Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Taťka | 23.12.2010

no přesně si to odhadla....
Opravdu nemůžu, před chvilkou jsem dorazil ze skal, potom jsem vezl mámu na hřbitov (neboj, zase jsem ji přivez) a teď musím dělat salát a stromeček.
A to nejhorší, proč nemůžu jet, je to , ž máma chce slavit svátek...Eva, to je opravdu nejhorší - tyhle oslavy ve dvou...

Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Ingrid | 23.12.2010

No jo ...já nemám taky salát hotový a to je co říct,protože 28 let jsem ho měla den předem udělaný. Ale Blaženky řeknou je volejbal a tak jdu. A Evy je ,až zítra. Blbé výmluvy....???

Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Míla | 23.12.2010

Moje řeč...Měl vzít maminku s sebou a mohla slavit s námi...A mohla nás pozvat..:-)
P.S. Promiňte, jeho maminko(všechno nejlepší:)), ale on je to huba nevymáchaná a já mu mám co vracet...:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Taťka | 23.12.2010

já bych vám ji taky přál...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Míla | 23.12.2010

No jo, sobeček...A my museli sedět v hospodě v desíti a on si užívá...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Mlčoch | 23.12.2010

Přišel o PFko... Takový krásný... Už ho mám na poličce :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Míla | 23.12.2010

Jo a to má za to!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal Vítězná

Taťka | 23.12.2010

:-(

Sdílená radost, dvojnásobná radost

Míla | 22.12.2010

Blaženky, já mám takovou radost...Vím, že není hezký se chlubit, ale my máme ten nejkrásnější stromeček na světě! Ježíšek už nám ho přinesl a je tááák krááásnej! Můžete se přijít podívat, abyste věděli, že nelžu...

Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Mlčoch | 22.12.2010

Je chlupatej?

Re: Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Taťka | 22.12.2010

tak já se strojím a jdu...ale běda ti, jestli je umělej!!!

Re: Re: Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Mlčoch | 22.12.2010

Vyzvedni mě :)

Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Taťka | 22.12.2010

a je to Liška, nebo Macháček??? :-)

Re: Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Míla | 22.12.2010

Jen si kluci nepusťte šišku, až půjdete přes park...

Re: Re: Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Liška | 22.12.2010

jejda...

Re: Re: Re: Re: Sdílená radost, dvojnásobná radost

Macháček | 22.12.2010

A já věřil, že to dáte...

Přání pěkné lyžovačky

Míla | 21.12.2010

Přeji všem našim fanklubákům pěknou zítřejší lyžovačku. Držte se prosím následujících pokynů:
1. V autě mi nekuřte a nesvačte.
2. Řidiči(Liborovi) nenadávejte, dělá, co umí...
3. Během cesty ani při lyžování nepodávejte řidiči alkohol. Ani ho nenuťte alkohol pít.
4. Na sjezdovce dávejte přednost slabším, či méně zdatným, jste Blamuži-gentlemani.
5. Na sjezdovce dávejte přednost panu prezidentovi, dlouho na tom nestál, možná bude z počátku nejistý.
6. Na sjezdovce se nikomu neposmívejte (platí i do vlastních řad, dlouho na tom nestál):-)
7. V případě zranění kontaktujte lékaře.
8. V případě zranění lékaře kontaktujte jiného lékaře a nesnažte se to s ním sami rozchodit.
9. V případě jakýchkoliv jiných problémů kontaktujte managerku nebo kapitánku týmu.
10. Šiřte dobré jméno Blaženek po celé Labské...
P.S. A rada na závěr: Nepředbíhejte u vleku, ať nedostanete přes hubu. V tomto případě managerku ani kohokoliv jiného nekontaktujte, patří vám to.

Re: Přání pěkné lyžovačky

První dáma | 21.12.2010

.......jéééééé a já mu chtěl dát svačinu.Tak, jedna věc mě odpadla ( svačina ). No ,ale to chystání.Je to fuška se ustrojit do lyžařského (včetně lyžáků a lyží ) jo a hůlek ?? Nemohl chudák najít lyžařské boty a to si je sám uklízel.A kdo je asi našel...??? Pro fanklubáky co jedou s prezidentem lyžovat...hlídat, ať si nic nezničí a neumaže.Má všechno nové,kromě hůlek a slipečků...........hahahaha.Užijte si to.

Re: Přání pěkné lyžovačky

Taťka | 21.12.2010

budu na ně dávat pozor jako na vlastní, neboj. Jenom mám strach, aby nebyli jak utržení ze řetězu a aby poslouchali :-)

Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Míla | 22.12.2010

Utržení ze řetězu možná budou (to víš, pustili jsme je z dohledu), ale neboj, jsou zvyklí poslouchat:-)))

Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Taťka | 22.12.2010

byla to hrůza - mla, že nebylo na krok vidět, frony, přeplněná sjezdovka a parkoviště, ale bylo to furt lepší než doma...

Re: Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Míla | 22.12.2010

Co jste mi to s ním udělali???? Víte, co mi dalo práce přemluvit ho, aby si šel aspoň na chviličku odpočinout na gauč??? Kterej z vás mu blbnul hlavu, že by měl s něčím pomoc??? Laskavě nám nepřebourávejte naše zvyky. Pokud celé dopoledne tvrdě lyžoval, má právo odpoledne prospat...

Re: Re: Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Míla | 22.12.2010

P.S. A v autě mi to smrdí, jak kdybyste se vrátili z lesa a ne ze sjezdovky. Kdo z vás tam nasával myslivce????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Taťka | 22.12.2010

to on chtěl asi taky něco dělat, když i pan prezident přikládal doma ruku k dílu (a já tředa dělal sedm kilo hovězího na guláš - čistil a krájel)
a ten myslivec, to byl asi ten stopař...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Míla | 22.12.2010

A už jsi viděl myslivce s dlouhýma vlnitýma blonďatýma vlasama???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přání pěkné lyžovačky

Taťka | 22.12.2010

tak to jsem neviděl, ta co seděla vedle mě byla bruneta...

Volejbal

První dáma | 20.12.2010

Můžu jít v saténovém pyžámku na ramínka a krátké nohavičky.....červené,či zlaté a nebo fialové....

Re: Volejbal

Míla | 20.12.2010

Fialovou??? Zavání to tu šplháním...S kýmpak chceš asi hrát?
P.S. Taky mám fialovou, utvoříme s nima tým??? Aby nás chtěli, prej jsem hubatá...:-)))

Re: Re: Volejbal

Míla | 20.12.2010

P.S. Černý mám taky...Košilku, ale je moc "propustná":-(, musela bych si pod ni vzít triko:Držgrešle...:-)))

Lyžovačka na štědrý den.

První dáma | 20.12.2010

Jelikož se dávají na lyže samé blbé termíny...!!! .....tak bude někdo ochoten jet lyžovat na štědrý den dopoledne????? Paní prezidentová by si ráda také zalyžovala.Ještě další termín 25.12. a jsem zvědava kdo se přihlásí.

Re: Lyžovačka na štědrý den.

Plha | 20.12.2010

Plha se hlásí....

Re: Lyžovačka na štědrý den.

Taťka | 20.12.2010

no a co na štědrý den zvičina???

Re: Re: Lyžovačka na štědrý den.

Ingrid | 20.12.2010

Co pořád vymýšlíš.To jako lyžovat? Nějak mě uniklo ,kdo je Plha
.

Re: Re: Re: Lyžovačka na štědrý den.

Taťka | 20.12.2010

já vymýšlím? nebyl to snad tvůj nápad???

anketa

Taťka | 20.12.2010

Blíží se nám den, na který jsem vám, milé Blaženky, sliboval nějaký ten výlet...22.12. 2010
Jsou tu dvě varianty:
1. - výlet do zasněžených skal (Adršpach)
2. - Sjezdovky - patrně na celý den - osobně bych jel rád do Špindlu na Labskou, ale můžeme o tom diskutovat...
Tak pište své hlasy, ať se mám ez čeho rozhodnout

Re: anketa

Taťka | 20.12.2010

zatím vím tolik, že doktorovi je to více-méně jedno a novopečený dědeček by raději jel na sjezdovky...

Re: Re: anketa

Libor | 20.12.2010

Právě jsem se vátil z hradu.......... Mluvil jsem s prezidentem. Jel by možná na lyže, ale do skal určitě ne.

Re: Re: Re: anketa

Taťka | 20.12.2010

pan prezident všechny tvoje návrhy přijal...?

Re: Re: Re: Re: anketa

Libor | 20.12.2010

Jen ty lyže.....a to ještě s otazníkem.

Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Taťka | 20.12.2010

ještě, že není únor...jinak by to zavánělo převratem...
no aspoň ty lyže...a kam to vidíš? co ta Labská? nechtěl by ses tam podívat?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Míla | 20.12.2010

Jenom na den??? Nechceš vzít Libora na dýl, se mnou si příliš zábavy neužije, tak jsem spoléhala na tebe:-)
P.S. Prý je moderní tolerance...Jsem dostatečně tolerantní???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Ingrid | 20.12.2010

Jak na celý den.Já mám večírek a někdo musí doma dělat..??? Jinak na lyže jede a osobně si myslím,že dá přednost Labský a jenom dopoledne.Není to kvůli mě ,ale dopoledne mu stačí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Míla | 20.12.2010

Koukám, taky tolerantní....:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Taťka | 20.12.2010

koukám, že má dobrej názor na věc :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Míla | 20.12.2010

Prdlajs, prostě se prezident zeptal první dámy na svůj názor a usoudil, že mu to bude dopoledne stačit...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anketa

Taťka | 20.12.2010

no přesně tak jsem to taky myslel...

Volejbal ve čtvrtek

Míla | 19.12.2010

Napadlo mě, jak jsme se dnes bavili, že ve čtvrtek od půl šesté máme vždycky rezervovanou tělocvičnu ve Vítězný...Ale můžu se zeptat i u nás. I když ve Vítězný by ten pyžamkovej šel taky:-) A hned vedle je hospůdka:-)

Re: Volejbal ve čtvrtek

Dana | 19.12.2010

Ta Vítězná s hospůdkou není špatnej nápad :-)

Re: Re: Volejbal ve čtvrtek

Míla | 19.12.2010

Viď? Vezmeš mě??:-)

Re: Re: Re: Volejbal ve čtvrtek

Ingrid | 19.12.2010

Jo dobrý,to by šlo....

Záznamy: 3701 - 3750 ze 6645
<< 73 | 74 | 75 | 76 | 77 >>
Přidat nový příspěvek