Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Pozdrav od Péti
Míla | 30.10.2010
Navštívili jsme dnes Péťu v nemocnici a pokud byste čekali pesimistického človíčka, jste na omylu. Rozesmátá a v pohodě. Máme vyřídit pozdrav:-)
Návrh
Míla | 30.10.2010
Blaženky, vemte prosím na zvážení jeden můj nápad. Vzhledem k tomu, že poslední dobou bereme Jirku a bednabus jako samozřejmost a málokoho z nás(pokud někoho) napadne se Jirky zeptat, kolik máme přispět na cestu, navrhuji, aby se tyto společné cesty Jirkovi hradily z fondu. Dost na tom, že si nemůže dát ani pivo. Myslím, že nikdo nechceme, aby tyto cesty podnikal jako sponzor. Zvažte to. Děkuju.
Vaše pokladní Barka
Re: Návrh
Ingrid | 30.10.2010
To je dobrý nápad. Za prezidentský pár ano.....Mělo se na to přijít už dávno.Ahoj a pěkný večer.Právě dělám hovězí steaky....mňam
Re: Re: Návrh
Taťka | 30.10.2010
já taky souhlasím, i když vám tam moc nepřispívám, tak do toho asi nemám co mluvit...
Libor | 30.10.2010
V kolik stolujete? Že bych šel náhodou kolem. Když tak středně propečený, jak říkáme my odborníci " médium".
Re: Re: Re: Návrh
Ingrid | 30.10.2010
Už je ze stolu uklizeno.....snad příště...teď už je jen vínečko,ale to mám jenom já.Prezidentskej se vínu straní.
Re: Re: Re: Re: Návrh
Míla | 30.10.2010
Irčo, Irčo, vlk taky sliboval...Takhle toho Libora nenakrmím...
Re: Návrh
Dana | 30.10.2010
No, to fakt jo, navrhuji 30 Kč na kilometr a budu mu dělat pokladníka :-)))
Pokladník | 30.10.2010
Ty se mi do toho nepleť a radši si hlídej Jirku...:-)))
pivovar...
Taťka | 30.10.2010
na to, že Dana dneska nikde nebyla, a že uklízela barák, to bylo docela dobrý, né?
Re: pivovar...
Dana | 30.10.2010
No aspoň jsem našla svýho muže...Minule mně zapomněl říct, že jede do Německa a sehnala jsem ho až v Berlíně...
Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Míla | 29.10.2010
Přijďte, kdo máte chuť na pivo, nebo na čaj:-(
Re: Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Taťka | 29.10.2010
teda ty máš teda strach, aby se nepřišlo k vám, co?
Re: Re: Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Zdeněk | 29.10.2010
Ale pospěš, nikdo neví jak bude po tom čaji vypadat :)
Re: Re: Re: Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Míla | 31.10.2010
No myslím, že ve výsledku jsem po dvou čajích, jedné kávě a jedné horké čokoládě vypadala v očích některých (těch po třech a více pivech) líp...:-) Ale možná si fandím:)
Re: Re: Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Libor | 29.10.2010
Na volejal nechoď, Jirka i Dušan ( s Renatou) jdou do pivovaru. Je potřeba řící Šárce, aby se nehnala do Třemešné.
Re: Re: Re: Starý pivovar dnes ve 20.30 hodin
Taťka | 29.10.2010
tak jsem jí to řekl, jde teda s náma do hospody...doufám, teda, že ji Fijalky v NL vyzvednou...
Hospoda
Libor | 29.10.2010
Zdarec přátelé! Kdyby jste se přeci jen rozhodli někdo pro návštěvu restauračního zařízení, přidal bych se.
Re: Hospoda
Zdeněk | 29.10.2010
Já stále můžu, nesmím to moc přehánět, ale ještě není ani sedm, takže pivo, tři bych snad dát mohl :)
hospoda?
Taťka | 29.10.2010
ahoj milé Blaženky, chtěl jsem se zeptat jaká je situace ve vašich řadách ohledně zdraví? něco jsem zde pohytil, že snad Míle není dvakrát do zpěvu, a co vy ostatní? Jak jste na tom? Jestli na vás něco leze (a není to zrovna partner) tak by to možná chtělo utopit červa... co vy na to...?
P.S. a aby Míla nemusela nikam chodit tak by se u nich mohl vypít ten soudek co mají v garáži :-)))
- to jsou ale blbý nápady co?
Re: hospoda?
Míla | 29.10.2010
Nejsou blbý, ale nemáme ani pípu, ani chlazení, takže nic...My můžem i kamkoliv dojet, já mám ATB (už zabraly a můžu polykat) a v letáku píšou: Vyvarovat se alkoholickým nápojům...Mohla bych trhnout rekord v počtu vypitých čajů v hospodě...:-)
P.S. Už není v garáži, tam by mohl utrpět újmu, přízemní mrazíky, víš??? Jako pivař bys měl vědět, že by se pak mohl vytvořit v soudku kal....Tahle neznalost mě dokáže nadzvednout...:-))) Tak si to od teď už pamatuj!
Re: Re: hospoda?
Taťka | 29.10.2010
no to jsem nevěděl, že vám v garáži mrzne... mě tam nemrzne ani při -20°C
Re: Re: Re: hospoda?
Míla | 29.10.2010
Naše "garáž" je obdélníkový kus pozemku náležícího k našemu domu "ohraničený" cihlami (to abychom ji poznali od zbytku zahrady) a shora přikrytá jakousi vlnitou krytinou, která se při vstupu na ni propadne. Myslíš, že má cenu v ní topit???
Re: Re: Re: Re: hospoda?
Míla | 29.10.2010
Dodatek: Ale za tebe jsem ráda, že ti tam nemrzne...
Re: Re: Re: hospoda?
Zdeněk | 29.10.2010
Vedle popelnice je ještě jedna popelnice jako garáž?? ;)
Re: Re: Re: Re: hospoda?
Zdeněk | 29.10.2010
Dodatek: a jak se rozeznají, obě mají kolečka, ne? ;)
Zdeněk | 29.10.2010
Já taky můžu, ale protože zítra ráno jedu, tak bych šel raději do té čajové soutěže ;) Ale to neva, fakt.
Re: Re: hospoda?
Taťka | 29.10.2010
no tak to já jedu radši na volejbal
P.S. už víte co se stalo naší koleguni fanklubačce Petře???
Dana | 29.10.2010
Ohledně zdraví? Už trochu i mluvíme, ale řádí u nás instalatéři, tak jsem ráda, že se utrhneme aspoň na volejbal...červa bych topila, ale Jirka vlaje v garáži a já mám za chvíli zastupitelstvo a doma děsný práce...Tak jindy...
Vlčkovický turnaj 2009
Míla | 27.10.2010
Tak si tak brouzdám po internetu a koukám, že jsme hvězdy oficiálních stránek Vlčkovic...Ani jedna vlčkovická hráčka, zato samá Blaženka a Blamuž...:-)
https://www.vlckovice.cz/fotogalerie/?album=95
Re: Vlčkovický turnaj 2009
Zdeněk | 27.10.2010
Hmm, to by mě zajímalo, kdo to fotil ;)
Kdysi se mi ozval správce těch stránek, jestli tam může dát fotky co našel u mě. Nějak se mu původně nezdálo, když jsem souhlasil za podmínky uvedení odkazu a jména. Nemluvě o tom, že to na mě zkoušel, jestli by nedostal ty fotky bez ©. Nakonec že prý si to ještě rozmyslí... A vida :)
Re: Re: Vlčkovický turnaj 2009
Míla | 27.10.2010
To víš, co by neudělali proto, aby tam měli hvězdy našeho kalibru... :-)Přistoupili by i na finanční vyrovnání, měl jsi zatlačit na pilu...Nějaká kačka do fondu Blažen by se hodila. Příště na to mysli...:-))
Re: Re: Re: Vlčkovický turnaj 2009
Zdeněk | 27.10.2010
Příští rok do Norska určitě nepojedu. Takže jestli budu na turnaji, tak fotky potom poskytnu jedině za tvrdý zápaďácký marky :) Valuty ve fondu ještě nemáš, ne?
Re: Re: Re: Re: Vlčkovický turnaj 2009
Míla | 27.10.2010
Teď momentálně ani poctivý český kačky..:-)
čtvrteční volejbal
Dana | 27.10.2010
Je sice svátek, ale tělocvična funguje, takže čau ve čtvrtek.
Re: čtvrteční volejbal
Míla | 27.10.2010
Omlouvám se, ale na čtvrteční volejbal nedorazím. V neděli ještě nevím. Dám vědět, managerko.
Re: Re: čtvrteční volejbal
Ingrid | 27.10.2010
Je někdo ,kdo se pro mě staví? Nebo mám jet sama? Chtěl by někdo ze DK vzít?.
Re: Re: Re: čtvrteční volejbal
Míla | 27.10.2010
Omlouvám se Irčo, chtěla jsem ti napsat, že tě nemůžu vzít, ale usnula jsem. Teď odpoledne, na čtyři hodiny...:-( Zmohla mě nemoc, promiň.