Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Kulturní vložka
Mlčoch | 05.03.2011
PLNÝ KAPSY ŠUTRŮ
https://www.uffo.cz/index.php?gid=782
V úterý od 19h v Uffu. Odložte na chvíli své děti a pojeďme za kulturou :-) Ještě jsou volná místa, v případě zájmu můžu koupit vstupenky přes net, včetně volby místa. Mám to již odzkoušené.
Pozdrav 2
Míla | 05.03.2011
Přes počáteční peripetie (80 km před cílem uzavřen průsmyk, takže museli objíždět přes Itálii), dorazila výprava snad v pořádku ve 14. 30 hodin do Risoulu. No hurááá, teď už jen ať jim přeje počasí a zdraví:-)
Re: Pozdrav 2
Bačkůrky | 05.03.2011
Děkujeme za zprávy. My jsme bednabus potkali u Bydžova na železničním přejezdu. Jirka aní Zbynďa nás hned neidentifikovali. Posléze však mávali a zdravili nás i všichni ze zadních řad. Jsme rádi, že dojeli v pořádku.
Přemšleli jsme s Martinem, jestli by nestálo za to sloučit v neděli volejbal. Od sedmi a sešel by se zbytek Blaženek a atd... Co vy na to????
Re: Re: Pozdrav 2
Mlčoch | 05.03.2011
Večer nemůžu, mám divadlo, ale jinak jsem ochoten se sloučit s kýmkoliv.
Pozdrav z cesty
Míla | 04.03.2011
Vyřizuji první pozdrav z cesty bednabusu do Alp, zatím vše v pořádku, mají za sebou asi 150 km a nálada v busu dle poslechu z telefonu výborná (po pravdě - slyšela jsem pořád Irču, i když mi volala Dana...:-)) Libor se snažil vehementně zatlouct řízky, prý jim záviděl ty jejich(to se zdálo být jako dobrá taktika, aby mu ty jeho zbyly), ale vše jsem uvedla na pravou míru, takže už mu nedaj...:-) Tiskovej se tam jen chechtal, tak snad se taky věnuje řízení...Prý mám informovat ostatní Blaženky, takže to možná dopadne tak, že tento týden si tady budu psát sama...:-)))
P. S. Mějte pěkný večer:-)
Voda - Sázava
Erik a Petra | 04.03.2011
Milé Blaženky, prosím Vás o potvrzení účasti na vodáckém víkendu od 1. 7. do 3. 7. 2011 - sjezd řeky Sázava v úseku Týnec nad Sázavou - Pikovice. Ubytování ve stanech v kempu Pikovice a to od pátku až do neděle. Účast potřebujeme vědět nejpozději do konce měsíce března z důvodu objednání lodí.
Re: Voda - Sázava
Kubík | 04.03.2011
Jooooo!!!! A Péťo, budem taky lézt po skalách? Doufám, že ano, jinak bych nejel...To je vtip. I tak pojedu, nevím jak naši a Bára. Naši po tom koupání neví.
Safari
Taťka | 04.03.2011
ahojda běhuchtivé Blaženky (úmyslně neříám běhny)
v sobotu dne 2.dubna bych vás rád pozval na "Běh SAFARI"
bude to bobrý způsob, jak se zbavit kocoviny po zábavě :-)
Re: Re: Safari
Barka | 04.03.2011
To se nese rychle....Upad, když šel s Jindřiškou na večeři a má úúúplně barevnej loket...:-)
Pája Lár jako táta :-)
Dana | 02.03.2011
Tak jen pokud to ještě někdo nevíte, 1.3.2011 ve 21.47 h se narodila Anetka Lárová (3.16 kg, 49 cm). Pokud nás, Pájo, čteš, gratulujeme :-)
Zábava
Míla | 01.03.2011
Blaženky, protože budeme mít v týmu od pátku bezvládí (prezidentský pár, managerka i tiskový budou v zahraničí), musíme dát nějak dohromady "podobu" zábavy. Petr nás prosil, abychom dali plakáty minimálně 14 dní dopředu, spíš ještě dřív, tak na to budem muset kouknout, vymyslet, vytisknout a rozvěsit. Pak musíme domyslet, jak s tombolou(i s tou půlnoční), včetně jejího sehnání, takže rozhoďte sítě a síťky...I drobná cena výherce potěší.
P. S. Též bylo slibováno půlnoční vystoupení, takže prosím vybrané Blaženky, aby začaly nacvičovat a přistupovaly k tomu zodpovědně, aby nám neudělaly ostudu:-)))
Re: Zábava
Míla | 01.03.2011
P. S. Možná je na čase, pokusit se o nějaký ten puč... Ideální příležitost...:-)))
Re: Re: Zábava
Taťka | 01.03.2011
Myslíš, že by prezidentskému páru skončilo volební období předčasně? :-)
Re: Re: Re: Zábava
Míla | 01.03.2011
Nebyli by první ani poslední, kterým se to stalo..:-) Některý i popravili, ale nebóóóój, to u nás nehrozíííí!!!!
Re: Zábava
Dana | 01.03.2011
Jo bezvládí ! Tak to abych rozdělila úkoly než odjedu, co? :-).
Navrhovala bych to asi takto:
Fialky by se mohly ujmout plakátů a vstupenek, vloni se jim povedly :-). Každý z nás by možná mohl sehnat (či upéct) jednu půlnoční cenu a co nejvíc ostatních cen. Podle počtu cen bychom se pak dohodli, kolik losů bude výhernich. Hudba a sál jsou zajištěny. Přemýšlejte o nějaké půlnoční legraci :-).
Re: Re: Zábava
Míla | 02.03.2011
Neorganizuj nám to tady, my nejsme žádní nějací takoví...Jirkové...:-)))
Re: Re: Re: Zábava
Ingrid | 02.03.2011
Mám do tomboly 4 * parfém,hodnota jednoho asi 500 Kč ,a ještě dvě menší ceny.Avon Lady.
Re: Re: Re: Re: Re: Zábava
Míla | 03.03.2011
Neřekla bych, spíš se chce vlichotit....:-)))
turnaj-kulturní(nekulturní) část
renata š. | 27.02.2011
nebojte já všechno vím, mám doma zpravodaje. Však jen co se vrátím domů tak Pepu vrátím do správných kolejí, takhle by to nešlo. Já se v lázních léčím, dřu a on se takhle spustí
Re: turnaj-kulturní(nekulturní) část
kulturní | 01.03.2011
nemusíš se bát. nespustil se, jen nevydržel tempu některých blaženek. možná by měl více trénovat. musíš ho pustit častěji s fanklubem. :-)
Re: Re: turnaj-kulturní(nekulturní) část
Míla | 02.03.2011
Jestli ho s fanklubem pustí, tuplem se s nima spustí...
Dnešní volejbal
Míla | 27.02.2011
Blaženky, Blaženky, děláte mi v tom pěknej chaos (tím že cukaj i Fialky)...
Takže dnes měli původně být:
2x my, 2x Fi, 2x Re, Romča, Pepa, Zdenda, Irča, Pavel, Péťa
Tak a teď se někdo pochlapte, ať nás nenecháte v osmi!
Dnešní volejbal
Dana a Jirka | 27.02.2011
Ahoj, dnes nejdeme na volejbal, slavíme Oldřichy.
P.S. Nejde nám odpovídat na příspěvky, Je to nějaký rozbitý :-).
Re: Dnešní volejbal
fialky | 27.02.2011
ahoj. jestli počítám dobře,tak by nás dnes mělo být 8. Hra 4 na čtyři. protože na nás dolehla únava a ani opodeldok nepomohl, tak bychom dnešní trenink vynechali.
Re: Re: Dnešní volejbal
Míla | 27.02.2011
Alkohol je metla lidstva, nepijte, když to pak nezvládáte:-))) Nejste nejmladší, tělu to trvá déle...:-)))
Re: Re: Re: Dnešní volejbal
kulturní | 27.02.2011
není to alkoholem,ale datumem narození. nejsme nejmladší.(mám pocit,že na tom nebudeš líp).
Re: Re: Re: Re: Dnešní volejbal
Míla | 27.02.2011
Datum narození v tomto případě nerozhoduje, protože já jsem jak ptáčátko..Jsem na tom líp! Věř mi, je to alkoholem!:-)))
hodnocení turnaje???
Taťka | 26.02.2011
dobrý večer milé Blaženky...dneska nebude žádné hodnocení turnaje? To už všichni spíte? tomu se mi nechce ani věřit... :-)
Tak se toho tedy ujmu já (když už jsem vám to svým výkonem pokazil)
Musím pochválit obě družstva... hráli jste opravdu pěkně a umístění si plně zasloužíte... i když je fakt, že "B" mělo malinko smůlu se skupinou... klidně jste mohli být druzí a třetí... i když nevím, kdo by byl kolikátý... zdálo se mi, že "B" do toho dávalo malinko víc srdíčko...
to je vše, co se týče turnaje a jeho sportovní fáze, o fázi kulturní (nekulturní) se už asi nemá cenu zmiňovat... samozřejmě, že jsme, nebo jste, byli opět nejlepší! někteří za to položili i život :-)
Tož teda dobrou ...
turnaj
renata š. | 26.02.2011
Je 13.20 a stále nevím jak hrajete. Pepa sliboval aktuální informace s hlasitým odposlechem a nic. Pěkně zvlčel za těch pár dní. Už abych se vrátila a srovnala ho do patřičných mezí.
Jo a snažte se ať nezahambíte pověst Blaženek, alespoň jeden pohár, a pár dalších diplomů a hlavně poslední v hospodě (teda u bárku)
Blaženkám.
Ingrid | 25.02.2011
Všem se omlovouvám.Asi špatně naslouchám a špatně čtu.Pochopila jsem to jinak.Ještě jednou omluva. Dík.
Re: Blaženkám.
Ingrid | 25.02.2011
To jsem tomu dala.Slibuji ,že se už do ničeho nebudu montovat a Pepovi a Zdendovi se osobně zítra omluvím.Ahoj.
Re: Re: Blaženkám.
Dana a Jirka | 25.02.2011
Kapitánko, od doby, kdy vynalezli medovinu, jsou slova omluv zbytečná :-))). A Zdendo, ty vem foťák, ať nafotíme všechny závistí zelené soupeře, protože my do toho dáme všechno. :-)))
Re: Re: Blaženkám.
pepa | 25.02.2011
dej si večer litr slivovice a uvidíš jak si pokecáte.
Re: Re: Re: Blaženkám.
Míla | 25.02.2011
Medovina, slivovice...Proč už zase začínám mít divnej pocit, že budem opět hvězdy turnaje??? Bože, už chybí jen ten rum a Pepova tullamorka...:-)
Odjezd
Dana a Jirka | 25.02.2011
Vyrážíme v 7.55 z kruháče (Pepo :-) ), v 8.00 nabíráme bačkůrky a baťůžek a míříme k popelnicím. Zbytek nabereme dle nabraného směru. Tak čau zítra.
Doprava na turnaj
Míla | 25.02.2011
Bednabus: 3xRe, Pepča, Romča, 2xWo, Jana, taťka
Menší bus: 2x Fi + Erik
sólo: Zdenda (nechceš to ještě promyslet?)
A my musíme sami.
Re: Doprava na turnaj
Mlčoch | 25.02.2011
Promyšleno už mám dlouho, zatím na všechny turnaje (Pecka - snad i 2x, Ústí, Lomnice) jsem jel sám, takže to nebudu měnit. A co projedu na benzínu, ušetřím na játrech ;-)
Re: Doprava na turnaj
Romana | 25.02.2011
Právě jsem si přečetla informace o dopravě. Chybí mi jen čas odjezdu. Budu tedy nachystaná na cca 8 hodin ??? Jo,tak díky - jdu si zabalit baťůžek a bačkůrky.
Papa zítra
Sobotní turnaj.
Ingrid | 25.02.2011
Všechny vás zdravíme,já a Ernest.Byli jsme lyžovat na Labské a bylo překrásné počasí i pěkná lyžovačka.Oba jsme na turnaj celý (bez úrazu ).
Ovšem večer ,když jsem šla spát,tak mě ta sestava pořád šrotila v hlavě (bohužel ).Ani se už pořádně člověk nevyspí.
Tak se s vámi podělím na co jsem přišla......
Můj osobní názor je ,že si jdeme samozdřejmě zahrát pro radost,ale i vyhrát.Nedělní volejbal chodíme hrát také pro radost,ale když je špatně sestavené družstvo,tak je radost ...ta.. tam....
Myslím si ,že máme pět chlapů na stejné úrovni ( + - ).Všech 5 !!!! by mělo hrát v základu a nestřídat.!!!!!!!
Další dva ,Pepa a Zdenda jsou šikovní,ale ještě něco se musí naučit a hlavně zdokonalit.Proto se každý zápas budou střídat jen Pepa a Zdenda.Tak že kdo to necháme.....jeden zápas hraje Pepa a druhý odpočívá a obráceně ....Zdenda první zápas odpočívá a druhý hraje a tak pořád dokola.A kdo si myslí ,že to tak není,tak ať si vzpomene na neděli .Nějak se vytratila v jednom mužstvu pohoda ze hry.To je asi vše k mužskýmu pohlavý.
A teď ženy..: Jede nás šest žen a to znamená,že všechny budou hrát.Myslím si ,že jsme také celkem vyrovnané ( + - ).
Tým 1 : Ingrid,Jana,Míla (Dana ) + Ernest,Jirka,Libor
Tým 2 : Renča,Romča,Dana ( Míla ) +Dušan,Erik,Pepa(Zdenda)
Myslím si ,že na různých turnajích jsme se kolikrát vysřídali a že by jsme rádi hráli všechny zápasy,ale bohužel to nejde ,když je nás dost.Tak doufám,že s tím střídáním nebude žádný problém.
PS.....myslím tím tebe Zdendo.Asi se mnou nebudeš mluvit,ale já o tom dlouho přemýšlela a musela jsem to napsat.Nezlob se.
Jinak se na zítra těšíme a také na bárek.
Uznávám i jiný názor a samozdřejmě se podřídím většině.Ahoj kapitánka Ingrid.
Re: Sobotní turnaj.
Míla | 25.02.2011
Kdyby to nikomu z vás nevadilo, tak já bych chtěla hrát hlavně pro radost...
Děkuji za pochopení:-)
Re: Sobotní turnaj.
Mlčoch | 25.02.2011
Od odpoledne přemýšlím, jestli vůbec reagovat, nebo to nechat být. Jsou jistě horší věci na světě.
Protože jsem už dlouho nic nenapsal, tak nakonec reagovat budu, snad tím nikomu nezkazím náladu, to není účelem.
Míla hezky napsala, že by chtěla hrát hlavně pro radost. To asi všichni.
Snad to možná myslela i tak, abych nebyl zítra nas...., to nevím...
Samozřejmě že i já bych si chtěl zítra trochu zahrát. Moc se mi s tím ale neslučuje, aby dva z nás půl dne proseděli. Vlastně více než půl dne, protože někdy družstvo nebude hrát vůbec. Jezdíme v neděli na volejbal všichni, takže bychom se měli střídat všichni, to je moje hlavní myšlenka. Klidně i po setech, to je jedno (pokud to pravidla dovolují).
Pokud však převáží názor, že jedeme hlavně pro vítězství, rád přenechám místo Pepovi (bez ironie), koneckonců hrál na méně turnajích než já.