Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Termín na výlet.!!!!!!!

Mlčoch | 12.01.2011

Červen je prázdný...

Rozvrh

Romana | 11.01.2011

Milé Blaženky, děkuji že se mnou počítáte. Bohužel nám zatím nezveřejnili rozvrh na letní semestr. Budu se dívat každý den a jakmile ho zjistím, napíšu podrobný rozpis.
Papa

TERMÍNY NA VÝLET

Ingrid | 11.01.2011

MANAGERKO Danuš....????

Re: TERMÍNY NA VÝLET

Dana | 11.01.2011

Ahoj, zjistila jsem toto:
Turnaj na Zábřezí vychází na víkend 28.5.- 29.5., Zdobín 4.6. a kryje se chlapům s Německem. Zdobín se prý rozhodně nebude přesouvat, takže bychom mohli jet 10.-12.6. nebo 17.-19.6.
Toť zatím vše :-). Asi by měla dát vědět Romča, jak má školu a vy, co někdy míváte to odpolední :-).

Míla bude přiobjednávat kartičky na angličtinu, jestli máte někdo ještě zájem, dejte jí vědět nejlépe hned :-).

Re: Re: TERMÍNY NA VÝLET

Taťka | 11.01.2011

je to dilema...
od 10.6. máme sice s kapitánkou ranní, ale zároveň máme i poslední zápas...a od 17.6. máme teda tu odpolední, ale kdo ví co bude v létě....

Velké poděkování....

Ingrid | 11.01.2011

Děkuji všem ,co se podíleli při nálezu zlaté naušnice,kterou jsem ztratila na turnaji.Nejvíc se o to zasloužil Dušan (kulturní),který mě jí osobně vyzvedl v Lomnici a nebylo to tak jednoduché ,jak to vypadá.Mylím si ,že je to důkaz ,jak si umíme navzájem pomoci.Ještě jednou moc díky.Vaše kapitánka.

Re: Velké poděkování....

Míla | 11.01.2011

Jen ho nepřechvalte...Ještě začne nosit nos nahoru!

Dana | 11.01.2011

Jen ho pochval, parťáka :-)))

Re: Re: Velké poděkování....

Míla | 11.01.2011

No bodejť, druhá... Kde je vás víc??? Teď ho ještě pochválí Mlčoch a vypínám Blaženky:)

Dana | 11.01.2011

Ale Mílu taky, ta to obvolala :-))).

Míla | 11.01.2011

Pozdě, už jsem vás vypnula....:-)

kulturní | 11.01.2011

blaženka blažence blaženkou. udělal by to každej. poděkování patří i jirkovy za dopravu po oba dva dny. Květě za její sobotní svačinku a nedělní hru. Daně za domluvení turnaje.Míle za objednání muzikálu a nalezení naušnice.Pepovy za odvahu hrát s blaženkama.a
tak dále Prostě všem BLAŽENKÁM.

Míla | 11.01.2011

Hele, už toho nechte..:-)))

Re: Re: Re: Velké poděkování....

Míla | 11.01.2011

P.S. Tak jo, kdo se ještě nepochválil, nebo na něj bylo zapomenuto, může teď....:-))

Fotka z Lomnice v Novinkách

Míla | 10.01.2011

Přidala jsem fotku od Zdendy z turnaje do Novinek.

Re: Fotka z Lomnice v Novinkách

Ingrid | 11.01.2011

Fotka je bezvadná.Všichni s úsměvem.

vysavač

Dana | 10.01.2011

Ahoj, už jsem se některých z vás ptala, ale teď si nejsem jistá, jestli před oslavami nebo po nich. Kdybyste náhodou vyhazovali nějaké příslušenství k vysavači ETA, vzpomeňte prosím na mě. Moc díky.

výlet

Taťka | 10.01.2011

https://www.vranovnaddyji.cz/Main1.html
tohle by byl taky pěkný výlet, byl jsem tam, je tam taky všechno co potřebujeme, i to hřiště na volejbal...mohu jen doporučit...a navíc v tomto kraji by se to dalo spojit s dlouho plánovanou návštěvou sklípku

Re: výlet

Ingrid | 10.01.2011

No takových míst je !!! Ale málo volných termínů !!! A koukám ,že nám s prezidentem fušuješ do řemesla..???? Tobě se snad nelíbí tajný výlet ??!!!!!

Re: Re: výlet

Taťka | 10.01.2011

líbí...je to jenom další nápad...

Re: Re: Re: výlet

Míla | 10.01.2011

Nevím, nevím, ale přijde mi, že tady všichni fušujou do řemesla úplně někomu jinému..:-))) Máte štěstí, že je hodnej a nekonfliktní a že se tady s vámi nepopere o svý pravomoce...:)

Poděkování

Míla | 09.01.2011

Ahoj všechny Blaženky, které ještě nespíte, případně vy, které ještě nezdolaly dnešní oslavy. Chtěli bychom vám poděkovat za moc krásný víkend. Nádherná Praha a muzikál (zde se sluší poděkovat kulturnímu za výběr:-)) a pak moc příjemná sportovní neděle, strávená ve vaší společnosti. Díky. Sice budem zítra unavení, ale spokojení...
P.S. Zvláštní poděkování těm Blaženkám, které nás nevyhnaly ze svých domovů a nabídly nám ( mnohdy v modrém "negližé) panáčka na oslavu prvního triumfu Blaženek za dobu jejich působnosti.:-)

Re: Poděkování

Taťka | 09.01.2011

opravdu si všichni zaslouží velkou jedničku, i když to u některých zpočátku vázlo...
líbí se mi, že je to už i v v rubrice "dosažené výsledky"... ještě bych dodal, že v kulturní části jsme byli opět bezkonkurenčně NEJLEPŠÍ!

Re: Re: Poděkování

Míla | 09.01.2011

Na přání taťky dodáno do výsledků, že jsme byli i v kulturní části dobří...:-)

Re: Re: Re: Poděkování

Taťka | 09.01.2011

no vidíš, že to jde...a byla by škoda se nepochválit!

Re: Poděkování

kulturní | 09.01.2011

fialky se připojují k poděkování za nádherný víkend ve společnosti Blaženek .moc děkujem.

Re: Re: Poděkování

Taťka | 09.01.2011

asi to stálo za to, protože Šípková neusnula :-)

Re: Re: Re: Poděkování!

Míla | 09.01.2011

Kdepak, dneska byla Šípková velmi odolná...A kráááásně s Irénkou nahravála!!!

oprava

Ingrid | 09.01.2011

líbilo...pardon ...to víte ty rumy

Re: oprava

Míla | 09.01.2011

Kašli na to! Po pravdě, po rumech je to ještě dobré, ale uvážíme-li, že v tom hraje roli ještě i medovina, tullamorka, cosi u Péti a pivo, tak se nám to všem určitě natuty LÝBYLO!

Turnaj.

Ingrid | 09.01.2011

Moc se mě to líbylo a myslím ,že všem.
Hlavně závěrečná......Ernest čekal na návštěvu a ani se nestrojil do pyžama ....hahaha

Tajný výlet.

Prezidentský pár. | 08.01.2011

Připravujeme pro všechny Blaženky, Fan club ,seniory a Blaženkovský potěr.... TAJNÝ VÝLET.Do poslední chvíle se nikdo nedozví ,kam se pojede.Bude to výlet středně náročný ( spíš přijemně laděný ). Všichni ho zvládnou v pohodě.Jelo by se v pátek odpoledne a příjezd v neděli v podvečer (dle dohody ).Vše bude zajištěno a veškeré instrukce dostanete předem vědět.Jednalo by se o květen,nebo začátek června.Termíny budou aspoň dva a pak se domluvíme.Termíny má za úkol naše dobrá managerka,tak jí výjdeme vstříc.Potřebujeme ,ale přibližně vědět ,kdo by asi jel,aby jsme věděli kolik míst máme hledat kvůli ubytování.Zatím samozdřejmě předběžně.Jakmile se domluvíme na termínu ,tak to objednáme závazně.Myslím ,že se to bude všem i dětem líbit.Nedělejte na nás žádný nátlak, kam se pojede.Nikdo to z nás nevytáhne.Dejte vědět co nejdřív ,ať máme dostatek času na zajištění.Sobotu naplánoval Zbyněk a neděli já. Ahoj a zdraví vás prezidentský pár.

Re: Tajný výlet.

Dana | 08.01.2011

Tajný výlet, to my známe :-)), na špek vám už neskočíme :-))).

Re: Re: Tajný výlet.

Ingrid | 08.01.2011

Teď, jako první dáma ti slibuji,že to není takového co si myslíš.Ani pro vás a ani pro nikoho jiného.

Nominace za nedělní turnaj.

Ingrid | 08.01.2011

Dostala jsem za úkol vybrat si do mužstva šest hráčů.Vidím to asi takto:::::: 2 ženy - Míla + Ingrid....nahrávačky - i zde možná výměna.
4 muži - Pavel,Erik,Libor,Dušan...dle dohody- Jirka.
Doufám ,že si zahrajeme v pohodě ( všichni) a uděláme
si pěknou sportovní něděli.

Jinak vám přeji krásný kulturní zážitek. KAPITÁNKA

Divadlo a turnaj

Dana | 07.01.2011

Ahoj všichni, abychom se nenaháněli až zítra a v neděli, naplánovala jsem to takto:
V sobotu bychom od nás vyjížděli kolem třetí hodiny. Renata s Pepou jedou sólo, ostatní postupně nabereme, ještě pošlu SMS.
V neděli vyjedeme kolem 7.30-7.45(doupřesním), nabereme Renču, Pepu, Květu a Fialky. Erik asi pojede sám, ale kdyby stíhal s námi, dá nám vědět a my přibrzdíme :-). Dvoráci se dohodnou mezi sebou. Pokud jsem na někoho zapomněla, není to schválně :-))).
Připomínky a lepší návrhy podávejte co nejdříve :-).

Re: Divadlo a turnaj

Taťka | 07.01.2011

navrhoval bych odjet o půl osmé už z BT, kde bychom se mohli všichni sejít třeba před Fialkama...
navrhuji ustavit funkci dispečera našich přeprav, který by měl toto nastarosti...tak přemýšlejte kdo ještě nemá žádnou fci.

Re: Re: Divadlo a turnaj

Míla | 07.01.2011

To je samá funkce a kdo na nás bude dělat??? Nic takového, naopak, některým funkce odebereme, když se o nás nestarají...Příkladně: Kdo z vás byl naposledy na prohlídce u klubovýho???
P.S. Doufám, že se teď nebudu divit....:-)))

Re: Re: Divadlo a turnaj

Dana | 08.01.2011

Dobrá, v 7.30-7.35 před Fialkama.

To jsi nám vzal, Pavle, vítr z plachet...

Míla | 07.01.2011

Po shlédnutí mailu od Pavla musím uznat, že teď už nebudeme v tý Praze tak originální...:-)
P.S. Ty se s tím foťákem taky dostaneš všude..:-)
P.S.2 Když jsem zkoukla adresáty mailů, tak máš štěstí, že už je Ondrovi 18, jinak sis mohl vykoledovat od Fialek jednu přes...

Re: To jsi nám vzal, Pavle, vítr z plachet...

Taťka | 07.01.2011

to by hrozilo, kdyby měl adresu už i malý Oldík :-)

Re: Re: To jsi nám vzal, Pavle, vítr z plachet...

Míla | 07.01.2011

Vzhledem k tomu, že je kojen, mohl by být po shlédnutí mailu hrdý, že má takovou mamku a ne nějakou chudinku..:-)))

Zpráva o správě fondu

Barka | 06.01.2011

Jako pokladník sděluji,
a) že mi dnes se zpožděním bylo dodáno chybějících 100,- Kč, které mi po Silvestru dlužila jistá Blaženka za jistou skoroBlaženku. Tímto je Pavlův dluh vyrovnán.
b) že nevím, jestli pokuty, vybrané dnes v Koclířově za nepříliš technické (a estetické) údery, mám přidat do fondu Blaženek, neb ta kladiva se týkala členek našeho týmu...Prosím kapitánku a managerku o vyjádření.
P.S. Zvažujeme též zavedení pokut za "hozené" míče na nedělním volejbale:-)))

Re: Zpráva o správě fondu

Ingrid | 07.01.2011

Já bych jí to ještě prominula,protože jsme to neřekli do předu.Od příště to už bude platit a samozdřejmě i v neděli .Týká se to úderů
do míče ( kladivo,tahané míče,hozené míče....prostě nevolejbalové údery ). Posuzovat budou zkušení hráči a ti co znají dobře pravidla volejbalu. Cena za špatně odehraný míč ( pokuta = 5Kč ). Vybírá náš supr pokladník.

Re: Re: Zpráva o správě fondu

Barka | 07.01.2011

Ty bys jí(jim) to prominula a ona(ony) už to včera zaplatila(y). Ale neboj, počítaly jsme jim přece míče až po tom, co jsme je upozornily:-) Já si taky budu muset nosit na tréninky naditou peněženku, protože se za ty tahaný míče nedoplatím... A když to dáme dohromady se Zdendou, tak z nás můžou všechny Blaženky profitovat...:-)
P.S. Takže jako "SUPRPOKLADNÍK"(dík, kapitánko:-)) doufám, že nám kladivouni a tahači dlouho vydrží a jako "JÁ" doufám, že se mi co nejdřív zlepší technika....:-)

Re: Re: Re: Zpráva o správě fondu

Barka | 07.01.2011

P.S. A pokuty nemají opravdu, ale opravdu nic společného se skutečností, že jsme se dnes s managerkou dozvěděly, že se nám s účinností od 1. ledna snížuje plat.

Re: Re: Zpráva o správě fondu

Dana | 07.01.2011

Irčo, nic nám neprominula, hned šla po nás :-))).

Re: Re: Re: Zpráva o správě fondu

Barka | 07.01.2011

Taky nic jinýho, než hrozba pokut, na vás neplatí, bando...:-)

Běžte už spát

Míla | 05.01.2011

Budete ráno unavení, běžte odpočívat..

Re: Běžte už spát

Míla | 05.01.2011

Je půlnoc, mazejte...

Záznamy: 3451 - 3500 ze 6645
<< 68 | 69 | 70 | 71 | 72 >>
Přidat nový příspěvek