Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Inzerát
Libor | 30.09.2010
Hledá se parťák na hlídání chaty. Vzhledem k tomu, že dojdu z pokoje maximálně do výčepu, budu pravděpodobně v sobotu přes den hlídat v restauraci u stolu místa, aby vám je někdo nezasedl (než se vrátíte z pramenů Labe). Takže kdo má zájem, může hlídat se mnou. Končím zvoláním: horská turistika je pro děcka, pořadní chlapi si vypijou!
Re: Inzerát
Míša | 30.09.2010
Vzkaz ze Dvora do Jaroměře:
Sežeň si někoho, kdo ti to zasponzoruje, protože lenochy, co předstíraj zranění, nepodporuju:-))) Končím zvoláním: Když ti to utíkalo včera ke svijanskému prameni, poběží ti to v sobotu i k labskému...A nemusíš čekat, až usnu...:-)
Re: Re: Inzerát
Renata Š | 01.10.2010
Já ti půjčím hůlky a budu hlídat místa v hospodě a klidně sama
Svoz DK...ne odpadu!!
první dáma | 30.09.2010
Mamka ať čeká na parkovišti v Šindelce 16.35... a taťka doma u popelnic 16.40.Děkuji a na nikoho se nečeká.....Dejte vědět...
Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Taťka | 30.09.2010
ty jsi to napsala, jako kdybych bydlel v popelnici... a to není pravda :-)
ale jinak tam budu!
Re: Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Zdeněk | 30.09.2010
Co povídáš, v úterý jsi mi taky říkal, tady u těch popelnic mi zastav, tady bydlím :)))
Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Ingrid | 30.09.2010
A jedno zavazadlo...my jich mámé jako vždy hodně.To víte první dáma....no prostě neumím balit.Jedno si můžete držet na klíně..haha
Re: Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Míla | 30.09.2010
Bereš s sebou dva koně, ať si zavazadla uvážou u sedla...
Re: Re: Re: Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Taťka | 01.10.2010
jooo pozor prezidentovi vytáhli limuzínu, budou mít i vlastního řidiče s čepicí?
Re: Re: Re: Re: Re: Svoz DK...ne odpadu!!
Zdeněk | 01.10.2010
Smát se můžeme, ale teprve tehdy, až v BT přestoupíme :)
Hry-hory
Ingrid | 30.09.2010
Oprašujeme nějaké hry ,které jsme měli kdy si připravené na různé akce.Jsou to hlavně vědomostní,ale ničeho se nebojte ,je tam možnost si vybrat.Je to vše formou zábavy.......na kterém pokoji bude tiskovka ????? Říkáte u mamky ?? Tak to beru.....
Re: Re: Re: Hry-hory
Koník | 30.09.2010
Ííííjjááhh, a zabaleno už máte? Mě se tak nechce...
Re: Re: Re: Re: Re: Hry-hory
Ingrid | 30.09.2010
Oprava...!!!! My jsme ty hry nenašli...hm.Ale lovečák máme také ..Řízky nemá kdo udělat!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hry-hory
Míla | 30.09.2010
Když tak čtu ty příspěvky, tak mám dojem, že tiskovka, Irčo, nebude u mamky na pokoji, ale někde u koníka ve stáji... Doufám, že aspoň vyvětrá maštal, než dorazíme...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hry-hory
Koník | 30.09.2010
Což o to, Ježíšek se taky narodil ve chlívě a nikdo si z něj kvůli tomu neutahuje :))
Re: Re: Re: Re: Re: Hry-hory
Míla | 30.09.2010
Zdendo, Zdendo, to tvé sebevědomí...Zase jsi mě dostal:-)))Trochu pokory by neškodilo...
Koník | 30.09.2010
Ííííjjáááh, sebevědomí roste. A to jsem byl dříve takový zakřiknutý, introvertní chlapec...
Míla | 30.09.2010
A ještě mu zbyla, nabízí 24 kusů...Teď si představte, že by to sežral všechno...:-))) Ten koník...:-)))
Karas
Ingrid | 29.09.2010
Deštníky není třeba na hory,ale ty rukavice po ránu budou aktuální.Jinak polojasno a sluníčko nás bude mít docela rádo.Nespadne ani kapka vody....to vám slibuji.Možná spadne nějaká kapka do nás.A to je povinnost každého,aby měl v ruksaku něco přichystaného..!!!!!! Já už zítra ženu prezidenta pro medovinu.Papa....rosnička Karas.Jo a teploty odpolene , tak asi kolem 12-18 C°.
Hory
Míla | 29.09.2010
Ahoj Blaženky, jelikož se blíží doba odjezdu na hory, chci jen zopakovat to, co je třeba vědět:
- sraz 17.00 hodin u Fialek (nevím, jestli i odjezd, občas jim to trvá...:-)))
- s sebou krom vhodného oblečení a obuvi: placatici (Fialka PETku s Dobrou vodu:-)))), Zbyňďa řízky (ať zas nevymrzuje..:-))), klubová trika (i děti) a plavky (pro případ, že by někdo chtěl zkusit hotelovou whirpoolku). Plavky nejsou nutností, každý ať zváží svou odvahu, já si je beru:-)))
- dostatek peněz
- společenské hry, kytaru, zpěvník (příp.nakopírované písničky, ať jen neklapem pusou...:-)))
- no a dobrou náladu (ta je, narozdíl od plavek, povinná!!!)
Re: Hory
Míla | 29.09.2010
P.S. Teď koukám, že v Krkonoších sněží, takže malý dodatek:
- rukavice, čepici, lano a mačky
- Renča Š. hole!!!
Re: Re: Re: Re: Hory
Taťka | 30.09.2010
poveze je Libor :-), ten už prý ví jak to na něj přidělá
Re: Hory
Renata Š | 30.09.2010
Jen jsem se chtěla zeptat na chatě je už zítra večeře nebo až v sobotu snídaně. Já kolik mám napéct řízků
Re: Re: Hory
Míla | 30.09.2010
Napeč, napeč, čím víc, tím líp... My je máme taky rádi! Pro mě a děti kuřecí, Libor může i vepřovej..:-)
P.S. Večeře je už v pátek, ale může se to hodit na vejšlap:-)))
Re: Re: Re: Hory
Zdeněk | 30.09.2010
Mám doma ještě 24 sáčků instantní ovesné kaše Emco. Kdyby někdo měl zájem :-) Upozornění: sáček != porce, alespoň ne u nás.
Re: Re: Re: Re: Hory
Míla | 30.09.2010
Nenabízej oves, koníku, nikdy nevíš, kdy zas vyrazíme...:-) Ale nějakej vezmi, kdyby si tě vytáhl ještě někdo, kdo se pětiboje neúčastnil...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Hory
Koník | 30.09.2010
Ííííjjáááá, už se těším na společnou vyjížďku :)
Re: Re: Re: Hory
Zdeněk | 30.09.2010
Záleží, jak ty řízky udělá. Taky by to mohlo být jedno ;)
děkuji
Taťka | 28.09.2010
Děkuji za pochvalu, hlavně že jste se bavili :-)
Teď jsem koukal na nově přidaný odkaz a nechci se chlubit... čtrnáct dní jsem byl a Špičáku a z toho první týden bydlel na chalupě, která je o 50 m víš nad Blaženkou. Druhý turnus jsem bydlel v tělocvičně, kde je také ubytovna a která je cca 200 m pod Blaženkou. To vše je v areálu Špičáku přímo u lanovky, jek je vidět z fotek. Vřele doporučuji k navštívení :-)
testy z fyzické kondice
Kondiční trenér | 28.09.2010
Tak Blaženky, a je to za Vámi. Musím Vás všechny pochválit za Váš přístup k testům, kdy jste makaly dle mého názoru na 100 procent a to se zcela jistě promítne do mého rozhodování, zda jste prvním testem z fyzické kondice prošly nebo ne. Jedinou Blaženku, která má ještě test před sebou je Renča F., která tomuto bude podrobena na soustředění v Dolních Mísečkách. Tak se Renčo připrav, nečeká Tě nic lehkého, ale ty to určitě zvládneš. Lucka jako nová členka Blaženek se po dohodě s klubovým lékařem tomuto testu podrobit nemusí a to z důvodu oprávněných úlev. Ale nepochybuji o tom, že by testem určitě bez problému prošla. Jinak si myslím, že svoji kondici již ukázala na volejbalovém turnaji ve Vlčkovicích.
Re: testy z fyzické kondice
Míla | 28.09.2010
K výsledkům kondičního testu se vyjádřím až v následujících dnech, myslím, že mé tělo začne protestovat už zítra...Dnes se mu to ale líbilo...:-) Dozvuky ale pocítím i na horách.
P.S. Ale nechci strašit Renču..Neboj, Fialko, je to brnkačka...:-)