Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Začátek

Dana | 30.04.2011

Co máme vzít s sebou?

čarodejnice

Petra a Erik | 27.04.2011

dorazíme všichni čtyři

Turnaj

Dana | 27.04.2011

Ahoj, Ivana M. hledá hráče na turnaj na tuto sobotu. Kontakt posílám mailem. Mělo by se to stihnout před oslavou.

Blahopřání Honzíkovi

Míla | 27.04.2011

Dnes má narozeniny Honzík, proto mu takhle na poslední chvíli přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ! Ať ti to chytá, Honzíku!!!

Oslava v sobotu !!!

Romana | 27.04.2011

Tak jak milé čarodějky a čarodějové, potvrdíte mi účast? Martin neví kolik piva má zajistit. Pište-email-sms-odepište hodně rychle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Oslava v sobotu !!!

Renata Š | 27.04.2011

My přijdeme určitě a Pepa pivo pije. Nevím jak puberťácké dětičky, ale tetičce snad popřát přijdou.

Taťka | 27.04.2011

taťka rád přijede...

Dana | 27.04.2011

Rejlovi 2x.

kulturní | 27.04.2011

fialky se bohužel musí omluvit.slavíme 120. takže vše nejlepší a pěknou oslavu.

Turnaj

Míla | 26.04.2011

Ahoj Blaženky, trošičku jsme zaspali ohledně termínu na Blaženkovský turnaj. Květen je pro nás pasé, není hřiště. Třemešná je plná a na Zábřezí nás kupodivu kvůli jejich turnaji nechtěj..:-) Takže jsme rokovali a dohodli termín 18. června. Sobota, na domácí antuce. Tak si přeházejte služby a termín si zapište do svých diářů:-) Předběžně jsme se domluvili na osmi družstvech a složení 3+3 (v rámci zachování rovnoprávnosti mužů:-))

Re: Turnaj

Mlčoch | 26.04.2011

-1, mám dovolenou.

Re: Re: Turnaj

Míla | 26.04.2011

Co blbneš? V červnu?

Re: Re: Re: Turnaj

Mlčoch | 26.04.2011

Jo. Dokonce jsi mi ty sama kdysi říkala, že v červnu dobrý, že to se žádný turnaje nekonají.

Re: Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 27.04.2011

Vidíš, jak já někdy kecám...:-) Teď vážně. Zkusíme o tom ještě promluvit, třeba najdem nějaký kompromis.

Bačkůrky | 27.04.2011

Píšu si do diáře !!

Erik a Petra | 28.04.2011

Jsme na Sázavě. Tak bohužel.

Opékání

Míla | 23.04.2011

Buřty, párky a chleba jsou u Irénky. Dík všem, kteří dali vědět, v kolika přijdete. Hned se snadněji nakupuje, když vím, pro kolik. Pivo je tedy zajištěno a pokud pivo nebudete, vezměte si nějaké své pití.
P.S. Užijte si to.

Oslavička narozenin

Romana - Bačkůrky | 22.04.2011

Milé Blaženky,
dovoluji si vám tímto všechny pozvat na oslavu mých narozenin. Z technických důvodů jsem je musela posnout na 30.dubna - kolegyně čarodějnice neměli jindy čas.
Slavit se bude v klubovně na Zábřezí. Program dle počasí - volejbal - pivo - tenis - medovina - zábava - papání a taneček na závěr. Začátek se stanoví tak, aby se vše stihlo.
Děkuji a papapa

Re: Oslavička narozenin

Taťka | 22.04.2011

no to jaro začíná hezky :-)

Opékání

Míla | 21.04.2011

Padl dotaz ohledně buřtů na opékání, tak ty samozřejmě zajistíme my s Liborem. Včetně chleba:-)

Re: Opékání

Mlčoch | 21.04.2011

Jak dlouho nás ještě chcete hostit? Nepřehánějte to, zbytečně zvedáte laťku ;-)

Re: Re: Opékání

Míla | 21.04.2011

Máš pravdu, kup si ho sám:-)

Re: Re: Re: Opékání

jika | 21.04.2011

Zdenda má pravdu,sud vypijem,to je jasný ale buřty každý sám(:

Re: Re: Re: Re: Opékání

Ingrid | 22.04.2011

Ano ....my si opečeme taky svoje.

Pro taťku

Barka | 19.04.2011

Náš milý Taťko,
k těm tvým dnešním narozeninám ti přejeme jen to nejkrásnější a nejblaženější.
Tvoje Blaženky:-)

Re: Pro taťku

Taťka | 19.04.2011

děkuji všem blaženým Blaženkám, za odměnu vám zase něco naplánuju, těšte se!

Volejbal

Dana | 18.04.2011

Ahoj, Jarolímkovi už nebudou od pěti chodit, můžeme posunout nedělní volejbal na pátou. Dejte vědět, jestli by vám to takhle vyhovovalo.

Re: Volejbal

Ingrid | 19.04.2011

Jsem pro pátou.

Re: Re: Volejbal

Renata Š | 20.04.2011

já jsem taky pro pátou

Re: Volejbal

Dana | 20.04.2011

Takže v neděli v 17.00. A ne že budete teprve barvit vajíčka a plést pomlázky :-).

Poděkování

Míla a Libor | 17.04.2011

Naše milé Blaženky a Blamuži. Chceme moc a moc poděkovat za Vaši včerejší pomoc, nebýt Vás, tak to nezvládnem. Byli jste skvělí a oba Vám to opravdu nezapomeneme. Opravdu jste dospěli názvu "Kulový blesk". Myslíme, že málokdo může říct, že byl za osm hodin odstěhován. Vážně jste byli úžasní.
Teď už máme celkem vybaleno, o tom jistě svědčí i to, že už jsme zase on-line:-)
P.S. Zbyl nám jeden celý soudek. Nejdřív jsme zvažovali, že ho dáme vypít celý Dušanovi, protože tvrdil, že je pro Vás jeden malý málo, ale nakonec jsme se spolu s prezidentovými dohodli, že ho vypijeme společně. Proto, pokud se Vám to hodí, bychom u nich v sobotu od 18 hodin poseděli, opekli buřty a popovídali. Budeme moc rádi, když přijdete. Samozřejmě to platí i pro Bačkůrkovic, Úzkoprsovic a svačinářku:-) Ty to třeba pak pomůžou nastěhovat zpět:-) Ještě jednou moc a moc díky, jsme Vám všem neskutečně zavázaní a doufáme, že pokud budete potřebovat s čímkoliv pomoci, tak si nám taky řeknete.

Re: Poděkování

Ingrid | 17.04.2011

Dodatek.....komu bude zima ,může so ohřát v chatce. Topíme na 30 stupňů. Možnost také noclehu.Kdo dřív zalehne,tak vyhraje.Kapacita omezena. Ovšem zahrada je celá volná.Těšíme se také.

Taťka | 17.04.2011

vy s tím naděláte... vždyť není nad to pomoci kamarádům...je to podle mě samozřejmé...
P.S. jenom já z toho mám trošku trauma... ono to není jednoduchý, celý týden tahat krabice ve fabrice a potom ještě ty samý v sobotu...příště bych hlasoval pro banánovky :-)

Re: Re: Poděkování

Mlčoch | 17.04.2011

Byly doby, kdy i soboty byly pracovní.

Re: Re: Re: Poděkování

Ingrid | 18.04.2011

Kytary sebou..!!!!

Re: Re: Re: Re: Poděkování

Renata Š | 18.04.2011

A co děti????

Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování

Dana | 18.04.2011

My asi nebereme :-). Uvidíme.

Re: Re: Re: Re: Poděkování

Erik | 19.04.2011

Já bohužel nemohu, jsem v práci, tak že mínus jedna kytara. Jak se rozhodne Petra zatím nevím, nevím co má již naplánováno.

Taťka | 19.04.2011

já se budu klouzat...

Stěhování

Míla | 15.04.2011

Milé Blaženky, je půlnoc a my nemáme ještě ani z poloviny nachystáno...:-( Neva, tak jednou nepůjdem spát, ráno to platí v 9 hodin. Pokud budete mít ještě nějaké dotazy, směřujte je už na naše mobily. Odpojujeme internet a ráno už budem off... A taky k.o....:)

Aktuální informace ke stěhování

Míla | 14.04.2011

Začátek akce "Kulový blesk" byl posunut na devátou hodinu. Možná by nebylo na škodu vzít si pracovní rukavice, aby si někteří z Vás, co nejsou zvyklí, neumazali ručičky. Já mám jen ty chirurgické a v ních klouže půllitr:-)
P.S. Nesehnal někdo křeslo pro pana Lorence?:-)

Re: Aktuální informace ke stěhování

Míla | 14.04.2011

P.S. Píšu včas, Zdendo, abys stihl zajít do Inzatu, oddělení ochranných pomůcek. Chtěj větší velikost a před zakoupením radši vyzkoušej:-)

Re: Re: Aktuální informace ke stěhování

Mlčoch | 14.04.2011

A jsou taky na jedno použití?

Re: Re: Re: Aktuální informace ke stěhování

Míla | 14.04.2011

No bejvaj i na víc, ale u tebe nevím, nevím....-)

festivalové dozvuky

Petra | 14.04.2011

V Třebihošti jsme vyhráli v tombole lístky na koncert Funny Fellows - hudební těleso ze Slovenska - hudebně humorné toulky po světě ve stylu třicátých let, elegantně, noblesně a satiricky. V Hankově domě se sedí u stolů - lístků mají dost.Přidáte se někdo ..........pátek 19 hod.

Re: festivalové dozvuky

Míla | 14.04.2011

Ha, ha,ha... Fakt vtipný. V tu dobu budu někde zabarikádovaná zabalenými krabicemi... Ale přeju Vám to, ať se líbí:-)

Stěhování

Barka | 13.04.2011

Ahoj Blaženky, mohli byste mi prosím napsat, kdo nám "chce" dobrovolně pomoci se stěhováním? Můžete napsat v kolika lidech?Potřebuju vědět, zda budou tři řízky pro pět nebo sedm lidí. Děkuju
P.S. Mám pro někoho dojet?

Re: Stěhování

Mlčoch | 13.04.2011

+1

Taťka | 13.04.2011

tak já teda pomůžu, no - co s váma mám dělat :-)
pak bych to měl furt na talíři ... nemyslím ty řízky

Brouček | 13.04.2011

Asi bych mohl přiletět. Musím ještě vyřešit Honzíka s fotbalem, protože hrají vyjímečně v sobotu na Mostkách, sraz tam v 8:30 hod.
A samozřejmě je důležitý začátek akce " Kulový blesk "

Záznamy: 2701 - 2750 ze 6645
<< 53 | 54 | 55 | 56 | 57 >>
Přidat nový příspěvek