Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Turnaj Lomnice

Míla | 29.11.2011

I my se přidáváme k pochvale za uhraný výsledek. Teď už snad budeme moci i my (i když asi spíš přijet fandit). Vypadá to, že už jsme přestěhovaní(soudě podle toho, že naši už doma nemají žádné krabice a my jich máme plný barák...:-) ), jinak nemáme na čem spát, na čem sedět a tak, ale nemůžeme mít všechno,že?:-)
P.S. Zase se pokusím zlepšit stav na našich stránkách...Můžete dát i nějaké příspěvky z našich akcí a já je tam vložím:-) Viz Liborova Sázava....:-)

Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice

dana | 30.11.2011

Příště s námi ještě nepočítejte, bude vás asi dost, slavíme první narozeniny našeho rošťáka :-).

Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice

Míla | 01.12.2011

Jsme prosím pěkně též zvaní???Jsme v podstatě rodina,nebo snad ne,Blaženo?;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice

Dana | 05.12.2011

Rodina Hujerů ? :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj Lomnice

Míla | 05.12.2011

Nějaká vtipná, ne???Aby ses nedivila, kolik nás dorazí, do sestavy jsme se nevešli, tak vezmem děti a přijedem se najíst!!!
P.S. Kdyžtak vezmem i Máňu...:-)

Liga

Dana | 26.11.2011

Zítra teda jedou 2x Wo, 2x Še, Pavel, Petra. Díky.
Kdyby se něco dělo a bylo nejhůř, máte volat barku s doktorem.
Jinak kopíruju minulý příspěvek:

Dnes mi volal pořadatel volejbalové ligy v Lomnici, jestli nechceme postavit družstvo a odehrát ligu (nebo si jen občas přijet zahrát). Jedná se o čtyři zápasy letos (23.10., 13.11., 27.11, 11.12 - měla by to být vždy neděle od 8.30) a čtyři příští rok. Počítá se šest nejlepších výsledků z osmi (nebo stačí 6x hrát a počítá se všech šest).

Startovné vám Míla proplatí.

Morava - vinné sklípky

Erik | 25.11.2011

kdy budou fotky z tajného výletu ?

Re: Morava - vinné sklípky

Dana | 26.11.2011

Rovnou jsem to Lucce připomněla :-)

turnaj

Dana | 23.11.2011

Ahoj, jen rekapitulace:
V neděli to vypadá bledě, takže zatím může Pavel, Zbyněk, Petra.
Pokud prý bude nejhůř, vypomůže Renata Š (taky není úplně fit) a Pepa. Tak ještě popřemýšlejte, jestli se někdo nezmátoříte.

Re: turnaj

Renata Š | 24.11.2011

A co tvoje drahá polovička ta by nešla? Je to chlap a ty jsou potřeba

Re: Re: turnaj

Dana | 24.11.2011

Má něco s patou, ale uvidí do neděle, třeba to rozchodí :-).

Re: Re: turnaj

Dana | 24.11.2011

Ale zítra jdu k Míle čistit okna, tak to třeba stihneme a možná by to v neděli postíhali Senetovi.

Re: Re: Re: turnaj

Dana | 24.11.2011

Senetovi jedou

Re: Re: Re: Re: turnaj

Renata Š | 25.11.2011

Hurá, tak nebudeme muset hrát v 5. A kde to je a jak pojedeme?

Fotky...

Mlčoch | 21.11.2011

...budou ještě dnes. Případné reklamace pouze u klubového lékaře.

Re: Fotky...

Mlčoch | 21.11.2011

Odkaz viz. Fotogalerie.

Re: Re: Fotky...

Míla | 22.11.2011

Fotky dobrý, jen se Libor ptal, proč je u všech v pravém dolním rohu: zdenekhamanphotography.com a nikoliv liborphotography.edu????

Re: Re: Re: Fotky...

Mlčoch | 22.11.2011

Hromadná konverze pro web... Příště už mu to nepůjčím, aby nevznikly problémy ;-)

Turnaj.

Ingrid | 21.11.2011

Co ten turnaj 27.11.Jede se???? Dáme to do hromady ! Já bych jela a Zbyněk taky.Kdo další? Můžu jet třeba jenom fandit,když nás bude dost.

Re: Turnaj.

Taťka | 21.11.2011

já bych snad mohl...

Re: Re: Turnaj.

Renata Š | 22.11.2011

Kdyby vás bylo málo, tak bychom jeli.

Re: Turnaj.

Petra | 22.11.2011

Já zatím můžu...

Re: Re: Turnaj.

Ingrid | 22.11.2011

Tak jsem moc chtěla jet,ale mám trochu nefunkční záda. Tak se mnou nepočítejte.

Re: Re: Re: Turnaj.

kulturní | 22.11.2011

já se musím take ze zdravotních důvodů omluvit.

Re: Re: Re: Re: Turnaj.

M+L | 22.11.2011

I my se musíme omluvit, je to už trapné, ale opět kvůli stěhování...:-)
P.S. No to je paráda, půl týmu na turnaji, půl na marodce a dřít se budu já...:-)))

Poděkování

Ingrid | 21.11.2011

Děkuji všem Blaženkám a Blamužům za dárky a krásnou pokladnu s pokladem.....Taky jsem ráda ,že jste to přišli s námi oslavit a trochu se pobavit.Dík zaslouží Martin za dobře připravené maso a výdrž u grilování a náš Pepa se svou skupinou ,které asistoval i náš druhý kytarista Irek. Moc všem díky.Byl to fajn!!!! Kapitánka Ingrid.

Perfektní výlet

O&O&P | 20.11.2011

For Fialky : Díky za super výlet, moc jsme si to užili.... První zážitek z řízené degustace a s doopravdového sklípku... Po cestě z Lednice máme další objednávky na výborné prvotní víno a supr medovinu z druhého sklípku, tak ve velkém dovážíme do Prahy :-)

Pozdrav z Budapeště

P&O&O | 20.11.2011

Zdravíme Blaženky z Budapeště. Až někdo nebude vědět, kam vyrazit na prodloužený víkend, doporučujeme KRÁSNÉ město s 5´C víc než u nás. 3 dny akorád, spousta památek, parků, muzeí, cesta 5 hodin, ceny stejné jako u nás, milí obyvatelé a máme typ na perfektní hotel za 37 Euro pro dva se snídaní - čistý, s parkováním a poprvé v životě mi někdo nabídl odnést kufry :-) Btw. zastávka v Lednici po cestě nazpět doopravdy stojí za to.... Mrzí nás nepřítomnost na velkolepé oslavě Irči a Květy, tak tedy všechno nejlepší :-)

Oslava !!!!!!!!!!!!

Ingrid | 17.11.2011

Já ty koláče pekla,ale nějak se mě nepovedly.Tak si to v sobotu vynahradíte ještě možná něčím lepším. A pozváni jste byli všichni s dostatečným předstihem. Moc se na všechny těším.Ahoj v klubovně.

Re: Oslava !!!!!!!!!!!!

TISKOVEJ | 18.11.2011

Irenko nevadí,já tě mám rád i bez koláčků.....:-)

Re: Oslava !!!!!!!!!!!!

Tiskovej | 20.11.2011

Dík holky za pěknou oslavu,pochvala blaženkabendu + 2,ale ta hrozná neděle,vstával jsem v poledne a ještě se mi nechtělo......:-)

Re: Re: Oslava !!!!!!!!!!!!

Dana | 21.11.2011

To mohu potvrdit :-)

Re: Re: Re: Oslava !!!!!!!!!!!!

Míla | 21.11.2011

Když neumíš chlastat, tiskovej, tak nechlastej!!!:-)

Re: Re: Re: Re: Oslava !!!!!!!!!!!!

Tiskovej | 21.11.2011

Barko,Barko tancuješ na pěkně tenkým ledě,aby se jednoho dne neutrhlo ucho....a ne to moje :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Oslava !!!!!!!!!!!

Barka | 21.11.2011

No Žirýýý, tvý ucho bych nikdy netrhala...Manželské neshody si řešte s managerkou sami v úzkým kruhu rodinném...:-)

pozvání

Taťka | 16.11.2011

Dobrý den milé Blaženky. Rád bych se vás zeptal, jestli už někoho z vás pozvala Irenka na sobotu (2x25). U mne teda s koláčema ještě nabyla :-(
No ještě štěstí, že mne pozvala Květa :-)))

Re: pozvání

Míla | 16.11.2011

Taky zatím nic, ale čekááááme...!:-)

Mlčoch | 16.11.2011

Pozvaný také stále nejsem a v sobotu už nebudu mít technickou. Tak myslím, že budu mít volný večer ;-)

Dana | 16.11.2011

A to jsi je sež...., pardon, snědl sám :-) ?

Tajný výlet

Míla a Libor | 13.11.2011

Prostě paráááda! Děkujeme moc, Fialky:-)

Re: Tajný výlet

Tiskovej | 13.11.2011

Připojujeme se k poděkování,bylo to moc fajn Fijalky......:-) (já moc děkuju za dárek k narozkám)

Re: Re: Tajný výlet

Erik a Petra | 14.11.2011

i nám se to moc líbilo. Je vidět, že nejsi kulturní nadarmo.

Re: Tajný výlet

Lucka | 15.11.2011

Já taky moc děkuju za parádní výlet... a za supr medovinu :) kulturní je kulturní :)

Kulturní

Info k výletu | 07.11.2011

Sraz 11.11.2011 u Klokana v 14:30h. Cestu odhaduju na 3 hodinky. Po ubytování na penzionu, následuje odchod do sklípku. Degustace je domluvena na 19h. V sobotu po snídani jsou připraveny 3 alternativy výletu (záleží na našem stavu). Navečer je naplánována další degustace s překvapením pro Blaženky. Wo, Se, Za dejte vědět v kolik h budete vyjíždět, abych vám včas předal instrukce k cestě. Počítám s 2xWo,2xFi,2xSe,2xRe,2xZi,2xHo,2xŠe+Za,2xPaja+Olda,1xLucka?

Re: Kulturní

Míla | 07.11.2011

Děkujeme za info. Už se moc těšíme. Sice se o víkendu máme stěhovat, ale snad to všechno zvládnem zkoordinovat.
P. S. Půjčí nám aspoň Zdenda foťák, když nejede???:-)

Re: Kulturní

Renata Š | 08.11.2011

My prý odjíždíme od Wolfu v půl páté, ale nevím jestli bude prezidentský pár připraven včas.
Mílo ty ještě pořád doufáš, že se budeš stěhovat????

Re: Re: Kulturní

Míla | 08.11.2011

Ano, včera jsem se to dozvěděla...:-)

Re: Re: Re: Kulturní

pepa | 08.11.2011

A nespletly se v letopočtu?

Re: Re: Re: Re: Kulturní

Míla | 08.11.2011

No tak Josef, tys mi tady chyběl:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Kulturní

Renata Š | 08.11.2011

Pořád si s Danou stěžujete, že je tady mrtvo a když se zapojíme, zase se vám to nelíbí

Záznamy: 2051 - 2100 ze 6645
<< 40 | 41 | 42 | 43 | 44 >>
Přidat nový příspěvek