Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Běžte už spát
Mlčoch | 06.01.2011
Jsa slušně vychován:
1) Jistě, Blaženko...
2) Dobrou noc, Blaženko :-)
Tašky - pivní
Dana | 05.01.2011
Ahoj Blaženky, tak už máme svoje pivní tašky - nosítka. Jen malá chybička - jsou na lahváče :-))). Výrobce to trochu popletl. Tak snad příště :-))).
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to vidíte v neděli. Pojedeme už ráno nebo až odpoledne na muzikál?
Re: Tašky - pivní
Mlčoch | 05.01.2011
Odpověď na tuto otázku jsem se snažil získat již v neděli, ale marně...
Re: Re: Tašky - pivní
Míla | 05.01.2011
Nevím, pokud to bude od rána, tak pro mě jako zaměstnanou matku je to i s turnajem totálně zabitý víkend. Na druhou stranu bych se ráda prošla po Hradčanech a mostě a tak..Nějak bych potřebovala dobít (energii). Nechám to na ostatních.
P.S. Vypadám jak alibista, ale nejsem.
Re: Re: Re: Tašky - pivní
Mlčoch | 05.01.2011
Snad to nevyzní blbě, ale mě je to jedno. Buď se v sobotu dopoledne pořádně dospím, nebo budu mít kulturní zážitky a rozšířené obzory :-)
Re: Re: Re: Re: Tašky - pivní
Míla | 05.01.2011
No, Dana určitě nemyslela v osm ráno..Na druhou stranu, pro tebe může být možná brzo i v jednu...
Re: Re: Re: Re: Re: Tašky - pivní
Mlčoch | 05.01.2011
Pozor, už dva dny za sebou jsem vstal v 7:25 a dorazil do práce před osmou. Ale dává mi to zabrat. Pořád pak zívu a Fialka mi nadává, ať nezívu ;-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tašky - pivní
Míla | 05.01.2011
To ti říká ještě pěkně, já bych ti řekla, ať si na ně neotvíráš dr... Jen naznačuju, jinak bych to měla za deset korun.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tašky - pivní
Mlčoch | 05.01.2011
To známe. Řekneš, že jsem tě k tomu donutil já, a zase zacáluju.
Re: Re: Re: Tašky - pivní
Dana | 05.01.2011
Jirka navrhuje kolem třetí odpoledne. Ale pokud se dohodnete jinak, je mu taky jedno. :-)
Re: Ples
Míla | 04.01.2011
Fakt? Ach jo... Ale tentokrát jsem termín neplánovala já, přísahám!
Volejbal Lomnice
Dana | 02.01.2011
Přeposílám:
Dobrý den, nejprve Vám všem přeji krásný Nový rok a hodně zdraví, štěstí, radosti a sportovních úspěchů. Turnaj se bude hrát ve dvou skupinách, v první skupině jsou Blaženky 1., Šárovcova Lhota, Ústí 1. a Ústí 2. V druhé skupině : Lázně Bělohrad, Syřenov- Lomnice, Zkouška rozhlasu a Zbytek- potřebuji vědět, kolik hráčů do tohoto mužstva dáte. Před náměstím je vánoční stromek, před ním se dejte ulicí do leva a po padesáti metrech před KB vlevo a přjedete do kopce k hale. Budu rád, když mi odepíšete do středy, protože Květa odjíždí do MB a já nemám tím pádem počítač. Děkuji a zdravím všechny Blaženky. Milan Potštejnský
Re: Re: Volejbal Lomnice
Taťka | 03.01.2011
takže asi v 7:45 odjezd...
klidně můžu vzít auto...
AVON
Ingrid | 02.01.2011
Moje milé zákaznice.Můžete objednávat Avon kosmetiku do večera 2.1. 2011.I málo potěší.Děkuji.
Fotky Silvestr 2010
Mlčoch | 01.01.2011
Odkaz ve Fotogalerii, snad mě tentokrát Irenka nezabije ;-)
Re: Fotky Silvestr 2010
Míla | 01.01.2011
To asi nezabije:-); z těch fotek je dobře vidět, kdo byl (y) hlavní hvězda(y) večera...
Re: Re: Re: Fotky Silvestr 2010
Míla | 01.01.2011
O tý mi ani nemluv, v podstatě mi zase zkazila Silvestra, pak už si mě opět nikdo nevšim:-( A Brouček? Hanba mluvit...
Stromečky
Míla | 01.01.2011
Tak šup, šup, šup, posílejte fotečky vašich stromečků do soutěže...V menu už můžete první kandidáty najít...:-)
P.S. Irčo, můžeš taky...:-)
Úklid
Taťka | 01.01.2011
tak na kolikátou se plánuje nástup na rajóny a na dojídání a dopíjení???
Přání
Míla | 01.01.2011
Milé Blaženky, uběhly už čtyři hodiny z nového roku a já Vám do něj přeju jen to dobré, ale hlavně, aby Vás v něm měl někdo těch zbývajících 8756 hodin moc a moc rád. Užívejte život plnými doušky:)
P.S. V novinkách najdete PF od Oldíčka:)
Re: Přání
Taťka | 01.01.2011
Tak proto jste jeli domů tak brzy, ty jsi chtěla mít první příspěvek v tomto roce, že?
:-)
Re: Re: Přání
Mlčoch | 01.01.2011
To možná taky, ale hlavně Libor už neměl komu vyprávět ten můj příběh ;-)
Ale zase si alespoň přijdu na slušný peníze, měl si dělat čárky.
P.S.: a že nejsem škrt, tak 10% z vybraných licenčních poplatků dám Barce do fondu.
Re: Re: Přání
Míla | 01.01.2011
Nechtěla, neboj, jen mě přechod roku dojímá, tak jsem Vám chtěla popřát...A hlavně lásku, ale už to neudělám, když si z toho děláte legraci..
šipky
Taťka | 31.12.2010
budou letos zase šipky? nebo jsrte vymyslel někdo něco jinýho?
jen jestli se mám ustrojit do tepláků, nebo stačí normální kalhoty?
Re: šipky
Míla | 31.12.2010
Stačej božohódový tepláky, tobě sluší všechno:-)
P.S. Až je prohraješ v kartách, nebude to tolik bolet...:-)
P.S.2 Šipky neberu, ale nevím, jestli Dana nebere ze svatby
Re: Re: šipky
Míla | 31.12.2010
Vlastně ty jsi tam nebyl, dostali darem svlékací šipky....:-)
Odvoz na Zábřezí
Mlčoch | 31.12.2010
Nabízím odvoz, nějak po půl sedmé, místa zatím dost... Alespoň jeden někdo by se hodil, abych nehonil utopence po autě ;)
Re: Odvoz na Zábřezí
Taťka | 31.12.2010
a stavíš u popelnic? to bych si rezervoval dvě místa, jestli je to možné....
Re: Re: Odvoz na Zábřezí
Mlčoch | 31.12.2010
Ok, není problém. Můžete si střihnout, kdo bude držet flašku ;)
Problémek
Ingrid | 31.12.2010
Lidi jsou jako by měsíc nejedli a zatím se nám nepodařilo sehnat chleba. Jsme na dalším lovu ,tak uvidíme.
Fotky
Mlčoch | 30.12.2010
Neděste se, zatím nic nového ;-)
Přidal jsem do Fotogalerie odkaz https://zdenekhamanphotography.com/roll/tags/blazenky, kdybyste si chtěli dát ruce za hlavu a nechat si proběhnout před očima pár vzpomínek.
Juklíkovy ryby
Míla | 30.12.2010
Jak jsme se dohodli, začátek Silvestra v klubovně je v sedm hodin, na osmou má mít Martin vyuzené rybky, které nalovil(i díky nám:-)) ve Španělsku...Přijďte včas, ať se Martin nezlobí...:-)
P.S. Pro rejpavé Blaženky - Dušane, začátek je v 19 hodin, ryby budou ve 20 hodin:)
Re: Re: Juklíkovy ryby
Míla | 30.12.2010
Copak, Mlčoch nerad s kostičkama??? Zuby snad máš, tak se s tím popereš!
Soutěž.
Ingrid | 30.12.2010
Tak se nesmím zůčastnit soutěže o nejkrásnější stromek,protože mám umělý.To není fér.......Ale vyhlašuji novou soutěž o nejhezčí svícen.Ten mám z přírodního materiálu a živých květů.Je prostě úžasný.Je vlastně celý z rostlého materiálu.............Dík za body.Fialovým dávám 9+,je krásný.
Re: Soutěž.
Míla | 30.12.2010
Soutěže o svícen se nesmí zúčastnit profesionál...Takže zase Smolík. Fialky dostávají ode mě též 9 a půl. Ten půlbodík dolů je za to, že nectí barvu...Jinak jsme se shodli na tom, že je to krásný zimní strom:)