Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Ingrid
Dana | 04.07.2011
Bylo to bezva, nám nevadilo ani tahání lodě (stejně ji tahal Jirka :-)), hold počasí si z nás občas dělá srandu :-).
Díky. Ahoj, ahoj...
Romana a Martin | 04.07.2011
Nám se výlet na vodě také líbil. Našim aktérům třikrát AHOJ, AHOJ, AHOJ !!!
Příště se zase necháme zlákat.
Mlčoch | 04.07.2011
Mlčoch také děkuje za pěkný víkend, z něhož však vyjímám sobotní večer. Zejména Erikovi za jeho vůdcovství na lodi, díky kterému jsme šťastně dopluli až do cíle. Škoda, že nebylo více peřejek a sjízdných jezů... Jen nevím, jak je to možné, ale kapitán v cíli opustil loď jako první a málem mě s Kubou nechal doplout do Hamburku... Ale jinak dobrý :-)
Re: Re: Ingrid
Míla | 04.07.2011
Sobotní večer??? A vidíš, děti si ho tak pochvalovaly....:-)
Dotaz
Kondiční | 28.06.2011
Zdendo, kdy budou fotky z nedělního trojboje na kajaku a kánoi ?
Poslední info k Sázavě
Kondiční | 28.06.2011
Sraz u Rejlů v 16:00 hod. Odjezd nejpozději do 16:30 hod. Předpokládaný příjezd do kempu v Pikovicích do 19:00 hod. Stavba stanů, poté společná stavba hlavního kulturního altánu, který zajišťují Fialky.
Co se týče oblečení, tak jen pro připomínku : nějaké rychloschnoucí triko ( moira, supril a podobně ), plavky nebo šusťákové kraťasy, nepromokavé bunda či pláštěnka, na nohy možno sandále, neoprenové ťapky nebo nějaké staré tenisky, kšiltovka pro případ slunečného počasí. Nezapomeňte na nějaký provaz ( třeba prádelní šňůra ), který se upevní na příď či záď lodi ( tzv. koňadra ) - doporučuji délku cca 3 metry, nějaké ty provázky pro upevnění plastových lahví s jemně alkoholickými nápoji. Nezapomeňte si vzít zahradní stoličky, či křesílka, aby bylo na čem pod altánem sedět. To je snad ve zkratce vše. Pokud budete mít ještě nějaký dotaz, pište.
Re: Poslední info k Sázavě
Míla | 28.06.2011
Skoro všechno jsem pochopila(což je s podivem), jen definice "jemně alkoholický nápoj" mi dělá problém. Co si pod tím představují Blaženky? Předpokládám, že se pochopení tohoto termínu Blaženkami výrazně liší od zbytku populace:-)
Re: Re: Poslední info k Sázavě
Kondiční | 28.06.2011
Máš pravdu, myslím si, že by Blaženky měly tento termín pochopit výrazně odlišně,
Re: Re: Re: Poslední info k Sázavě
Míla | 30.06.2011
Děkuji pěkně, už je mi to jasnější:-)
Nikdo nikde...
Míla | 27.06.2011
Blíží se půlnoc, dopsala jsem vysvědčení a jdu se juknout na Blaženky, odreagovat se a co byste řekli??? Nikdo nikde...Ani Dana..:-( To je bííííída, Blaženy:-(
Turnaj
Dana | 24.06.2011
Zatím přihlášená družstva: Ústí, Šárovcova Lhota, Hanka, Klídek, Pepíci, Blaženky 1, Blaženky 2, Kohoutov, Pavel
Klidně ještě někoho pozvěte :-)
turnaj
pepa | 23.06.2011
Nazdárek.Vezměte prosím v sobotu nějaká CD. Vlastním pouze country , bluegrass a eventuelně něco folku.
Re: Re: Re: turnaj
Mlčoch | 23.06.2011
Ok, CDčka mám v autě. Jestli se s nimi prosadíš u DJ, tak jenom dobře :-)
Re: Re: Re: Re: turnaj
Renata Š | 24.06.2011
Já taky nějaký vezmu, ale jiný než chce Pepa, jeho žánru bude dost od něho
Pochvala
Kondiční | 23.06.2011
Musím tímto veřejně pochválit dvě Blaženky a to Danu s Mílou. Akademie mě fakt nedchla, moc se mi líbila a to se mě na ní vůbec nechtělo jet. Pokusím se Vám oběma zařídit nějakou vyšší odměnu u Vaší nadřízené :-)))).
Re: Pochvala
Míla | 23.06.2011
Jééé, děkujem za pochvalu. Jediný minus na dnešní akademii je, že nám Dušan přivez svačinu (pro mě i Danu)- klobásu s rohlíkama a Dana mi nedala ani ochutnat:-( To se pozná parťák, příště to musí dát Dušan do ruky přímo mě, jinak zas ani neoblíznu..Anebo končím s Danou, to se aspoň najím.:-)
Re: Re: Re: Pochvala
Míla | 23.06.2011
Zasloužil by...Metál, jedině metál, pánové..:-)
P.S. Cituji prince z Popelky (pro Mlčocha, nezná pohádky:-))
Re: Re: Pochvala
Dana | 24.06.2011
Heleď, heleď, nabízela jsem ti tu menší půlku klobásy, ale ty néééé a néééé. Tak to máš za to. :-). A ještě abys ji olizovala :-).
Re: Pochvala
Dana | 24.06.2011
Za pochvalu moc díky, mazec to byl, ale děti si to snad užily :-))).
S tou odměnou se, myslím, docela dooost nadřeš :-))).
Re: Re: Pochvala
Renata Š | 24.06.2011
K pochvale se musím taky připojit. Letos už jsem viděla 3 akademie, ale tahle bezkonkurenčně vede v kvalitě vystoupení i v kostýmech. Krása...
Sázava
Jindřiška | 23.06.2011
Ahoj Blaženky, včera jsem byla pařit s holkama Rejlovejma, tím je chci moc pochválit jak pěkně dodržují cvičební program a jak se hezky zlepšují. Chtěla jsem jen říci, že s námi určitě počítejte na Sázavu, určitě jedeme, počítáme s dobrou náladou a taky s dobrým počasím :-). Sejdeme se v Pikovicích. Těšíme se sportu zdar
Turnaj
Renata Š | 22.06.2011
Tak Karas, jaké máš objednané počasí. Zatím to nevypadá nijak krásně, co?
Re: Karas
Ingrid | 23.06.2011
Když říkám ,že pršet nebude,tak nebude.Že se malinko ochladí to je fakt.Ale 20 stupňů je dobrý.Počasí by mělo .vydržet teple i na vodu.
Informace k turnaji
Dana | 19.06.2011
Turnaj se chystá v pátek od 18 h. Každý zajistí a v pátek přiveze nějakou cenu (nebo více menších cen) pro družstva. Pečené ceny a placky na prodej do stánku stačí v sobotu.
Re: Informace k turnaji
Dana | 19.06.2011
Družstva: Ústí, Šárovcova Lhota, Hanka, Klídek, Pepíci, Blaženky 1, Blaženky 2, snad Kuks, Kohoutov, nevím Žireč, Vlčkovice, Rudník :-)
Re: Re: Informace k turnaji
Míla | 20.06.2011
Ženy Blaženy - Renča F., Renča Š., Irča, Romča, Květa, Dana, já
Muži Blamuži - Jirka, Dušan, Zdenda, Pepa
Nějak mi to nevychází. Pokud se rozhodneme tedy sestavit jen jedno družstvo, půjdu do stánku a samozřejmě ho pomůžu zařídit a připravit.
Re: Re: Re: Informace k turnaji
dušan | 20.06.2011
zapomínáš na další členy fan klubu. Pavel(tatka) a _Broučky(Erika Péťa).ty snad jdou hrát taky a pak ty počty sedí.
Re: Re: Re: Re: Informace k turnaji
Míla | 20.06.2011
Myslím, že počítám dobře. Počítám s těmi, jak říká Táňa, co chcou a vijou za koho hrát.
Re: Re: Re: Re: Re: Informace k turnaji
Renata Š | 21.06.2011
Oni s námi rádi půjdou, kde jinde by zažili tolik legrace.
Re: Informace k turnaji
Erik a Petra | 21.06.2011
Omlouváme se z pátečních příprav turnaje, ale je to jediný den, kdy můžeme oslavit synovcovi a švagrové nrarozeniny. Nějaké ty ceny pošleme po Dušanovi.
Pozdrav
Mlčoch | 18.06.2011
Zdravím všechny Blaženky (i Blamuže) z Třeboně. Cesta dobrá, byl jsem i o něco rychlejší než TomTom. Ubytování zatím pěkné, ale uvidíme jaká bude první noc. Zásoby mám, takže neposílejte. Zatím jenom chčije, takže ani nejezděte ;-)
Re: Pozdrav
Míla | 18.06.2011
Na chvilku ho pustíme ze řetězu a jak je sprostej...:-) Tak to asi opravdu nepřijedem. A to má šířit dobré jméno Blaženek všude, kam dorazí...:-)
P.S. Vzal sis triko?
Re: Re: Pozdrav
Mlčoch | 19.06.2011
Nevzal, šetřím si ho :-) Nicméně, nevzal jsem si i spoustu jiných věcí, namátkou třeba větrovku a blatníky. A to jsem litoval zapomenutých plavek...
Re: Re: Pozdrav
Mlčoch | 19.06.2011
Vlastní postel a peřina je vlastní postel a peřina. Ale jinak je to tu fajn, nebijou nás tu ;-)
Regata Zábřezí 2011
Taťka | 17.06.2011
Milé Blaženky, vy které to ještě nevíte a doufám, že takové již nejsou, v neděli po turnaji proběhne v bazénu pod babkou a dědkem nácvik na Sázavu. Snad nám vyjedná Karas počasí i na neděli. Asi se totiž u toho budeme muset i koupat. S Petrou je domluvená loď, Mlčoch bude dělat bójky. Tak si myslím, že by u toho uklízení po turnaji mohlo být i docela veselo :-)