Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: peníze za sobotu
Dana | 24.01.2011
To seš moc hodnej :-), já se teď budu týden poflakovat v posteli :-( .
Pokuty
Míla | 23.01.2011
Jestli mi někdo počítal ty nečisté údery dnes, napište, kolik visím do pokladny..Dala jsem tam dvacku, ale mám dojem, že mi někdo hlásil dvacku za jeden úder, ale nevím, kdo a nevím, proč ...
P.S. Neodpočítáme ty v sebeobraně při prudkých servisech???
Omluva
Ingrid | 22.01.2011
Zítra nejdeme na volejbal.Peníze na ubytování dejte Míle , má plně moji důvěru.Doufám,že kdo jede ,tak včas zaplatí. Všem předem děkuji. A kdo chcete něco z Avonu,tak mě to pošlete SMS.Papa vaše kapitánka.Dobře si zahrajte zítra volejbal.Já vím ,že bez nás si moc nezahrajete,ale co se dá dělat......haha.Zdendovi přeji k zítřejšímu svátku.A už trochu mluv.
Re: Omluva
Mlčoch | 22.01.2011
Děkuji za přání. A neboj, mluvím, ale tady to není vidět. Řešili jste tu nějaké kabinky, čemuž nerozumím a lyžování, které jde mimo mě :-) Já jsem si pro dnešní slunečný den zatemnil pokoj abych nebyl oslňován a programoval... A taky mě to bavilo.
Re: Omluva
Taťka | 23.01.2011
také se omlouvám, přijedu až na večerní volejbal od sedmi...
Mamce taky přeju všechno nej!
Poděkování managerce a vyúčtování
Barka | 22.01.2011
Naše milá managerko, děkujeme ti za sehnání permanentek a zde je vyúčtování za naši rodinu:
4 x 100,- Kč = 400,- + a teď koukej:
3 permanentky(jedna z toho Pavlova) jsem prodala každou za 200,- + 100,- vratná kauce
2 permanentky jsem prodala každou za 150,- + 100,- vratná kauce
Takže jestli dobře počítáš, tak 400,- je za naše lyžování, 900,- za lyžování kupujících(převážně Poláků) a 500,- je vratná kauce za 4 naše permice a jednu Pavlovu. Suma sumárum zítra ti předám 1.800,- Kč, které se přidají tomu smolařovi na ukradené prkno...:-) Jaká jsem????
P.S. Za vyplnění ankety nějaké slečně jsme s Pepou dostali propisku a tu si s dovolením nechám k účetní knize Blaženek.
S pozdravem
Pokladník Barka
Re: Poděkování managerce a vyúčtování
Dana | 22.01.2011
No funkce ti sedí perfektně :-))).
Jinak si myslím, že jste si určitě zalyžovali, vůbec jestli tam bylo tak krásně, jako tady :-)).
Peníze vyberu zítra a v pondělí předám dál :-)).
Re: Re: Poděkování managerce a vyúčtování
Dana | 22.01.2011
Jo a díky, že se podařilo vybrat ještě něco navíc :-))).
Re: Re: Re: Poděkování managerce a vyúčtování
Barka | 22.01.2011
Sice jsem si chvíli připadala jako vekslák, ale co bych pro tebe a pro smolaře neudělala..:-)
Re: Re: Re: Re: Poděkování managerce a vyúčtování
pepa | 22.01.2011
Hory paráda a vybavení od blaženek posloužilo výborně .Děkuji.
jinak takoví veksláci jako Míla nejsme ale něco málo také zítra přidáme.
Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování managerce a vyúčtování
Barka | 22.01.2011
No Pepóóóó! Připadala jsem si, nééé že jsem!!! Těš se na mý smeče zítra! Už se začni bát!:-)))
Poslední verze
Barka | 21.01.2011
Tak teda píšu nahoru:-))) V devět na Výšince, případná ranní telefonická domluva možná:-))) Ale jedině na pozdější sraz, to dá rozum:-)
Re: Poslední verze
Taťka | 21.01.2011
tak na mne tam nečekejte, tou dobou už budu lyžovat :-)))
Re: Poslední verze
Taťka | 22.01.2011
no hezky jste to milé Blaženky zařídily... krásný počasí a dobrý terén...
HLEDEJ
Dana | 21.01.2011
Takovou důležitou zprávu ohledně hor vám píšu a je až někde dole. Tak hledejte nebo ji někdo zkopírujte sem :-))).
Re: HLEDEJ
Míla | 21.01.2011
No jako managerka bys mohla vědět, že když nám chceš něco důležitýho sdělit, musíš to píchnout navrch...:) Jinak ti to zmizí v propadlišti dějin...
Re: HLEDEJ
Dana | 21.01.2011
Na nové sjezdovce proti Družbě jsem nebyla, ale pokud se vám tam nebude líbit, jezdí zhruba každých 16 minut skibus na sjezdovku U Kostela, tam taky platí permice. U Kostela je dvojsedačka a dole poma, pokud by se to někomu zdálo prudké, rychlé či jinak nebezpečné :-))). Tak si pěkně zalyžujte :-)))
Re: Re: HLEDEJ
šípková | 21.01.2011
tak nevím, kam psát, nahoru nebo dolu? :-) .. budu počítat, že do 9 h jsme schopný se vyhrabat..9:30 na Výšince by asi šlo..
Re: Re: Re: HLEDEJ
Barka | 21.01.2011
Tak já to hledám dole a ty to píšeš nahoře....:-) Herdek, ta Dana nám v tom udělala bordel a to nikam ani nejede...:-)
Re: Re: Re: Re: HLEDEJ
Dana | 21.01.2011
Tak teda prosím všichni pište sem nahoru, ať nemám průšvih :-))).
Re: Re: Re: Re: Re: HLEDEJ
Renata Š | 21.01.2011
Tak nevím jestli se dozvím v kolik se jede než půjdu spát, já chodím se sluničkem (nechtěla jsem napsat se slepicema, to bych si mohla pěkně naběhnout)
Re: Re: Re: Re: HLEDEJ
Dana | 21.01.2011
Jo a vypadá to, že je 1 volná permice, pokud by se chtěl ještě někdo přidat,ale raději počkám, jestli to potvrdí Pavel. Tak jak, Pájo?
(Kdyby zbyla, prodejte ji prosím.)
Pokud byste končili s lyžováním dřív a prodávali jste permici dál, nezapomeňte si připočítat tu stovku na zálohu a vydělané peníze prosím přidejte k těm dvěma stovkám, přidá se to klukovi, kterýmu tam ukradli z lyžárny nový prkno :-(. Díííííky.
POMEZKY
Taťka | 21.01.2011
Ahoj všem Blaženkám, které pojedou zítra na pomezky. Chtěl jsem se zeptat, v kolik, nebo na kolikátou tam pojedeme? A taky kdo všechno pojede...?
Vím o Doktorovi s Barkou a dětmi a snad i Fialky, bude ještě někdo další?
SKOL
Re: POMEZKY
Dana | 21.01.2011
Ahoj, ještě 3x Renata Š. Fialka prosím upřesní počet. Díky. Mám teda 13 lístků.
Re: Re: POMEZKY
Barka | 21.01.2011
My nic neřeknem, někdy je lepší mlčet, ještě bychom tě tam mohli potkat...:-)
Re: Re: Re: POMEZKY
Taťka | 21.01.2011
budu se muset zeptat Libora, jakou máš bundu, i když je to vlastně jedno, protože až tě potkám, tak ji budeš mít stejně bílou :-)))
Re: Re: Re: Re: POMEZKY
Barka | 21.01.2011
Modrobílou, prosím nesplést s Liborem nebo Kubou. Poznáš to podle toho, že jedu pomaleji (asi 2-3x) než oni. Ale za ty panorámata to stojí...
Re: Re: Re: Re: Re: POMEZKY
pepa | 21.01.2011
Bundy to rozebíráte ale v kolik je odjezd to zvás nevypadne.
Renata Š | 21.01.2011
Nechce náhodou Barka jet bez nás, aby nebyl někdo ještě pomalejší než ona?????????
Taťka | 21.01.2011
teď jsem se domluvil s Liborem (je to přeci jenom hlava rodiny), že budeme mít sraz v 8:10 na Výšince před hospodou.
Tak čus bus
Re: Re: Re: Re: Re: Re: POMEZKY
Barka | 21.01.2011
Tuto informaci bych nebrala jako definitivní, protože se mě Libor na svůj názor ještě nezeptal a možná ho budete muset někdo nakonec vzít, protože my takhle brzo v sobotu nevstáváme, nehledě na to, že je permice celodenní, ráno má být pěkná kosa a našim dětem stejně stačí 3-4 hoďky. Mně dvě. To zas chcete lámat rekordy, kolikrát to kdo sjede...Dejte si studenou sprchu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POMEZKY
Taťka | 21.01.2011
myslím, že by Libora každej rád vzal...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POMEZKY
Barka | 21.01.2011
Má kromě Taťky ještě někdo jinej zájem vzít našeho taťku? Nabídka je časově omezená...
šípková | 21.01.2011
Dano za nás počítej 3x. Jinak ten ranní odjezd bych taky moc nehrotila .. čím později, tím líp :-)
Barka | 21.01.2011
Moje řeč, před chvílí jsem byla na deset minut venku a nemůžu zastavit rýmu.
Taťka | 21.01.2011
já myslel, že rýmička je mužská (nebo se říká pánská) smrtelná nemoc...
Barka | 21.01.2011
To ano, já mám tu lehčí formu, obyčejnou rýmu. Rýmička postihuje opravdu hlavně chlapy a velmi je ohrožuje na životě.
šípková | 21.01.2011
Jinak nabízím 2 volná místa v autě, kdybyste chtěl někdo vzít, dejte vědět :-)
Renata Š | 21.01.2011
Nám by taky nevadilo, kdyby se jelo později. My tam asi nebudeme celý den, nevím jesli vydržím 2 hodiny jako Míla, možná i to bude napoprvé moc
Barka | 21.01.2011
Tak pánové jsou na volejbale, tak to domluvíme o nich, bez nich..Vyhovovalo by vám o půl desáté na Výšince?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: POMEZKY
Dana | 21.01.2011
Nechci vám radit, nejedu, ale čím později pojedete, tím horší sníh bude. Je lepší dřív odjet než později přijet... :-)))
Dana | 21.01.2011
No tak se už dohodněte, ať vím, po kom mám poslat permice :-))).
Jirka jich bere 6 na volejbal a 7 jich bude v informačním centru tam (myslím modrá budova) na moje jméno. Takže Se 4x, Fi 3x, Še 3x NNK 2x + ten jeden navíc. Parkovat se má asi nahoře u hranic (70 Kč). Permice je zálohovaná, takže po vrácení dostanete stovku a poctivě ji odevzdáte Míle :-))) nebo pak mně na volejbale. Já zítra hlídám, tak na mě myslete hlavně při kojení :-))).
P.S. Ráno bude lepší sníh a méně lidí :-))).
Tajný výlet.
Ingrid | 20.01.2011
Je potřeba zaplatit záloha 50% z ceny ubytování do konce ledna.Jedna možnost je ,že to zaplatím já a vy mě přinesete peníze a nebo si to zaplatíte každý sám a číslo účtu vám pošlu.Jak chcete.Ale buď všichni samostatně ,nebo všichni dohromady.
Platí se rekreační poplatek dospělá osoba 15Kč/ noc.Děti neplatí.
Barka a klubovej -3670 Kč/50%/..1835 Kč,
Kondiční - 3320 Kč/50%/...1660Kč,
Kulturní a Šípková - 4020 Kč/50%/...2010 Kč,
Úzkoprsá s Pepínem - 2680 Kč/50%/...1340 Kč,
Bačkůrkovi - 2680 Kč/50%/ ..1340 Kč,
Managerka s tiskovým - 2040 Kč /50%/...1020 Kč,
Prezidentovi - 2040 Kč/50%/....1020 Kč,
Sporťák - 1020 Kč/50%/......510 Kč,
Svačinářka - 1020 Kč/50%/......510 Kč,
Mlčoch - 1020 Kč/50%/ .....510 Kč.
Děkuji všem za včasné zaplacení.
Lyžování
Dana | 19.01.2011
Dostala jsem nabídku na celodenní permanentky na lyžování na Pomezkách za 100 Kč na den. Tuto sobotu. Pokud byste měl někdo zájem, dejte mně vědět co nejdřív. :-)
Re: Lyžování
Taťka | 19.01.2011
nevím, nevím, ale připadá mi to jako velmi zajímavá nabídka hlavně pro Mlčocha. Přeci jen je to levnější než jedna jízda za 600,- Kč
Re: Re: Lyžování
Mlčoch | 19.01.2011
Připočítej půjčovnu a jsme s cenou na Labský tak jako tak... Takže nevím no, asi to nedopadne :)
Re: Lyžování
Dana | 20.01.2011
Ahoj, tak ta permice by mohla být i na pátek. Zatím jsem zamluvila 10 x sobotu.
Rozvrh
Romanka | 17.01.2011
píši vám, milé Blaženky, svůj rozvrh na letní semetr -- 18.-20.2. -- 18.-20.3. -- 15.-17.4. -- 27.-29.5. 2011 - to je vše a nic více. Doufám, že se nyní všechny akce zdárně vyhnou těmto víkendům. Zdravím a papapa
Pozdrav od Blaženka Spiders
Míla | 17.01.2011
Přišel mi mail (reakce na PF od nás):
Ahoj Blaženky,
opožděné díky za přání. Hodně nejenom sportovních úspěchů v roce 2011
My zatím užíváme zimní "přípravy".
Pavouci z Blaženky