Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
turnaj Lomnice
Renata Š | 09.12.2011
Tak já na to cukroví prdím. Jestli vám stačí moje chabé dovednosti pojedu taky.
Re: turnaj Lomnice
Fialka | 09.12.2011
V neděli jsem doma a mám volno, takže bych mohla jet taky, pokud bude potřeba. Omlouvám se, že se píšu až teď, ale já většinou v pondělí ještě netuším, co bude o víkendu :-).
Volejbal - úterý
Dana | 06.12.2011
Ahoj, Blaženky. Dnes jsme hrály 3 na 3, Vánoce se asi ozývají. V prosinci bychom měly jít ještě 2x. Dejte vědět, jak to vidíte, jestli to mám odhlásit nebo jestli se sejdeme. Takže pište :-))).
Re: Volejbal - úterý
Renata Š | 07.12.2011
Mě by vyhovovalo, kdyby nebyl, ale pokud vás bude víc přijdu.
Re: Re: Volejbal - úterý
Míla | 07.12.2011
Teď jsem pošetřila nožku, ještě i v neděli ji pošetřím. Pokud byste šly v úterý, jsem asi k dispozici, ale jsem na tom přibližně jako Renča Š.
Re: Re: Re: Re: Volejbal - úterý
Míla | 11.12.2011
Tak já ani v úterý nebudu:-( Ten sval zlobí:-(
Lomnice
Ingrid + Zbyněk | 06.12.2011
To je fajn,že nás pojede dost.
Tak jede....2* Zí,2* Wo,2*Se a Pavel .Pepa + Renča zatím nevím.Dvě auta budou stačit.Odjezd se domluví v sobotu.
Re: Re: Lomnice
Ingrid | 07.12.2011
Jak nejedete!!!!!! Je nás zatím málo.Napíšete ,že můžete a pak ne??To takhle nejde!!!
Re: Re: Re: Lomnice
Míla | 07.12.2011
Tak třeba bude moci jet i někdo jinej, než 2x Se...Květa, Romča, Fialka, Zdenda, Renča Š., Pepča...Jsou to držáci:-) A taky hrajou rádi jako my..:-)
P.S. A nevyhrožuj, nebo tě sesadíme:-)
Re: Re: Re: Re: Lomnice
Renata Š | 08.12.2011
a co takhle se prostřídat? Irča se pak vytahuje, že má upečené cukroví a já ho na voejbale těžko upeču!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice
Ingrid | 08.12.2011
Mě to je jedno, kdo pojede,ale to máme každého prosit.Ty snad vidíš ,že se někdo hlásí .Já teda ne.Už minulý turnaj jsme se dali tak ,tak do kupy a chyběl nám jeden muž.Mají hrát čtyři chlapi a já napočítala jenom tři.Nikdo se nehlásí kromě Pavla ,Erika,Zbyňka,Petry a Ireny.Omlouval se Dušan a Rejlovi.Tak teď se omlouváme my ( Irena a Zbyněk ).Nejedeme.Já nevěděla ,že jich chce tolik jet.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice
Renata Š | 09.12.2011
Doufám, že ses kvůli tomu cukroví nenaštvala Irčo. Já to nemyslela ve zlém. Jen mě zaráží, že se nikdo další nehlásí na turnaj. Vždyť nás je tolik.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice
Kondiční | 08.12.2011
Tak, teď když to zpočítám, tak už to dokupy asi nedáme. Já, Petra, Pavel, Pepa a jelikož se prezidentovi omluvili, tak už tam asi ve čtyřech nemusíme jet vůbec. Takže prezidentovi pojedou, vyhrajeme turnaj a Míla nám vyplatí prémie.
Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice
Kondiční | 08.12.2011
A nejseš tím cukrovím trošku posedlá. Nemusíš přece dělat 10 kg, stačí 1 kg.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice
Renata Š | 09.12.2011
To řekni těm 5 až 6 lidem co se u nás doma vyskytují
Prémie...
Barka | 05.12.2011
Asi takhle, do třetího místa proplácím startovné, jestli to bude horší, tak se na to složte..:-)
Vaše Barka
P.S. Hrajte pro radost..:-)))
Lomnice II. 11.12.2011
Ingrid | 05.12.2011
Další turnajové zápasy v Lomnici.Opět se hraje stejně 4+2. Další Blamuž ( Dušan ) nám jde pomoci. Slyšela jsem ,že i Senetovi nás jdou podpořit. Pavel,Zbyněk,Pepa.....jedou předpokládám samozdřejmě.Dejte všichni vědět i ženy,kdo by jel.Zbyněk + Ingrid zatím můžou.
Re: Lomnice II. 11.12.2011
Dana | 05.12.2011
My se omlouváme. A zapít malýho se pak stavte.
Re: Re: Lomnice II. 11.12.2011
Kondiční | 05.12.2011
Üž jsem zdravý, tak můžu i já + Petra.
Re: Re: Re: Lomnice II. 11.12.2011
Míla | 05.12.2011
No tak paráda, my bychom asi mohli, ale koukám, že už je plno;-)
Re: Re: Re: Re: Lomnice II. 11.12.2011
Taťka | 05.12.2011
já taky pojedu... a vy taky...
a když Barka, jako pokladník, vypíše prémie za vyhraný zápasy tak budeme hrát jako o život :-D
Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice II. 11.12.2011
kulturní | 05.12.2011
musím se omluvit,ale pro obnovení zranění.(stehy nevydržely)se do konce roku volejbalu neúčastím. ale na silvestr snad budu fit. :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lomnice II. 11.12.2011
Míla | 05.12.2011
Libor vzkazuje heřmánek a chlapici(tužebník jilmový). Odvar, střídat jednou to a jednou druhé a oplachy(omývat, proplachovat - musí pomoci Renča). Bohužel i Libor měl jednou svou hlavu a stehy nevydržely, radí, co pomohlo. Já nabízím osvědčenou zelenou mast.
Osvětim
Ingrid + Zbyněk | 04.12.2011
Už dlouho plánovaný zájezd do Polska je tady.Datum zájezdu je po krátké dohodě se všemi, kdo by měl zájem 5.7. - 8.7. 2012. Cílová místa jsou.....KRAKOV,OSVĚTIM a WIELICZKA ( solné jeskyně ).Tentokrát je výlet bez dětí.Musíme se dohodnout na ubytování.Cena se pohybuje od 300-600 Kč a více ,podle druhu hotelu ,či penzionu.Podívejte se na stránky www.limba.com/cz/rezervace.Jsou tu docela přijatelné hotely ,nebo priváty.Když někdo najde v okolí Krakova dobré ubytování ,dejte to na Blaženky.Ahoj.....
Silvestr
Ingrid | 02.12.2011
Jsou tady nějaké návrhy na silvestr v tělocvičně i se spaním a s dětmi. Přemýšlejte a v neděli to můžeme dohodnout ,pokud bude tělocvična na silvestra volná.
Re: Silvestr
Míla | 05.12.2011
Zkusím se poptat, brala bych to zase s dětmi, utaháme je a až se Zbyňdou a Šípkovou děti usnou, tak dáme pyžamkovej volejbal. Jinak my jsme s Danou pro nějakou změnu, klubovna se teď opakuje při každé akci, tak můžeme dát hry pro děcka, dospělý, zahrát volejbal, basketbal(víceboje týmů) nebo můžem i trsnout kopýtkem.(Viď, Zdendo?:-))
Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 05.12.2011
To abych si na ten volejbal zavčas sehnal pořádnou gumu do kalhot... Doma preferuji pohodlí, ale zde by se mi to mohlo vymstít.
Dana | 05.12.2011
Já bych to moc neorganizovala, spíš pár nápadů a zablbnout podle nálady :-). A hlavně trsnout tím kopýtkem :-)
Míla | 05.12.2011
Vím, že na to Zdendo čekáš, ale nenaběhl sis trochu????:-)
Re: Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 05.12.2011
Když o tom tak přemýšlím, vezmu si ještě raději pojistku. Šle.
Re: Re: Re: Re: Silvestr
Míla | 05.12.2011
To by ŠLO:-)A po pulnoci je povolis;-)Ale jestli budeš mít šle,mohl by si z tebe někdo vystřelit;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 05.12.2011
Tak to nevím, jestli se Ti podaří mě k tomu přesvědčit... Co dáš?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 05.12.2011
P.S.: googlím teď šle, a hle, oni prodávají hned vedle i pánské podvazky. Věděla jsi, že to vůbec existuje?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Ingrid + Zbyněk | 05.12.2011
I my jsme pro.Hlavně to spaní je bezva.Aspoň mě nikdo nebude tahat domů v oo.oo hodin.
Dana | 05.12.2011
Koukám, na Silvestra má být veselo, co? :-)))
Míla | 05.12.2011
I pánské???Snažím se číst mezi řádky...Chtěl si tím říct, že asi již dlouho existují dámské...Co se tím podvazuje???;-)
P.S.Nebo ti snad připadám jako někdo, kdo by takovýhle věci měl vědět???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 05.12.2011
Koukám, že ty jsi se už zase cvakla? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Míla | 05.12.2011
No, Libor mě pustil ke svému PC, asi ho má lepšejší.....:-)
Turnaj Lomnice
Ingrid | 28.11.2011
Zahráli jsme si dobře a myslím si ,že jsme udělali i celkem dobrý výsledek.Všichni hráli 4+2 a my 3+3 a i přesto jsme hráli vyrovnané zápasy. Malinko nám chybělo to sportovní štěstí.Další turnaj je 11.12. a věřím,že se Blamuži sejdou aspoň čtyři.Ahoj kapitánka Ingrid.
Re: Turnaj Lomnice
Kondiční | 28.11.2011
Myslím si, že jste skutečně v sestavě 3 + 3, odehráli pěkný výsledek. Všichni máte od kondičního pochvalu.
Re: Turnaj Lomnice
Taťka | 29.11.2011
Když příště pojede silnější sestava, tak nebude problém ten turnaj vyhrát...
... vždyť to dokázal vyhrát i Klídek...
Re: Re: Turnaj Lomnice
kulturní | 29.11.2011
pokud budu v pořádku a zdráv,tak mohu příště posílit družstvo.teď to bohužel nešlo. a klídek je k pražení