Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Zamykání Labe
Zdeněk | 04.11.2010
Koukám, že je to tu pěkná marodka... :-(
prosba
Petra | 04.11.2010
Milé Blaženky, mám prosbu. V práci čerpáme ošatné, sice jsem už nakoupila dostatečný počet kousků do práce, ale ne všechno mi proplatí - místo halenky mi na účtence vyjede kombinéza, trikot, rolák a podobné věci. Proto pokud máte doma nějaký doklad, na kterém je uvedeno halenka, sako, kalhoty, sukně, lodičky, mokasíny - a nebude Vám chybět moc by mi pomohl - nemocenská není příliš vysoká a přece jim ty peníze nenechám - nehledě na to, že je pravděpodobně poslední možnost to vybrat. Díky
Re: prosba
Míla | 04.11.2010
Projdu doklady, ale pochybuju...Já takových kousků moc nekupuju...:-(
Re: Re: prosba
Dana | 04.11.2010
Jaký datum a kdy to potřebuješ? Jo a jestli bys nám mohla půjčit na vyzkoušení tu chůvičku. Podud by měla dobrej dosah, vzali bychom ji od tebe.
Re: Re: Re: prosba
Petra | 05.11.2010
Chůvičku vezmu s sebou, datum na účtenkách není důležitý, takže rok 2010.
NEDĚLE
Dana | 03.11.2010
V neděli bych to navrhovala takto: od tří do pěti dáme normálně blaženkovský volejbal, na pátou by dorazili ostatní, Pája by cestou naložila Petru. :-)
Re: NEDĚLE
Petra | 04.11.2010
To beru, alespon se nebudu muset bat, ze si dam nekde cestou na hubu.
Re: NEDĚLE
Zdeněk | 04.11.2010
Ok, to je ideální. Pokud budu moci hrát, tak alespoň budu večer lépe stíhat divadlo.
Vzkaz pro Renču Š.(Úzkoprsou...)
Míla | 03.11.2010
Slíbený doobjednaný lístek na Krysaře je už vyzvednut:-) Takže máte u mě čtyři lístky a já u Vás čtyři krát 699,-Kč
Re: Vzkaz pro Renču Š.(Úzkoprsou...)
Renata Š | 05.11.2010
Moc děkujeme a v neděli zaplatíme
film "Blaženky na prameni"
Taťka | 03.11.2010
Blaženky, které budete chtít film z míseček, dejte mi vědět, abych vám to v neděli přinesl...
Re: Re: film "Blaženky na prameni"
Taťka | 03.11.2010
třeba, jak chceš, hlavně aby ti to dovolila záda :-)
Re: Re: Re: film "Blaženky na prameni"
Zdeněk | 04.11.2010
Tak ještě uvidíme, případně by ji mohla vzít Šípková. Tak jako tak, kopii i pro mě, díky :)
Re: Re: film "Blaženky na prameni"
Renata Š | 05.11.2010
Pokud se u sledování nebudu červenat, tak taky jednu kopii
Nedělní vyhodnocení
Dana | 02.11.2010
Ahoj, v neděli se na nás přijde podívat (a zároveň předat ceny a poděkovat) fanklubačka Pája, tak doufám, že všichni dorazíte :-))). Dlouho vás neviděla, už se těší. :-)))
Re: Nedělní vyhodnocení
Taťka | 02.11.2010
já mám ještě trumf v rukávu... a tím rozhodně vyhraju celou soutěž...
jenom doufám, že stejnou kartu nevynese i Barka a nedá do pytle ty moje košile se šátkem :-)))
Re: Re: Nedělní vyhodnocení
Barka | 03.11.2010
Tvoje košile se šátkem???? Co to tu blábolíš??? Nic takového doma nemám...Kde bych vzala nějaké tvoje oblečení? Ještě mi tu uděláš nepříjemnost.....:-)))
Re: Re: Re: Nedělní vyhodnocení
Zdeněk | 03.11.2010
Pokud jenom svrchní oblečení jako košile apod., tak to je ještě dobrý, ne? ;)
Re: Re: Re: Re: Nedělní vyhodnocení
Ingrid | 03.11.2010
Je cena i útěchy....????? Příjde i prezident,,!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Nedělní vyhodnocení
Dana | 03.11.2010
Ceny jsou pro všechny Blaženky i Blamuže, protože jste všichni bezva a Pája se těší, že vás zase uvidí.
Re: Nedělní vyhodnocení
Petra | 03.11.2010
Když nebude moc mokro, tak i přijdu ? - na začátek nebo na konec ?
Re: Re: Nedělní vyhodnocení
Míla | 03.11.2010
Klidně po celý volejbal, podávat míče můžeš, nebo ne????
SILVESTR
Dana | 02.11.2010
Ahoj, protože už se někteří z vás poptávali ohledně SILVESTRA, předběžně jsem zamluvila klubovnu. Pokud by se nás sešlo málo nebo máte-li jiný nápad, zruším to. :-))
Re: Re: SILVESTR
Míla | 02.11.2010
No pokud tam chceš zase brát tu svou známou (myslím tu fuchtli s červenejma vlasama), tak já nikam nejdu. Všichni naši chlapi měli voči jen pro ni...:-)
P.S. Máš eso v rukávu - návod na to, jak se mnou netrávit Silvestra. Stačí, když pozveš Ágnes...:-)
Re: Re: Re: SILVESTR
Zdeněk | 02.11.2010
P.S.: když si pořídíš na Silvestra taky takový vlasy, tak ji nepozvu, nebo se s ní (pokud se vnutí sama) vůbec nebudu bavit.
Re: Re: Re: Re: SILVESTR
Míla | 02.11.2010
Co ty s ní máš co společného??? Já myslela, že ji zvala Dana...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: SILVESTR
Zdeněk | 02.11.2010
Sebestředně jsem myslel, že reaguješ na fotku č. 86 :)
Re: SILVESTR
Erik a Petra | 02.11.2010
Nám se to vloni taky líbilo, tak si to letos budem chtít zopakovat. Za nás tedy ano.
Re: Re: SILVESTR
Míla | 02.11.2010
S dědečkem i babičkou, že jo??? To bychom mohli vzít taky děti...
Re: Re: Re: SILVESTR
Dana | 02.11.2010
Hlídací babičku a dědečka můžu zamluvit :-). Letos teda asi u nich, ale to by snad nevadilo, ne?
Re: Re: Re: Re: SILVESTR
Míla | 02.11.2010
Počkej, počkej, nesnažíš se to přehodit na Blaženčí prababičku a pradědečka???
Re: Re: Re: Re: Re: SILVESTR
Dana | 02.11.2010
No dovol, to jako že budeme sedět doma my s Jirkou? Funkce přehodíme po Mikuláši. :-)))
VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE
Dana | 01.11.2010
Milé Blaženky, blíží se čas vyhodnocení soutěže CHARITA 2010. Ceny už jsou na cestě, takže vám dávám ještě poslední šanci přebrat skříně a v neděli bude první kolo uzavřeno. :-))). Budou oceněni i vítězové jednotlivých týdnů :-). Zatím díky všem zúčastněným :-))).
Re: Re: VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE
Taťka | 01.11.2010
Jak si to tady ču, tak je opravdu Blaženka Blažence Blaženkou :-)))
Re: Re: Re: VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE
Míla | 02.11.2010
Jsme rády, že ti můžem zpříjemnit den. Myslím, že můžu mluvit i za Hamťáka...:-)))
Veřejná připomínka
Barka | 01.11.2010
Ráda bych tu veřejně připomenula, že nám Dana před 14-ti dny slíbila utopence. Já jen, aby nezapomněla....:-)))
Re: Veřejná připomínka
Zdenek | 01.11.2010
Jo? Nevim kde a komu, ale na utopence slysim :-)
Re: Re: Veřejná připomínka
Míla | 01.11.2010
No , přece měla narozeniny, doma nepořádek, že nenašla ani kuchyň, natož aby připravila nějakou tu dobrotu, tak říkala, že nás vezme na utopence na Dubinu...Je to tak správně, viď Dano???
P.S. Člověk má mít kamarády, kteří mu připomenou věci, na které by jinak tak nějak nechtěně zapomněl...:-)))