Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Re: cyklovýlet

Míla | 19.07.2011

Ty ne, ńeboť předpokládám, že tě za volant bednabusu nepustěj:-)))

Volejbal neděle

Míla | 17.07.2011

Dnes volejbal(hlavně kvůli Blamužům, aby o něj nepřišli) od 18 hodin. Kde? Buď Třemešná, nebo Zábřezí(koupání), tak se zkuste vyjádřit:-) I když někomu to asi půjde těžko:-)
P.S. Chlapi pozor, včera jsme nasadili vysokou laťku:-)))

Re: Volejbal neděle

Taťka | 17.07.2011

mě je to jedno...v BT je hřiště připravený, ale Zábřezí je Zábřezí :-)

Re: Volejbal neděle

Mlčoch | 17.07.2011

Antuka je antuka. Kdo chce na Zábřezí, může si tam zajet po hře :-)

Rovná čára

Dana | 16.07.2011

Rovnou čáru jsem nenašla. Milé Blaženky, tak dobrou, máme křivou dlažbu. Na svatbu nejdu, netrefím. Tak tak čau.

Re: Rovná čára

Míla | 17.07.2011

Navrhuji, aby až někdo pojede na Zábřezí, vzal s sebou tlustou černou lihovku a tu čáru ji předkreslil, líp ji pak najde a žádný výmluvy na křivou dlažbu...navíc, známe tiskovýho, je to perfekcionalista, nedovolil by, aby byla dlažba křivá...:-)))

volejbal

Renata Š | 14.07.2011

Jak to dnes vypadá s volejbalem? Sejdeme se? A co počasí, neskončíme náhodou v hospodě?

Re: volejbal

Dana | 14.07.2011

Pokud to bude vypadat bledě, zkusím zavolat do Vítězné (tam je hospoda nejblíž :-) ).

Re: Re: volejbal

Mlčoch | 14.07.2011

Odpoledne už by pršet nemělo.

Re: Re: Re: volejbal

Míla | 14.07.2011

To by sice nemělo,ale antuka bude po dnešní noci asi zajímavá...

Re: Re: Re: Re: volejbal

Mlčoch | 14.07.2011

Třeba už tam ani nebude...

Re: volejbal

Dana | 14.07.2011

Zatím bych to nechala od 18 h v BT, přemístit se můžeme aktuálně jinam kdykoliv. Jen kdyby začalo lejt, zavolám do Vítězný.

opákání

Renata Š | 13.07.2011

Tak dnes o půl šesté u nás pod pergolou, kdo teda má zájem. Párky si přivezte vlastní, oheň a dřevo mám

Re: opákání

Mlčoch | 13.07.2011

No to se ale dozvídám věci :-) Ještě že máme diskuzi.

Domácí hovězí

Mlčoch | 13.07.2011

Zdravíme z Kohoutova,
začátkem příštího týdne se bude porážet bejček (pastevní odchov, 22 měs). Na prodej bude maso - cca 10kg balík (120 Kč za kg), rozvoz zajištěn.

Nabídka je od jedné kolegyně, mají doma menší rodinné hospodářství. Balík je směs různého druhu masa za jednotnou cenu. Kontaktní telefon tu nechci psát, tak kdyžtak dejte vědět mně.

Re: Domácí hovězí

Míla | 13.07.2011

Teda že ty budeš nabízet maso, tos mě dostal...Ještě tak melouny, ale hovězí maso..:-) co se týče nás, není místo v babiččině mražáku, takže my nepomůžem.

Re: Re: Domácí hovězí

Mlčoch | 13.07.2011

Dělám pokroky, nebo alespoň malé krůčky. Budu brát domů a slíbil jsem si, že to pak alespoň ochutnám :-)
P.S.: také mají včely, takže i med.

Volejbal

Dana | 11.07.2011

Ahoj, rychlá zpráva ohledně volejbalu. Myslím, že by bylo dobré, abychom se do turnaje ještě aspoň 2x sešly, navrhovala bych úterý a čtvrtek od 18 h v Třemešné, protože ve středu má být sokolský a chlapi si půjdou zahrát tam. Pokud by někdo z našich blamužů mohl přijít taky, budeme rády, jen na jedné straně se hraje špatně :-). Díky.

Re: Volejbal

Míla | 11.07.2011

Se mnou můžeš, parťačko, počítat:-) A kdyby nikdo nepřišel, pinknem jako dneska:-)
P.S. Ještě aby bylo volné hřiště.

Re: Re: Volejbal

Renata Š | 12.07.2011

v úterý a ve čtvrtek bych mohla

Dana | 12.07.2011

Květa může.

Asi dorazím | 12.07.2011

Asi dorazím.

Re: Re: Volejbal

Já taky | 12.07.2011

Já taky, Asidorazíme:-)

Re: Re: Re: Volejbal

Renata Š | 12.07.2011

to je hezký a to máme novou hráčku asi dorazím a já taky

Volejbal - neděle

Míla | 10.07.2011

Ahoj Blaženky, dnes volejbal od šesti v BT, v případě deště sraz přímo na Dubině (to není z mé hlavy, cituji zkušenější notorické volejbalisty):-) Nebo volejbalové notoriky???:-))

turnaje

Taťka | 10.07.2011

Ahoj Blaženky, zdraví vás Stavros Pavlos :-)
nevím jestli je to pro vás dobrá zpráva, ale v Řecku jsem se neutopil...ale přivezl jsem vám dáreček :-)
Jinak co se týče turnajů, tak vám mile rád přijedu fandit příští týden do Vlčkovic, ale bohužel do Lhoty nemůžu (ani fandit)

Re: turnaje

Míla | 10.07.2011

Dáreček? Asi nějakej řeckej rum...Ale Stavrosi, měl bys vědět, že Božkov je Božkov...:-) Teda aspoň to tvrdí jeden takovej ochmelka:-)

Re: Re: turnaje

Taťka | 10.07.2011

ochmelkům nevěř, ti toho nakecají :-)

Volejbal sobota

Míla | 09.07.2011

Dnes volejbal od šesti v BT, pak tiskovka na Dubině.
P.S. Erik se úplně sám od sebe nabídl:-), jestli se pak nechceme smočit u nich v bazénu, možná by bylo nezdvořilé odmítnout:-). Takže mějte radši plavky s sebou, bez plavek vás tam prý nepustí:-)))

Otava

Dana | 09.07.2011

Ahoj všichni. Tak už jsme doma z Otavy. Celou dobu jsme si mysleli, že jedeme na Vltavu, ale když navigace hlásila Sušice, začalo nám to být podezřelé. Cílové místo bylo na Otavě a jsme moc rádi, protože to bylo víc než úžasné a všem tuto řeku doporučujeme.

P.S. Ale píšu ohledně volejbalu. Mám zase zamluvit ve Vítězné tělocvičnu na ženský volejbal? Dejte vědět, jestli by vyhovoval čtvrtek od 18 (nebo kdy jindy) a jestli by nás chodilo dost. Přidaly by se dvě až tři holky z Kohoutova. Dík.

Re: Otava

Dana | 09.07.2011

Nebo který jiný den, kdyby ve čtvrtek nebyla tělocvična. Úterý nebo středa?

Odpověď ze Šárovcovy Lhoty

Míla | 07.07.2011

Ahoj,
přeposílám odpoveď:
"Zdar, taková prima parta lidí jako jste vy, tak to přece musejí příjet dvě družstva. Už vás mám napsaný- 2krát. Jarda"
P.S.Takže stavíme dvě družstva:-)

Libor v práci????

Míla | 05.07.2011

Koukám, koukám, že Libor nemá ve službě co dělat, když se tak rozepsal o vodáckém výletě....Viz Proběhlé akce...:-)
P.S. Asi mu s sebou budu dávat žehlení..:-)

Dopitná

Míla | 04.07.2011

Dobrý večer, Blaženky (a Blamuži). Zítra "Dopitná Sázavy" u Renči a Pepíka v 17 hodin. Vráťa vyudí ryby, pivko je, chleba dovezu, něco upeču... Kdo prý chce, může dorazit i dřív. Když něco přinesete, asi Vás Renča neodmítne. Dana nabízela bar a klobásy, ale ryb je prý hodně, takže dle Renči klobásy necháme na jindy. A jak to vidíte s barem? Medovina, slivovice(brrrr)? :-) Nebo to necháte jen na tom pivku?
P.S. Berou Fialky děti?

Volejbal o svátcích

Mlčoch | 04.07.2011

Kulturní sliboval, že zjistí a "píchne" sem jak je/není volno v BT. Hodilo by se vědět, jestli se něco rýsuje, abych si mohl naplánovat další program na ty svátky. Díky.

Re: Volejbal o svátcích

Míla | 04.07.2011

Jééé, on ti to neřek, proto jsme dnes od pěti hráli 4 na 5, tys nám chyběl:-)

Turnaj - Šárovcova Lhota

Dana | 04.07.2011

Ahoj, všem, kteří si na Blaženky dali svou mailovou adresu, jsem přeposlala pozvánku na turnaj. Pro ostatní: Turnaj - Šárovcova Lhota - 23.7. - minimálně dvě ženy v týmu.

Kdo byste si chtěl jet zahrát a nejste na dovče, dejte vědět. Postavila bych to na 4+2, jak je v pravidlech, ale záleží na vás.

Re: Turnaj - Šárovcova Lhota

Míla | 04.07.2011

Mně to přišlo na mail, lákavá nabídka, svrbí mě prsty už teď, ale bohužel znám své volejbalové kvality, takže s chutí pojedem kdyžtak jen fandit a podpořit tým. Mám za to, že dokážem postavit určitě tým, který jim bude šlapat na paty, no ne? :-)

Mlčoch | 04.07.2011

Protože je to již dlouho, co se e-mailová skupina Blaženky aktualizovala, zrekapituluji zde, kdo všechno je aktuálně členem: Dana, já, Bačkůrky, Tiskovej, Renata Š., Barka a Pepa. Kdo se nenašel a chce přidat, nechť mi napíše třeba e-mail (netřeba zveřejňovat zde) a já ho přidám.

Re: Re: Turnaj - Šárovcova Lhota

Míla | 04.07.2011

Přidala jsem plakát do Kalendáře akcí.

Bačkůrky | 04.07.2011

Já budu doma, na dovolenou asi nepojedeme. Všechny naše plány jsou rozvrtány a mám z toho depku. Trochu volejbalového adrenalinu by moho bodnout.
Počkám jak to bude manažerce vycházet, eventuelně se mnou může počítat.

Mlčoch | 04.07.2011

Nic v plánu zatím nemám, takže můžu hrát i fandit.

Re: Re: Turnaj - Šárovcova Lhota

Erik a Petra | 07.07.2011

NIc v plánu nemáme, tak že můžeme oba.

Vzkaz Jindřišce

Míla | 03.07.2011

Zapomněli jsme poděkovat za to, že jste nám vzali na loď tu naši Bramborku:-) Takže moc děkujeme, snad nebyla hubatá:-)

Ingrid

Sázava | 03.07.2011

Děkujeme kondičnímu a jeho bezvadné manželce za zorganizování sjíždění Sázavy.Pro většinu to bylo poprvé a myslím si ,že se to všem líbilo.Trochu nám nepřálo počasí,ale to prostě k létu patří.
Malinko mě bolí celé tělo,ale to je úděl nás o malinko starších ročníků.Tím si myslím ,že máme kondiční testy hotové.!!!!Mlčoch překonal sám sebe a prezidentský pár mu blahopřeje.
Trochu nás zlobil oheň ( KOUŘ ).Někdo se nemohl pořád usadit a jak utíkal před kouřem,tak ho přenášel na druhé........To nebylo fér.Naše výběrčí daní, to ráno odnesla oteklíma očima.
Jelikož celou noc i ráno pršelo,tak se každý rozjel domů.Doufám,že všichni dojeli dobře a odpočívají doma v teplíčku,kafe na stole a probírají zážitky ze Sázavy.
Všem pěkný večer.Ahoj,ahoj,ahoj.....

Re: Ingrid

Míla a Libor | 03.07.2011

Foukajíce bolístky se připojujeme k poděkování. My, co nejsme příliš fyzicky zdatní, po sjíždění Sázavy víme, že existují i jiné svaly než ty kolem pusy:-) Oko se pomalu lepší a když mu dopřeju odpočinek (vidím to tak na 12 hodin spánku), tak bude dobré a na funkci výběrčí daní to nebude mít žádný vliv, nebojte;-) Jinak jsme opravdu moc rádi, že jsme toto absolvovali. Sami bychom se nikdy nevydali. Mluvím i za naše děti (Zdendo, teď nemám na mysli to, jak s tebou trochu laškovaly).
P.S. Co se týče počasí, vidím to na výměnu Karase...

Re: Re: Ingrid

Míla | 04.07.2011

Jen důkaz pro tu výměnu Karase:
Re: Karas
Ingrid | 23.06.2011
Když říkám ,že pršet nebude,tak nebude.Že se malinko ochladí to je fakt.Ale 20 stupňů je dobrý.Počasí by mělo .vydržet teple i na vodu.

Re: Ingrid

Mlčoch | 04.07.2011

Pár fotek...

Re: Re: Ingrid

Mlčoch | 04.07.2011

Statistiky návštěvnosti říkají, že páteční fotky mají o celou polovinu menší návštěvnost než ty sobotní. Tak jestli je náhodou omylem nepřehlížíte ;)

Re: Re: Re: Ingrid

Míla | 04.07.2011

Vypadá to, že jsou statisticky vyhledávány optimisticky vyhlížející tváře po pěkném pátečním večeru a Krkonoškově slivovici.:-)

Záznamy: 2451 - 2500 ze 6645
<< 48 | 49 | 50 | 51 | 52 >>
Přidat nový příspěvek