Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž o nejhezčí stromeček pokračuje...
Míla | 29.12.2010
Teď sis to u mě po... pošpatnil...Krabičáky...Příště dostaneš jen rumovou tresť, beztak to nepoznáš!
Ještě za tepla...
Práskač | 28.12.2010
Blaženky, pokud máte zítra někdo aspoň chviličku čas a budete dopoledne poblíž Špindlu, tak se stavte na sjezdovce Labská. Měl by se tam pohybovat (nebo ležet) Mlčoch na snowboardu...
P.S. To stojí za to, no ne?
Varování...
Český hydrometeorologický ústav | 28.12.2010
Předpověď pro Labskou na zítřejší dopoledne:
Pozor, nebezpečí utržení lavin na upravené sjezdovce:)
Re: Varování...
Mlčoch | 28.12.2010
Hele, tady čtu, že Labská je červená sjezdovka. Tak to nebudu potřebovat ani hůlky na odrážení, že? ;)
Re: Varování...
Ski areál Labská | 28.12.2010
Zítra odpoledne na naší sjezdovce jízda v muldách...
Re: Re: Varování...
Mlčoch | 28.12.2010
Vy si děláte lajdáky, ale kdybyste věděli, jak já se těším :)
Re: Re: Varování...
Krajský zdravotní rada | 28.12.2010
Prosíme všechny obyvatele spadající pod nemocnice Vrchlabí a Jilemnice, aby během zítřka své případné zdravotní potíže(zejména chirurgického rázu) řešili v jiných zdravotnických zařízeních. V opačném případě počítejte s časovou prodlevou řešení vašich úrazů. Tyto nemocnice budou od 8.30 do 12 hodin v pohotovosti pro jistého snowboardistu z Královédvorska.
Toto opatření se vztahuje i na veterinární kliniky.
Re: Re: Re: Varování...
Mlčoch | 28.12.2010
Tak ještě dobrý, ještě že to nezačíná: "Je 29. prosince...."
Re: Re: Re: Re: Re: Varování...
Mlčoch | 28.12.2010
Teď koukám na mapku, že dole je nějaká voda... Tak snad bude už zamrzlo...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování...
Správce přehrady Labská | 28.12.2010
Zítra budete mít jedinečnou šanci vidět na naší přehradě v dopoledních hodinách ledoborec.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varování...
Mlčoch | 28.12.2010
Jdu spát, takhle brzo jako zítra jsem snad vstával naposledy v létě, když už bylo ráno světlo...
Re: Re: Ještě za tepla...
Míla | 29.12.2010
No měli jet s váma, ale vy jste to vzdali...:-) To jste se báli, že Vás Mlčoch zahanbí, že?
P.S. Podle dostupných informací prý přežil a moc se mu to líííbilo. Až ušetří na druhou jízdu, pojede prý zas:)
Re: Re: Re: Ještě za tepla...
Mlčoch | 29.12.2010
Sečetl jsem dnešní výdaje: takže JEDNO sjetí Labské za 614 Kč.
A to ještě nepočítám toho týpka, co nás vezl.
24 Kč jídlo na cestu, 500 půjčovna, 40 Kč jedna jízda lanovkou, 50 dvakrát párek v rohlíku. Kdo z vás na to má? ;)
Re: Re: Re: Re: Ještě za tepla...
Míla | 29.12.2010
Ty bambulo, kdybys řek, Kuba by ti půjčil za stovku bob a mohl jsi brázdit kopec v parku třeba celej den....:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Ještě za tepla...
Mlčoch | 29.12.2010
Ještě mě tak napadlo, dalo by se započíst/uznat do nákladů těch 120 Kč za tři Plzně, kvůli kterým mě včera napadlo dnes vůbec někam jezdit? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ještě za tepla...
Taťka | 29.12.2010
ale za komický obleček máš tu největší pochvalu, myslím si, že jsi nebavil na kopci jenom mne a Libora:-)
Ta helma ti zkrátka sekla a měl sis ji koupit...
Nejkrásnější stromeček.
Ingrid | 27.12.2010
Již 12 let máme nejhezčí stromeček my...( prerzidentský pár ). Nikdo o tom nepochybujte. Klasicky český a přírodní ozdoby. Chce ještě někdo soutěžit ??????? Pozor ....soutěžíte proti prezidentskýmu páru.!!!!!
Re: Nejkrásnější stromeček.
Míla | 27.12.2010
Toto může být také chápáno jako zastrašování, a to určitě nejsou praktiky našeho demokraticky zvoleného páru, nebo snad ano? Abychom pak náhodou nemuseli vyhlásit předčasné volby...
Re: Nejkrásnější stromeček.
Renata Š | 28.12.2010
docela by mě zajímalo, jak si jsou některé Blaženky jisté, že mají nejkrásnější stromeček, kdo jim to řekl????
Re: Re: Nejkrásnější stromeček.
Míla | 28.12.2010
Každá Blaženka má svůj rozum a ví....:-)
Re: Bowling
Mlčoch | 27.12.2010
Ok, pokud to bude navečer/večer, roztáčím kolečka kapitalismu :-)
Re: Re: Bowling
Míla | 27.12.2010
Kdy jindy než navečer nebo večer? Kdo z nás asi může dřív????
Erik | 27.12.2010
Bohužel úterý a středu jsem pryč a ve středu jdu večír na volejbal. Jinak k soutěži o nejkrásnější stromeček, tak tan nejhezčí je určitě u nás :-))). Letos se nám opravdu povedl.
Re: Re: Bowling
Míla | 27.12.2010
Broučku, ty seš "vyčůranej jak beruška"...Nejdřív napíšeš, že nejste doma a pak, že máte krásnej stromeček. Jak to asi máme ověřit???
Re: Re: Re: Bowling
Erik | 29.12.2010
Ale Beruško, já jsem sice pryč, ale Petra ne. Jinak na nejkrásnější stromeček se můžete přijet podívat kdykoliv, nejlépe však po telefonické dohodě.
Re: Re: Re: Re: Bowling
Míla | 29.12.2010
To víš, že jo. Po telefonické dohodě...Vyčůranej..To stihnete dozdobit a uklidit...:)
Taťka | 27.12.2010
jsem pro a je mi více méně jedno, kdy a kde...když to budu vědět včas :-)
Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Míla | 27.12.2010
Jak bylo včera navrženo a následně odsouhlaseno, koná se soutěž "O nejkrásnější blaženkovský vánoční stromeček". Prohlídky můžete uskutečňovat náhodně, bonusem by měla být vždy káva a cukroví...
P.S. Dano, ne že ho teď půjdeš dostrojit. Počítá se stav stromečku ze Štědrého dne:-)))
P.S. 2 Dušane, o nejkrásnější, ne největší, takže máš smolíka:)
Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Mlčoch | 27.12.2010
Kafe nepiju a cukroví nechci nějakou dobu ani vidět, ale vánoční stromeček jsem ještě letos fakt neviděl... :-) Teď mě tak napadá, že ani u ségry nebyl...
Nejsem však vyloučen, když žádný nemáme? Na druhou stranu, nejsem ničím ovlivněn a mohu být zcela nezávislý porotce dle svého nejlepšího svědomí, neboť neočekávám reciproční body :-)
P.S.: nebyla by místo cukroví želví polévka? ;)
Re: Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Míla | 27.12.2010
Vyloučen nejsi, ale nevyhraješ:)
P.S. A neboj, až chcípne želva, budeš první, komu nabídnu polévku:)
Re: Re: Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Mlčoch | 27.12.2010
Toho se nebojím, až ten čas jednou nastane, budete s pláčem kopat hrobeček a ne vařit polévku :-)
Vím, ne? Taky jsem už dva křečíky přežil. Jednoho i pohřbil, ale ten druhý exitoval v zimě, tak bylo zmrzlo...
Re: Re: Re: Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Míla | 27.12.2010
Koukám, u vás aby se jeden bál umřít v zimě...
Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Míla | 27.12.2010
P.S. A nereaguj na to, jsou vánoce a píšem si o stromečku!!
Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Dana | 27.12.2010
Neříkejte to Míle, ale myslím si, že když ji necháme vyhrát, bude mít veeeelkou radost. :-)))
Re: Re: Soutěž o nejkrásnější vánoční stromeček
Míla | 27.12.2010
Aha, tuší, že ho nemá tak hezkej jako my.... Ubohý gesto....:-))