Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Turnaj
Dana | 27.04.2011
Ahoj, Ivana M. hledá hráče na turnaj na tuto sobotu. Kontakt posílám mailem. Mělo by se to stihnout před oslavou.
Blahopřání Honzíkovi
Míla | 27.04.2011
Dnes má narozeniny Honzík, proto mu takhle na poslední chvíli přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ! Ať ti to chytá, Honzíku!!!
Oslava v sobotu !!!
Romana | 27.04.2011
Tak jak milé čarodějky a čarodějové, potvrdíte mi účast? Martin neví kolik piva má zajistit. Pište-email-sms-odepište hodně rychle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Oslava v sobotu !!!
Renata Š | 27.04.2011
My přijdeme určitě a Pepa pivo pije. Nevím jak puberťácké dětičky, ale tetičce snad popřát přijdou.
Re: Oslava v sobotu !!!
kulturní | 27.04.2011
fialky se bohužel musí omluvit.slavíme 120. takže vše nejlepší a pěknou oslavu.
Turnaj
Míla | 26.04.2011
Ahoj Blaženky, trošičku jsme zaspali ohledně termínu na Blaženkovský turnaj. Květen je pro nás pasé, není hřiště. Třemešná je plná a na Zábřezí nás kupodivu kvůli jejich turnaji nechtěj..:-) Takže jsme rokovali a dohodli termín 18. června. Sobota, na domácí antuce. Tak si přeházejte služby a termín si zapište do svých diářů:-) Předběžně jsme se domluvili na osmi družstvech a složení 3+3 (v rámci zachování rovnoprávnosti mužů:-))
Re: Re: Re: Turnaj
Mlčoch | 26.04.2011
Jo. Dokonce jsi mi ty sama kdysi říkala, že v červnu dobrý, že to se žádný turnaje nekonají.
Re: Re: Re: Re: Turnaj
Míla | 27.04.2011
Vidíš, jak já někdy kecám...:-) Teď vážně. Zkusíme o tom ještě promluvit, třeba najdem nějaký kompromis.
Opékání
Míla | 23.04.2011
Buřty, párky a chleba jsou u Irénky. Dík všem, kteří dali vědět, v kolika přijdete. Hned se snadněji nakupuje, když vím, pro kolik. Pivo je tedy zajištěno a pokud pivo nebudete, vezměte si nějaké své pití.
P.S. Užijte si to.
Oslavička narozenin
Romana - Bačkůrky | 22.04.2011
Milé Blaženky,
dovoluji si vám tímto všechny pozvat na oslavu mých narozenin. Z technických důvodů jsem je musela posnout na 30.dubna - kolegyně čarodějnice neměli jindy čas.
Slavit se bude v klubovně na Zábřezí. Program dle počasí - volejbal - pivo - tenis - medovina - zábava - papání a taneček na závěr. Začátek se stanoví tak, aby se vše stihlo.
Děkuji a papapa
Opékání
Míla | 21.04.2011
Padl dotaz ohledně buřtů na opékání, tak ty samozřejmě zajistíme my s Liborem. Včetně chleba:-)
Re: Opékání
Mlčoch | 21.04.2011
Jak dlouho nás ještě chcete hostit? Nepřehánějte to, zbytečně zvedáte laťku ;-)
Re: Re: Re: Opékání
jika | 21.04.2011
Zdenda má pravdu,sud vypijem,to je jasný ale buřty každý sám(:
Pro taťku
Barka | 19.04.2011
Náš milý Taťko,
k těm tvým dnešním narozeninám ti přejeme jen to nejkrásnější a nejblaženější.
Tvoje Blaženky:-)
Re: Pro taťku
Taťka | 19.04.2011
děkuji všem blaženým Blaženkám, za odměnu vám zase něco naplánuju, těšte se!
Volejbal
Dana | 18.04.2011
Ahoj, Jarolímkovi už nebudou od pěti chodit, můžeme posunout nedělní volejbal na pátou. Dejte vědět, jestli by vám to takhle vyhovovalo.
Re: Volejbal
Dana | 20.04.2011
Takže v neděli v 17.00. A ne že budete teprve barvit vajíčka a plést pomlázky :-).
Poděkování
Míla a Libor | 17.04.2011
Naše milé Blaženky a Blamuži. Chceme moc a moc poděkovat za Vaši včerejší pomoc, nebýt Vás, tak to nezvládnem. Byli jste skvělí a oba Vám to opravdu nezapomeneme. Opravdu jste dospěli názvu "Kulový blesk". Myslíme, že málokdo může říct, že byl za osm hodin odstěhován. Vážně jste byli úžasní.
Teď už máme celkem vybaleno, o tom jistě svědčí i to, že už jsme zase on-line:-)
P.S. Zbyl nám jeden celý soudek. Nejdřív jsme zvažovali, že ho dáme vypít celý Dušanovi, protože tvrdil, že je pro Vás jeden malý málo, ale nakonec jsme se spolu s prezidentovými dohodli, že ho vypijeme společně. Proto, pokud se Vám to hodí, bychom u nich v sobotu od 18 hodin poseděli, opekli buřty a popovídali. Budeme moc rádi, když přijdete. Samozřejmě to platí i pro Bačkůrkovic, Úzkoprsovic a svačinářku:-) Ty to třeba pak pomůžou nastěhovat zpět:-) Ještě jednou moc a moc díky, jsme Vám všem neskutečně zavázaní a doufáme, že pokud budete potřebovat s čímkoliv pomoci, tak si nám taky řeknete.
Re: Poděkování
Ingrid | 17.04.2011
Dodatek.....komu bude zima ,může so ohřát v chatce. Topíme na 30 stupňů. Možnost také noclehu.Kdo dřív zalehne,tak vyhraje.Kapacita omezena. Ovšem zahrada je celá volná.Těšíme se také.
Re: Poděkování
Taťka | 17.04.2011
vy s tím naděláte... vždyť není nad to pomoci kamarádům...je to podle mě samozřejmé...
P.S. jenom já z toho mám trošku trauma... ono to není jednoduchý, celý týden tahat krabice ve fabrice a potom ještě ty samý v sobotu...příště bych hlasoval pro banánovky :-)
Re: Re: Re: Re: Poděkování
Erik | 19.04.2011
Já bohužel nemohu, jsem v práci, tak že mínus jedna kytara. Jak se rozhodne Petra zatím nevím, nevím co má již naplánováno.
Stěhování
Míla | 15.04.2011
Milé Blaženky, je půlnoc a my nemáme ještě ani z poloviny nachystáno...:-( Neva, tak jednou nepůjdem spát, ráno to platí v 9 hodin. Pokud budete mít ještě nějaké dotazy, směřujte je už na naše mobily. Odpojujeme internet a ráno už budem off... A taky k.o....:)
Aktuální informace ke stěhování
Míla | 14.04.2011
Začátek akce "Kulový blesk" byl posunut na devátou hodinu. Možná by nebylo na škodu vzít si pracovní rukavice, aby si někteří z Vás, co nejsou zvyklí, neumazali ručičky. Já mám jen ty chirurgické a v ních klouže půllitr:-)
P.S. Nesehnal někdo křeslo pro pana Lorence?:-)
Re: Aktuální informace ke stěhování
Míla | 14.04.2011
P.S. Píšu včas, Zdendo, abys stihl zajít do Inzatu, oddělení ochranných pomůcek. Chtěj větší velikost a před zakoupením radši vyzkoušej:-)
Re: Re: Re: Aktuální informace ke stěhování
Míla | 14.04.2011
No bejvaj i na víc, ale u tebe nevím, nevím....-)
festivalové dozvuky
Petra | 14.04.2011
V Třebihošti jsme vyhráli v tombole lístky na koncert Funny Fellows - hudební těleso ze Slovenska - hudebně humorné toulky po světě ve stylu třicátých let, elegantně, noblesně a satiricky. V Hankově domě se sedí u stolů - lístků mají dost.Přidáte se někdo ..........pátek 19 hod.
Re: festivalové dozvuky
Míla | 14.04.2011
Ha, ha,ha... Fakt vtipný. V tu dobu budu někde zabarikádovaná zabalenými krabicemi... Ale přeju Vám to, ať se líbí:-)
Stěhování
Barka | 13.04.2011
Ahoj Blaženky, mohli byste mi prosím napsat, kdo nám "chce" dobrovolně pomoci se stěhováním? Můžete napsat v kolika lidech?Potřebuju vědět, zda budou tři řízky pro pět nebo sedm lidí. Děkuju
P.S. Mám pro někoho dojet?
Re: Stěhování
Taťka | 13.04.2011
tak já teda pomůžu, no - co s váma mám dělat :-)
pak bych to měl furt na talíři ... nemyslím ty řízky
Re: Stěhování
Brouček | 13.04.2011
Asi bych mohl přiletět. Musím ještě vyřešit Honzíka s fotbalem, protože hrají vyjímečně v sobotu na Mostkách, sraz tam v 8:30 hod.
A samozřejmě je důležitý začátek akce " Kulový blesk "