Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Mimořádná schůze
Míla | 30.10.2014
Pátek 31. 10., 20 hodin, Plzeň z tanku
Program jednání: nedělní volejbal, maškarní, taneční zábava,aquapark
Re: Re: Mimořádná schůze
Míla | 01.11.2014
No, dá to práci, ale tajné zdroje nám nakonec vžycky prozradí tvé směny...:-)
taneční zábava
Fialka | 30.10.2014
Blaženky, 29.11 pořádá volejbalový oddíl B.T. na Zálabí taneční zábavu, o hudbu se postará Šárka Benešová. Dejte vědět, kdo byste měl zájem, rezervuju lístky... s Dušanem jdeme.
Erikovi
taťka | 26.10.2014
Ireku, všechno nej, ať Ti to skáče... všude a vždy (ať je neděle nebo pondělí) :-D
Volejbal
Dana | 26.10.2014
Ahoj, nevím, jak dnes volejbal. My nebudeme, M + L se omlouvali. Pokud se někdo chystáte, pošlete SMS, jestli vás bude dost. A jak v úterý? Je svátek, tak nevím, jak jste doma. Já se omlouvám, nebudu :-).
maškarní
Petra | 24.10.2014
Milé Blaženky,
napište kdo s námi půjde 15.11. na Zálabí na maškarní do konce příštího týdne, podle počtu zamluvím lístky - a doufám, že nás v tom nenecháte samotné...
Lomnice
Fialka | 22.10.2014
Blaženky, tuto neděli je ženská Lomnice, potřebuju vědět, jestli se dáme dohromady. Dejte vědět, kdo můžete.
Re: Re: Lomnice
Libor | 23.10.2014
Ahoj, my budeme tou dobou v Tatrách a tak to asi Míša nedá.
blahopřání
Zivrovi | 19.10.2014
Blahopřejeme Daně i Zbynďovi. Oslavte stejně bujaře jak náš Pepa...
Re: blahopřání
Fialka | 21.10.2014
ahoj...děkuju za přaní a dodatečně za Fialky všem oslavencům všechno nej..
Delegátovi...
Míla | 19.10.2014
Vše nejlepší k narozeninám:-) Popřejeme osobně s Blaženkami. :-)
Managerce k půlstotinám...Pepíkovi k devítinám:-)
Míla | 18.10.2014
Dovolujeme si popřát Daně k dnešním narozeninám a moc přejeme, aby ji sloužilo zdraví, aby měla pokud možno co nejčastěji dobrou náladu, aby ji měli lidi (a hlavně Jirka) pořád rádi, aby se usmívala, aby jí to hrálo, běhalo a taky možná dobře táhlo...(PŠ Dano:-) )
A Pepíkovi od Ireků hodně štěstí, zdraví, pohody a úspěchů nejenom ve škole:-) A to i Daně:-)
Re: Managerce k půlstotinám...Pepíkovi k devítinám:-)
Dana | 19.10.2014
Děkuji za přání :-).
Hodně zdravíčka a co nejvíc vychytaných míčů přejeme Pepovi, úspěšné pískání a rychlé rozhodování našemu prezidentovi :-). Pevné nervy u toho všeho Erikovi :-).
Lucce i Renatám
Míla | 13.10.2014
Opožděně Lucce, přesto však upřímně, k narozeninám vše nej...
Zároveň oběma Renčám k jejich svátku fajn náladu a milé lidi kolem sebe:-)
Re: Lucce i Renatám
Ingrid | 14.10.2014
Já to vezmu najednou....všem oslavencům, co něco slaví v říjnu hoooodně zdravíčka a pohody přejí prezidentovi.
Re: Re: Lucce i Renatám
Zivrovi | 16.10.2014
I my se připojujeme s opožděním a přáním všeho nej....
Pivo ano, schůze ne
Míla | 02.10.2014
Ahoj, tak schůze ne, ale kdo má chuť, tak v osm na Plzeň z tanku...:-)
Objednán stůl pro 8-10 lidí, bude fajn, když tam někdo bude včas, já ani L na osmou nestíháme, ale později už jsme to objednávat nechtěli...
Předběžně počítám s Péťou, jejím manželem, kulturním a jeho paní a taky Mlčochem...:-) Kdo se ještě přidáte?
Re: Schůze
Kondiční | 02.10.2014
Je pravda, že jsme již dlouho neschůzovali. Za mě ano a Petra, to budu vědět až večír.
Stotiny
Tiskovej | 19.09.2014
Omlouvám se všem Blaženkám,blamužům i potěru,ale vzhledem k zdravotnímu stavu babičky Květy(jak říká Oldík),odkládáme oslavu stých narozenin.Oslavíme je někdy na jaře,až zas výjde sluníčko.....Děkuji za pochopení
Ženské turnaje - AVL Lomnice
Dana | 16.09.2014
Termíny jednotlivých turnajů jsou následující: 26.10., 15.11., 30.11., 4.1., 24.1., 28.2. a 28.3. Dejte vědět, kdo byste měl čas jezdit (závazně) a jestli to mám přihlásit, ať na každý termín neřešíme sestavu. Dík
Re: Ženské turnaje - AVL Lomnice
Petra | 17.09.2014
..já budu nejspíš jezdit s hokama ze Sokola místo společného tréninku..
Re: Re: Ženské turnaje - AVL Lomnice
Míla | 17.09.2014
Za sebe - možná výjimečně vypomůžu, ale závazně se nepřihlašuji, nebo jinak, pro letošek s ní nepočítám.
Re: Re: Re: Ženské turnaje - AVL Lomnice
Ingrid | 17.09.2014
Já ne...možná taky jenom vyjímečně!!!!
Re: Ženské turnaje - AVL Lomnice
Lucka | 18.09.2014
Toho 26.10. určitě nemůžu,ostatni terminy zatim nevim (nevím, kdy budeme hrát pražskou avl.), ale když budu mít volno, tak si s vámi zahraju, když mě budete chtit :).
Volejbal neděle
Míla | 13.09.2014
Po zralé úvaze a počtu pouhých šesti lidí, kteří by mohli jít,nedělní volejbal rušíme.
Narozky na Zábřezí
Juklik | 11.09.2014
Zdravím všechny Blaženy a Blamuže a Bladěti a Bla Bla.
Všechny Vás zvu na pečené prasátko a pivečko na Zábřezí 20.9. asi od 14hod. Prosím dejte vědět kdo dorazí a vjakém počtu z důvodu velikosti prasete a množství piva. Možná koupim i červenou pro Zdendu.
Re: Narozky na Zábřezí
Míla | 11.09.2014
Tak jestli se ještě nikdo nepřihlásil, tak nás čekej určitě i s dětmi:-)
Re: Re: Narozky na Zábřezí
Míla | 11.09.2014
Neboj, všechny děti už dostaly instrukce a pokyn: Běžte si hrát se Zdendou...:-) A když by to nezabralo, tak máme v záloze ještě jednu větu: Děti, běžte Zdendu pohoupat v autě, má to rád...:-)
Re: Re: Re: Narozky na Zábřezí
Mlčoch | 11.09.2014
Jistou dobu už mě nerozhodí ani poslintání nebo něco jiného na triku :-) Ale to snad vaše vychované ratolesti již nedělají, že? ;-)
Re: Re: Re: Re: Narozky na Zábřezí
Dana | 12.09.2014
Jen se nech pohoupat. Je to přece sranda :-). Vyber si na to houpání ale pořádné auto. Doporučuju větší, černé barvy, ... A pozvi všechny děti :-).
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky na Zábřezí
Renata Š | 12.09.2014
2+1
Zdendo,některé děti by tě mohli poblinkat, když to přeženou s ochutnáváním alkoholu