Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
AVON
Ingrid | 15.01.2011
Přinesu vám Avon v neděli na volejbal,tak si vezměte nějakou koru nku navíc.Dík.....
Aquapark
Míla | 14.01.2011
Bavily jsme se s Péťou, že bychom vyrazili někdy s dětmi do aquaparku. Přidal byste se někdo? Liborovi se líbí Jičín, ale Hradec prý taky není špatný..:-) Nevím, já tam ještě nebyla... Anebo co Babylón Liberec? Vlakem?
P.S. Nevím, pod čí kompetenci to spadá (sportovní, kulturní či kondiční..), tak to píšu já.
Re: Aquapark
Taťka | 14.01.2011
kdybys jezdila na hory lyžovat, místo toho, abys psala trapný smsky z práce, tak bys věděla, že jsem to navrhoval v kabince...
Kapitánka nebyla zrovna pro, protože je tam prý vidět figura :-) (tak nemusí jezdit, když jí to vadí, že)
Takže ti tímto dávám pravomoc, abys to zařídila... inu naběhla sis :-)))
Re: Re: Aquapark
Míla | 15.01.2011
Co je trapného na tom, když napíšu, že mám ve třídě polovinu dětí, že neučím nic nového, abychom ostatním neutekli v učení, že koukáme na pohádku, piju kávu a že mi přijdou nezdraví ne ti, co jsou v práci, ale ti, kteří v tomhle dešti jedou lyžovat...???
Re: Re: Re: Aquapark
Míla | 15.01.2011
P.S. A na pánský kabinky stejně nechodím...I když z vás tam určitě občas vypadnou zajímavý......myšlenky:-))) Jo, to je to správný slovo. Myšlenky:-)
Re: Re: Re: Re: Aquapark
Taťka | 15.01.2011
Írence pánská kabinka nevadila :-)
a nejlepší myšlenky padaly z ní a z lékaře :-))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Taťka | 15.01.2011
opravdu nic nového, chválím, jak jsi nově uspořádala odkazy v oranžové sekci (neplést se sexi) Blaženek...nedo jsi to nebyla tz?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Míla | 15.01.2011
Byla jsem to já, měli jste podnětné připomínky, tak jsem bezodkladně zareagovala...:)
P.S. Taky jsem mohla napsat, že už se ty blbý kecy nedaly poslouchat, tak jsem to "přeďála", ale proč bych to dělala...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Ingrid | 15.01.2011
Kdo říkal ,že mi nevadila...já jsem chtěla jezdit sama,ale nevím proč jste na mě pořád čekali?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Ingrid | 15.01.2011
Já nejsem dítě a žádné doma nemám,tak asi ne.A hlavně nemám plavky.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Míla | 15.01.2011
A to je škoooooda, my se těšili, jak budeš na tobogánu brzdit...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Míla | 17.01.2011
Pepíčku, co nevadí? Že není teta dítě,nebo že nemá plavky???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Pepíček | 17.01.2011
Samozřejmě nevadí, že nemá ty plavky.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aquapark
Míla | 17.01.2011
To vypadá, že ses asi potatil, Pepíčku...:-)
Dovolená
Dana | 13.01.2011
Teda koukám tak na ty záplavy v Austrálii a říkám si, jaké máme štěstí, že máme Oldíka, jinak bychom tam teď byli na dovolené. To bychom si užívali. :-(
Re: Dovolená
Taťka | 14.01.2011
nevadí, pojedete příští rok, to tam má být zemětřesení :-)
Re: Dovolená
Míla | 14.01.2011
Ha, ha, ha...Už to vidím, jak ji pustěj z práce...:-) A jestli jo, tak zjistěj, že tam vlastně nechybí a že jim je tam bez ní líp...:-))) Díky Oldíkovi máš ještě vlastně práci!:-)
Re: Re: Dovolená
Dana | 14.01.2011
No jo, ale kdyby to zjistili, tak by i mně bylo třeba líp :-))).
Tajný výlet.
Ingrid | 13.01.2011
Přijďte v neděli na volejbal ,nebo po volejbale a podám vám patřičné informace a taky mě nahlásíte kdo pojedete.Koukám,že to na Blaženkách trochu vázne.Pouze někteří jedinci.!!!
Re: Tajný výlet.
Renata Š | 14.01.2011
Renata, Pepa a Natálka můžou a budou rádi když je vezmete
Rezervace.
Ingrid | 12.01.2011
Tak jsem zatím předběžně rezervovala ubytování v penzionu 10.6 -12.6. a to pro 16 dospělých osob a 8 dětí.Čekám na odpověď a pak vás budu dále informovat,jakmile mě potvrdí objednávku.
heleďte!!!
Dana | 12.01.2011
Heleďte, nemažte Zdendovi ty příspěvky, ještě v noci tam příspěvek byl....no a ráno nic !!!! Mohl by se urazit a nemluvit s námi :-).
Re: heleďte!!!
Mlčoch | 12.01.2011
A co když jsem si jej smazal sám? Ale to ty asi tušíš, nebo spíše víš... ;-)
Re: heleďte!!!
Míla | 12.01.2011
Asi zapomněl, že mlčí, napsal příspěvek a pak mu to teprv došlo....
Re: Re: heleďte!!!
Dana | 12.01.2011
Jo táááááááák, já se bála cenzorů a on se jen mlčoch spleeeet.
Re: Re: Re: Re: heleďte!!!
Mlčoch | 12.01.2011
Mlčoch již raději potlačuje své názory. Zjistil totiž, že se to může zvrtnout až k údajné, úmyslné, sabotáži v boji. A přece se nenechám zastřelit ;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: heleďte!!!
Mlčoch | 12.01.2011
Jestli si taky myslíš, že jsem něco úmyslně sabotoval, tak mě to může tak akorát mrzet a kazit náladu. Takový hajzl abych na turnaji úmyslně kazil nebo nehrál snad nejsem. Další podrobnosti v případě zájmu můžeme probrat osobně, tady to nehodlám řešit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: heleďte!!!
Míla | 12.01.2011
V poho, mě už to přebolelo...Přeji též brzké uzdravení.
Termín na výlet.!!!!!!!
Ingrid | 11.01.2011
Prosím pište,sms,volejte.....už se mě z jednoho penzionu ozvali.Za prezidentský pár nám vyhovuje termín.....10.6.-12.6.....A co termín 20.5.-22.5. to by taky šlo ...co???Tak šup,šup a pište. A nebo??? 13.5.-15.5.....to je asi brzo co ?? No uvidíte a hlavně se co nejdřív ozvěte.
Re: Termín na výlet.!!!!!!!
Dana | 11.01.2011
Ještě jsme tam někam chtěli dát blaženkovskej turnaj.
Re: Re: Termín na výlet.!!!!!!!
Ingrid | 11.01.2011
Dobrá ,určitě se někam vejde.!!! Neboj !!
Ingrid | 12.01.2011
Tak počkám ještě dnes do večera.Zatím jsou dva pro termín 10.-12. 6. a potřebuji také vědět kdo pojede.Prosím pište !!!
Re: Re: Re: Termín na výlet.!!!!!!!
Míla | 12.01.2011
Nám to je asi jedno, když to budem vědět včas. Kdyby se jednalo o víkend kolem 22. května, míváme nějaké rodinné oslavy (myslím, že i Fialky), ale my je můžem přesunout. Horší to bude s Romankou, ta ti tak rychle nemůže dát vědět. Na druhou stranu, když je započítáš, tak se nic neděje. Stornovat se to dá vždycky. Jinak za nás, pokud to bude s dětmi, 2 + 2.
Re: Re: Re: Termín na výlet.!!!!!!!
Dana | 12.01.2011
My můžeme 10.-12.6.,ale i 17.-19.6. Děti nebereme. :-)
Re: Termín na výlet.!!!!!!!
Mlčoch | 12.01.2011
Mě je to asi jedno, takhle daleko stejně nedohlídnu.
Míla | 12.01.2011
Jen neříkej...Aby se ti to vůůůbec vešlo do diáře....:-)