Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Nedělní volejbal.
Taťka | 25.03.2011
chcete mě?
jestli ne, tak si to nechte pro sebe!
:-)
Re: Re: Re: Nedělní volejbal.
Míla | 25.03.2011
Je přítulnej, čistotnej, hravej, má rád děti, kouše jenom když má hlad...
P.S. Vemte si ho někdo..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedělní volejbal.
Dana | 25.03.2011
tož jo, já jen že se tady u nás občas staví, tak abych věděla :-)))
???dotaz???
Taťka | 23.03.2011
tak nevím jestli jsem něco nezaspal, nebo jste mi o tom neřekli, abych nebyl nejlepší, ale jak to vypadá s těma KUŽELKAMA?
Mám takovej dojem, že je ticho po pěšině...jestli na to prezidentovi nezapomněli :-)
Re: ???dotaz???
Ingrid | 24.03.2011
Nerada to říkám,ale zapomněli.......domluvíme se v pátek,jestli budou všichni OK ,až tam dorazíme.
Re: Re: Re: ???dotaz???
Taťka | 24.03.2011
hlavně, aby to nebylo tím, že má jiný, daleko vážnější starosti... to se potom dá omluvit!
Jééé
Romana | 23.03.2011
Jééé, kdo tu jééé, když jsem tu jáá? To je snad poprvé, co tu nejsem sama.
Vyhodnocení soutěže
Míla | 22.03.2011
Blaženky pozor, blíží se konec soutěže "O nejkrásnější vánoční stromeček". Vyhlášení by mělo proběhnout v pátek, takže máte poslední možnost s tím něco udělat...Zejména Erik, ten může mít se svým košťátkem problémek:-)
Re: Vyhodnocení soutěže
Romana a Martin | 23.03.2011
ANO ano - vážení, jen nezapomínejte, že vyhrát může jen vánoční stromeček, který má na sobě vánoční JUKLOVY KOULE !! A to nemá žádný. ŠKODA - příští rok se tedy polepšete, ať ty vaše stromky za něco stojí!!!!!!!! Slaměnýma ozdoba zatopte a přijďte si nakoupit ty správný a pořádný KOULE. PAPAPAPA
Re: Re: Vyhodnocení soutěže
Míla | 23.03.2011
Hmmm....Teď nám to dala, škoda, že neposlala nějaké foto těch Juklových koulí, abychom měli nějaký mustr pro příští rok...:-)))
Re: Re: Re: Vyhodnocení soutěže
Renata Š | 24.03.2011
Nevím který Juklovy koule by nám poslala na fotce, abychom se pak nedivili
volejbal-čtvrtek
Dana | 22.03.2011
Ahoj, ve čtvrtek nejde na volejbal Renata š., Dana f., asi Irča a Jana. Nevím, jestli už bude Květa.
Re: volejbal-čtvrtek
Romana | 23.03.2011
No, já taky nevím zda to stihnu. Blíží se nám druhá etapa malování našeho domečku. Ve čtvrtek přijdou řemeslníci, aby okoukli situaci atd.
Plavání
Taťka | 17.03.2011
Nejela by si některá blaženka, nebo blamuž, v sobotu zaplavat do Trutnova?
narozeniny
Petra | 16.03.2011
Milé Blaženky, vzhledem k tomu, že slavím letos půlkulatiny, tak bych Vás ráda pozvala do Starého pivovaru - pití je na Zivrovi a jídlo si zaplatíte sami. Termín je v pátek 25.3. od 19 hodin. Zamluvím místa dole, aby mohl přijít i marod a nemusel do schodů
Re: Re: narozeniny
Míla | 16.03.2011
No on než Libor sejde těch pár schodů ke vchodu, tak jste z odpolední doma:-)
Re: Re: Re: narozeniny
Barka | 18.03.2011
Tak mě tak napadlo, Mlčoch má taky narozeniny, tak jestli půjde, že by zatáh jídlo???:-)
P.S. To se pozná Barka..:-)
Re: Re: Re: Re: narozeniny
Mlčoch | 18.03.2011
No myslel jsem, že na neděli upeču, nejsem půlkulatej, takže tak... Ale jestli během Liborova šestinedělí trpíš sníženým příjmem, tak toho utopence Ti tam koupím :-)
Zábava
Dana | 16.03.2011
Ahoj, nesejdeme se někdy ohledně zábavy? Nebo to stačí v neděli? Hlavně rozmýšlejte a shánějte tombolu :-). A Mílo, mohla bys napsat nějaký harmonogram stěhování a balení, ať víme, na kdy máme ladit svaly :-).
Re: Zábava
Míla | 16.03.2011
Zatím to zvládnu sama, bude-li to nutné, ozvu se.
P. S. Ale svaly klidně laďte, nikomu z vás to určitě neuškodí:-) Kondiční bude rád:-)
Re: Re: Zábava
Renata Š | 16.03.2011
Tys toho balení a vybalování mělo loni málo, že s tím zase začínáš? A co pan Máslo ví o tom?
Re: Re: Zábava
Erik | 16.03.2011
Beru zpět, mám nějak přeházeny týdny, příští týden by bylo již pozdě.
Omluva
Míla | 14.03.2011
Mám omluvit Libora z volejbalu na minimálně šest týdnů(sádra) a pak pár týdnů(měsíců) rehabilitace. Ale na pivo by někdy mohl. Pustím ho.
P.S. Navštívit ho můžete i doma, bude rád:-) Pivo si ale vemte s sebou:-)
Re: Re: Re: Omluva
Taťka | 15.03.2011
myslíme to upřímě...
vlastně tohle bylo heslo nějaký divný strany, že? Ale já to tak opravdu myslím...
Re: Re: Re: Re: Omluva
Míla | 15.03.2011
Tak to potom jo, takže kdybys ho šel navštívit, tak má upřímně rád Plzeň..:-) Já ji taky můžu:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Míla | 15.03.2011
To víš, že je...Nadstandardní služby, chirurg ho přivezl z Vrchlabí vlastním vozem už včera, tři hodiny po operaci:-). A ještě mu půjčil kalhoty:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Jindřiška | 16.03.2011
Že moc zdravím maroda a nabízím mu služby fyzioterapeutky..ale musí přijet do Praglu..Ať se brzo uzdraví
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Libor | 16.03.2011
Děkuju, Jindřiško, šest týdnů to určitě nepůjde, ale pak bych se s tebou rád poradil, co s tím dál:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Jindřiška | 16.03.2011
Ráda poradím :-), jsem ráda, že mohu alespoň trošku pomoci "kolegovi"...pamatuji si, jak jsi říkal, že jsi rád, že to není natrhlé či přetržené :-( ...ty jsi byl pak rovnou na MR? A jaký ligamentum ti dělali?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Libor | 16.03.2011
Nikoli MR, stačilo, aby to klinicky vyšetřil zkušený chirurg. Hned vyhmatal přetržený vnitřní postranní vaz. Byl jsem u něj v pondělí v 13:30 a v 15 jsem byl na sále. Nyní vysoká sádra na 6t. Pak se Ti ozvu. Zdravím do Prahy. L.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
Jindřiška | 16.03.2011
No jo je vidět, že Čeští lékaři jsou daleko zkušenější a šikovnější než v zahraničí akorát je nikdo nemotivuje, aby tu zůstali...tak hlavně, že budeš mít to koleno ještě funkční...u nás se už sádra nedává (teda v ÚVN) dává se jen vysoká ortéza, aby jsi to mohl alespoň trošku omývat...no chudáci svaly..a chudák ty..tak se drž a tím i celá rodinka...tak si alespoň užívej Plzničky, když budeš mít ty zástupy návštěv :-)