Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Náš Oldík
Erik | 09.12.2010
Cituji slova našeho Pepíka : " To je krásný miminko "
Gratulace novopečeným rodičům
Erik a Petra | 09.12.2010
Tímto by jsme ještě jednou chtěli pogratulovat Páje a Oldovi k jejich novému členu rodiny, kterým zároveň rozšířili řady našeho Blaženkovského potěru a přejeme jim, aby ten jejich kluk ( zatím nevíme jméno ) sdědil spoustu důležitých vlastností jak od Blaženek, tak i Fan clubáků. Některé vyjmenuji : tiskové schopnosti po dědečkovi, managerské schopnosti po babičce, spořivost po Míle, kondici po mě, tedy po kondičním, schopnost vybrat tu správnou hospůdku po kulturním, sportovního ducha po sportovním a hlavně reprzentativní chování po našem panu prezidentovi a první dámě. Tak že na závěr ještě jednou vše nejlepší novopečeným rodičům, to samé novopečené babičce, dědečkovi, tetičce, pradědečkovi a prababičce a ať je synek zdraví a dělá všem jen samou radost.
Re: Re: Re: Gratulace novopečeným rodičům
Míla | 09.12.2010
P.S. Taky se občas vyplatí mlčet, to by mohl mít po Mlčochovi a dobře spát po Šípkové....
Re: Re: Re: Re: Gratulace novopečeným rodičům
Mlčoch | 09.12.2010
Hlavně aby po Mlčochovi tolik nevyrostl, ne vždy je to úplně výhodné ;)
Re: Gratulace novopečeným rodičům
Dana a Jirka | 09.12.2010
Díky :-))), přesně takový bude, to si pište :-))). A hlavně si nachystejte veeelkou žízeň na pátek !!!!!! (Teda myslím, že tiskovej děda ji už zahání :-)) ).
Re: Re: Gratulace novopečeným rodičům
Zdeněk | 09.12.2010
Velká žíža si žádá i spacák ;)) Je to myšleno až takto?
Re: Re: Re: Gratulace novopečeným rodičům
Dana a Jirka | 09.12.2010
No jasně :-). A když jste si to u nás vymalovali a uklidili, máte i kde spát :-))).
Re: Gratulace novopečeným rodičům
Taťka | 09.12.2010
no k tomu opravdu není co dodat...kdybych si pospíšil a podíval se na BLAŽENKY dřív mohl jsem taky přidat nějaký to moudro, ale teď? to by bylo už jenom nošení sov do Athén...nebo dříví do lesa...jak chcete :-)
Ale v kažým případě GRATULUJU tím se nic neskazí :-)
Re: Volejbal
Míla | 08.12.2010
Já s tím počítám, ale nevím, jakou máme marodku. Já už svoje teploty ani nemůžu vnímat, to už bych nemohla nikam...:-(
P.S. Jsem já vůbec dáma? U tebe to je jasný,ty seš první dáma, ale co my ostatní...:-)
P.S. 2 Už pan prezident rozdejchal od neděle toho Pavla, nebo s tím má pořád problém? Nebo má problémek Pavel???:-)
Re: Re: Re: Volejbal
Míla | 08.12.2010
Mně je jedno, na jakým výletě jste spolu byli...A jak moc byl nevinný...Vysvětluj to prezidentovi, ten se to nějak náááhodou domák..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Taťka | 08.12.2010
protože v pět ráno vstávám...a když v půl jedenáctý přijedu, tak usnu někdy po půlnoci a to jsem potom ráno úplně tupej....teda, ne že by to byla změna :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Míla | 08.12.2010
Aháááá, tak to nemůžu posoudit. Tupýho po ránu jsem tě ještě neviděla...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Taťka | 08.12.2010
ale večer jo...třeba v neděli na volejbale :-)))
i když to bylo spíš odpoledne...
Volejbaj Ústí
Dana | 08.12.2010
Ahoj, turnaj v Ústí je opravdu v neděli 9.1.2011 a počítají s námi.
Re: Volejbaj Ústí
Taťka | 08.12.2010
v Ústí, nebo v Lomnici???
já jsem z toho opravdu zmatený :-(
Re: Re: Volejbaj Ústí
Jana | 08.12.2010
Turnaj organizuje Ústí, ale koná se opravdu v Lomnici. V Ústí tělocvičnu nemáme ;-)
Re: Re: Re: Volejbaj Ústí
Ingrid | 08.12.2010
Tak to je fajn.Aspoň si zahrajeme .Nevím jak Erik:Měl si zajistit volný víkend ,aby mohl hrát.My zatím můžeme.I +Z.Dano, nevíš kolik žen může hrát?
Re: Re: Re: Re: Volejbaj Ústí
Erik | 09.12.2010
Jelikož jsem nevěděl, zda se na turnaj skutečně pojede, nechal jsem tomu volný průběh a uvidím, zda 9. 1. 2010 budu mít volno nebo ne. Dozvím se to asi do vánoc a pak dám vědět.
Re: Něco pro pobavení
Míla | 05.12.2010
A kdo si myslíš, že se na tebe bude pořád koukat...???!!!
Re: Re: Něco pro pobavení
Libor | 05.12.2010
Vydrž Prťka, vydrž.! Již jen 7 klipů a pak angážmá v Holywoodu.
Re: Re: Re: Něco pro pobavení
Míla | 05.12.2010
Bože, bože, pokud ten Hollywood ovlivní sledovanost těchto klipů, prosím, prosím, pouštějte si to pořád dokola a pošlete odkazy známým, jinak se ho tak lehce nezbavím! Děkuju.
P.S. Víte, co jsme si slíbili. Blaženka Blažence...
Re: Něco pro pobavení
Zdeněk | 05.12.2010
Tenhle odkaz už tu byl :)
Ale chápu, pokud se chceš prosadit...
Re: Re: Něco pro pobavení
Míla | 05.12.2010
To sice byl, ale pořád má malou sledovanost...:-)
turnaj
Dana | 05.12.2010
Přeposílám odpověď z Ústí, napište, kdo byste jel. Vypadá to tedy na neděli (ověřím to), v sobotu je Krysař, nezapomeňte. Kdo nebude hrát, jel by třeba zafandit :-).
Dobrý večer,
počítáme s Vaší účastí na turnaji v Lomnici 9. ledna 2011, prezence od 8.30 hod. Občerstvení bude zajištěno přímo v hale, pití z automatu, párek v rohlíku, žemle apod. Jen , prosím, potvrďte Vaši účast. Hezké vánoční svátky a v novém roce nashledanou v Lomnici. Zdraví Milan Potštejnský - Ústí u St. Paky
Re: turnaj
Zdeněk | 05.12.2010
Já snad můžu. Za úvahu ale stojí, jestli jim nevnutit dva týmy ;))
Po úspěchu našeho "B" týmu v Ústí by to bylo více než vhodné :)
Re: Re: turnaj
Míla | 05.12.2010
Já můžu taky, ale budem po Krysařovi...Takže budem soudný a přijedem spíš zafandit a nosit ty párky v rohlíku..Teda ty radši kávu, párků v rohlíku máš děsnou spotřebu...:-)
Re: Re: Re: turnaj
Zdeněk | 05.12.2010
To mám za to, že kafe nepiju? Nee, hlídej si raději Liborovu životasprávu, nejsi paní H. ale S. :)) Já jedině párky v rohlíku :)
Re: Re: Re: Re: turnaj
Míla | 05.12.2010
Ne, to jen myslím na ostatní Blaženky, protože párek v rohlíku se k nim přes tebe nedostane...:-)
P.S. Libora hlídat nemusím, je ženatej a ví, co si může dovolit:-)
Re: turnaj
Taťka | 05.12.2010
nevím, nevím, jestli se mám po dnešním výkonu cpát do týmu...
Re: Re: turnaj
Míla | 05.12.2010
Nic si z toho, nedělej, mně se taky občas stane, že mi volejbal nejde:-)))
Večerní lyžování - info
Libor | 05.12.2010
POZOR! Info z 5.12.2010 Skiareál Pec hlasí večerní lyžování prozatím mimo provoz, jeho zahájení včas oznámíme. Alternativa:
1. Černá hora -Protěž, večerní lyžování od středy 15.12.
2. Špindlerův Mlýn večerní zatím ne.
3. Deštné v Orlických horách - večerní je od čtvrtka do soboty od 18:00 do 21:00.
4. Herlíkovice - večerní lyžování PÁ, SO, NE na LV Sever 18:00 - 21:00 hod.
5. Mladé Buky - večerní lyžování od 18 do 21 hod.
6. Prkenný důl Žacléř - do Vánoc se jezdí vždy pátek (večer, 18 - 21.30), sobota (9 - 16, 18 - 21.30), neděle (9 - 16 hod).
Tož tak lyžníci!
Re: Večerní lyžování - info
Míla | 05.12.2010
Varianta pro Libora:
1. Úklid místností v domě, včetně mytí dveří a stírání prachu
2. Mytí a leštění oken, praní záclon a závěsů (včetně jejich žehlení)
3. Mokré čištění (praní) koberců
4. Pečení a plnění cukroví
5. Nákup a balení dárků
6. Shánění stromku a jeho zdobení
Tož co myslíš? Zbyde ti čas a síly na lyžování? Myslím, že ne.
P.S. Omezení je pouze datumové, zkus to stihnout do 23. ...