Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Počasí na turnaj.
Ingrid | 17.06.2011
Rosnička Karas hlásí na sobotní turnaj slunečné počasí.Teplota 20 až 24 stupňů.
Volejbal
Dana | 16.06.2011
V pátek od 19 h je volná tělovična. Šel by si někdo zahrát? Asi by šlo dohodnout se i dřív.
Re: Volejbal
dušan | 16.06.2011
je volné i venkovní hřiště. tak bych šel spíš ven, ať máme natrénováno na turnaj. :-)
Re: Re: Re: Re: Volejbal
Renata Š | 17.06.2011
Já bych šla, ale sama, Pepa je samá práce. V tělocvičně to asi bude lepší, když koukám na tu oblohu, ale třeba se to změní.
Tolik čtení
Bačkůrky | 15.06.2011
Jééé Blaženky, vy píšete jak diví. Nestíhám to číst. Ani opory nejsou kolikrát tak dlouhé. Už mě pálí očka.
K turnaji nevím co, ale ráda se do příprav přípojím. Snad mne ještě neco napadne.
Zatím zataženo - papapa
turnaj
Petra | 15.06.2011
Jestli přežiju tenhle týden, něco upeču a seženu nějakou cenu.....
Re: Tolik čtení
Míla | 15.06.2011
Nějak mám asi taky zataženo...Čemu říkáte tam u vás "opory"??? Já jen abych věděla, jak dlouze píšeme, nebo jak krátké máte ty opory:-)
Turnaj
Dana | 14.06.2011
Ahoj všichni, nejdřív bych chtěla poděkovat prezidentom za zorganizování výletu. Díky moc. Zívrovi nás sice předběhli, ale vlastně to shrnuli za nás :-).
A teď k turnaji. Termín se blíží, bylo by potřeba dohodnout organizační záležitosti. Takže: sehnat ceny pro družstva, poháry, koupit či vyrobit diplomy, plakáty, napéct placky na prodej nebo jako ceny, popř. utopence, syrečky, .. , kelímky, gril, obsluha do stánku, rozpisy, hudba, dozorčího na kurtech, píšťalky, (pivo, nealko, maso, párky - tady se už nabídl Dušan), co prodávat ve stánku, ... A to jsem ještě určitě na něco zapomněla. Ještě kouknu do baru a pošlu Dušanovi seznam :-). Tak si každý vyberte nějakou funkci a hlaste se rychle, než vám to někdo vyfoukne :-). Díky. Manager.
Re: Turnaj
Míla | 14.06.2011
Mám prosbu, máme s Danou docela mazec kolem akademie, v podstatě s ní chodíme spát a ráno s ní vstáváme..:-) Proto moc prosíme všechny, aby se zapojili do příprav. Nechcem to nechat jen na Dušanovi(i když to dělá určitě moc dobře:-)) Takže za sebe, jsem připravena napéct (ve čtvrtek je akademie, takže v pátek už bych mohla, ale žádná velká kvanta to nebudou-v mamčině troubě mi to moc nejde), utopence nestíhám. Mohu udělat rozpisy a diplomy, pokusíme se obstarat minimálně jednu cenu pro jedno družstvo. Poháry koupím, mám tam cestu kvůli fotbalu. Promyslete, jestli i pro nejužitečnějšího hráče a hráčku. Mohu připravit mustr pro diplomy a požádám Libora, aby si vzal na starost organizaci turnaje. Toť vše ode mě.
P.S. Pokud se rozhodneme věnovat vítězům "kabelky" na lahváče (Daně ještě mám proplácet), tak je s Liborem naplníme Tamborem(to jsem básník, co?:-)).
Re: Re: Turnaj
Taťka | 14.06.2011
ahoj Blaženky, můžu vám natisknout tabulky a zápisy na zápasy (taky umím veršovat :-) )
a jestli chcete, tak honem naložím láhev utopenců, popřípadě olomoucký...
dejte mi teda vědět... co nejdřív, prosím
Re: Re: Re: Turnaj
dušan | 14.06.2011
ahoj všem. chtěl bych nejdříe poděkovat za pěkný víkend. pokud by nevadilo ,tak utopence naloží renča.udělá sklenici do stánku a jednu jako cenu.ale protože tatka je velice šikovný, nemohl by naložit hermelíny?ty tabulky se budou hodit a zápisy taky. budou dvě skupiny po 5-6. další se uvidí dle času.
Re: Re: Re: Re: Turnaj
Taťka | 14.06.2011
hermelíny jsem ještě nedělal, ale můžu udělat olomoucký...
Míla | 14.06.2011
Povolujeme syrečky i hermelín:-)
Pro taťku:
https://www.nakladany-hermelin.cz/recepty-na-nakladany-hermelin/
Renata Š | 15.06.2011
Tak já se taky hlásím, něco upeču. Mohly by to být tak dva až tři plechy, jak budu stíhat.
Taťka | 15.06.2011
Ještě mě napadlo, že bych mohl uvařit guláš, nebo dršťkovku...co vy na to?
Ingrid | 15.06.2011
Prezident se hlásí na prodej občerstvení.Já mám pro jedno družstvo cenu.Přivezu v neděli na volejbal.Jestli bude čas,tak upeču preclíky .
Míla | 15.06.2011
Dejte vědět Bačkůrkám a Svačinářce, moc to tu nečtou, tak ať se pak v pátek nedivěj...:-)))
Míla | 15.06.2011
Hovořili jsme o obou možnostech, ale rozhodnem dle počasí, v horku moc nepojede ani guláš, ani polívka... jinak jsem myslela, že bych zas zkusila dědu..Snad guláš při "Kulovém blesku" chutnal:-)
P.S. A zas mám chutě...:-)
Míla | 16.06.2011
Nemáš plejtvat, taková dobrota a ty to pošleš do ....:-)
Hodnocení výletu
Erik a Petra + 2xJ | 14.06.2011
Výlet hodnotíme v následujících bodech :
- k řidičům nemáme žádných připomínek, nikdo zbytečně nezdržoval a hlavně během jízdy nepožíval žádné alkoholické nápoje
- co se týče ubytování, tak pokud by bylo za 250,- Kč na osobu, tak by odpovídalo nabídnutým službám, ale je fakt, že podle internetu nelze odhadnout kvalitu nabízených služeb. Osobně by jsme byli proto, že by se příště mohlo klidně ubytovat v kempu a to buď v chatkách nebo stanech a tím by jsme ušetřili dost na financích
- výlety se nám líbily, mě víc pevnost, dětem minisvět a Pravčická brána, to už byl bonbónek na dortu
Celkově hodnotíme tajný výlet za zdařilý a myslíme si, že jde hlavně o to, jaká parta lidí se ho zúčastnila. Takže na nějakých drobných nedostatcích ani tak nezáleží. Tímto zároveň organizátorům děkujeme.
Re: Hodnocení výletu
Taťka | 15.06.2011
Nezbývá, než se připojit k hodnocení... po shlédnutí toho co jsem natočil, bych přidal ještě jednu hvězdičku :-)
Pozdní hodnocení.
Ingrid | 14.06.2011
Omlouváme se za pozdní hodnocení výletu.Měli jsme náročné pondělí.Sušíme seno a byli jsme odpoledne v Praze za dcerou,která uděla jednu z nejdůležitějších zkoušek.Něco k turnaji.....počasí by nám mělo přát,tak hurá.
Re: Pozdní hodnocení.
Míla | 14.06.2011
Míše blahopřejeme:-) Šikovná dcérečka, podědila:-)
První tajný výlet.
Ingrid | 14.06.2011
Zdravíme všechny účastníky zájezdu.Začneme pochvalou všem řidičům za vzornou jízdu a že nepodlehli vůni alkoholu a dojeli jsme bez nehody.Myslíme ,že i děti zaslouží pochvalu,V autech byly trochu mrzutý,ale to se dá čekat ,když se jede delší dobu.Možná ,kdyby dostaly trochu opojného pití,tak by se jim lépe jelo, jako nám ostatním.K ubytování:čekali jsme trochu lepší,ale nebylo zas nejhorší.Po prvním večeru obsluhy,si druhý den našla většina účastíku jinou hospůdku ( byla tam perfektní obsluha).Věrná hotelu zůstala Míla s Kubou.Asi je přemohla únava po náročném dnu.V hotelové restauraci zůstali také dva známí politici, pan prezident a pan klubový doktor.Měli hodně co probírat.Nejmladší potěr.....Oldík!!!... vydržel téměř,až dokonce.Už se začíná učit.Byl asi nejhodnějším členem výpravy.My co jsme žmoulali 200 Kč v kapse,tak jsme museli odejít dřív a ti co dostali peněženku od svých drahých poloviček,tak šli domů,až když se dávaly židle na stůl. Výlety byly celkem tři.Každý byl určitě aspoň s jedním spokojený...... doufáme.Celé tři dny hodnotíme moc dobře.Všichni měli dobrou náladu a to je na tom to nejlepší.JAK JINAK BLAŽENKY.... !!!!!!!!
Tajný výlet
Dana | 13.06.2011
No tak, prezidentovi, čekáme na to shrnutí, abychom se mohli taky vyjádřit :-). Už to nemůžeme vydržet :-). Hlavně tiskovej :-).
Informace k výletu
Míla | 09.06.2011
Prý mám napsat podrobnější informace k výletu, ale žádné nemám. Takže jen shrnu: Sraz v 15.45 hodin "U Klokana", odjezd v 16 hodin(pokud tiskovej stihne přezout toho posledního zákazníka, kterého si objednal naštěstí "už" na půl čtvrtou..:-)) Mějte s sebou kromě běžných dokladů i pas(pokud nemáte děti v občance), zdravotní kartičku a pojistěte se na cestu do zahraničí (sobota a neděle). Kromě korun(nezapomeňte, že za pobyt je zaplacena jen záloha), vezměte i eura a platební kartu. Užitečným prý může být dalekohled (a to rozhodně, jak pravil prezident). Kromě obvyklých večerních rób(trika Blaženek), vezměte i turistickou obuv a přibalte plavky...třeba se to bude hodit. Do bednabusu pak nezbytné placatky s povinnou výbavou (sli-med, jen pan prezident je zhýčkán a vezme si whiskey). Řízky a něco drobného k zakousnutí s sebou, něco na svačinku na výlety. Přibalte pláštěnky, i když Karas slibuje teploty kolem dvacítky, mohou se hodit. Hoši z Blaženkabandu vezmou kytaru, případně nakopírují pro Dušana texty, ať se může držet aspoň slov:-) Na večer prý budou vhodné společenské hry, ale pozor, u Česka se Fialky hádaj, tak radši Aktivity, to má třeba rád Olda a spol. My je bohužel máme někde v Hradišti, takže musí někdo jinej...Dana si vezme dostatek ibalginu, aby se kdyžtak mohla podělit a šátek na spaní v okně:-) Tiskovej dnes preventivně nacvičí spaní na bříšku... Pěknou dobrou noc, já jdu balit:-)))
P.S. Ohřívačku mlíka nechte doma:-)
Schůzka k výletu
Míla | 08.06.2011
Připomínám, že poslední možnost se na cokoliv doptat ohledně tajného výletu, je zítra, tj. čtvrtek 9. 6., v 19 hodin, U Tambora (v pivovaru, ne u pumpy):-)
Re: Schůzka k výletu
Taťka | 08.06.2011
pro někoho je to nová informace a ne připomínka...
doufám, že se objeví zápis ze schůze na diskuzi, pro ty kteří nejdou...
Děkuji
Re: Re: Schůzka k výletu
Míla | 08.06.2011
Jo chlapče, když nechodíš v neděli, tak se pak nediv....
Re: Re: Re: Schůzka k výletu
Taťka | 09.06.2011
jo holčičko, to byl takovej víkend, že se divím, že jsem šel vůbec v pondělí do práce...
Kdybych si s váma sedl do hospody, tak by se mi zlomila játra :-)))
Turnaj
Dana | 04.06.2011
Mílo, dík za pozvánku :-). Poslala jsem ji Ústí, Šárovcově Lhotě, Bělohradu, Tramvaji, Kuksu, pošlu Klídku a Lomnici. Zapomněla jsem na někoho?
Míla | 04.06.2011
2 x Blaženky a ředitel turnaje říkal, že ještě taky žádnou neobdržel:-)
P.S. Víc jak deset družstev ne!!!
Míla | 04.06.2011
No, možná ani ta funkce "vrchního stánkaře" není volná...To víš, funkce, dá se jich zvládnout víc najednou... Jedna pracovní doba, ale peněz dvojnásobně...:-)))
Míla | 06.06.2011
Jsi započítán v sestavách Blaženek, bylo by trapný, aby nám první místo uteklo díky nějakým takovým.......přeběhlíkům...:-)
Míla | 06.06.2011
P.S. Vzhledem k tomu, že ve Fanclubu jsou všichni chlapi, tak to si asi Blaženky turnaj 3 + 3 nejspíš nezahrajou....:-(
Dana | 06.06.2011
Čau Pájo, ať to počítám, jak to počítám, pořád mi ty počty nějak nevycházejí. Libor a Zbyněk nehrajou, ty a Erik dáváte svý družstvo, takže nám zbývá Dušan, Jirka, Zdenda, Pepa, to na dvě družstva nedá. Tak ti nějak nevím.
Míla | 06.06.2011
Já ti pořád říkám, že vypadá, jak kdyby neuměl do pěti počítat a "vono" fakt ne....:-)))
Taťka | 06.06.2011
no já teda nevím, ale když si rozhádáte zbytek fanklubu, který s váma loni hrál, tak se nedivte, že ty dvě družstva dohromady nedáte. vždyť s váma hráli i Ondra a Martin...
no vidíte a už to vychází :-)
P.S. vím jak se věci mají, odpoledne jsem mluvil s Petrou :-)
Dana | 06.06.2011
Dušan je parťák ze všech nejlepší, ten se nikam netrhá a taky s nikým nehádá :-).
Jirka by s nikým jiným hrát ani nechtěl, na svůj názor se už ptal :-). Zdenda a Pepa by nás taky niiiikdy nezradili.
A Ondru přibereme rádi, víš :-).