Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Taťka | 16.09.2010

řekni Jirkovi, ať si zajede někam do pneuservisu...
Jinak stačí říct a jí mu to koupím a opravím...to je to nejmenší co pro něho mohu udělat (jestli si to dobře pamatuju, tak by se měly koupit oba pláště...a jedna duše. Práce na 10-15 minutek :-)))

Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 16.09.2010

Je vidět, že jsi nejvíc nejlepší kamarád (ty mě prostě na to kolo dostaneš :-))) ). Ne, seš moc hodnej. Jirka koupil jednu duši a jeden plášť, oprava zatím vázne. Ale prý ZÍTRA. Možná, že tvou nabídku ještě využiju. Díky. :-))

Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 17.09.2010

Tak asi až další ZÍTRA. :-)))

Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Taťka | 17.09.2010

no jo kovářova kobyla :-)...

Re: Re: Re: Re: Re: svatováclavský cyklovýlet

Dana | 19.09.2010

No, přesně nevím, který ZÍTRA Jirka myslel, ale kdybychom měli to štěstí, že bys jel zrovna náhodou kolem, možná by se to do cyklovýletu stihlo. Jinak nevím, nevím, ... :-)))

Hráči

Dana | 14.09.2010

Pardon, chci po vás dvě družstva a nenapíšu, kdo by měl hrát.
Tak tedy: 2x Fi, 2x Se, 2x Re, 2x Ju, 2x Zí, 1x Kři, 1x Šeb, 1x Ha, ?1x Hor, (a odpoledne 1x kapitánka vystřídá Fi) :-))).

Re: Hráči

Renata Š | 15.09.2010

Složení družstev má na starosti kapitánka, od toho ji přece máme. Ne že se bude vyhřívat na výsluní jako paní prezidentová!!!

Re: Re: Hráči

Dana | 15.09.2010

Však poslední slovo bude její, tak posílejte návrhy :-).

Re: Hráči

Míla | 15.09.2010

Nemám přehodit pořadí zkratek Se, Re v tvém příspěvku? Vypadá to skoro vulgárně...:-)

Re: Re: Hráči

Dana | 15.09.2010

Hlavně pošli návrh družstev a pak si přehoď co chceš :-)))

Re: Re: Re: Hráči

Míla | 15.09.2010

Hele, beruško, já jsem vzorná Blaženka. Ode mě to máš určitě jako od první....:-) Zkus si číst maily...:-)))

Re: Re: Re: Re: Hráči

Dana | 15.09.2010

No zatím skoro i poslední. Tak pište, pište, Blaženky. :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Hráči

Míla | 15.09.2010

No ještě že skoro...:-) Kdybych byla totiž jediná, mohlo by se mi stát, že to rozdělení hodíte na mě a někdo si na mě počká...A to nemyslím v hospodě:-).
P.S. Blaženky, využijte šanci navrhnout sestavy... Anebo pak v sobotu mlčte:-))))) To byl fór. Samozřejmě, že jsem chtěla napsat: Anebo pak držte řeči na uzdě...:-)))

turnaj

Dana | 14.09.2010

Ahoj, na turnaj na Pecce máme postavit dvě družstva. Prosím všechny, aby mi poslali návrh dvou družstev (na mail nebo SMS). Schválně, jestli se sejdou aspoň dva stejné :-))).

18.9.2010 / Koupaliště a kemp Pecka, ZAHÁJENÍ:9:00 h,
HRACÍ SYSTÉM: Družstvo bude sestaveno z neprofesionálních hráčů, kteří nejsou nebo nebyli v poslední době registrováni. V družstvu musí být minimálně 2 ženy.
Hrát bude každý s každým na 2 hrané sety do 25 bodů. Rozdíl musí být vždy 2 body. Za každý vyhraný set získává družstvo 1 bod. V celkovém hodnocení při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas. Pokud vzájemný zápas skončí remízou, rozhoduje skóre vzájemného zápasu. Jeli skóre stejné, rozhoduje celkové skóre v turnaji, dále vyšší počet získaných míčů.
Pokud jsou výše uvedené ukazatele shodné, rozhoduje los.
ROZHODČÍ:
Každé družstvo dodá 2 rozhodčí ze svých řad.

Aktivita...

Míla | 14.09.2010

No a pak prej, že se tady od tý doby, co začala škola, nic neděje...

burčák po druhé

Ingrid | 14.09.2010

Jen jim to napočítej !!!!! My jsme sušili.....,tak ať platí...!!! Prezident měl určitě pulitr.Až tě uvidím, tak se s tebou vyrovnám ( prezident ).

Výzva taťkovi

Míla | 13.09.2010

Milý taťko, po včerejším tréninku ti musím sdělit, že je naprosto nutné, abys ho absolvoval s mamkou, protože má-li někdo právo ji tam srovnat ( psychicky i fyzicky), seš to ty. Ač včera ani nepromluvila (a myslím, že i pozdrav starším je naprosto nezbytný důkaz slušnosti), její chování takřka hraničilo s hysterií...Nevím, jestli má své dny, ale pokud v tom chce pokračovat, tak ji brzo zřežem sami. Nebo si s ní hraj volejbal sám.

Re: Výzva taťkovi

Míla | 13.09.2010

Dodatek:A je to bez smajlíku, protože mě naštvala! A to vydržím hodně, i tu tvoji Barku, taťko!

Taťka | 13.09.2010

Milá mamko, šíří se mi na tebe stížnosti skoro ze všech stran. Bohužel se netýkají jenom tvé hry, což by se dalo ještě přejít, ale hlavně tvého chování.Uvědom si, že volejbal (pro češtináře odbíjená) je kolektivní sport u kterého je nutná komunikace (nemyslím silnice a cesty) Dále si myslím, že se to hraje ve výborný partě, která spolu drží a "blbne" nejenom na hřišti ,ale i jinde. Jestli jsi s nimi jenom kvůli tomu, abys měl s kým chodit do hospody na pito a na utopence, tak je to sakra málo!

Re: Re: Výzva taťkovi

Šípková | 13.09.2010

musím se přidat... myslím, že všichni máme dny, kdy se necítíme dobře a každý denně řešíme spoustu problémů, proto jsme rádi, když se najde chvíle vypustit a odreagovat se .. našli jsme partu lidí, která si rozumí, ráda se potkává, podporuje se a umožňuje od běžných starostí vypnout....pak mě ale vadí, když se někdo opakovaně chová, jako by mu ostatní nesahali po kotníky, tváří se uraženě a vysílá negativní vlny ...

Re: Re: Re: Výzva taťkovi

Zdeněk | 14.09.2010

"nesahali po kotníky": pokud to vidíš/vidíte takto, tak mě to moc mrzí, protože takhle to vůbec nebylo, resp. já jsem to tak rozhodně nebral ani neberu. Někdy si já naopak přijdu jako páté kolo u vozu.

"tváří se uraženě a vysílá negativní vlny": ano, přiznávám, nebyl jsem v neděli ve své kůži. Ale jestli jste si všimli, tak já jsem si raději mezi hrou sedával v tichu někde na kraji.

Co se týče občasného nemluvení, tak to není tak, že bych s vámi nemluvil ve smyslu že se s vámi nechci bavit, ale někdy prostě raději jenom poslouchám a stačí mi to. Potom stačí málo, jednou se jen usměju místo nějaké odpovědi (nebo prostě jen delší dobu nemluvím sám od sebe) a už je to tady: Mamka nemluví, podívejte se na ni, ona nemluví atd. Potom je jasný, že takto vyhecován držím bobříka dál :)

Zdeněk | 14.09.2010

Shrnutí: O M L O U V Á M se těm, kteří se snad mojí vinou cítili v neděli na volejbalu nepříjemně.

Dana | 13.09.2010

Já ji už skoro zřezala :-). Nerozcvičit se, kazit a ještě bejt uražená. Už jsem to rozdejchala (teď myslím i můj nedělní výkon).
P.S. : Jinak chválím Renču Š, moc toho nepokazila a pěkně si hlídala zálivky. A Renču F, nejvíc ze všech chodila na blok.

Re: Re: Výzva taťkovi

Dana | 13.09.2010

Zdendo, Zdendo, stručně řečeno, v neděli 's to po....
(Co s tím uděláš?)

Renata Š | 14.09.2010

nevzal někdo mamce počítač, už ani do diskuze se nezapojuje???

Re: Re: Re: Re: Výzva taťkovi

Zdeněk | 14.09.2010

Nevzal, ale včera večer jsem byl v divadle, přišel jsem domů před jedenáctou, tak už jsem to tu zkouknul jenom letmo.

Zdeněk | 14.09.2010

Děkuji ti Dano, že jsi si alespoň jednou vzpomněla, jak se jmenuju. Co se týče "Mamky", nevadilo mi to dříve, než se to začalo nadužívat. Dokonce jsem si u Míly objednával takové tričko (stále ho nemám). Nevadilo by mi to ani teď, kdyby se to používalo v rozumné míře a jen jako přezdívka. Ale ty neustálé narážky na Mamku a Taťku - mimochodem i celá tato obžaloba je tak pojata - to mi fakt vadí. Dosud jsem vám to neřekl, protože jsem se bál, že tím spíše a tím více to budete dělat. Ale což, ať to každý vidí.

Re: Re: Re: Re: Výzva taťkovi

Dana | 15.09.2010

Víš, já taky nemám ráda, když se mluví o škole, proto se hned ozvu, že mám víkend. A nic se mi neděje. Na volejbal si chodím odpočnout. Představ si, že nás přijde většina bez nálady, každý si sedneme někam do kouta a budeme se tvářit jako ty. Nechci se opakovat, protože jsem ti své řekla už v neděli, ale byla bych ráda, kdybys místo o obžalobě přemýšlel o svém chování. Jak už napsal Pája, jsme bezva parta a nikdo nestojí o to, aby to bylo jinak.

burčák

Dana | 12.09.2010

Mílo, rozpočítej prosím ten burčák, ať víme, kolik si máme nachystat. Díky :-))).

Re: burčák

Držgrešlička | 12.09.2010

Dobrá, tak se každej přiznejte, kolik jste měl deci a já Vám to rozpočítám...:-)
P.S. Jakej byl? Přehánějte...:-) Já na něj měla takovou chuť...

Re: Re: burčák

Erik | 12.09.2010

Já za sebe musím říct, že byl mnohem a mnohem lepší než pivo :-))))

Re: Re: Re: burčák

Míla | 12.09.2010

A to je divný....:-) To jste k němu asi nepustili Bačkůrky...:-)))

Re: Re: burčák

Dana | 12.09.2010

Zeptej se mě, já měla taky klíčky v kapse :-))). A chuuuuuuuť.

Re: Re: Re: burčák

Míla | 12.09.2010

Tak se teda ptám: " Dano, jakeeej byl?"

Re: Re: Re: Re: burčák

Dana | 12.09.2010

Asi lepší, než to Erikovo pivo :-))).

Re: Re: Re: Re: Re: burčák

Míla | 12.09.2010

Ne nadarmo se říká:"Kdo po Bačkůrkách chodí, sám sobě škodí..." Ale zase ten Erikův výraz, když spěchal s půllitříkem....:-)))
P.S. To jsem si ty testy zas ulehčila...:-)))

Volejbal

Dana | 11.09.2010

Ahoj, všichni slaví, nikdo nepíše :-).
V neděli bychom se měli dohodnout ohledně turnaje na Pecce, tak doufám, že všichni dorazíte :-))). (Někteří se i přikulíme).

Re: Volejbal

Dana | 12.09.2010

A možná to vypadá, že si zahrajeme venku, ne?

Re: Re: Volejbal

Taťka | 12.09.2010

Kdy jindy, když ne dneska...koukejte mazat ven!!! (Stejně potom zase zapadnete do hospody, tak aspoň ten volejbal venku). :-)))
Nevím jestli se přijedu aspoň podívat...podle toho, kdy se vrátím z Ádru.

Re: Re: Re: Volejbal

Dana | 12.09.2010

To asi nevíš, že dorazil burčák :-)))

Re: Volejbal

Erik a Petra | 12.09.2010

na volejbal asi dorazíme až na konec, ale jinak na turnaj můžeme oba. Nikam o víkendu nerazíme.

Aktivita!!!

Taťka | 08.09.2010

Co se pořád děje? Od tý doby co začala škola, to tady nějak vázne, nemyslíte?
Budete hrát někdo v Žirči na turnaji? Mám se tam odpoledne přijet podívat a fandit?

Re: Aktivita!!!

Ingrid | 09.09.2010

Nazdar...nazdar....opravdu to tu nějak vázne.Co já vím ,tak ten turnaj v Žirči odpadá.Je nás málo.

Re: Re: Aktivita!!!

Taťka | 09.09.2010

no tak nevadí, půjdeme chlastat na zahradu pod nádraží :-)
bude slíbené "sportovní" odpoledne :-)))

Re: Re: Re: Aktivita!!!

Ingrid | 09.09.2010

To by šlo,ale máme na chatce sraz rodinných důchodců...škoda!!!

Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!

Taťka | 10.09.2010

pozor!!! prezidentovi se za nás asi stydí :-)))
my bychom to tam jen trošku oživili :-)
P.S. to ti přijede na návštěvu školník?

Re: Aktivita!!!

Míla | 09.09.2010

Škola??? Co to je???

Re: Re: Aktivita!!!

Zdeněk | 09.09.2010

Já, naštěstí, pár let už taky nevím :)

Re: Re: Re: Aktivita!!!

Taťka | 09.09.2010

Ježiši já bych se tam hned vrátil. A to ještě kdybych měl takovou soušku učitelku jako je Barka... to bych krásně zlobil...ta by ze mne byla na prášky :-)))

Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!

Souška Barka | 09.09.2010

Brzdi, brzdi, kacafírku, nebo vyfásneš důtku hned v září...:-)

Záznamy: 4801 - 4850 ze 6645
<< 95 | 96 | 97 | 98 | 99 >>
Přidat nový příspěvek