Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Labe
Dana | 22.09.2011
Sádru mě dají v pondělí, až ten kotník dostane nějaký rozumný tvar :-). Snad na tři týdny. Pojedu ráda, vůbec když teď vím, že budu mít sádru dole v každém případě :-).
Dana | 22.09.2011
Jirka ne, 22.10. veze házenou někam na turnaj. Koukal na rozpis. Tak škoda, jel by.
Re: Labe
Libor | 22.09.2011
Tak my bychom se přidali všichni čtyři (pirát Kuba a Libor a pirátky Míša a Bára).
Re: Labe
Mlčoch | 22.09.2011
Proti vodě už nic nemám, ale nevím kde bych sháněl piráta. A na papouška mám malý zobák. Předběžně tedy můžu nabídnout servisní vůz, jestli náhodou nebudu provozovat někde turistiku.
Re: Re: Labe
jirka | 22.09.2011
Zdendo.na téma velikosti tvého zobáku by se mohla rozvinout docela zajímavá diskuze:-) :-) :-)
Pirátka Míša | 23.09.2011
Mohl by prosím tiskovej vysvětlit svůj výrok ohledně velikosti Zdendova zobáku??? Co to jako má být??? Nějak mi nespíná...
Re: Re: Labe
Erik | 23.09.2011
Tvůj servisní, případně taxi vůz se bude hodit a nikdo ho určitě neodmítne.
Otevřené poděkování Blažence
Míla | 18.09.2011
Děkujeme velmi, velmi, velmi jedné hodné Blažence, která nám včera otevřela byt. Naše poděkování patří Dušanovi, který podle hesla: "Blaženka Blažence Blaženkou..." pomohl a Renče pak za to, že se na nás nezlobila, že jsme jí ho zdrželi z oslavy. Jste fajn, dík:-)
Turnaj Ústí
Dana | 17.09.2011
Ahoj, teď mně psali z Ústí, jestli v neděli 25. dáme dvě družstva. Pokud někdo nemůžete, dejte vědět co nejdřív, zítra v neděli to potvrdím. Díky, čau.
volejbal Pecka
Renata Š | 16.09.2011
Tak kolik nás vůbec jede? Dáme do kupy 1 nebo 2 družstva?
Re: volejbal Pecka
Dana | 16.09.2011
Počítá se, že přijedeme dvojmo. Ale myslím, že nás je 11, pokud Péťa na chvilku, byla by 12. Ještě chlapa nějakýho by to chtělo.
Re: Re: volejbal Pecka
Jirka | 16.09.2011
Kolem osmé posbírám Zábřezí, Řečici a Fialovi. Dvoráci se dohodnete?
Re: Re: Re: volejbal Pecka
Míla | 16.09.2011
My se nějak zařídíme sami, Libor do rána slouží, nevím, kdy přijede, když bude výjezd, tak nestíháme a dojedem později.
Turnaj Pecka
Dana | 14.09.2011
Ahoj, jen připomínám všem, kteří neodhlásili účast na turnaji, aby nezapomněli v sobotu dorazit :-).
Re: Turnaj Pecka
Míla | 14.09.2011
My můžem a budem oba, jen jestli bude nějaká společenská dotočná, tak na ni můžu být déle jen já. Libor druhý den lítá...:-)
Volejbal
Dana | 11.09.2011
V neděli volejbal od 17 h v BT. Jarolímci nejdou, takže bude volná i tělocvična, kdyby pršelo.
Gratulace
Míla | 09.09.2011
Tak já nevím, chtěla bych panu Martinovi z Blaženek pogratulovat k malému potomkovi, ale nikde se tu o něm nemůžu nic dočíst...Tiskovéééééééj, kde je chyba???????
Re: Gratulace
Dana | 09.09.2011
Martinovi a Míše se dnes brzy ráno narodil syn Patrik, no, ... Martin je takovej pašák, že si ho vlastně odrodil sám :-). Šlo to prý rychleji než mu svištělo auto :-). Martine, GRATULUJEME ! :-)))
Re: Re: Gratulace
Dana | 11.09.2011
A to malej Páťa vážil 4,45 kg a měřil 52 cm.
Jinak tedy musím říct, že někdo na to studuje šest let a Martin měl jasno po prvním porodu :-))).
Turnaj v Třemešné
Míla | 08.09.2011
Ahoj, volala mi Mirka z Klídku, zda chcem a můžem postavit jedno družstvo na jejich turnaj 1. října v tělocvičně v BT. Tak jen jestli někdo máte chuť hrát v domacím prostředí:-)
Re: Turnaj v Třemešné
Dana | 09.09.2011
Jen bych připomněla, že pokud bude 25.9. ošklivo, přesouvá se na tento termín turnaj v Ústí.
Turnaj Pecka.
Ingrid | 08.09.2011
Prezidentský pár na turnaj nejede.Budeme fandit na dálku.
Re: Turnaj Pecka.
Míla | 08.09.2011
To bych nedělala, může se stát, že budete mít pozděvečerní návštěvu...:-)
Re: Re: Turnaj Pecka.
Taťka | 08.09.2011
... a taky bych si dal pozor na předčasné volby...
:-)
tajný výlet
dušan | 07.09.2011
ahoj blaženky.
dávám dohromady další tajný výlet, který by se měl konat 14.10. a cílem bude dlouho slibovaný víkend na Moravě. Plánovaný odjezd v pátek v 15.h,návrat v neděli odpoledne. Potřebuji upřesnit počet lidí. pouze pro dospělé. děti nechte babičkám. :-)
Re: Re: tajný výlet
Rýpálek | 07.09.2011
No nevím, ze zprávy úplně nevyplývá, že by měl hlídat i dědeček..
P.S. Dobrá zpráva pro Jirku: "Jedeš s náma, hlídá bába..."
Re: Re: Re: tajný výlet
Dana | 07.09.2011
Děda se mě zeptal na svůj názor a drží basu (se mnou, samozřejmě) :-)))
Míla | 07.09.2011
Jeli bychom rádi, ale Blamuž říká, že je to pro nás bohužel nevhodný termín, k 16.10. máme nastěhování a Libor se domnívá, že budem finišovat a dodělávat. Naši nemůžou být na zahradě dlouho. Mrzí nás to, ale za nás v tomto termínu ne. Ale užijete si to i bez nás:-)
P.S. Pořád si bláhově říkáme, že firma dodrží termín:-)
Re: Re: Re: tajný výlet
dušan | 07.09.2011
to je mi velmi líto.můžeme termín posunout. neměl by být problém jet o týden dřív. ale nevím jak je to s naší dvojicí směnařů.(pavel a první dáma). vyhovoval by vám termín 7.10.? nebo pak až 28.
Re: Re: Re: Re: tajný výlet
Míla | 07.09.2011
Nedělej si s tím hlavu, jestli většina bude moci, tak to na nás nestavte. My teď prý nemůžem ani říct, jestli o týden tam nebo zpět jo, nevíme, jak firma. Za nás by byl lepší asi až listopad, ale opravdu nás neřeš. Vždyť skoro nejsme vinaři:-)
Re: Re: Re: Re: tajný výlet
Dana | 07.09.2011
My je přemluvíme :-), představ si, jak si dobrovolně představují celou bandu ve sklípku :-). My nemůžeme zase toho 28. 10. Nebojte, Seneťáci, chystáme si svaly...
Re: Re: Re: Re: Re: tajný výlet
Míla | 07.09.2011
No myslím, že tady žádný smutný očička tvoje, ani nikoho jinýho nepomůžou:-( A svaly nejsou potřeba, není co stěhovat, v podstatě nic nepřijde zpět...Bude to o dokupování, shánění a tak...Holobyt...
Re: tajný výlet
Renata Š | 08.09.2011
Na termín se musím zeptat Pepy, já totiž můžu prakticky vždycky, jen Pepa má pořád nějaké hraní.
Ingrid | 08.09.2011
Za první dámu .....oba termíny vyhovují. 14.10. i 28.10. Prezidentovi by vyhovoval termín až 11.11. Samozdřejmě i mě.
Renata Š | 08.09.2011
28.10. nemůžu, 29 jdu s Natálkou na Mrazíka, mám lístky
Cyklovýlet
Taťka | 07.09.2011
Jelikož má být o víkendu zase docela slušně, tak navrhuji udělat letos první cyklovýlet....
... Navrhuji dvě varianty.... celodenní pouze pro dospělé, nebo kratší výlet také pro některé zdatnější děti.
Na dni prakticky nezáleží, napište proto, kdo kdy můžete...sobota, nebo neděle (tento víkend - 10,11)
Trasu pro varintu s dětmi mám již rozmyšlenou, ale trasa pro dospělé bude podle mojí aktuální nálady :-)
Re: Cyklovýlet
Dana | 07.09.2011
A ty nevíš, že se tady na Zábřezí tento víkend žení Milan a polovina Blaženek asistuje na svatbě? :-)
Re: Re: Cyklovýlet
Taťka | 07.09.2011
ono se na to těžko vzpomíná, když tvůj Jiřík doma drží oznámení... to je houby tiskovej...
no ale v neděli by to šlo... není nad to, vyšlapat se z kocoviny :-)
Re: Re: Cyklovýlet
Taťka | 07.09.2011
ono se na to těžko vzpomíná, když tvůj Jiřík doma drží oznámení... to je houby tiskovej...
no ale v neděli by to šlo... není nad to, vyšlapat se z kocoviny :-)
P.S. a kdo je ta polovina? je to někdo, kdo by jel na kola???
Re: Cyklovýlet
Renata Š | 08.09.2011
my v sobotu taky nemůžeme a to na svatbu nejdeme. Pepa hraje odpoledne na Mostkách