Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Sobotní turnaj.
šípková | 25.02.2011
a já bych si taky ráda zahrála hlavně pro radost....
Re: Re: Sobotní turnaj.
Dana | 25.02.2011
Tak fajn, už jsem si myslela, že se nám z toho volejbalu ztratila ta pohoda a fajn pocit, že něco pro sebe děláme a trochu se taky zasmějeme. :-)))
Re: Re: Sobotní turnaj.
Libor | 25.02.2011
Zdendo, aequam memento rebus in arduis servare mentem, neboť amicus certus in re incerta cernitur. Střídám též. A neboj se, klidně piš, protože nulla dies sine linea.
Míla | 25.02.2011
A ty se Libore divíš, že si spolu nerozumíme??? Myslím, že teď všechny Blaženky pochopily, čí je to vina...-)
P.S. Moje, neumím latinsky...:-) Ještě, že se to dá najít na netu...:-) Přeju klidnou službu a noc.
Re: Re: Re: Re: Sobotní turnaj.
Dana | 25.02.2011
Člověk aby si s blamužem povídal přes slovník, co? Máš to těžký, Mílo, fakt :-)))
pepa | 25.02.2011
to byla rada pro Mílu aby si rozuměla večer s Liborem.
Re: Re: Re: Re: Sobotní turnaj.
Míla | 25.02.2011
Po litru slivovice bude každej Libor...To si porozumím i s Bady Lávem...:-)
P.S. Zítra vysvětlím, Pepo...:-)
Startovné
Barka | 25.02.2011
Prosím, počítejte zítra se startovným 50,-Kč na osobu, včera jsme se tak domluvily s babama, zbytek doplatím z pokladny. Děkuji.
Váš pokladník
Sobota - doprava
Mlčoch | 24.02.2011
Pojedu autem, takže nabízím svoz až čtyř B/F do BT, na Z, případně až do LB.
Re: Sobota - doprava
Dana | 24.02.2011
Jirka bere dodávku, ještě napíšeme, jak pojedeme ... dnes máme doma Oldříška, tak nemáme na nic čas :-)
Re: Re: Sobota - doprava
Míla | 25.02.2011
My nejspíš taky autem. L.má noc v Na, neví, v kolik ráno přijede do DK, musíme odvézt B a K do ChH, a teprve pak přes DK do LB. Když pojedem FF, můžeme vzít tři B/F, když pojedem SS, vejde se nám B nebo F méně. Ale nezaručíme přesný čas odjezdu.
Re: Re: Re: Sobota - doprava
Taťka | 25.02.2011
Ty asi znáš písničku od Mládka - Zkratky, že?
Re: Re: Sobota - doprava
dušan | 25.02.2011
já beru auto a naberu v bt Erika a zastavím na zábřezí a mužu naložit další dva. je blbost, brát hodně aut. využijte možnosti a nechte se odvézt.
lázně-chlapy?
renata š. | 24.02.2011
Tak chlapy to fakt nehrozí, vypadá to tu jak na srazu domovů důchodců. Je tady jedna 30.letá asi tak 2 ženské staré jako já a zbytek jsou důchodci a z toho ještě polovička manželských párů. Do víru vělkoměsta jsem ještě nedorazila, není s kým, takže jsem ani nezjistila, jestli nejsou celé Luhačovice zaplněné důchodci.To víte jako v hospodě ve Vítězné to asi nebude!!!!!!
Re: lázně-chlapy?
Míla | 24.02.2011
Tak tohle je dobrý tak pro Pepu a nám napiš na mobil, jak je to doopravdy..:-)))
Re: Re: lázně-chlapy?
renata š | 25.02.2011
je tu smutný, ale ani na mobil ti zatím nic jiného napsat nemůžu
Re: lázně-chlapy?
Dana | 24.02.2011
Renato, prosím tě, jsou tam ženské MLADÉ jako ty, a ve Vítězné je to samý gentleman :-). Hlavně neztrať číslo, protože dnes tam nebyl (jestli teda neměl echo, že seš v lázních :-))).
Pěkně si to užívej, odpočívej a zase napiš :-)
Tělocvična
Barka | 24.02.2011
Od 1. března se zvyšuje pronájem tělocvičny, za dvouhodinový trénink dáme 500,- Kč (namísto stávajících 400,-Kč). Jako pokladník musím konstatovat, že je to přibližně čtyřtisícový nárust za rok. Proto dávám ke zvážení, zda v tu samou dobu nezkusit domluvit tělocvičnu ve Vítězný (sprchy i hospoda v místě). Cena je 400,-Kč, při předplacení na měsíc vychází 380,-Kč. Tzn., že bychom ušetřili asi 4800,- za rok oproti BT.
P.S. Připouští se námítka, že s návštěvou hospody to zas taková úspora nebude. Ale když zredukujem i počet aut, snížíme i částku za benzín a ulehčíme životnímu prostředí:-)))
Re: Tělocvična
renata š. | 24.02.2011
Tak nevím jak se budou našim blamužům dávat v tak malé tělocvičně smeče
Re: Re: Tělocvična
Míla | 24.02.2011
Dobře mířená smeč jde do hřiště, ten, kdo netrefí, bude platit obložení...:-)
P.S. Vítězná má volné celé nedělní odpoledne...Kdybychom chtěli a chlapi po nás, tak není, kdo by v BT platil. Myslím, že jediní platící za celý týden jsme my a Zábřezí:-) A možná Klídek.
Re: Tělocvična
Taťka | 24.02.2011
nevím, nevím, ve Vítězný jsem se něco nahrál ale myslím si, že šetřit za každou cenu se taky nevyplatí...
1.) je tam hnusná podlaha - tvrdá a bolí z ní nohy
2.) to osvětlení taky nic moc...
ale dělejte jak chcete, já toho s váma zase tolik nenahraju, tak mi je to více méně jedno... záleží na vás...ale jestli dobře počítám, tak je to cca 5 Kč na jednoho za týden... vyplatí se to?
Re: Re: Tělocvična
Míla | 25.02.2011
Počítáš blbě...:-)
P.S. Jde trochu i o princip, v BT zima, sháníme klíče, zázemí žádný, rok možná dva se hrálo s každým druhým světlem zhaslým a nové fólie proti sluníčku jsou zkrátka ... Účinné??? To je to správné slovo? A zase zvyšujou nájem.
Re: Re: Re: Tělocvična
Míla | 25.02.2011
P.S. Irča navrhovala i Podharť, myslím, že je ale dražší. Jinak mně je to fuk, jsem s vámi ráda a je mi jedno, jestli v tělocvičně za pětikilo nebo za čtyři stovky:-) Nebo na kole, nebo v hospodě....:-)
Volejbal -Vítězná
Ingrid | 24.02.2011
Dnes jede i Jana,tak Blaženky připravte se ,ať soupeře rozdrtíme.Bude to těžký,ale my se nedáme.Když to dopadne,bude nás 6 +6.
Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná
Taťka | 24.02.2011
Libor za chvíli odjíždí do Francie...Chápej, týden se neuviděj..:-))
Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná
Míla | 24.02.2011
Vrať se zpátky nohama na zem, jsme spolu skoro 19 let...:-) Jsem nastydlá.
P.S. Jen na týden, to si ode měchudák moc neodpočine, že???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná
Taťka | 24.02.2011
chudák MĚCHUDÁK :-) ... nová přezdívka?
P.S. já vím, že překlepy se nekomentují, ale tenhle se ti povedl... je roztomilej
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal -Vítězná
Míla | 24.02.2011
To se mně fakt povedlo...:-)
Pozdrav z Luhačovic
renata š. | 23.02.2011
Posílám pěkný pozdrav z lázní, zatím je to tu pěkné. Už mám za sebou 2 procedury a zatím bezva. Paní na pokoji taky dobrá. Jen mi chybí volejbal.
Re: Pozdrav z Luhačovic
Míla | 23.02.2011
Vydrž, děvče, vydrž, za pár dní seš doma a zas budeš dřít do úmoru. V práci i doma....:-) Volejbal bude to poslední, po čem budeš toužit....:-))) Užij si to!
Re: Re: Pozdrav z Luhačovic
Ingrid | 24.02.2011
U nás v reprezentaci máš místo pořád.Je nás stále málo....!!!
Jinak si to tam užívej a bacha na mužský....to známe z Vítězný !!!
Re: Re: Re: Pozdrav z Luhačovic
Míla | 24.02.2011
Těch narážek bych, kapitánko, radši nechala, jinak nás tam naše drahé polovičky nebudou pouštět...:-)
Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Luhačovic
Ingrid | 24.02.2011
Ty naše polovičky nic nepochopí......????
Turnaj
Dana | 22.02.2011
Ahoj, přeposílám vzkaz ohledně turnaje:
Ahoj,
píšu ohledně soboty. Jak bylo řečeno, začínáme v 9.Družstva jsem rozdělalila předem (nikoho extra neznám, tak je to nestranné) a udělala základní tabulku. Nasadila jsem jedno z vašich družstev (2) na první zápas. Prosíme, přijeďte o něco před 9, abychom začali včas. Někoho z druhého družstva poprosím o pískání prvního zápasu. Tak v sobotu! Helena
Re: Turnaj
Dana | 22.02.2011
Dodatek - odpověď na dotaz, kolik je družstev:
Je nás devět, dáme 2 sety do 20 bodů. (2x vy, 2x my, 2x Ústí, Syřenov, Dvůr, Česká Skalice) Snad to stihneme. Ale vybavili jsme báreček !!!!! Tak čau.
Dana : P.S. Ten báreček, dobrý nápad, ne? :-)
Re: Re: Turnaj
Taťka | 23.02.2011
no to mají Blaženky pěknou pověst, když se kvůli nim musí doplnit "báreček"
Ale to je dobře :-)))
Re: Re: Re: Turnaj
Míla | 23.02.2011
Hlavně jestli si všimli, že máme DVĚ družstva a ještě DVA fandy..Aby ten doplněnej báreček stačil...:-)
Re: Re: Re: Re: Turnaj
Taťka | 23.02.2011
A nekoupíme si pro tento případ vlastních 5 l medoviny? kdybychom jim to náhodou vybumbali? co se nevypije, to by se vzalo do hor ... aspoň pro některé :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj
Míla | 23.02.2011
V tom případě....Bude ti těch pět litrů stačit???:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj
Míla | 23.02.2011
Zvaž to ještě, v případě,že tam budem třeba jen osm hodin, tak ti to vychází 0,625 litrů za hodinu, takže baj vočko jeden velkej panák po pěti minutách??? A není to málo???:-)))