Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Veřejná připomínka
Dana | 01.11.2010
Jo a ono se šlo na Dubinu? To už je asi pasé :-))). Sám mám málo a ještě budu rozdávat, ne? Uvařila jsem medovinu, upekla bonbonieru a utopil se snad někdo? :-)))
Re: Re: Re: Re: Veřejná připomínka
Míla | 01.11.2010
Je tu vhodné připomenout, že na ONEN volejbal jste radši nepřijeli??? Že prý instalatéři......Houby instalatéři, KRKOUNE!
Re: Re: Re: Re: Re: Veřejná připomínka
Dana | 01.11.2010
Heleď, běž raději přebrat Liborovi skříň, ať nejseš v soutěži poslední :-))). KRKOUNE :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veřejná připomínka
Míla | 01.11.2010
A kolik jsi tam toho dala ty, HAMŤÁKU...Kdo ví, jestli celá ta tvoje slavná charitativní soutěž nekončí na aukru....:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veřejná připomínka
Dana | 01.11.2010
Ha, ha,..... někdo musí bejt poslední, tak si to tak neber :-)))
Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Erik a Petra | 01.11.2010
Již se odsouhlasilo, že pokud Jirka pojede bednabusem, tak se to bude platit z kasy Blaženek. Já i Petra jsme s tímto souhlasili, ale později mi došlo, že jako fanclubáci do kasy vlastně ničím nepřispíváme. Tak mě zkrátka napadlo, že by fanclubáci mohli platit alespoň roční členský a zcela dobrovolný příspěvek, třeba ve výši 100,- Kč. Dobrovolný proto, že fanclubáků je spousta, ale všichni se neúčastní našich akcí. Takže já i Petra, pokud proti tomu nic nemáte do Blaženkovské kasy za letošní rok dlužíme 200,- Kč. Kdo chce z ostatních fanclubáků takto do kasy přispět, záleží čistě na něm. Dotaz : Je 100,- Kč málo, dost nebo tak akorát ?
Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Ty zřejmě nevíš, jaká je teď výše nemocenský, viď?:-) Až zjistíš, za kolik se ti bude Péťa válet doma, tak si možná u Blaženek zažádáš o sociální dávky....:-) Být tebou, nerozhazovala bych....;-)
P.S. Ale vážně, jako pokladník každý takovýto návrh vítám. A nejenom návrh...Pojďte ke mně, korunky...:-)))
Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Dana | 01.11.2010
Já bych to nehrotila, raději fanklubáky (jako dosud) zapojíme do všech akcí dle možností každýho :-))). Co se týká bednabusu, Jirka rozhodně nebude řešit popojíždění po okolí (nehledě na to, že když nepije, nechrápe ). Každý z vás ostatních přispěje zase něčím jiným - napeče, objezdí občerstvení, sežene tombolu,....Pokud pojedeme někam dál, myslím, že se domluvíme (pokud se vám zdá 30 Kč na kilometr málo, dobrá, nechám se ukecat na 40 :-))).
Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Neříkala jsem ti snad, ať se mi do toho nepleteš???!!! Mně se to líbí...:-)))Pojďte ke mně, korunky moje!!!:-)))
Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Dana | 01.11.2010
Ty jsi pokladník, já jsem manager. (Za 40 na kilák zase půjdou ke mně) :-)))).
Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Erik | 01.11.2010
Kdybych věděl, co rozpoutám mezi pokladníkem a managerem, tak bych sem vůbec nic nenapsal. :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Nemotej se nám do toho. To jsou naše hrátky a my si to vyřešíme samy, broučku...:-)))(nedávej to číst Pétě)
P.S. Nechápu Dano, co jim chceš zrovna TY za těch 40,- Kč nabídnout...To se bude muset spíš Jirka hodně snažit, aby za těch 40 Kč na kilometr předvedl něco nezapomenutelnýho...Nějakej ten požitek...Z jízdy:-)) To bude ještě zajímavý...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Eriku, já už to pochopila!!!! Dana má ve fan clubu 4 členy rodiny a Oldík bude brzo též... + malý Oldík..To je 6 x za 100,- Kč...No jooo, proto tak kope...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Dana | 01.11.2010
Jo. A nedám nic.
Petra | 01.11.2010
No Mílo, :-(((, vysvětli mi, jak si to myslela s tím broučkem a ještě aby mě to Erik neřekl. No to si nedovedu představit, kdybych měla být v tý nemocnici déle, co by se tu mohlo začít dít. Fakt jsem se teď rozčílila :-(((.
Míla | 01.11.2010
Petruško, vždyť já ti říkala, že ti se vším pomůžeme...Se VŠÍM..:-)))
P.S. Petruško, nerozčiluj se, klid léčí....:-)))
P.S.2 Eriku, seber jí berle, k počítači se snad nedoplazí...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Erik | 01.11.2010
Mílo, pro Petru jedu až zítra. Doma zatím není. To jsem si pouze vyzkoušel tvoji reakci na reakci Petry až si to opravdu přečte. No chtělo by to ještě poladit, aby jí ty berle nemusel fakt vzít :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Ale broučku, to já přece vím, že až zítra...Taky jsem si to ověřila...:-)
Dana | 01.11.2010
Jde-li ti o prožitek z jízdy, objednám ti jízdu brzda-plyn-klička vlevo-klička vpravo s igelitovým pytlíkem zdarma. Zážitek budeš mít dokonalý a možná budeš ráda, když to bude za 35 se slevou bez prožitku :-)))
Míla | 01.11.2010
Pytlík na hlavu, abych neviděla, jak řídíš...Taková úchylka, pytlík na hlavu...Vím, jak dopadl ten britský agent, do toho nejdu...:-))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Dana | 01.11.2010
No já bych po prožitku z jízdy ten pytlík na hlavu zas až tak nedávala :-))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodatek k již odsouhlasenému návrhu
Míla | 01.11.2010
Takže jako Bean....Prááááásk....:-)))
Prosba
Míla | 01.11.2010
Milé Blaženky, když někomu řeknete, ať si s námi přijde zahrát volejbal ( Křivan, Bohouš, Šárky...), je potřeba se před tím domluvit, protože kdyby se včera nezranil Zdenda, střídali by ti, kteří chodí pravidelně a to vůči nim není fér..Berme na to prosím ohled.
P.S. Pokud budeme dopředu vědět, že nás bude málo, budem samozřejmě rádi, když někomu řeknete.
Re: Re: §
Dana | 01.11.2010
Jo osm vteřin je osm vteřin (ale jinak ti to fakt nepřeju, není co závidět) :-))). Tak se brzy uzdrav.
AVON
Ingrid | 31.10.2010
Ženy co chtějí být krásné,ať si vezmou více peněz na volejbal. Přivezu kosmetiku.
Re: AVON
Míla | 31.10.2010
Tak jestli můžu poprosit, nedávej mi to před Liborem...:-) Nebo aspoň neříkej cenu:). Děkuju.
Re: AVON
Taťka | 31.10.2010
víte proč se ženský malujou a voněj???
- protože jsou hnusný a smrděj
HA HA HA HA HA HA HA
Re: Re: Re: AVON
Míla | 31.10.2010
Chudák ta tvoje maminka, s tímhle přístupem se těch vnoučat nedočká...Leda že bys tý ženský přetáh pytel přes hlavu, na nos si dal kolíček a představoval si u toho krásnýho voňavýho CHLAPA!!!
Ha Ha Ha Ha Ha...
P.S. Na volejbal doraž, ať rozšíříš skupinu krásných a voňavých!!!
Re: Re: Re: Re: Re: AVON
Míla | 31.10.2010
To nevím, já jsem krásná, mladá, voňavá ženská se smyslem pro humor...S potrefenými husami nemám vůbec, ale vůbec nic společného. Pouze kamaráda s kterým si o nich píšu a který by potřeboval navštívit oční a ORL:)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVON
Taťka | 31.10.2010
řekl bych s obrovským smyslem pro humor :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVON
Míla | 31.10.2010
No to děkuju, že sis všim, nazvat tě mým kamarádem chtělo velkou dávku smyslu pro humor...:-)))
Sportovní den - fotky
Zdeněk | 31.10.2010
Ve fotogalerii je odkaz, pár fotek jsem již okomentoval, tak snad mě v tom nenecháte samotného :)
Re: Sportovní den - fotky
Míla | 31.10.2010
No nevím, zda budeš za foto č.14 pochválen:-))) Vařím, tak zatím nemůžu komentovat...Ty fotky...:-)
Re: Re: Sportovní den - fotky
Zdeněk | 31.10.2010
Já už jsem si zvykl, že se JÍ na fotkách pořád něco nelíbí ;)
Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Míla | 31.10.2010
A to je divný, u týhle bych se teda nedivila...Jestli to kvůli tobě připálím, tak až se vrátí Libor s dětmi z plavání, jdou k vám na oběd..:-)
Re: Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Zdeněk | 31.10.2010
My už jsme po jídle, ale v lednici jsou jogurty...
P.S.: no řekni, mohl jsem snad to č. 14 smazat? Nemohl, to bych si nikdy neodpustil.
Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Míla | 31.10.2010
Tak doufej, že bude odpuštěno tobě:-) Viděla bych to minimálně na to, že ti rozbije čočku:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Zdeněk | 31.10.2010
Už jí to alespoň někdo napráskal, tedy ehm, sdělil? ;) Nebo stále žije v blažené nevědomosti? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Míla | 31.10.2010
Asi neví, nefunguje nám tiskový odbor :-)
Re: Re: Re: Sportovní den - fotky
Dana | 31.10.2010
No kdyby ONA byla někdo jinej, běžel bys to přefotit, ale to by JÍ zase nezbylo nic jinýho, než znovu sníst ten suchej rohlík, takže vlastně kolem a dokola pěkná fotka s pěkným pozadím.. :-)
Re: Re: volejbal
Ingrid | 31.10.2010
No já bych jela ,ale musím jedný paní dodat AVON. Je to otázka 5 minut. Je to na Vorlechu. Tak kdyby ti to nevadilo jet o 5 min. dřív....????Dej vědět.