Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Odvoz na turnaj
Renata Š | 21.09.2010
odpoledne pojedeme nejspíš my, ale vůbec nevím v kolik Radim hraje od 11 v Náchodě hokej, takže až skončí odvezeme ho domů, naobědujeme se pak bychom jeli. Jestli budeš chtít zavolala bych až budu vědět jak na tom jsme
Re: Re: Odvoz na turnaj
Míla | 23.09.2010
Jééééé, já taky. Tak to se uvidíme! Berem vuvuzely? Nebo nějaký řehtačky? Ať nás je slyšet! Musíme tým řádně podpořit!
P.S. Kdo u Vás řídí???
s Vaškem na kolech
Taťka | 21.09.2010
Ahoj cyklisti, na příští týden nám opět hlásí velice zajímavé počasí, tak bych si dovolil upravit termín výletu podle něj.
Předpokládejme ale, že to bude opravdu až v úterý tj. 28.9. - asi se bude muset o to víc šlapat, abychom se zahřáli :-)
Re: s Vaškem na kolech
Renata Š | 21.09.2010
A kdy jindy než v úterý jsi chtěl jet. V sobotu je Ústí a v pondělí většina lidí chodí do práce.
Trasu jste vybrali doooost dobrou, takže myslím, že bez šlapání to stejně nepůjde.
Re: Re: s Vaškem na kolech
Taťka | 21.09.2010
Nečteš...byla zde i varianta na pondělí...jak říkám podle počasí.
učitelky nedělaj...a děti taky ne :-)
Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Renata Š | 21.09.2010
Čtu, učitelky jsou jen 2 a děti bez rodičů asi nepojedou
Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Taťka | 21.09.2010
Abychom to nelámali přes koleno na úterý a ty nám potom řekneš, že nejedete...
Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Renata Š | 22.09.2010
Promiň, ale já jsem nikdy neřekla, že někam pojedu a pak jsem nejela. A jestli sis všiml, do diskuze se zapojuji jen, když vím, že tam pojedu!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Taťka | 22.09.2010
no tak sláva, už se těším...
Re: Re: s Vaškem na kolech
Taťka | 21.09.2010
Dano, nevím jestli tě mám lekat...abys potom jela :-)
bude to asi hlavně zase do kopce...
Dvůr - Žireč - Stanovice - Hradiště - Ferdinandov - Kocbeře - Silver - Dvůr.
Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Dana | 22.09.2010
A co záchytné body pod značkou H ? Žádné ?????????????? Jen ten Silver? A aby tak ještě měli o svátku zavřeno. Vezmu raději placatici.
Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Míla | 22.09.2010
No jo,to určitě vem, nebo rovnou flašku, Karkulko. Nikdy nevíš, kdy potkáš vlka...
P.S. Jirka jede. Nebo ne???:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Taťka | 22.09.2010
no vlků má být snad celá smečka :-) viďte prezidentský páre :-)
A co se týče bodů "H" na mapě tak ty rozhodně budou, jenom nevím jestli budou otevřené :-)
např. Prďola, Mlejn, (třeba U Borovic bychom mohli mít tlačenku, co vy na to doktore a Barko) Kocbeře a Sivler...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech
Doktor a Barka | 23.09.2010
No, pokud zbyla nějaká z časů, když jsme tam kmitali ( = zhruba 16 let) tak si ji dát můžeš, jinak se obávám, že v nabídce této hospody tak "obyčejná" věc asi nebude...:-)
Ženský volejbal
Dana | 20.09.2010
Milé Blaženky, volala jsem do Vítězné, jestli by nebylo volno v tělocvičně. Zatím je zamluvený jen pátek. Neměla byste některá náladu chodit si zahrát ještě třeba ve čtvrtek (nebo jindy)? Od 17, 17.30 či 18 h? Platí se 200 Kč na hodinu. Hrálo by se na ženský sako, ať si smečařky natrénují pořádný rány :-))).
Re: Ženský volejbal
Míla | 20.09.2010
Koukám, že se tu píše o mně...Smečařky...:-))) No, já bych asi mohla. Od konce října. Do tý doby budem mít asi s fotbalem tréninky. V sobotu jsem se přesvědčila o tom, že dokud nenatrénujem aspoň trošku techniku, tak je to o ničem. Navrhuju ale, aby i nedělní volejbaly byly více o tréninku techniky. Dušane, neujmeš se toho? Potřebujem tvrdou ruku.
Re: Re: Ženský volejbal
Ingrid | 21.09.2010
Tak nevím,nevím.......aby se nám z toho volejbalu neztratila pohoda a fajn pocit ,že něco pro sebe děláme a trochu se taky zasmějeme.Mluví se pořád o technice,ale někdy to možná není o technice,ale taktice a pohodě.Říká se ,že starého psa novým kouskům nenaučíš....to je asi můj případ.Přeji všem ,ať se zlepší,ale já budu chodit hrát pro radost a nějaké velké tréninky už na mé tělo nejsou.A na turnaje přijedu ráda,ale jen jako divák a velký fanda Blaženek........Vaše kapitánka....
Re: Re: Re: Ženský volejbal
Zdeněk | 21.09.2010
Asi nemám vůbec co reagovat na diskuzi o ženském volejbalu, zvláště když Dana se ptá jen Blaženek... Ale obecně já bych uvítal ještě jeden volejbal, protože jen ten nedělní je málo.
Ostatní Blamuži si zahrajou třeba i ve středu a hlavně už něco za ta léta umějí. Jestli si Blaženky chtějí udělat vlastní tréninky, tak pak už mi ujede vlak úplně.
Re: Re: Re: Ženský volejbal
Taťka | 22.09.2010
Máš pravdu starýho psa novým kouskům nenaučíš. A starou Wolfovou už teprve ne. Promiň mi to Irčo, ale to byla přímo nahrávka na smeč... jestli tě to urazilo (pevně věřím, že ne, že to bereš tak jak jsem to myslel) tak mi můžeš dát při nejbližšlí příležitosti facku, a já ti za to ještě koupím panáka.
Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Ingrid | 22.09.2010
No no......to víš ,že neurazilo / a nebo jo? / Ten panák by ovšem nebyl k zahození...... A to se chystám s vámi na kola,pokud nebudeme dělat.Samozdřejmě i s prezidentem.
Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Taťka | 22.09.2010
no tak to mi spadl kámen ze srdce ... uf
Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Míla | 22.09.2010
Pojede pan prezident opancéřovanej, nebo jen s ochrankou??? Nebo mu bude pomáhat a chránit jen Blamuž Erik s Pepčou a Honzíkem? Z pohledu pokladníka Blaženek by tahle varianta vyšla nejlevnějc...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Ingrid | 22.09.2010
A co já..!!!! Mě nedáte ochranku..??? Samozdřejmě......že mužskou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Dana | 23.09.2010
No to se ví, ale musíme dobře vybírat...svalnaté tělo, dobře vypadající, vyšší postavy, blonďák či brunet, ... :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal
Míla | 23.09.2010
To bude těěěžkýýý...:-))) Mezi Blamuži je to samej takovejhle týpek...
Renata Š | 21.09.2010
ještě bych potřebovala vědět jestli by to ve čtvrtek bylo na hodinu nebo na dvě. Pokud na dvě mohla bych od 17 aby šla Natálka včas spát, pokud na hodinu můžu i od 18.
Bačkůrky | 21.09.2010
Čtvrtek bych mohla. Raději od 17 či 17.30 - musím chodit brzo spát! Juklik taky chodí!
Turnaj-Ústí
Dana | 20.09.2010
Ahoj, na příští týden bychom měli dát jedno družstvo.
Dejte vědět, kdo byste mohl jet.
Re: Re: Re: Turnaj-Ústí
Míla | 20.09.2010
To je jasný, naprosto souhlasím, vše musí být řádně zdokumentováno...:-)))
Re: Re: Turnaj-Ústí
Dana | 20.09.2010
Zdendo, byl to vtip, klidně přibal i obleček a boty. :-)))
Re: Re: Re: Turnaj-Ústí
Míla | 20.09.2010
Fakt??? Měla jsem pocit, že tvůj humor poznám...
Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí
Dana | 20.09.2010
Náhodou, prohlížela jsem si fotky a žasla jsem, jak mně při hře vlajou vlasy :-))). Jasný pohyb v hřišti :-)).
Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí
Míla | 22.09.2010
Nechci ti kazit radost, ale uvažovalas třeba o tom, že to mohlo být větrem???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí
Dana | 23.09.2010
No tak to mi ji ale kazíš už jen tou pochybností :-)))
Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Přidal jsem do Fotogalerie odkazy na fotky: 3x zápasy a 1x večer.
Míla má ve zvláštní oblibě ankety, tak navrhuji vytvořit anketu o nejlepšího skokana/letce a zároveň si dovoluji nominovat Juklíka a Křiviho za účinkování v zápase s Naplaveninami.
Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
Fotky pěkný...:-))) Anketa zbytečná. Skokanem roku se stává....Chvilka napětí..... Dušan za jeho rybičky na antuce:-)))
Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Ty jsme ale neviděli... Triko od antuky přece nic neznamená ;) I tak by se dalo ještě vyhlásit letce, jako samostatnou kategorii.
Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
MY jsme je viděli a byli jsme z nich unesení! Tam měl být pan fotograf!!!
Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Zdeněk | 19.09.2010
Však byl, fotil dva vaše zápasy a neviděl ani jednu (rybičku). Asi zrovna nebyl vhodný vítr na plachtění :)
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky
Míla | 19.09.2010
Vítr dobrej, fotograf pomalej..:-( A teď, co s tím (s ním)???