají každý rok zamluveno Stránští, ale naštěstí se jenom plete datumy, oni tam budou den před námi. Pokud jsem dobře pochopila, tělocvična by byla k mání od 17 hodin do 10 hodin ráno(slíbila jsem, že si po sobě uklidíme a petardy v tělocvičně odpalovat nebudeme). Samozřejmě za pronájem budeme platit, nečekejte žádné úlevy pro zaměstnance. Ještě dovymyslíme, zda celý pronájem platit z fondu, je to docela pálka.
Tak a teď to hlavní. Nečekejte, že to někdo nachystá a vy přijdete na poslední chvíli k hotovému:-) Každý vymyslí, jak se na přípravách bude podílet, co nachystá, připraví, uvaří...Mám první a zároveň poslední úkol pro Dušana(zajišťuješ pořád všechno, takže jen toto). Budem asi potřebovat chlazení a soudek. Můžeš? Dana zreviduje bar a napíše přehled dostupných tekutin.
P.S. Své nápady a to, co zajistíte, hned pište sem, ať máme přehled.
S pozdravem
Barka

Záznamy: 1901 - 1950 ze 6645
<< 37 | 38 | 39 | 40 | 41 >>
Přidat nový příspěvek