Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
kacafírek | 10.09.2010
Vy si tam ve škole hrajete s důtkama? co je to vlastně za školu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Ingrid | 10.09.2010
Možná nějaké pivo zbyde,tak když nebude volejbal,tak ho můžeme dopít.Utopence ,ale nemám.....haha.Pivo samozdřejmě točený.Kávu taky máme,ale koláč......nevím,nevím.Podle toho ,jak se důchodci rozjedou v jídle.
Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Zdeněk | 10.09.2010
Souška Barka? Tak to bych se teda možná na chvíli vrátil. Ale jenom na tělocvik :)
Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Souška Barka | 10.09.2010
To si teda troufáš...Nevíš, do čeho bys šel..Umíš si představit výmyk na hrazdě? Skrčku? Stoj na rukou? Kotoul letmo?:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Zdeněk | 10.09.2010
Skrčku? To je oslovení nebo nějaký cvik? Výmyk neznám, ale výron jsem již měl.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Renata Š | 10.09.2010
Zdendo, važ slova, ať si nenaběhneš
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Míla | 10.09.2010
Už si naběh....:-) Podrobnosti, Zdendo, prosíme v neděli..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Zdeněk | 10.09.2010
Distorsi, nebo taky podvrtnutí hlezenního kloubu. Neznáš?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Souška Barka | 10.09.2010
Tak takhle se tomu říká mezi Blamuži?:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aktivita!!!
Zdeněk | 10.09.2010
Nejen mezi Blamuži, je to dokonce "lékařsky"!
Zkus se přeptat ;)
Vylosovaní "Neholící se"
Míla | 05.09.2010
Takže než zapomenu...8 šťastlivců, kteří se v září neholí:
Tarzan, Křivan, Juklík, starosta, Kačka, Pája, Péťa a Ondra... V rámci pravidel se Péťa dohodla s prezidentem, že to vezme za ni(výměna za stan). V době losování však nebyl Ondra plnoletý, proto nemůže svou "výhru" přebrat a pokud to za něj některý z jeho zákonných zástupců neudělá, výhra propadá...:) Kontrolu dodržování neholení se má na starost klubový lékař.
P. S. Jako pokladník prosím všechny, kteří dnes neplatili tělocvičnu, nechť to napraví nejpozději zítra. Klidně si s ním dám někde kafe. Je vás dost....:-)
Re: Vylosovaní "Neholící se"
Míla | 06.09.2010
Děkuji všem, kteří už napravili sekyru ze včerejška. Na Křivana si ještě někde počkám, díky němu mám manko 40 Kč v kase. Očekávám, že šťourové budou chtít audit...:-)
porada
Šípková | 05.09.2010
Milé Blaženky,
navrhujem dnešní poradu po tréninku z důvodu vysokého stavu piva v sudu přesunout k nám ... a nějaký utopenec by se taky našel...
Re: porada
Míla | 05.09.2010
To je lákavá nabídka...My řidiči s tím pivem pohnem...:-)))
P.S.Máš sladký ke kafi, nebo mám vzít, co zbylo u nás?
Re: Re: porada
Šípková | 05.09.2010
je tu pár kousků trošku rozpadlého štrůdlu :-)... to byl můj pokus o pečení...:-)
Re: Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
Omlouvám se, že jsem vůbec položila otázku, vezmu, co máme..Šlehačkový dort, kousek medovníku, Míša-řezy...Teda jestli to uhlídám...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
A já řešila, že budu muset kvůli dětem jet brzo domů:-) Takže Zdendo, o půl páté u nás, vykoupou se sami, úkoly mají hotové. Spát půjdou kolem deváté. Kdy dorazíme my, to ti teď nemůžu přesně říct. Dík. To se pozná Blaženka.
P.S. Fialky, můžete dát děti k nám, hlídání zajištěno.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Šípková | 05.09.2010
Jéé no tak super... a vyzvednem si je až jim bude 18... dík ... to se pozná Blaženka...
Zdeněk | 05.09.2010
Nevadí, kdybych usnul dříve než děti? Nebo je třeba se jim věnovat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Šípková | 05.09.2010
Nesmíš dovolit Báře a našim klukům hrát si na doktora..teda spíš doktorku ... zkásla by je o 30 Kč a poslala domů....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Zdeněk | 05.09.2010
Ok, jako první zabavím fonendoskop.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
Nechci vstupovat do jinak velmi plodné diskuze, jen upřesním, že vyšetření doma je za 90 Kč (poplatek stejný jako návštěva na pohotovosti). U vás krát dva..To jen aby tu nebyli na sekyru..:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Šípková | 05.09.2010
hlídá Zdenda ... co neuhlídá, uhradí :-) ...teda doufám, že nic horšího zatím nehrozí... :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Zdeněk | 05.09.2010
Přivezeš je, nebo dojdou sami?
Míla | 05.09.2010
Vašim klukům věřím...Na druhou stranu jako pokladník...:-) Každá kačka dobrá...:-)
Bačkůrky | 05.09.2010
To jako i našeho Martínka? A Pavel rád hraje pokr. Zdendo umíš to?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Zdeněk | 05.09.2010
Jestli i Martínka nevím, to se musíš dovolit Míly, hlídání je u nich. Karetní hry nehraju, jestli se nedokáže zabavit sám, bude to mít těžký :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
Jasňačka, přivez oba, ať si to "rodičovství" mamka pořádně užije:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Zdeněk | 05.09.2010
Řeči, řeči, řeči... O půl páté jsem byl dle pokynů u Barky, připraven vykonat Blaženčí/fanklubácký dobrý skutek a co myslíte? Barka couvla. Trošičku jsem to očekával, tak jsem si naštěstí vzal sebou kromě pyžama i věci na volejbal :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
A stejně hrál nakonec v pyžamu...:)
P.S. I když to bylo riziko nechat tě hlídat naše děti, i tak bych do toho šla, jen moje děti tě nechtěli na procházku do parku...:)
Zdeněk | 05.09.2010
Neměla jsi je tlačit do parku, když máte takovou hezkou zahradu :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Zdeněk | 05.09.2010
P.S.: ty si furt myslíš, že jsem to nemyslel vážně, ale kdyby na to došlo, já bych tam s nimi fakt zůstal. To je jako s tím koupáním, nehecuj :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: porada
Dana | 06.09.2010
Nedělej ramena, až u nás bylo slyšet, jak ti spadl kámen ze srdce :-). Tak nehecuj, víš, že trestá do 8 vteřin .-).
Re: Re: porada
Míla | 05.09.2010
Tak je blbý, aby to za ně zas udělal Libor...Málem se prozradil:-)
volejbal dnes
Dana | 05.09.2010
Tělocvična se zatím neopravuje, můžeme jít ven i dovnitř. Asi uvidíme dle počasí v 17.00.
Pozor na kondičního
Míla | 04.09.2010
Bláži pozor!!! Dnes jsem měla možnost potkat kondičního a vypadá to, že na sobě někde tvrdě zapracoval...Zdá se, že se blíží testy a Blabůh nás chraň, jestli je bude chtít v tomhle stylu...:-)
Volejbal
Míla | 04.09.2010
Volejbal v neděli od pěti.
P. S. Dano, nevíš, jestli se tělocvična opravuje???:-)))
P. S. 2 My dorazíme, pokud se nám po těch oslavách podaří zvednout z křesla...Myslím z množství jídla, ne alkoholu...
Výsledky ankety
Míla | 01.09.2010
Milí fanklubáci a fanklubačky,
byla jsem vzhůru kvůli Vám, abych ukončila anketu přesně ve 23:59:59, jak jsem slíbila. A jak to tedy dopadlo?
Pro návrh kulturního, abyste se od září neholili, bylo odevzdáno 57 hlasů (40%), proti návrhu 87 hlasů (60%). A co to tedy pro Vás znamená??? Ještě nejásejte a čtěte dál...
Protože nemalé procento z vás si myslí, že byste se holit neměli, bude mít tu čest paní prezidentová na nedělním tréninku vylosovat 8 z vás (40%), kteří se, i přes těsnou prohru v anketě, od září holit nebudou...:-)
P.S. Neúčastí na tréninku z losovacího koše nevypadáváte, nebojte. Kromě neznámého fanouška se tam s Tarzanem objevíte všichni.
Re: Výsledky ankety
Dana | 02.09.2010
Nebojte, v neděli doma nezůstávejte, beru sladké překvapení :-).
P.S.: Dorazí i NNK? :-))
Re: Re: Re: Re: Výsledky ankety
Míla | 02.09.2010
To je přece ten, jak bude nasazen v 1. losovacím koši....:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky ankety
Taťka | 02.09.2010
Hlavně by měli být vylosovaní ti, kdo si to vymysleli... dej tam 3x Fialky a přidej Tarzana, ten se stejně asi holit nebude :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky ankety
Míla | 02.09.2010
Neboj, mám vymyšlenou variantu výměnného obchodu...V rámci rodin i mimo...:-)))