Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: klubovna

Taťka | 25.09.2010

jsi zkrátka super managerka... máš 1*

Volejbal v Ústí

Manager | 25.09.2010

Ahoj, píšu průběžný stav výsledků z turnaje: Protože na turnaj nedorazilo jedno družstvo, pořadatelé nás požádali, jestli bychom neposkládali ještě druhé družstvo. Půjčili jsme dva cizí hráče a pozor !!!! Obě naše družstva hrají ve finálové skupině o 1.- 4. místo !!! Takže držme pěsti !!!

Re: Volejbal v Ústí

první dáma | 25.09.2010

Musím všem, kdo nebyli na turnaji ohlásit,že nám udělaly Blaženky radost a dobré jméno ve světě volejbalu.Všem blahopřeji za krásné třetí a čtvrté místo.

Re: Re: Volejbal v Ústí

Míla | 25.09.2010

Turnaj byl super a my si ho moc užili. Blaženky "A" o jeden jediný bod nepostoupily do boje o první místo...:-( Nicméně by všichni měli vědět, že nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Blamuž!!! Dušane, gratulujem, nešlo si tě nevšimnout za těch 16 setů!!! A nešlo si tě nevšimnout ani na společenském posezení, kde jsme opět byli jedničkou turnaje. Doufáme, že se dáš brzo do kupy a zítra ve tři se sejdem! Pokud bude potřeba pomoc s prací na baráku, dej vědět, Blaženky pomůžou. Chlapi zamakaj, holky navařej a napečou...Za dnešní a minulý turnaj si to určitě zasloužíš!
P.S. Ale pomohli bychom i tak, neboj...
P.S.2 Všechny Blaženky i Blamuži byli prostě opět úúúúúžasnííííí!!!

Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

kulturní | 26.09.2010

dík za gratulace.ale bez pořádného týmu nelze ničeho dosáhnout. Proto gratulace patří všem blaženkám a fanklubákům. P.S. nevim jestli ve tři dorazím, nějak mně bolí nožičky. :-)

Re: Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

Míla | 26.09.2010

Kulturní má problémek... Nožičky, říkáš??? Tak přijeď autem:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

Zdeněk | 26.09.2010

Aha, tak už víme, proč kulturní přijel na burčák autem. Míla mu to upřímně a nezištně poradila.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

Zdeněk | 26.09.2010

Oprava: zištně. Přijede autem -> nemůže pít -> zbyde více burčáku.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

Míla | 26.09.2010

To víš, že jo...:-) Pro Dušana? Jen to nejlepší. Víš, jak by vypadal po tom včerejšku, kdyby pokračoval i dnes? Zase by se chtěl družit s Ukrajincema... A sháněj je po Třemešný...:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal v Ústí

Míla | 26.09.2010

Máš mě přečtenou...:-) To víš, že to bylo zištně..Proč myslíš, že jsme tě ze Dvora nevzali autem??? Aby zbylo víc burčáku....:-)))

Re: Volejbal v Ústí

Dana | 25.09.2010

Připojuji velkou gratulaci, byli jste super :-))).

Re: Re: Volejbal v Ústí

Taťka | 25.09.2010

Připojuji velkou gratulaci, určitě byli jste super :-))).

rosnička Karas

Ingrid | 24.09.2010

Opět se hlásím s počasím.Volejbalový turnaj dopadne s počasím dobře,pokud odehrajete vše do 17.07 hodin.Počasí na volejbalové soustředění na horách.....bude krásně svítit sluníčko,akorát ranní teploty budou nižší.Ale s tím si myslím všichni poradíme../ dobrou medovinou /....konec hlášení.

Re: rosnička Karas

Míla | 24.09.2010

Hmmmm...Pěkný, Karásku, pěkný, jenže v 17.07 budou hrát Blaženky ještě finále....:-)

Re: rosnička Karas

Taťka | 24.09.2010

a co počasí na cyklovýlet??? jak to vidí meteopress?

Re: Re: rosnička Karas

Ingrid | 25.09.2010

No taťko nevím ,nevím s tím Václavem.Asi bude víc pršet než svítit sluníčko.Ale zítra to upřesním..možná to nebude tak hrozné.Nějaká kapka nás neodradí.

Re: Re: Re: rosnička Karas

Míla | 25.09.2010

Kapka čeho???? Já myslela, že každý veze svou placku poslední záchrany a o kapku nepůjde....Teda doufám, že každý máte, co naplnit..:-)))

náhradní program

Taťka | 23.09.2010

Mylé Blaženky, abyste viděli jak na vás neustále myslím, tak jsem vám pro případ špatného počasí vymyslel náhradní program. Akce se uskuteční na Zábřezí v klubovně a mohlo by to být veselé. víc nic neřeknu ať máte nějaké překvápko. Skoro bych byl rád aby pršelo ...:-)))

Re: náhradní program

Taťka | 24.09.2010

omlouvám se za pravopis, ale večer když jsem to psal tak jsem jiný, než "y" nenašel... :-)
určitě mi to věříte, že ...

Re: Re: náhradní program

Ingrid | 24.09.2010

To zní lákavě..???? Na kolech asi už odpadá prezident / vůdce smečky /. Je silně nachlazen. Účast nejistá. Tak doufám ,že to nechytnu od něho.!!

Re: Re: Re: náhradní program

Renata Š | 24.09.2010

bacha na Zábřezí v klubovně je stolní tenis, ale daly by se tam donést i šipky

Re: Re: Re: Re: náhradní program

Renata Š | 24.09.2010

Už jsme tam jednou měli turnaj v pingpongu a sranda to fakt byla, i když jak pro koho!!!

Taťka | 24.09.2010

no tím líp, ale s tím si poradím, nebojte se! Stůl je asi skládací...
můžeme ještě vložit miniturnaj ve stolním tenisu.
Ale stejně je to jenom náhradní program...hlavní jsou kola.
Překvapení si můžu nechat na jindy :-)

Míla | 24.09.2010

Když vidím, jak je na to taťka přímo natěšenej, tak mu bude stačit asi flaška. Vypít a roztočit....:-)))
P.S. Promiň, Pájo, vím, že umíš vymyslet i inteligentní zábavu...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: náhradní program

Taťka | 24.09.2010

na to bych nespoléhal...poslední dobou mám kravský nápady :-)
inteligentní zábavu? dobrá budeme si předčítat básně a poslouchat operu :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: náhradní program

Míla | 24.09.2010

Prosím??? Ty, kterej místo Rusalky sedíš s dalším kulturním barbarem (promiň, Eriku) v hospodě a chlemstáte jedno pivo za druhým(promiň, Eriku), chceš poslouchat operu??? Máš pravdu...... V poslední době máš kravský nápady....:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: náhradní program

Erik | 24.09.2010

Mi nechlamstali, ale ochutnávali. Kdyby to pivo nebylo tak dobré, tak jsme ho rozhodně tolik nevypili.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: náhradní program

Taťka | 24.09.2010

díky náčelníku, že ses mě zastal...
ona si Barka myslí, že když si vymění gumáky za lodičky (a vyndá si z nich slámu), tepláky za šaty a vypraví se do hlavního města, že nám může kázat o kultúře :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: náhradní program

Míla | 25.09.2010

Je mi líto, ale jen jsi potvrdil to, co si myslím...Prostě jsi barbar, a to nejenom kulturní... A jako odborník na módu to taky daleko nedotáhneš...To, co jsem měla na nohou nebyly lodičky (ale bod pro tebe, gumáky se slámou taky vypadaj jinak:-)) a to, co jsem měla na sobě, nebyly šaty, nýbrž top bez ramínek a minisukně...
P.S. O hodně jsi přišel, že jsi s námi nešel...:-)

s Vaškem na kole ll

Ingrid | 23.09.2010

V kolik hodin bude start a kde ? Vlčí smečka se musí seskupit......

Re: s Vaškem na kole ll

Taťka | 23.09.2010

co takhle v deset u altánku v parku? a jede se směr Žireč...
neviděl jsem ještě přihlášku o mamky a od svačinářky (co budeme jíst)
soupiska: Sen, Rej, Vlk (3x), úzkoprsá a já, Přidá se ještě někdo? Co Fialky a bačkůrky?
nezapomněl jsem na někoho?...pište!

Re: Re: s Vaškem na kole ll

Taťka | 23.09.2010

zapomněl, už to vidím...Zív :-) promiňte mi to

Re: Re: Re: s Vaškem na kole ll

Zivrovi | 23.09.2010

Tak tohle tě neomlouvá, takhle na nás zapomenout. Jinak já uvidím až přímo ten konkrétní den. Petra bude pryč a já jdu v pondělí na trhání moudráku.

Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kole ll

Dana | 23.09.2010

No počkej, počkej, já spoléhám na tvé dvojkolo :-))).

Taťka | 24.09.2010

je mi to jasný, že to bude drahý :-(

Míla | 23.09.2010

Pokud někdo chce, může využít parkování u nás. Normálně je to stovka na den, ale pro Blaženky za padesát...Až na dvorek.

Renata Š | 24.09.2010

a vejde se ná váš dvoreček i naše auto s vozejkem????

Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kole ll

Míla | 24.09.2010

Zeptám se majitele parkoviště. Ale mělo by...:-)
P.S. S vozejkem je to za osmdesát:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kole ll

Taťka | 25.09.2010

dobrá rada - zkus se domluvit s Jirkou, třeba ti půjčí Tarzánka a můžeš to vydávat za hlídaný parkoviště (s patřičným příplatkem).
Možná ti tam nechá i vlka :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kole ll

Míla | 25.09.2010

Tos uhád a budu platit pronájem za psa...Žádný takový, u nás je čest hlídat parkoviště, takže žádné půjčování psů, necháme si tu vlka i s Jirkou a z dlouhé chvíle Vás může přezout...:-)))

Dana | 23.09.2010

Já doufala, že na mě, ale jsem tam, no tak to už vidím, jak si vyčerpám problémky hned na startu a budu muset šlapat a mlčet :-))). (Jaká je pravděpodobnos, že se jednomu člověku rozbije 2x za dvě jízdy kolo? Asi na to nemám spoléhat, co?)

úzkoprsá | 23.09.2010

já teda nejedu sama, jede Natálka a nejspíš i Pepa s Káťou na dvojkole

Zdeněk | 23.09.2010

Moji přihlášku jsi vidět nemohl, páč ještě žádná podána nebyla...

Pokud se Ti dá věřit ta trasa, tak to by problém nebyl, jezdil jsem tím směrem na kole do Kohoutova. Neříkám tedy ani ne, ani ano. Uvidíme podle počasí a jestli nebudu mít něco jiného.

Taťka | 25.09.2010

je to trasa postavená tak, aby to ujeli i děti :-)))

Volejbal ÚSTÍ

Manager | 22.09.2010

Čau Blaženky, blíží se sobota, poslední turnaj, a protože máme postavit jen jedno družstvo, navrhuji základní sestavu takto: Za mužskou část: Libor, Dušan, Erik a Jirka, protože díky nim máme vůbec šanci na turnaje jezdit, za nás holky by měla hrát Romča, která si minule moc nezahrála, jako druhá Petra nebo Renča F (dohodněte se :-) ), protože nahrají, zablokují i zasmečují - no prostě nad námi ostatními mají výškovou převahu :-). Sportovní oblečení si ale vezmeme i my ostatní, třeba bude potřeba střídat :-))).

Re: Volejbal ÚSTÍ

Ingrid | 22.09.2010

Myslím,že tentokrát čtyři chlapi je dobrá taktika...Tak ať vám to dobře hraje a ukažte ,že nejsme jenom do počtu.Hodně vyhraných setů a dobré počasí.Blaženky do toho....!!!!!

Re: Volejbal ÚSTÍ

Renata Š | 23.09.2010

Sestava se ti povedla a myslím, že by měla jet Petra i Renča F., aby se mohli střídat, má být dost zima, tak ať nám holky neumrznou nebo se neupanákujou

Re: Re: Volejbal ÚSTÍ

Dana | 23.09.2010

To umrznutí by bylo horší :-)).

Re: Re: Re: Volejbal ÚSTÍ

Míla | 24.09.2010

Myslíš? Zas pak nemusíš čistit čalounění u auta....:-)))
P.S. Toto má být vtipná reakce, a proto podobnost s jakýmikoliv znečišťovateli aut je čistě náhodná:-)))

Odvoz na turnaj

Ingrid | 21.09.2010

Jede někdo fandit na volejbal odpoledne? Nemám auto a tak bych se s někým svezla.Dík...

Záznamy: 4651 - 4700 ze 6645
<< 92 | 93 | 94 | 95 | 96 >>
Přidat nový příspěvek