Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

turnaj

Dana | 30.11.2010

Ahoj, přeposílám zprávu z Ústí:

Dobrý večer,
nevím, od koho jste se dozvěděli o volejbalovém turnaji v Lomnici a to V NEDĚLI 9. LEDNA 2011 od 9.OO hod. Chtěl jsem udělat v našem regionu mini turnaj 6 mužstev, které už máme. Ale že jste se přihlásili, zvažuji rozšíření družstev. Do týdne Vám dám zprávu o Vaší přihlášce na turnaj. Těší mě Váš zájem a zatím přeji hezké dny. Milan Potštejnský Ústí.

Re: turnaj

Taťka | 30.11.2010

tak kdy to vlastně je? 8, nebo 9.?
myslím si že původně se mluvilo o 8.1....

Re: Re: turnaj

Ingrid | 30.11.2010

Máme tady nějakého šotka...?????

Re: Re: turnaj

Dana | 01.12.2010

Říkám 5, myslím 10 :-). Ne, první zpráva byla 8., teď 9. :-). Vše zjistím, až se ozvou.

Re: Re: Re: turnaj

Taťka | 01.12.2010

OK

Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Ingrid | 29.11.2010

Chci se zeptat,jestli se ještě o víkendu 4.12. jde uklízet,abych si udělala volno a počítala s tím.Mám oproti ostatním manko. P. prezidentová.

Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Dana | 29.11.2010

S čertem nestraš, my máme v plánu až Mikuláše :-).
A manko rozhodně nemáš, to já ti mám hoooodně co vracet. Jako všem ostatním. Díky, díky.

Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Taťka | 29.11.2010

tak se mi zdá, že vy už budete do konce roku, nechci říct života, jenom děkovat...
opravdu stačí poděkovat jen jednou...kdybychom nechtěli, tak nepřijedem (aspoň teda já)

Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Tak jak s tím úklidem o víkendu? Nebo bude hotovo a pro změnu tam budem péct cukroví?

Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Jestli se bude péct cukroví, hlásím se jako kontrolor jakosti.

Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Bacha, chce zas šůrovat u pekáče a hlídat buchtu, teda cukroví...:-) Pro změnu by mohl čistit záchody..Jistou zkušenost už - též jako kontrolor - má...:-)))
P.S. Promiň, Zdendo, já si prostě někdy nemůžu pomoc...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

No vidíš, a to jsem ani nebyl na vojně :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Viď, stačí vylejt kbelík a začít šmátrat...:-)
P.S. Jsem si teď představila, jak bys nebyl vidět v boji...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Ale slyšet - ještě si představ, že by bylo zrovna jaro :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

No jo, teď jsem si představila, že by na tebe v boji vlezlo jaro...:-) Dík za inspiraci, vážně se bavím...:-)
P.S. Dík za zlepšení nálady. Včera jsem si sekla hlavu na Zábřezí, dneska jsem si pro změnu sedla mimo židli a hlavou jsem tvrdě otestovala její kovový rám(nic moc,dojela jsem domů a hned usnula - teď mě pořád bolí a stále mám spavou...) No, někomu se hold rozsvítí hned napoprvé, já to zkouším víckrát za sebou...Čekám to do třetice:-(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Čekáš jenom ránu, nebo už i rozsvícení? ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Že bys mi pomohl? Óóóó, to děkuji, ale ráda bych tu třetí ránu přežila...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Nepodsouvej mi něco, co by mě nikdy ani nenapadlo. Jen mě prostě zajímalo, kolikrát myslíš že je potřeba ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Nevím, budu asi ten typ, co si potřebuje nabít víckrát..:-( Nebo mám prostě poslední dobou smůlu:-(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Nebuď pesimistka, najdi si na tom něco pozitivního :) Ale mě se na radu neptej ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Přišla mi SMS od Pavla, asi se bojí veřejné diskuze...Ptá se mě, jestli Libor ví, že má praštěnou ženu... Co na to odpovědět...Snad jen: "Zeptej se Libora."

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Pavel by taky už mohl vědět, že lepší praštěnou než žádnou ;)

... a teď možná dostanu od někoho sežrat, že jsem si z uplynulých dvou víkendových školení nic neodnesl...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Míla | 29.11.2010

Tak nevím, hlava mi to moc nebere, ale bránil jsi mě nebo jsi souhlasil s tím, že jsem praštěná???
P.S. Važ slova.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mikulášský úklid u Rejlů-možná příjde i čert

Zdeněk | 29.11.2010

Záleží na úhlu pohledu. Mám to ještě rozebírat?

Díky

Dana | 27.11.2010

Všem moc děkujeme, ani jsem nedoufala, že se toho tolik stihne. Někteří jste se nabídli ještě na zítra, mám jen upřesnit čas. Pokud dorazí NNK :-), přijede na devátou, takže my budeme vstávat taky tak. Ale tím nikoho nehoním z postele, až dorazíte, rádi vás uvidíme :-))). Moc díky.

Re: Díky

Taťka | 27.11.2010

mluvil jsem s ním a prý dorazí...pokud nastartuje a vyjede kopec :-)

Re: Díky

Taťka | 27.11.2010

chcete čerstvý pečivo k snídani?

Re: Re: Díky

Barka | 27.11.2010

My bychom si dali, tulivko, vezmi to prosím nejdřív kolem nás:-) Děkuju.

Re: Re: Re: Díky

Taťka | 28.11.2010

vás bych vzbudil a to si nevemu na triko :-)))

Re: Re: Díky

Dana | 28.11.2010

Čerstvý pečivo, no to si dáme říct :-))). Chlebíček, rohlíčky...
Ale už fičím spát, 1:56 h, nic moc :-)).

Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

Pokud by měl zítra někdo čas, tak u zábřezských Blaženek bude zase spooooustu práce. O půl deváté jim jen přijdou položit lino(to nás ale nijak neomezí), bude se malovat (haly a obývák) a uklízet...Nastoupit můžem, zlobit se nebudou:-)))
P.S. Mám něco napéct?

Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

Tady to frčí...Radši to pošlu SMSkou...:-)

Erik a Petra | 26.11.2010

Já můžu a Petra chce jet taky. Asi si potřebuje pokecat taky s nějakým marodem, což asi Dana nyní je.

Re: Re: Blaženka Blažence...

Erik | 26.11.2010

Nástup bych tak viděl kolem deváté.

Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

Cože?????

Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Erik | 26.11.2010

Co cožeee?

Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

No to v devět!!! V sobotu???!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Erik | 26.11.2010

No to je brzooo nebo pozděěě.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

No to je, broooooučku, sakra brzoooo!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Erik | 26.11.2010

No a kdy to je tak akorát.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

No tak ve dvanáááct???!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Erik | 26.11.2010

No to víš, já jsem zvyklej z domu začínat brzo, abych toho udělal za ten den hodně.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženka Blažence...

Míla | 26.11.2010

A už se ti to někdy povedlo??? Udělat toho hodněěě???Já ať vstanu, kdy vstanu, udělám toho stejně...Tak není pak lepší si pospat???

Taťka | 26.11.2010

no já jsem taky pro devátou, nemůžu jinak...o co dřív přijdu, o to víc vypiju a sním a potom zase odjedu...
...to znamená, že se tam s někým ani nepotkám :-(

Není to někdo z vašich blízkých?

Libor | 25.11.2010

No tak ho varujte!!

https://www.youtube.com/watch?v=WP2j_Plx5dU

Re: Není to někdo z vašich blízkých?

Míla | 25.11.2010

Není, mýmu manželovi je míň a nadupaný auto mám dneska já, on jel Swiftíkem...:-)

Zdeněk | 25.11.2010

Stroj času, "dnešní" video vloženo již 23. listopadu ;)

Re: Re: Není to někdo z vašich blízkých?

Zdeněk | 25.11.2010

Snad teď nebude chodit s nosem nahoru, když je na tom júťůb ;))

Taťka | 25.11.2010

tak mě napadlo, jestli by Libor nechtěl do francie raději letět...a vrtulník by se na kopci taky hodil :-)
doufejme, že jenom na výlety...!

Ahoj a díky

Dana | 22.11.2010

Moc všem děkujeme za víkendovou pomoc, rádi se budeme revanžovat. Fakt díky. Připojuji pozdrav od Renaty Š, ve čtvrtek ji chystá operace, tak jí napište, ať se moc nebojí.
Píšu jen v rychlosti od našich, někdo mně totiž doma odpojil internet :-))).

Záznamy: 3951 - 4000 ze 6645
<< 78 | 79 | 80 | 81 | 82 >>
Přidat nový příspěvek