Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

Já už vím! Jsem vinen, že jsem snad úmyslně nefotil Dušanovy rybičky, zatímco Křiviho a Juklíkovu leteckou akrobacii ano??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

No že ti to trvalo...:-) Příště to musím vzít do ruky já, nebo na to nebude mít Dušan žádnou památku:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 19.09.2010

No tak jestli mu nestačí oranžové tričko a zapalující se lýtka... Tak tedy asi ano.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 20.09.2010

No triko jsme viděli, ale o lýtkách nic nevíme, na záda snad nepadal...Nebo joooo??? Kdybys třeba řekl kolena, to bychom chápali, ale lýtka...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 20.09.2010

Těch lýtek si všiml tuším Pavel, komentoval to již na místě. Na fotkách vidět nejsou? Já se teď nemůžu podívat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Zdeněk | 20.09.2010

Tak teď koukám a přijde mi (alespoň podle fotek s Ústím), že na zádech byl ještě dříve než na břichu...

Re: Re: Fotky z Pecky

Dana | 19.09.2010

Za naše družstvo určitě DUŠAN, protože kde se vzal, tu se vzal, co nedoběhl, to doplachtil :-))). Triko od antuky byl slabý odvar jeho výkonu :-))).

Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

I to triko mu klidně vyperem, kdyby se Renča cukala, fakt byl úúúúúúúžasnej...:-)))
P.S. Aby nám teď ale nezpych...:-) Dano, co se mu nepovedlo???

Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

P. S. Už víííím...Málo nás chválil, bídák!:-)))

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Dana | 19.09.2010

Asi to nečte Pája, protože jinak by tady už byla odpověď (spíš otázka), jestli bylo za co :-))).

Míla | 19.09.2010

To víš, že bylo za co. Příkladně já jsem se hezky usmívala:-)

Taťka | 19.09.2010

Pája to čte, ale místo aby ho mohl sledovat, tak jste ho posadili na empajr sousedního kurtu... tak jsem ho opravdu moc lítat neviděl. Ale věřím vám, protože ho znám... je to blázen (jen v dobrém), já bych takhle nepadal :-)

Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Dana | 19.09.2010

To nevím, já se sotva stíhala uhejbat, abych se jim nepletla. Myslím, že se mu hoooodně dařilo :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky z Pecky

Míla | 19.09.2010

No byl fakt dost dobréééééj...:-) Ale to byli i ostatní chlapi v našem týmu, jen jim to tolik neplachtilo...:-)))
P.S. Dano, myslíš, že nám koupí aspoň malýho panáčka, když už ho tááák chválíme?

kontakt

Dana | 19.09.2010

Ahoj, teď tak koukám, že z levého sloupce zmizel řádek KONTAKT. Mohl by ho tam někdo s přístupovým heslem prosím doplnit? Družstva, která se mně ozvou, odkazuji na kontakt na stránkách. Díky moc.

Re: kontakt

Míla | 19.09.2010

Máš to tam.

Re: Re: kontakt

Dana | 19.09.2010

Díky :-).

Volejbal ÚSTÍ

Dana | 19.09.2010

25. ZÁŘÍ 2010, HŘIŠTĚ V ÚSTÍ – NAD KŘIŽOVATKOU DO BĚLÉ, PREZENCE : 8.30 HODIN, ZAHÁJENÍ : 9.00 HODIN.

DRUŽSTVA : BĚLOHRAD, ŠÁROVCOVA LHOTA, SYŘENOV A LOMNICE n. P., SMÍŠENÉ ZBOŽÍ, BLAŽENKY, ZKOUŠKA ROZHLASU, SOKOL ÚSTÍ 1, SOKOL ÚSTÍ 2.

KAŽDÉ DRUŽSTVO SEHRAJE CELKEM 6 ZÁPASŮ

HRACÍ SYSTÉM :
Družstvo bude sestaveno z neprofesionálních hráčů, kteří nejsou nebo nebyli v poslední době registrováni. V družstvu musí být minimálně 2 ženy, nebo 1 muž nad 65 let. Hrát bude každý s každým ve skupině na 2 hrané sety do 25 bodů. Rozdíl musí být vždy 2 body. Za každý vyhraný set získává družstvo 1 bod. V celkovém hodnocení při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas. Pokud vzájemný zápas skončí remízou, rozhoduje skóre vzájemného zápasu. Jeli skóre stejné, rozhoduje celkové skóre v turnaji, dále vyšší počet získaných míčů. Pokud jsou výše uvedené ukazatele shodné, rozhoduje los.

ROZHODČÍ : Poražené družstvo dodá 1 rozhodčího pro další zápas ve skupině

Poděkování

Míla a Libor | 18.09.2010

Ahoj Blaženky. Děkujeme za příjemné strávení dnešního dne(tedy zejména pozdního odpoledne a večera). I když se tak někdy netváříme:-), jsme s Vámi moc rádi:-) a těšíme se na Vaši společnost. O to víc nás mrzí, když se nám něco nepovede, takže všem, kterým jsme dnes nějak ublížili, se ještě jednou omlouváme.

Re: Poděkování

Dana a Jirka | 19.09.2010

Čau Blaženky, co blbnete? Vše se řádně zapilo, oslavilo, odzpívalo, co mělo být řečeno, řeklo se večer, takže namasírujte svaly a sbírejte síly na další turnaj. :-)))

Oblečení

Dana | 16.09.2010

Ahoj, ještě jsem zapomněla, Pája vyhlásila soutěž. Kdo vyhraje, dostane bonbony :-))).
Její kamarádka pracuje v neziskovce, stará se o bezdomovce. Občas se jí podaří dostat některého do domova důchodců, ale problém je v tom, že dotyčný nemá oblečení, boty, deku, nic. Takže: kdybyste vyřazovali (i časem)nějaké oblečení (spíš pánské), vzpomeňte na Páju. Kdo pošle nejvíc, vyhrál :-))). Díky

Re: Oblečení

Dana | 17.09.2010

Hlásím průběžné pořadí : zatím vede Erik :-))). Díky :-))).

Re: Re: Oblečení

Míla | 17.09.2010

Erik je děěěěsně soutěživej...:-))) Doufám, že když se někdo dostane před něj, nezačnou se na služebně ztrácet uniformy jen proto, aby vyhrál... Představa pražských bezdomovců v policejních uniformách...:-)))

Přidány fotky

Míla | 16.09.2010

Ahoj Blaženky, protože už mám kabel od kamery:-), stáhla jsem něco málo fotek a dala k dispozici. Takže v Proběhlých akcích je trošku z Hor, Turnajů a pár ze Splavování Labe. Ještě časem dodám, co mi poskytnou ostatní, kteří ještě na Labi a turnajích fotili. Uživatelské jméno i heslo zná každá správná Blaženka.
P.S. Jinak hlavní fotograf to určitě časem převede do Fotogalerie, nechci mu do toho fušovat. Já to tak pěkně neumím.

Re: Přidány fotky

Dana | 16.09.2010

Lucka už to taky nachystala, jen já jsem to ještě nedodala. :-(

Zdeněk | 17.09.2010

Převede, odpoledne/navečer.

Re: Re: Přidány fotky

Zdeněk | 17.09.2010

Odkazy přidány do Fotogalerie.

Erik | 17.09.2010

No, podle těch fotek co jsem viděl, to Labe nemohlo být ani tak dramatické jak se povídá. Zkrátka to muselo být krásné slunečné odpoledne plné romantiky a skvělé nálady :-)))

Re: Re: Přidány fotky

Míla | 17.09.2010

A počkej, někdo říkal, že to bylo jinak????:-)))

Re: Re: Re: Přidány fotky

Erik | 17.09.2010

Je něco málo jsem o tom zaslechl.

Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Dana | 17.09.2010

To už každý zapomněl a těšíme se na další vodu :-))). Někdo říkal, že teď už to bude vždycky jen lepší :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Erik | 17.09.2010

No to bych chtěl vědět, kdo takovou blbost řekl.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Dana | 17.09.2010

Já ti už taky nějak nevím :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přidány fotky

Hujer | 17.09.2010

Já, já to vím....Dovolil bych si jen připomenout, že to byl Erik...

návrh na sestavu družstev

Erik | 16.09.2010

Co třeba :
Jedno družstvo: Fialky, Zivrovi, Senetovi
Druhé družstvo: Juklovi, Rejlovi, Skřivan, Renča Š.,

A nevím, kdo je 1x Hor a 1 x Ha, takže každej k jednomu týmu.

Re: návrh na sestavu družstev

Renata Š | 16.09.2010

Hor bude myslím Květa a Ha nejspíš Zdenda.

Re: Re: návrh na sestavu družstev

Martin | 17.09.2010

Beru Zdendu ! čao

Dana | 16.09.2010

Já vám dám kartelové dohody. Příště rozhodne los :-))).

Míla | 16.09.2010

Jsme vedle, beruško...:-)))Erik včera sloužil, na volejbale nebyl...:-)))

Bačkůrky | 17.09.2010

Ano, Dano - kartelové dohody jsou nezákoné!!!!

Taťka | 16.09.2010

Křívan nebude mít radost, jestli se uvidí jako pták :-)
jenom teda nevím, jestli by mu to neměl tiskovej nahlásit :-)))

Volejbal na Pecce

Dana | 15.09.2010

Přihlášeno je 7 družstev. (5 + 2 naše)

svatováclavský cyklovýlet

Taťka | 15.09.2010

Milé Blaženky a Blamuži, sportovní pro vás na den volna opět chystá cyklovýlet. Určitě máte radost.
Takže namažte si řetězy, nafoukněte duše a nakrmte vlka (neplést s Wolfem)
podle zájmu, mohu naplánovat trasu, aby se mohli zúčasnit i děti.
P.S. slyšel jsem, že prý i paní prezidentová má kolo...

Re: svatováclavský cyklovýlet

Míla | 15.09.2010

No hurá! My už se těšíme.Vzali bychom i děti, tím pádem by mohly jet i Blaženky, které si na kole moc nevěří. Na Kubu sice mít nebudou:-), ale na Barču by to stačit mohlo:-). Jen by ten výlet s dětmi měl být tak do 25 km. Nebo si to upravíme dle aktuálního stavu sami, abychom Vás pak nebrzdili.Ještě dej vědět, jestli tím dnem volna myslíš úterý 28.9..My soušky máme volno i v pondělí.:-))) Ale fakt za to nemůžem:-)))

Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Ingrid | 15.09.2010

Taky hurá! Dětská trasa ,to mě vyhovuje.Když nebudu pracovat ,tak pojedu a možná i prezident,nebo syn.

Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 15.09.2010

Zatím nejásej, dětskou trasu do dvaceti km vynásob dvěma, přidej pár kopců, kvůli dětem si odmysli hospůdku a vlk je doma, ani nevíš, kudy přišel. :-)))

Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Míla | 15.09.2010

Já myslím, že Irča má jednoho vlka doma už 28(?) let a že už stihla odpozorovat, kudy přichází..:-)))
P.S. Vlastně dva...

Taťka | 16.09.2010

no zatím mi to připadá spíš na toho 28, dělám vše pro to, abych nepracoval (a pokud mi to vyjde, tak bych nedělal ani v pondělí)

Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 15.09.2010

Paní prezidentová má (jak říkala) jedno starý :-))) a my, jak všichni víte, jadno úplně bouchlý :-)), dosud nespravený kolo. (Eriku, kdyby náhodou nejel Pepa, mohla bych si prosím zamluvit místo na tom jeho vozítku - jak se tak připojí za tebe do zákrytu a kouká, jak rychle šlapeš? :-)) ).

Erik | 16.09.2010

V tom bych neviděl problém. Rád využiju zadního pohonu, hlavně do kopců. Z kopce a po rovině bych pak šlapal já.

Záznamy: 4751 - 4800 ze 6645
<< 94 | 95 | 96 | 97 | 98 >>
Přidat nový příspěvek