Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: omluvenka
Míla | 13.11.2010
Ústní stačí, tím pádem tě čekáme zítra v pět a tuhle písemnou na diskuzi považujeme jako neplatnou...:-)
neděle-volejbal
Dana | 13.11.2010
Ahoj, v neděli Jarolímci nejdou, mohli bychom jít až od 17.00. Jste pro? (za nás jo)
P.S. Půjčila jsem Lucce mobil, týden budu fungovat jen na 606....
Re: neděle-volejbal
Zdeněk | 13.11.2010
Mě je to jedno, klidně až na pátou. Předpokládám, že se již zítra zúčastním.
Re: Re: neděle-volejbal
Míla | 13.11.2010
Za mě též na pátou, Libor zítra lítá, tudíž nebude.
hledám pomocníka
Taťka | 12.11.2010
ahoj Blaženky a především Blamuži. Sháním na zítřek tj sobota 13.11. pomocníka a přesunutí skříní od zdi. Sám to asi nezvládnu. bylo by to tak na 1/2 , maximálně na hoďku (to v případě kávy a bábovky)
Pomocník nemusí být moc hytrej, hlavně když bude silnej :-)))
Děkuji předem za nabídky.
Re: hledám pomocníka
Míla | 12.11.2010
Já bych mohla. Tak když neseženeš nikoho silnějšího, můžu pomoc.
P.S. Opravdu, myslím to vážně.
Re: Re: hledám pomocníka
Taťka | 12.11.2010
díky jsi první, doufám že se ještě někdo ozve...někdo silnější...ale jestli máš chuť na kafe a na bábovku, tak klidně přijď i tak...
Re: Re: Re: hledám pomocníka
Dana a Jirka | 13.11.2010
Čau, my bychom mohli v sobotu odpoledne (dopolko Jirka přezouvá) nebo v neděli. Dej vědět, NNK :-).
Zdeněk | 12.11.2010
Bude se zvedat, nebo jenom šoupat? Já se zády toho moc neuzvednu, ale lehce šoupat po podlaze bych snad mohl... Dyžtak ale až odpoledne, dopolko máme návštěvu.
Míla | 12.11.2010
Já bych tedy, pokud by to nevadilo, radši zvedala.
Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Taťka | 12.11.2010
teď to bude vypadat blbě, ale bude se spíš zvedat :-)
Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Míla | 12.11.2010
Jedno lepší než druhé, řeknu radši Liborovi, jestli by se u tebe nestavil spíš on.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Libor | 12.11.2010
Mně je to jedno, zvládnu obojí. Jediný zádrhel je v tom, že musím v 9 hodin odjet do Trutnova. Takže jestli máš zájem, přijedu zítra v 8 hodin.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Míla | 12.11.2010
Ještě mu řekni, že zvládneš i tu bábovku, aby nezapomněl, že ji taky nabízel. A já ti žádnou neupeču, to víš...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Ingrid | 12.11.2010
To nevím koho seženeš????V Blaženkách je snad každý chytrý...haha.Ale vážně.Jestli ti prý nevadí,že prezident není moc chytrý a ani ne moc silný,tak ti příjde pomoc.Napiš v kolik hodin.Ahoj.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Míla | 12.11.2010
Teda teď jsi mě pobavila, z té tvé odpovědi jako by vyplývalo, že kromě prezidenta je v Blaženkách každej chytrej...:-)
P.S. Chudák prezident...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Taťka | 12.11.2010
Už jsem ulovil Libora, je sice chytrej (prý nestudoval v Plzni), ale něco taky uzvedne.
Ulovil jsem ho na bábovku...prej mu ji Barka nedá :-)))
ale děkuji...někdo to bude muset dát taky zpět :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Barka | 12.11.2010
Taky je chytrá, nedá, poněvadž má sama málo:-))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Ingrid | 12.11.2010
Já jsem právě bábovku dopekla...ňam a taky mám sama málo.Tak teda nepotřebuješ už pomoc?
Re: hledám pomocníka
Míla | 12.11.2010
Jéééé, ona je ta dámská jízda u Tebe už dnes, že pečeš???
P.S. Je mramorová? Mňam...
Ingrid | 12.11.2010
...mramorovaná a tvarohová....a také jsme měli bramboráčky.
Míla | 12.11.2010
Tak bacha, aby ses se žlučníkem nepotkala s Úzkoprsou v nemocnici...Blaženky zasáhla těžká marodka...:-(
Taťka | 12.11.2010
jak to víš že je mramorová (tvarohová) a ještě navíc, že jsem měl k obědu bramboráky...no to je hrůza, nebo že by to vonělo až v podharti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Taťka | 12.11.2010
zítra to zvládnu s Liborem, ale možná v neděli bych pana prezidenta využil....
Dám vědět....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hledám pomocníka
Ingrid | 12.11.2010
OK....
Re: Re: Re: Dotaz na fotografa
Zdeněk | 10.11.2010
Stydím se, že to tak dlouho trvá, ale teď mám lachtana. Ale jak jsem již říkal, fotky už jsou vybrány, jen je zpracovat.
Re: Re: Re: Re: Dotaz na fotografa
Pepik | 10.11.2010
Komu jsi to říkal? Tady nic nepíšeš...
Dámská jízda II.
Ingrid | 09.11.2010
Tak Blaženky ,maséra už máme a využijeme ho i jinak,když se tak nabízí.Potřebujeme ,aby nám vařil kávu,podal samozdřejmě něco ke kávě......chlebíčky,zákusky....atd.A nemusíme ani do Prahy....hahahaha.U masírování můžeš klidně mluvit německy a až budeš po nás uklízet ,tak můžeš nadávat i maďarsky.Papa
Re: Dámská jízda II.
Míla | 09.11.2010
Masér Pavel??? Óóóó, to néééé!!! Ale kávu mi se zákuskem podat může (větráček nebo medovník, mňam)..A kdyby chtěl, mám doma ještě takovou tu zástěrku s kraječkou..:-))) Ta by mu slušela! A může u toho i nadávat....
Re: Re: anglická slovíčka
Míla | 09.11.2010
Pájo, na úklid nemusíš spík Ingliš, na to ti stačí i tvé šprechn Dojč...:-)
anglická slovíčka
Dana | 08.11.2010
Ahoj, nechcete někdo objednat anglická slovíčka na kartičkách? Objednala bych to společně.
https://www.webareal.cz/kartickycz/eshop/4-1-Karticky-anglictina/7-2-AJ-Cenove-zvyhodneny-komplet/5/1-Anglictina-01-11-slovicka-na-kartickach
Na čtvrtek bych (snad už nezapomenu :-) ) vzala ta CD.
Re: Re: anglická slovíčka
Dana | 09.11.2010
No a pak bys třeba ty jó spík ingliš ... :-)))
Cecilská
Míla | 08.11.2010
Předběžně zajednány dva stoly (psala jsem o 14-16 míst, ale kde Vás tolik vezmu, to nevím, asi začnu Blaženky klonovat...:-))
Re: Cecilská
Ingrid | 08.11.2010
Prezidentský pár, to jde na zábavu roztočit.....Prosím dva lístečky.
Re: Re: Cecilská
Míla | 08.11.2010
Jak si přejete, paní prezidentová...Dva lístečky...:-)))
Re: Cecilská
Zdeněk | 08.11.2010
Super, už jsem to zapsal do kalendáře. Některým pokrokovým Blaženkám již automaticky přišla upozorňující SMSka.
Jen si vždy musím dávat pozor, abych nepracoval s kalendářem v brzkých ranních hodinách, to si pak některé stěžují ;)
P.S.: Mílo, že jsem zaplatil včera lupen na Krysaře znamená, že jej mám u Tebe v depositu? Jestli jo, tak ok.
Re: Re: Cecilská
Míla | 08.11.2010
Co to tady zkoušíš? To si jako myslíš, že když to napíšeš na diskuzi, že budou mít ostatní pocit, žes ho platil??? Žádný takový!!! U mě jsou jen ty, co nejsou zaplacený.
Re: Re: Re: Cecilská
Zdeněk | 08.11.2010
Až budeš gumovat účetní knihu, tak tam hlavně nevydři díru :)
Poděkování Pájovi a Páje
Míla a Libor | 08.11.2010
Rádi bychom poděkovali Pájovi za krásné DVD (dal sis práci a je moc pěkné) a Páje za sladké zpříjemnění nedělního volejbalu v podobě její návštěvy...A dobrot..:-)))
Re: Poděkování Pájovi a Páje
Ingrid | 08.11.2010
I my děkujeme ....myslím ,že není co dodat.Jo vlastně je ! Ještě hodně takových DVD a Páje krásné mateřské starosti.
Re: Poděkování Pájovi a Páje
Taťka | 08.11.2010
rádo se stalo, jsem jenom zvědavej, jestli uvidíme nějaký to DVD taky od Barky...teď má chycený hlasivky, tak by to mohla udělat :-)
Dámská jízda
Míla | 08.11.2010
Blaženky, nechcete si odpočinout od chlapů nějakou dámskou jízdou (nákupy v Praze, kavárna, masáž, kino, večírek s přespáním.....)? Všechny jsme teď unavené a zasloužily bychom si dobít energii, pokecat, zdrbnout Blamuže...A chlapi nás chtěji mít milé a krásné, tak proč si nedopřát třeba courání po krámech...Kdyby Vás napadlo cokoliv, hoďte nápad na diskuzi. Já bych potřebovala masáž, ale nebráním se ničemu....
P.S. Péťu bychom nějak přibraly, no ne??? A chlapi pohlídaj děti.
Re: Dámská jízda
Dana | 08.11.2010
Ne že bych vás ráda neviděla, ale já budu ráda, když se utrhnu na volejbal. Mám docela fofr, prosinec se blíží... :-))