Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Odvoz na turnaj

Renata Š | 21.09.2010

odpoledne pojedeme nejspíš my, ale vůbec nevím v kolik Radim hraje od 11 v Náchodě hokej, takže až skončí odvezeme ho domů, naobědujeme se pak bychom jeli. Jestli budeš chtít zavolala bych až budu vědět jak na tom jsme

Re: Re: Odvoz na turnaj

Ingrid | 22.09.2010

Dík.Ještě ti zavolám, jestli to platí.Ahoj

Re: Odvoz na turnaj

Dana | 23.09.2010

Já jedu fandit už ráno.

Re: Re: Odvoz na turnaj

Míla | 23.09.2010

Jééééé, já taky. Tak to se uvidíme! Berem vuvuzely? Nebo nějaký řehtačky? Ať nás je slyšet! Musíme tým řádně podpořit!
P.S. Kdo u Vás řídí???

Re: Re: Re: Odvoz na turnaj

Dana | 23.09.2010

Kdo promešká první pivo :-).

s Vaškem na kolech

Taťka | 21.09.2010

Ahoj cyklisti, na příští týden nám opět hlásí velice zajímavé počasí, tak bych si dovolil upravit termín výletu podle něj.
Předpokládejme ale, že to bude opravdu až v úterý tj. 28.9. - asi se bude muset o to víc šlapat, abychom se zahřáli :-)

Re: s Vaškem na kolech

Renata Š | 21.09.2010

A kdy jindy než v úterý jsi chtěl jet. V sobotu je Ústí a v pondělí většina lidí chodí do práce.
Trasu jste vybrali doooost dobrou, takže myslím, že bez šlapání to stejně nepůjde.

Re: Re: s Vaškem na kolech

Taťka | 21.09.2010

Nečteš...byla zde i varianta na pondělí...jak říkám podle počasí.
učitelky nedělaj...a děti taky ne :-)

Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Renata Š | 21.09.2010

Čtu, učitelky jsou jen 2 a děti bez rodičů asi nepojedou

Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Taťka | 21.09.2010

Abychom to nelámali přes koleno na úterý a ty nám potom řekneš, že nejedete...

Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Renata Š | 22.09.2010

Promiň, ale já jsem nikdy neřekla, že někam pojedu a pak jsem nejela. A jestli sis všiml, do diskuze se zapojuji jen, když vím, že tam pojedu!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Taťka | 22.09.2010

no tak sláva, už se těším...

Re: s Vaškem na kolech

Dana | 21.09.2010

A kam se vlastně jede?

Re: Re: s Vaškem na kolech

Taťka | 21.09.2010

Dano, nevím jestli tě mám lekat...abys potom jela :-)
bude to asi hlavně zase do kopce...
Dvůr - Žireč - Stanovice - Hradiště - Ferdinandov - Kocbeře - Silver - Dvůr.

Dana | 22.09.2010

Ten Silver je dobrej :-))).

Dana | 22.09.2010

A co záchytné body pod značkou H ? Žádné ?????????????? Jen ten Silver? A aby tak ještě měli o svátku zavřeno. Vezmu raději placatici.

Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Míla | 22.09.2010

No jo,to určitě vem, nebo rovnou flašku, Karkulko. Nikdy nevíš, kdy potkáš vlka...
P.S. Jirka jede. Nebo ne???:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Taťka | 22.09.2010

no vlků má být snad celá smečka :-) viďte prezidentský páre :-)
A co se týče bodů "H" na mapě tak ty rozhodně budou, jenom nevím jestli budou otevřené :-)
např. Prďola, Mlejn, (třeba U Borovic bychom mohli mít tlačenku, co vy na to doktore a Barko) Kocbeře a Sivler...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: s Vaškem na kolech

Doktor a Barka | 23.09.2010

No, pokud zbyla nějaká z časů, když jsme tam kmitali ( = zhruba 16 let) tak si ji dát můžeš, jinak se obávám, že v nabídce této hospody tak "obyčejná" věc asi nebude...:-)

Ženský volejbal

Dana | 20.09.2010

Milé Blaženky, volala jsem do Vítězné, jestli by nebylo volno v tělocvičně. Zatím je zamluvený jen pátek. Neměla byste některá náladu chodit si zahrát ještě třeba ve čtvrtek (nebo jindy)? Od 17, 17.30 či 18 h? Platí se 200 Kč na hodinu. Hrálo by se na ženský sako, ať si smečařky natrénují pořádný rány :-))).

Re: Ženský volejbal

Míla | 20.09.2010

Koukám, že se tu píše o mně...Smečařky...:-))) No, já bych asi mohla. Od konce října. Do tý doby budem mít asi s fotbalem tréninky. V sobotu jsem se přesvědčila o tom, že dokud nenatrénujem aspoň trošku techniku, tak je to o ničem. Navrhuju ale, aby i nedělní volejbaly byly více o tréninku techniky. Dušane, neujmeš se toho? Potřebujem tvrdou ruku.

Re: Re: Ženský volejbal

Ingrid | 21.09.2010

Tak nevím,nevím.......aby se nám z toho volejbalu neztratila pohoda a fajn pocit ,že něco pro sebe děláme a trochu se taky zasmějeme.Mluví se pořád o technice,ale někdy to možná není o technice,ale taktice a pohodě.Říká se ,že starého psa novým kouskům nenaučíš....to je asi můj případ.Přeji všem ,ať se zlepší,ale já budu chodit hrát pro radost a nějaké velké tréninky už na mé tělo nejsou.A na turnaje přijedu ráda,ale jen jako divák a velký fanda Blaženek........Vaše kapitánka....

Re: Re: Re: Ženský volejbal

Zdeněk | 21.09.2010

Asi nemám vůbec co reagovat na diskuzi o ženském volejbalu, zvláště když Dana se ptá jen Blaženek... Ale obecně já bych uvítal ještě jeden volejbal, protože jen ten nedělní je málo.
Ostatní Blamuži si zahrajou třeba i ve středu a hlavně už něco za ta léta umějí. Jestli si Blaženky chtějí udělat vlastní tréninky, tak pak už mi ujede vlak úplně.

Re: Re: Re: Ženský volejbal

Taťka | 22.09.2010

Máš pravdu starýho psa novým kouskům nenaučíš. A starou Wolfovou už teprve ne. Promiň mi to Irčo, ale to byla přímo nahrávka na smeč... jestli tě to urazilo (pevně věřím, že ne, že to bereš tak jak jsem to myslel) tak mi můžeš dát při nejbližšlí příležitosti facku, a já ti za to ještě koupím panáka.

Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Ingrid | 22.09.2010

No no......to víš ,že neurazilo / a nebo jo? / Ten panák by ovšem nebyl k zahození...... A to se chystám s vámi na kola,pokud nebudeme dělat.Samozdřejmě i s prezidentem.

Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Taťka | 22.09.2010

no tak to mi spadl kámen ze srdce ... uf

Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Míla | 22.09.2010

Pojede pan prezident opancéřovanej, nebo jen s ochrankou??? Nebo mu bude pomáhat a chránit jen Blamuž Erik s Pepčou a Honzíkem? Z pohledu pokladníka Blaženek by tahle varianta vyšla nejlevnějc...:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Ingrid | 22.09.2010

A co já..!!!! Mě nedáte ochranku..??? Samozdřejmě......že mužskou.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Dana | 23.09.2010

No to se ví, ale musíme dobře vybírat...svalnaté tělo, dobře vypadající, vyšší postavy, blonďák či brunet, ... :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženský volejbal

Míla | 23.09.2010

To bude těěěžkýýý...:-))) Mezi Blamuži je to samej takovejhle týpek...

Květa | 20.09.2010

Čtvrtek můžu.

Renata Š | 21.09.2010

ještě bych potřebovala vědět jestli by to ve čtvrtek bylo na hodinu nebo na dvě. Pokud na dvě mohla bych od 17 aby šla Natálka včas spát, pokud na hodinu můžu i od 18.

Šípková | 21.09.2010

čtvrtek asi můžu

Bačkůrky | 21.09.2010

Čtvrtek bych mohla. Raději od 17 či 17.30 - musím chodit brzo spát! Juklik taky chodí!

Turnaj-Ústí

Dana | 20.09.2010

Ahoj, na příští týden bychom měli dát jedno družstvo.
Dejte vědět, kdo byste mohl jet.

Re: Turnaj-Ústí

Zdeněk | 20.09.2010

Můžu.

Re: Re: Turnaj-Ústí

Dana | 20.09.2010

Bezva, fotíš :-))))).

Re: Re: Re: Turnaj-Ústí

Míla | 20.09.2010

To je jasný, naprosto souhlasím, vše musí být řádně zdokumentováno...:-)))

Re: Re: Turnaj-Ústí

Dana | 20.09.2010

Zdendo, byl to vtip, klidně přibal i obleček a boty. :-)))

Re: Re: Re: Turnaj-Ústí

Míla | 20.09.2010

Fakt??? Měla jsem pocit, že tvůj humor poznám...

Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí

Dana | 20.09.2010

Náhodou, prohlížela jsem si fotky a žasla jsem, jak mně při hře vlajou vlasy :-))). Jasný pohyb v hřišti :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí

Míla | 22.09.2010

Nechci ti kazit radost, ale uvažovalas třeba o tom, že to mohlo být větrem???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj-Ústí

Dana | 23.09.2010

No tak to mi ji ale kazíš už jen tou pochybností :-)))

Re: Turnaj-Ústí

Bačkůrky | 21.09.2010

Já s tím počítám.

Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Přidal jsem do Fotogalerie odkazy na fotky: 3x zápasy a 1x večer.

Míla má ve zvláštní oblibě ankety, tak navrhuji vytvořit anketu o nejlepšího skokana/letce a zároveň si dovoluji nominovat Juklíka a Křiviho za účinkování v zápase s Naplaveninami.

Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

Fotky pěkný...:-))) Anketa zbytečná. Skokanem roku se stává....Chvilka napětí..... Dušan za jeho rybičky na antuce:-)))

Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Ty jsme ale neviděli... Triko od antuky přece nic neznamená ;) I tak by se dalo ještě vyhlásit letce, jako samostatnou kategorii.

Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

MY jsme je viděli a byli jsme z nich unesení! Tam měl být pan fotograf!!!

Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Však byl, fotil dva vaše zápasy a neviděl ani jednu (rybičku). Asi zrovna nebyl vhodný vítr na plachtění :)

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

Vítr dobrej, fotograf pomalej..:-( A teď, co s tím (s ním)???

Záznamy: 4701 - 4750 ze 6645
<< 93 | 94 | 95 | 96 | 97 >>
Přidat nový příspěvek