Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: čtvrteční volejbal

Dana | 27.10.2010

Renato, pojede Šárka? Jestli pojedeme 4 nebo 5.

svět je moooc malej

Dana | 26.10.2010

Milé Blaženky, musím si postěžovat, jak je svět malej (a jak asi budu muset změnit image). Přišel k nám instalatér a jeho dva parťáci. Po chvilce jeden z nich říká:"Ale my se asi známe?"Já ho nikdy v životě neviděla, tak se ptám odkud...Prý z narozenin Romči, přijela jsem tam z Vlčkovic z turnaje....(no umíte si to představit! Vypadaly jsme všechny stejně! ). Pak došlo na zamykání Labe. Od rána se pilo a pilo...No tam zas byl brácha jednoho z nich a my Pepíci jsme se zrovna s ním tak družili :-((((. (Druhý raft s mou spolužačkou!). No hrůůza.

Re: svět je moooc malej

Míla | 27.10.2010

Jestli myslíš MY DVA PEPICI, tak už nepij, protože já se s nikým nedružila, maximálně s Mrázkem a jeho Blaženou...:-)

Lístky na Krysaře

Míla | 26.10.2010

Ahoj Blaženky, vstupenky zítra vyzvednu a zaplatím. Asi nespěchám na zaplacení, snad máme něco na účtu...:-) Ale neptala jsem se...:-) Vstupenky nejsou v jedné řadě, nicméně budem blízko sebe:-) A teď jestli to je výhoda, nebo ne...:-)))
P.S. Rekapitulace: 2xFi, 2xSe, 2xRe, 3xŠeZá, 1xHa, 1xHo. Vstupenky za 699,- Kč. Jedna, to dá rozum...

odezva na kino

Taťka | 24.10.2010

Milé Blaženky, až zase příšě bude příležitost jet s váma do kina tak mi určitě řekněte.... zvlášť jestli bude Míla zamlouvat lístly.
Hrozně se mi líbil výběr filmu, tak i účasníci zájezdu...i když mi tam někdo chyběl, že ...prezidentský páre i vy ostatní...
Hlavně bych dal velku jedničku našemu Karlovi!...Asi to s náma nebylo jednoduchý.....
A piloti U letců taky nebyli špatní :-)

Re: odezva na kino

Dana | 24.10.2010

To jsme se nasmáli, co? Karel má hlásek jako konipásek ještě dneska a po tom včerejším zpívání na Labi budeme mlčet asi oba :-)). (A to se zatím nehádáme :-))) ).

Re: Re: odezva na kino

Míla | 24.10.2010

Dobré ráno, Blaženky. Někomu se snad nakonec nelíbila místa v kině???:-) Já seděla dobře, viděla dobře, slyšela dobře a dobře se bavila...:-) A nakonec jsem si i dobře srovnala bolavá záda na podlaze v autě...:-) Za mě absolutní spokojenost:-)

Re: Re: Re: odezva na kino

Míla | 24.10.2010

P.S: Karel byl samozřejmě skvělej, jako vždy, ale měl by něco udělat s tou lištou v autě. Fakt řeže:-)

kino

Dana | 23.10.2010

Ahoj, do kina se jede busem (néééééééééé vlakem), vyrážíme ve 20.00 ze Zábřezí, nabereme Třemešnou, Libor k nám sveze Dvůr. Jedeme do Hradce, Mělník nestíháme.. :-))

kino

Taťka | 23.10.2010

Už někdo víte, jak pojedu do Hradce?
Já bych se to taky rád dověděl :-)

Re: kino

Míla | 23.10.2010

Ahoj, stavíme se pro tebe v 19.40 hodin. Buď připraven u popelnic:-))) Jako vždy:-)))

Re: Re: kino

Taťka | 23.10.2010

děkuji, budu připraven, stačí odklopit víko :-)

Re: kino

Dana | 23.10.2010

Hergot, to jste rychlíci...tou jednou rukou se to datluje pomalu...

Re: Re: kino

Zdeněk | 23.10.2010

Co máš s tou druhou? Neříkal jsem Ti, nestrkej ji tam?

Re: Re: Re: kino

Dana | 23.10.2010

To jsem raději vůbec nepochopila :-)), druhou rukou TELEFONUJU, víš :-))

Re: Re: Re: Re: kino

Míla | 23.10.2010

Pepiku, Zdenda určitě nemyslel TAM... Sice jsi byla za kluka, ale ne zas tak dlouho, abys ji tam .....:-)))

Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Dano, ne že bych nevěřila našemu vodáckému umění, ale jen tak pro sichr jsem koukla, co dávají v sobotu večer taky v kině v Mělníku...:-)) Jen tam zatím nemám rezervaci...:-)
https://programy.sms.cz/kina/melnik/sokol

Re: Dano, mám plán a program B

Dana | 22.10.2010

To jako myslíš, že pojedeme hledat Jirkovu botu? :-))

Re: Re: Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Nevím, ale radši jsem mrkla i na průtoky...Při představě, že se koupu...Brrrrr..Není nad dlouhou teplou sprchu....:-)))

Re: Dano, mám plán a program B

Dana | 22.10.2010

No hurá, Román pro muže tam dávaj taky. A ještě ušetříme za cestu. Jo a jestli bude dobrej proud, ani se moc nenadřeme :-)).

Re: Re: Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Mám asi hloupej dotaz, ale to mi chceš říct, že jsem nakonec ty patery lupínky se slevou do Cinestaru sežrala zbytečně???

Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Dana | 22.10.2010

Tak půjdeme ještě jednou :-))

Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Rejpal Míla | 22.10.2010

Holky, nechcete si radši zavolat???

Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Rejpal Dana | 22.10.2010

No konečně to někoho z nás napadlo :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Musím končit, bude volat Dana...Tak ahoj:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Dana | 22.10.2010

Jasný, abych nezdržovala, tak čau zítra u Mělníka :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Tak čau a pozdravuj tu rejpala Danu:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Dana | 22.10.2010

Vyřídím ....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dano, mám plán a program B

Míla | 22.10.2010

Končím, volá Dana...:-)

Labe

Ingrid | 20.10.2010

Prosím přesně popsat ,kde
začíná karneval na Labi.Děkuji...nástup

Re: Labe

Petra | 21.10.2010

Tak sraz je u čističky - tj. na kruháku u řeky odbočíš směrem na Žireč a první možná odbočka doleva, na konci ulice znovu doleva a tam se už kolem 10 hodiny budou hemžit lidičky. Poslední info, které mám - letos se nahlásilo cca 90 lidí, tak pokud nebudou odrazeni zimou...?

Re: Re: Labe

Dana | 21.10.2010

Co kostým? Sladíme nějak raft nebo co kdo bude mít?

Re: Re: Re: Labe

Ingrid | 22.10.2010

Děkuji....

Lístky zarezervovány

Míla | 20.10.2010

Na sobotu ve 21.15 zarezervováno 10 lístků - 2x Fi, 2x Re, 2x Se, 2 x Zi (zatím s otazníkem - Labe...),1 x taťka a 1 x ten druhá:-) Domluvíme se nějak na společnou dopravu, nebo ne?
P.S. Kdo jede přes Dvůr???:-)

Re: Lístky zarezervovány

Taťka | 20.10.2010

no Barko, jak jsi chtěla jet tím vlakem, tak jsem ti našel bezva spoj... ve 20:00 odjezd ze dvora a v HK to je v 20:35
A zpět to je opravdu perla...v 5:23 z HK a ve dvoře to je v 5:58
No není to bezva :-)))
já se teda radši svezu s někýk v autě :-)

Re: Re: Lístky zarezervovány

Barka | 20.10.2010

Neboj, taky jsem to našla, Třemešňáci by to vůbec měli blbý..O Zábřezí ani nemluvím...:-)Ten odjezd domů by nahrával tomu, že bychom si mohli dát v hospůdce dvě...První a poslední...:-) A ještě bych stihla s Kubou ráno na fotbal...

Re: Lístky zarezervovány

Dana | 22.10.2010

My vás nějak posbíráme :-)))

Kino - Román pro muže

Míla | 19.10.2010

Zítra budu objednávat kino, sobota 23.říjen, 21.15 hodin. Vyhovuje?

Re: Kino - Román pro muže

Zdeněk | 19.10.2010

Za mě ok.

Dana | 19.10.2010

Ve 21.30 u televize usínám :-). Dobrá, pokusím se držet oči otevřené..

Re: Re: Kino - Román pro muže

Míla | 19.10.2010

Doma usíná každá žena - Blažena v tenhle čas, neboj...V kině je to jiný:-)))

Re: Re: Kino - Román pro muže

Taťka | 20.10.2010

Hlavně aby až usne, nechrápala :-) Tam by to asi na Jiříka nesvedla... a těžko by nám kvůli tomu zesílili zvuk ...

Re: Re: Re: Kino - Román pro muže

Dana | 20.10.2010

Tak to se mně teda trochu dotklo, protože pokud bych malinko pochrupkávala, Jirka by určitě velice nenápadně hodně nahlas mlaskal :-))).

Taťka | 19.10.2010

já taky jeden lupínek...

Vše nejlepčííííí, pane prezidééént...

Míla | 19.10.2010

Dovoluji si popřát vše nejlepší nejlepšímu prezidentovi, jakého kdy Blaženky měly!!! Nikdo, Zbyňďo, nebyl v týhle funkci lepší, to mi věř!!!:-))) Tak hodně zdraví!!!
P.S. Švestičky si dovolím přinést později....:-)))

Labe

Dana | 19.10.2010

Ahoj, v sobotu jedu na raftu s Petrou a Erikem, nepřidáte se někdo, ať máme vyvážené obě strany lodi? :-))

Re: Labe

Míla | 19.10.2010

Tak pokud nikdo nebude, tak vás v tom nenechám...:-) Jen musím od dědy vypůjčit rybářské holínky..:-)
P.S. Ty mi beztak budou plat prtný, páč končej na stehnech...:-)

Re: Re: Labe

Renata Š | 20.10.2010

a co takhle někde sehnat neoprén, ten je na celý tělo

Re: Re: Re: Labe

Míla | 20.10.2010

A mně, jako ženský, na obě nohy, že???

Re: Re: Re: Re: Labe

Renata Š | 20.10.2010

že by mořská panna, nebo spíš říční paní

Záznamy: 4351 - 4400 ze 6645
<< 86 | 87 | 88 | 89 | 90 >>
Přidat nový příspěvek