Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulturní
Míla | 08.11.2011
Můra jedna zábřezská, asi ji budu mazat příspěvky..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulturní
Renata Š | 09.11.2011
A to se může beztrestně mazat něčí příspěvky. Myslím, že to je diskriminace no a možná i rasismus!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kulturní
Míla | 09.11.2011
No dovol, já proti Úzkoprsým nikdy nic neměla...Mně nevaděj...Dokud nezačnou remcat...:-)))
P.S.Beztrestně se to nesmí, ale já už si na sebe něco vymyslím, neboj:-)))
Kuličky proti žmolkům
Dana | 05.11.2011
Čau Mílo, ty kuličky jsou fakt dobrý, moc jsem tomu nevěřila, ale jo. Kdybys něco objednávala, řekni, ještě bych vzala ty na praní.
https://www.chytralola.cz/index.php
Re: Kuličky proti žmolkům
Míla | 06.11.2011
Čau Dano, no to seš hodná, že sis vzpomněla a dala jsi vědět. Kdo ví, kdy se zase uvidíme, tohle je ideální způsob, jak mi dát vědět:-) Hodná holka, dík.
P.S. Chytrá Lola zní zajímavě:-)
Re: Re: Re: Kuličky proti žmolkům
Míla | 06.11.2011
No pěkně jsme to tady rozhejbaly, jen co je pravda... A vy ostatní Blaženky, styďte se!:-)))
Pozdrav Daně
Míla | 03.11.2011
Ahoj Dano, jak se máš? Taky koukáš, jak to tady žije, když nenapíšem??? Pavel je pod pantoflem, Mlčoch mlčí, Pepča to asi nemá dovolený, Erik už má asi plný nejenom pondělky, Jirka má sezónu, Dušan dělá půdu, Libor pořád topkuje, Zbyňda ten asi nezná ani adresu stránek...A ženy Blaženy??? Hanba mluvit... Takhle kdybychom napsaly: V pátek v osm pivo na Dubině...:-)
Re: Re: Pozdrav Daně
Taťka | 04.11.2011
ty hlavně hlídáš, jestli ti nestojím na trávníku :-)))
Re: Re: Re: Pozdrav Daně
Dana | 04.11.2011
Čtyři, tys mě předběhl...A já si říkala, kdo je ta druhá Bláža :-)
Volejbal - úterý
Dana | 31.10.2011
Ahoj, zítra vás bude asi míň, která můžete, jeďte hrát.
Miniturnaj
Dana | 30.10.2011
Ahoj, dnes je volejbal od 16.00 do 19,00 - miniturnaj s Klídkem. Tak se všichni dostavte, ať vás je na dvě družstva.
Lístky
Barka | 29.10.2011
Kolem 3/4 na sedm budu s lístkama u kina. Nikdo nic nezrušil, beru rezervované. Pokud nedorazíte, budu to na vás vymáhat z funkce mně dané:-) Do 18:40 mi ještě můžete dát vědět(už jen na mobil).
Re: maškarní Labe
Taťka | 26.10.2011
Irek sice v kalendáři není, ale Erikovi přeji všechno NEJ!
Re: maškarní Labe
Mlčoch | 26.10.2011
Věru nevím, cítím dluh, ale nějak se nemůžu dokopat. Dokonce jsem je ještě ani neviděl, fakt. Budu se snažit polepšit.
Re: Re: Re: maškarní Labe
Mlčoch | 29.10.2011
Plaváček (v akci) je jenom na pohyblivých obrázcích.
Re: Re: Re: Re: maškarní Labe
Míla | 29.10.2011
P.S. Já ti dám Vařila myšička kašičku...:-)
Rezervace kina a hospody
Míla | 26.10.2011
Lístky do kina jsou zarezervované na sobotu od 19 hodin. Tolik lístků vedle sebe měli jen od 4.řady níž, což jsem vzhledem k Vaší nekázni radši nevzala(:-)) a jsou zajednány lístky ve dvou řadách nad sebou (i tak bohužel od kraje). Kdo by s tím měl nějakej problémek, tak se domluvíme na místě. Od 21 hodin je pak zamluven stůl v restauraci v Hankáči (Pavle, zde by mohl nastat malinký problémek, mají tam nějakou zábavu v salónku, ale vepředu nám prý zkusej podržet místa, tak abys zas neměl kecy:-))
P.S.Pokud by Hankáč nevyšel, je nejblíž Pavel:-)
Kino
Míla | 25.10.2011
Ahoj,
na sobotu objednám lístky na Muže v naději.
2xmy, 2xZi, 2xJu, 2xPa, 2xWo, 1xZd.
Rozmýšlí se 2xŠe a nemám zprávu od Fialek.
P.S. Zapomněla jsem na někoho? Nechcete si to Klokani ještě rozmyslet?
Re: Re: Kino
Míla | 26.10.2011
Tak to je dobrý, my přemýšleli, kam pak na pivo a on Vačky slaví....:-)
Re: Kino
Taťka | 26.10.2011
prosím tě, objednej to ale na sobotu... v sobotu je 29.10. pamatuješ na cinestar?
:-)
Re: Re: Kino
Míla | 26.10.2011
Dělej si lajdáky z někoho jinýho... V Cinestaru měli na telefonických objednávkách asi chlapa...Budu doufat, že ve Dvoře bude ženská :-b
Muži v naději
Míla | 23.10.2011
Jestli by Blamuži chtěli být aspoň dvě hodiny v naději, tak můžem zajít v sobotu do kina ve Dvoře:-) Jak dnes upozornil Pavel (bacha kulturní,jednou chybíš a už ti jde o funkci), dávají Muže v naději v kině Svět v sobotu od sedmi. Pak bychom mohli zajít na pivko, nebo limonádu třeba do Hankáče. Též nápad Pavla:-) My bychom šli:-)
Re: Muži v naději
Dana | 23.10.2011
My se omlouváme, nejsme doma. Dávají to v pátek nebo v neděli?
Morava
Mlčoch | 23.10.2011
Dušan určitě ocení, pokud konečně bude moci uzavřít přihlášky. Jde mi o náplň druhého večera. O něm se vedou stále debaty. Kdyby nás bylo více, kdo nepotřebuje/necítí se nebo prostě nechce druhou degustaci, tak bychom mohli skončit v nějaké běžné knajpě. Potom bych jel. Jestli jen 2x degustace vína, tak nejedu.
Vyjádřete se tedy prosím, jestli by někdo v sobotu šel normálně do hospody. Díky
Re: Morava
Míla | 23.10.2011
My s Liborem do knajpy určitě nejdem, na to je blbost platit druhej nocleh. My jedem na Moravu za vínem. A těšíme se, opravdu, jinak vínu nepřijdeš na chuť.
Re: Re: Morava
Mlčoch | 23.10.2011
Dá se to brát i tak, že druhý nocleh (mimochodem, levnější než degustace) je proto, abychom v sobotu mohli mít nějaký celodenní program. Přicházení na chuť nehodlám lámat přes koleno ;-) Ale samozřejmě každý má svůj názor, ten svůj nikomu nevnucuju.
Re: Morava
Dana | 23.10.2011
Mně by stačila jedna (ale partu trhat nebudu), zbytek rodiny (Jirka, Pája, Olda, Lucka) by šel na obě.
Re: Re: Morava
Ingrid | 24.10.2011
Když Morava,tak jedině vínko.Já a Zbyněk určitě 2* sklípek.
Re: Re: Re: Morava
Ingrid | 24.10.2011
Do hospody můžu jít ve Dvoře,třeba právě v sobotu po kině.
Lomnice - turnaj
Dana | 19.10.2011
Ahoj Irčo, v neděli je první kolo turnaje, jestli máš chuť jet, postav prosím družstvo. Dík.
P.S. My nemůžeme.