Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Doplněk
Míla | 20.10.2010
Někde jsem totiž slyšela (viď, kulturní:-)), že když si v neoprenu chlap udělá teplo, je to jen teplo do jedný nohavice, ženský si prej ohřejou obě...:-) Ale nevím, jak říkám, mám to z doslechu...:-)))
Ještě jednou kultura...
Míla | 17.10.2010
Tak ještě jednou kultura a ještě jednou já...Blamuži by rádi do kina na Román pro muže. Sice to dávají úterý, středa od sedmi ve Dvoře, ale to by nemohl tiskovej, takže se ptám: Chce na to někdo s Jirkou(kromě nás, Fialek a Dany - ta to neví, ale předpokládám, že to má povinně) do Cinestaru v sobotu? Sice jsem zatím nenašla program na sobotu, ale v týdnu to taky dávají..:-)
P.S. Chipsy Bohemia Grande a Pömbär mají ve svých pytlíkách slevové 50-ti Kč kupóny na vstupenky. Teď na mě jeden vypadl..:-)
P.S. 2 Teda pochopila jsem to správně, když si myslím, že Blamuži si s sebou berou své Blaženky?:-)
Re: Ještě jednou kultura...
Nejsem Zdenda | 17.10.2010
Zdenda jede, ale nemůže psát, tak jen volá a já píšu...
Dana | 17.10.2010
Můj Blamuž toho má na sobotu nějak moc...Chystal se na vodu, teď ho požádal Vačky, jestli (kdyby betonovali) by mu nepomohl, no a kino...Tak u nás by to bylo tak: voda + kino nebo Vačky + kino... V sobotu leda večer...
Pokud by Jirka v sobotu betonoval, hledám parťáka na raft (nebo místo na raftu) :-)-
Re: Re: Ještě jednou kultura...
Ingrid | 18.10.2010
Já bych jela.Pokud bude kino kolem 20.00 ,tak by mohl i Zbyněk.Myslím tím sobotu.Ještě upřesním.
Re: Re: Re: Ještě jednou kultura...
Ingrid | 18.10.2010
A taky doufám,že už nebudu mít ten příšerný kašel.
Re: Re: Re: Re: Ještě jednou kultura...
Ingrid | 18.10.2010
Tak to měním.Nejedu já, ani Zbyněk.
Re: Re: Re: Re: Re: Ještě jednou kultura...
Míla | 18.10.2010
No tak ještě chviličku počkáme, Iréééénko...:-)
Zdeněk | 19.10.2010
Už zase můžu psát, tak sděluji, že CineStar již má program i na sobotu 23.10.
https://hradec.cinestar.cz/program_multikino.php
Román pro muže: 12:15, 14:30, 16:45, 19:00, 21:15.
Rekapitulace Krysaře
Míla | 17.10.2010
Fi, Se, Re po dvou, ŠeZá po třech, Ho jeden a Ha jednou Lajdáky.Ju zatím neví a Wo, Zi, To nechtěj. Je to tak dobře???:-)
Re: Rekapitulace Krysaře
Míla | 17.10.2010
Tak oprava. Zdenda chce radši Landáky než Lajdáky...:-)
Re: Re: Rekapitulace Krysaře
Míla | 17.10.2010
Zdenda totiž nemůže psát, Klídek ho utahal...:-) A to naprosto vážně.
Maškarní Labe
Renata Š | 16.10.2010
Na maškarní nejdeme, Pepa si klidně onemocněl a má antibiotika. No a bez kormidelníka se špatně jezdí na lodičce
volejbal neděle
Ingrid | 16.10.2010
Možná, kdyby se řeklo,že se jde místo volejbalu vypít sud piva,tak bude účast rozhodně větší....hahaha.Já mám stále ,jak to říkala Míla....moribundum...
Gratulace ke zvolení
Míla | 16.10.2010
Dovoluji si gratulovat našim Blaženkám -Martinovi Jan., Martinovi J. a managerce Daně ke zvolení do zastupitelstva!!!
Nedělní volejbal
Míla | 15.10.2010
Ahoj, zprávy z kuloárů hovoří o větší absenci na nedělní volejbal. Dejte prosím vědět, kdo nejste zcela fit a zvažujete, že nebudete hrát. My máme doma taky jeden moribundus..:-)
Re: Re: Nedělní volejbal
Míla | 15.10.2010
Jestli dáte ženský proti chlapům, to se tiskovej naběhááááá...:-)
Re: Re: Re: Nedělní volejbal
Míla | 16.10.2010
Květa, Renča Š., já...To už máme pět ženskejch proti tiskovýmu:-) Libor stále s moribundem, tudíž s otazníkem...:-) Měl by si zajít ke klubovýmu lékaři:-)
P. S. Kdo podpoří Jirku??? Zbyněk ani Pepa nebudou...
Re: Re: Re: Re: Nedělní volejbal
Renata Š | 16.10.2010
připadá mě že moribundus je hodně nakažlivý a napadá převážně chlapi
Re: Re: Re: Re: Nedělní volejbal
Míla | 16.10.2010
Zivříci nebudou, Fialka nevypadala ve čtvrtek nejlíp (promiň, jinak seš pěkná baba:-)), kultulrní si trochu stěžuje na kolínko...Nepůjdem se radši vypotit??? Dva, tři svařáčky, zapotíme se víc než u volejbalu a vyléčíme to..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Nedělní volejbal
Fialky | 16.10.2010
I přes přetrvávající zdravotní problémy ...kulturní v tom nechce nechat tiskovýho samotnýho, takže ho zítra podpoří, a Šípkový zabraly antibiotika, takže se přidá na na dámskou stranu..obávám se však, že to nemá příliš vliv na ksicht, takže to nebude o nic lepší než ve čtvrtek...jinak gratulujeme všem zvoleným...:-)
prosba
Taťka | 14.10.2010
Vážený pane Karasi, velice nutně bych potřeboval objednat slušné počasí na tento víkend. Je to ještě možné???
Jizerky za deště a mlhy už opravdu znám :-(
Re: Re: prosba
Míla | 15.10.2010
Mluvila jsem s Karáskem, říkal, že sis vzpomněl pozdě...Mohl to objednat...
Re: prosba
Dana | 15.10.2010
A co za sněhu? :-))) Ošklivej vtip, já vím...:-( Třeba se sluníčko ukáže :-).
volejbal
Ingrid | 13.10.2010
Omlouvám se ,ale v neděli hrát volejbal nebudu,ale přijedu později se podívat.
Krysař
Renata Š | 14.10.2010
Tak po poradě s investorem hlásím, chci 3 lístky na muzikál. Raději v sobotu, ale i v pátek bychom se nějak přizpůsobili. Dík Mílo, že se staráš o náš kulturní život, jinak bych se hned tak na nějaký muzikál nepodívala
znovu..
Petra | 13.10.2010
Další oprava, tentokrát je sraz u toho Labe mezi 10 -11 hodinou dopolední, ještě mám informaci o masovosti této akci - kolem 90 lidí - nějak se to stává klasikou...
Re: znovu..
Ingrid | 13.10.2010
Prezidentský pár se omlouvá,ale ani na Labe a ani na Krysaře nejedeme.
Pro správce fotogalerie
Míla | 13.10.2010
Mám dotaz. Proč byl změněn název "Držgrešle a gynekolog staví domeček" na "Lakomá Barka a gynekolog staví domeček"? Barka prosím, ale lakomá nejsem...To si dovolím hlasitě protestovat. Vzpomeň si na to, až se zas budeš nacpávat mýma buchtama...:-(
maškarní Labe
Petra | 13.10.2010
Milé Blaženky, omlouvám se za zpoždění, přišla dlouho avizovaná akce maškarní Labe. V tuto chvíli mám bloknutých 5 míst na lodi a 1 raft cca 6 lidí + teoreticky s tam vejde nějaký potěr. Pokud nás bude víc, domluvím lodě - raft zase v Brusnici. Cena rapidně stoupá - od dob co nejsem v cestovce - cena na osobu 350,- Kč, v ceně je občerstvení ve Dvoře u vody (pivo, buřty, odvoz řidičů, občerstvení u Prďoly na sále - bude tam nějaká kapela). Tématem letošního roku je Pražská galerka - nutné je mít jakoukoli masku. Dejte vědět do neděle.
P.S. na muzikál nejedeme
Re: maškarní Labe
Libor a Míla | 13.10.2010
My máme chuť oba, děti se cukaj...Velmi. Tedy po pravdě odmítaj jet:-) S námi počítej, už sháníme bekovku a šátek na krk:-)))
Re: Re: maškarní Labe
Míla | 13.10.2010
Aby měla první dáma volno, viď??? Myslím sobota 23. října...To víš, my natěšení, co jsme se od srpna nekoupali, jsme se už dotazovali...:-)))
Petra | 13.10.2010
Pardon - doplnění - akce se koná 23.10. sraz u Labe u čističky bývá před polednem. Zkusím přidat celou pozvánku do příspěvku.
Taťka | 13.10.2010
já pravděpodobně nepojedu...je toho moc, kdyby to byli jenom Blaženky...
Míla | 13.10.2010
Jakože je trapný vykoupat se před jinejma??? To neřeš...:-)
Renata Š | 14.10.2010
My nejspíš pojedeme, taky upřesním do neděle. Musím se domluvit s kormidelníkem
Pro kulturychtivé Blaženky
Míla | 12.10.2010
Ahoj, chci objednávat vstupenky na Krysaře. Termín 7. ledna (pátek 19.00) nebo sobota 8. ledna (14.30 nebo 19 hodin) Cena 699,-Kč (nebo 499,- - těch už moc není). Osobně jsem pro sobotu. Vstupenky pomalu a rychle mizí:-), takže jestli někdo chcete...:-)Je to pěkný dárek k Vánocům, ale neříkejte Liborovi, že ji dostane. Nebylo by to pro něho žádný překvapení...
P.S. Vím, že nejsem kulturní, ale kdybychom to nechali na něm, jsou z nás barbaři. A to nic ve zlým, kulturní, ale musíme hledat kulturu i jinde, než na dně půllitru...:-)