Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Turnaj Pecka
Dana | 06.09.2011
Máme nahlásit, jestli dáme jedno nebo dvě družstva. Počítám tedy takto: 2x Fi, 2x Juk, 2x Sen, 2x Še+Zá, 2x Wol, 2x Re, 2x Zí, 2x Ham+Hor.
Dejte vědět, jestli takhle všichni můžete a jedete. Hraje se myslím 4+2, ale uvidíme, jak nás bude. Pokud se někdo chystáte raději do Rudníku, dejte taky vědět :-). Dík.
Re: Turnaj Pecka
Taťka | 07.09.2011
Hor prý nemůže (pracuje)
Ale L+P přijedou odpoledne fandit :-)
Volejbal v úterý
Dana | 06.09.2011
Ahoj holky, dnes jsme se dohodly, že bychom zaplatily tělocvičnu na delší dobu dopředu, vyjde to levněji a hlavně nám ji nezaberou. Příští úterý tedy každá přineste 200 Kč (kdo směnuje, tak jen 100 Kč) a uvidíme, na jak dlouho to dá. Díky a čau v úterý.
Gratulace
Petra a Erik | 06.09.2011
I my gratulujeme Kubíkovi a Ondrovi,pořádně to oslavte...
Re: Gratulace
Míla | 07.09.2011
Kubík děkuje všem, kdo si vzpomněli. První část oslavy již proběhla, k narozeninám jsem mu uvařila oběd:-) Byl za to rád. A nejenom on:-)
Gratulace
Dana a Jirka | 05.09.2011
Všechno nejlepší Kubíkovi i Ondrovi k narozeninám :-).
Volejbal
Dana | 04.09.2011
Ahoj, dnes ještě volejbal od 18 h, na příští týden se domluvíme.
Re: Volejbal
Dana | 04.09.2011
Jo a na úterý od 18 h bychom už měly mít tělocvičnu, holky :-), sejdeme se?
Vše nejlepší Fialkám
Míla | 03.09.2011
Zítra si asi nenoste svačinu na volejbal, Fialek je v Blaženkách asi šest...To bude pěkná oslava:-)
https://www.angelsgroup.cz/prijmenar-3-ctvrtleti
P.S. Od kolika chcete zítra volejbal? Od pěti? Mně byla ve čtvrtek v sedm už zima:-(
Liga mistrů
Dana | 01.09.2011
https://www.fcviktoria.cz/cs/viktoria-spousti-v-nedeli-prodej-balicku-na-zapasy
Re: Liga mistrů
Mlčoch | 01.09.2011
Chceš prodávat lístky na nedělní Blaženky? ;-) To by mě sedělo možná tak u Barky...
Nechtěl by někdo za kulturou?
Míla | 30.08.2011
https://hradec.cinestar.cz/datumy.php?tprID=5031
Re: Nechtěl by někdo za kulturou?
Taťka | 30.08.2011
hmmm, to by stálo za úvahu, sice už jsem plánoval s Lenkou něco jiného, ale zeptám se jí na svůj názor... :-)
Re: Re: Re: Nechtěl by někdo za kulturou?
Taťka | 31.08.2011
když vidím, jak to funguje okolo...:-)
Re: Re: Nechtěl by někdo za kulturou?
Míla | 31.08.2011
No to je dobrý... A kdy to dáme???
P.S. Letce bych tentokrát vynechala:-)
Re: Re: Re: Re: Nechtěl by někdo za kulturou?
Míla | 01.09.2011
Letce jedině v případě, že má Jirka kryt na lištu:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Nechtěl by někdo za kulturou?
Mlčoch | 01.09.2011
Možná, když pojedeš normálně jako ostatní slušní lidé, nebude muset Jirka shánět kryt na lištu.
Turnaje
Dana | 24.08.2011
Ahoj, máme tady několik pozvánek na turnaje, potřebovala bych nás přihlásit na ty, kam bychom eventuelně dorazili. 3. 9. - Kalná, 17. 9. Pecka nebo Rudník, 24. 9. Hostinné, 25. 9. Ústí. Tak se prosím vyjádřete. Dík. Za mě Pecka a Ústí.
Re: Re: Turnaje
Mlčoch | 24.08.2011
Pecka, Ústí.
Škoda té neděle...Doufal jsem původně, že se mi podaří všech 10 domácích zápasů kinderfotbalu v podzimní sezóně. Ale volejbal je volejbal.
Turnaj - Ústí
Dana | 24.08.2011
Turnaj v Ústí (3+3) se přesouvá.
Dobrý den.
Před pár dny jste dostali pozvánku na turnaj do Ústí u Staré Paky. Omlouváme se za zmatky, ale jsme nuceni přesunout termín ze soboty 24.9. na neděli 25.9. Druhý termín (v případě nepříznivého počasí) zůstává stejný.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem organizátoři
Turnaj
Dana | 24.08.2011
Přeposílám pozvánku na turnaj, kontakt mám:
MO KDU-ČSL Borovnice a Hostinné pořádají 21. ROČNÍK VOLEJBALOVÉHO TURNAJE smíšených pětičlenných družstev
sobota 24. září v 9:00 hod
Hostinné - sportovní hala
Srdečně zdravím příznivce hry, které my říkáme volejbal. Pozvánka je určena Vám a zároveň se na Vás obracíme s prosbou o rozšíření této pozvánky, hlavně mezi ty, kteří s volejbalem teprve začínají. Není přeci důležité vyhrát, ale … nechat nás vyhrát. Na Vás všechny se za pořadatele těší
Pavel Votoček
startovné 500KČ
sálová obuv
...konečně..
Taťka | 22.08.2011
tak snad to tady zase ožije, když Barka s Managerkou jsou už doma... tak co je nového?
Re: ...konečně..
Bačkůrky | 23.08.2011
No jasně Pájo. Jinak na Zábřezí na koupálku to žije NE?
Často tě tam potkávám při tvých rozplavbách. Jen partnerku bys neměl schovávat tak hluboko v trávě.
Takže dneska zase nic...
Míla | 14.08.2011
Je nás málo, sejdem se jindy. Dnes VOLEJBAL ZRUŠEN.
Volejbal, neděle od pěti
Míla | 13.08.2011
Ahoj Blaženky, Blamuži (a Blahuty - pro Irenku:-)). Jestli máte chuť(na volejbal), tak v neděli od pěti v Třemešný.
P.S. Zase dejte vědět, kdo můžete. Všichni prosím. Je to jednoduchý, přečtete si to a pod tím vpravo je napsáno: Odpovědět. Takže když na to kliknete, tak se k odpovědi dostanete...To jen pro ty, kteří za tu dlouuuhou dobu, co se neozvali, snad zapomněli...
Re: Re: Volejbal, neděle od pěti
Míla | 14.08.2011
Renča Š.s Pepčou jsou v Praze, Romča je do šesti na kurzu, Irča je na seně(nevím, jestli se Zbyňkem:-) a neví, jestli by to stihla - neupřesnila co), kondiční má teplůtku (asi špatná kondička), Petra je v Trutnově, Jarolímci jedou na kola, Martina není doma...Suma sumárum: VOLEJBAL SE PRO DNEŠEK RUŠÍ!
Vstup do fanklubu
Míla | 13.08.2011
Ahoj Blaženky,
taťka vyjádřil ve Vlčkovicích přání, abychom přijali Lenku do fanklubu, takže Vás prosím, aby jste pro ni vymysleli(asi hlavně Blamuži) extra vstupní testy, neboť mi přijde divné, aby s námi tancovala kankán, předvedla kulturní vložku (to jediné je snad přijatelné), nebo aby vyzývala některou z Blaženek k tanci tak, jak to stačilo pro čekatele ze Lhoty. Takže dejte hlavy dohromady a vymýšlejte a překvapujte).:-)
P.S. Není to šance na nějakou stmelovací akci Blamužů???Bez taťky, samosebou:-) Moh by ji varovat:-)
Re: Re: Re: Zkouška
Míla | 10.08.2011
Jestli myslíš to, co jáááá, tak to bych se faaaakt radši ozval:-)