Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Míla | 22.08.2010
BINGO!!! A hlavně by to zařídil na jedničku! Kulturní bude pořádat výlety za zážitky...I chuťovými..
P.S. Mám hlad!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Taťka | 22.08.2010
hmmm, taky bych si dal řízeček, s kyselou okurkou a asi bez chleba, aby to bylo dietní!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Míla | 22.08.2010
Takže nejenom, že honíš kilometry, ale ještě taky figuru..:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Dana | 22.08.2010
To někteří z nás se celý víkend ládovali pěkně opečeným prasátkem. pivečkem, včelím produktem, figura nefigura :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Míla | 22.08.2010
Takže opět nevyskočíš na blok...Já se na to vykašlu. To je životospráva. Ty se láduješ prasátkem, mamka vyrazila na Záboří na palačinky...Že vás klubovej lékař převáží!!! Určitě ho to napadne, až se mě zeptá...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Dana | 22.08.2010
Mamka vyrazila na kole??? Já chodila těch asi 200 metrů pěšky :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Míla | 22.08.2010
Kolo? To nevím, to se na twitteru nedočteš...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Dana | 22.08.2010
No Zdendo, poznámky musíš psát přesně, pak tady máme nesrovnalosti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další Blaženky doma?
Míla | 22.08.2010
Moje řeč, tohle až se dozví tiskovej.....Jak má šířit věrohodné informace, když ví úplný nic:-)
nemají kašel
Bačkůrky | 22.08.2010
Bačkůrky na nic nekašlou. Psali jste přece, že ve výběru termínu dostala přednost první dáma. Bačkůrky tedy musí chodit po zemi.
Re: nemají kašel
Míla | 22.08.2010
Nestačím se divit, co se děje, když pustěj Romču doma k netu. Tři příspěvky za sebou!!! Vyrovnalas asi celkový počet svých příspěvků za dobu fungování stránek...:-) Ohledně těch termínů, napadá mě jedna věc...Budeš muset ty akce začít plánovat sama....:-)))
Re: Re: nemají kašel
Ingrid | 22.08.2010
No já tedy nevím,ale termín se změnil kvůli mě / a Pavlovi /pouze na hory a tam se chodí po zemi.O splavování Labe nebyla vůbec řeč.To jsem mohla každou neděli.....tak jako na volejbal!!
Re: Re: Re: nemají kašel
Míla | 22.08.2010
Já myslím, že to neměla být výtka, Irčo, spíš takový povzdech nad tím, že my poddaní to nemáme nejjednodušší...:-)
P. S. Ale až budou další volby prezidenta, může se stát, že první dámou bude, Romčo, jedna z nás...:-) A jinak, Liborova nabídka stále platí!
Re: Re: nemají kašel
Bačkůrky | 22.08.2010
Jejdanánky to jsou ohlasy, že jsem něco psala. První dáma se fakt nedá. Zřejmě to byla správná volba, i když volen byl její muž. No, je vidět, že žena dělá muže.
Moc se DÁMO nečerti!
hlasování
Bačkůrky | 22.08.2010
Já hlasuji jak můžu a dokonkce můžu i dvakrát. Jednou jako uživatel já a podruhé jako uživatel martin. Jen mne nebaví se pořád přepínat. Takže zase příště. Papapa
termíny
Bačkůrky | 22.08.2010
Termíny naráz dvou akcí se mi střetávají s mým školním rozvrhem. Přesto vám přeji ať se neutopíte a doplavete do cíle. Doufám, že v září budu mít klid a stihnu s vámi odehrát nějaké ty případné turnaje. Takže sportování zdar!!
Re: termíny
Míla | 22.08.2010
No já nevím, zaslouží si Bačkůrky místo v týmu, když "kašlou" na společný akce???:-)
Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
No jo, taky mám dojem, že se nám do ankety nabourali fousatí bezdomovci...:-)))
Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
a chtějí mít nové kamrády...hajzlové (promiňte mi to slovo)
Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Voni si na tebe někde počkaj...Bejt tebou, nechám se zarůst..:-) Naštěstí nejsem ty:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
neboj, neboj, já se nedám....taky toho stíháš číst celkem dost, viď...škoda, že si s náma nepíše ještě někdo :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Mám je prozvonit? Mám vzbudit i mamku? Ona sice dělá, že tu není, ale jak ji znám, sleduje to tu...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
to by byl pěknej mejdan...škoda, že se takhle nedá pařit...:-)
to je mi jasný...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Já myslím, že dá, ale bar je někde u Erika...:-(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
tak je probuď a ať koukaj nalejvat... ti by se asi divili, co?
Ale myslím si, že se stejně budou divit, až si tyhle naše nesmyly ráno, nebo někdy jindy přečtou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Nesmysly??? Normálně diskutujem, o tom to tu je...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
tak na dvou stránkách jsem si ještě nedopisoval...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Normálně jsi to tu zahltil...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
já? Ty jsi si začala...všichni vědí, jak jsi užvněná...(nic ve zlým)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Míla | 22.08.2010
Dobrou. Unavil jsi mě. A nic ve zlým:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: termíny
Taťka | 22.08.2010
taky jsem ti už htěl dát "kopačky" a jít spát...Dobrou
Labe
Petra | 21.08.2010
Mile Blazenky, v nedeli voda plati. V tuto chvili mam k dispozici 7 plastovych lodi a jeden raft, to jsem myslela treba pro deti, nebo se na raftu muzeme vystridat vsichni. Pokud by nas preci jenom bylo vic, slo by domluvit jeste dalsi lode, ale jsou to laminatky. Cena na osobu je 100 Kč. Kdo bude chtit vestu, taky se nahlaste, pujcovne 20 Kc. Na lodi mohou jet 2 osoby, s tim kdo ma odvahu vezme si doprostred svou ratolest. Sraz si dame ve Dvore u cisticky ve 14 hodin. Na prevozu aut, pripadne lidi se domluvime tam.
Re: Labe
Míla | 21.08.2010
My bychom rádi i s oběma ratolestma, ale jak se poskládáme, to necháme na tobě. V tomto směru(sjíždění řeky) jsme nepolíbení. Teda já jednou jo, ale to už je 19 let a byla jsem odpovědná jen sama za sebe. Takže jestli máme nechat jednu ratolest mezi sebou a druhou půjčit třeba Rejlom(to už jsou profíci a Jirku snad nenapadne vystupovat, když poveze naše dítě), nebo jestli to vymyslíš jinak...Podřídíme se. Věříme profesionálům.:-)Vesty určitě pro děti.
Re: Re: Labe
Dana a Jirka | 22.08.2010
No my dva (v tomto směru) políbení profíci občas z lodi vystupovat umíme :-).
Re: Labe
Taťka | 21.08.2010
Já pojedu sám a bez vesty...jenom bych chtěl pádlo a někoho do lodě...:-)
Re: Re: Re: Labe
Taťka | 21.08.2010
myslel jsem bez tebe mamko, to víš, rád bych si s někým v lodi povídal, takže tebe bych do dvojky nerad.
Re: Re: Labe
Ingrid | 22.08.2010
My 1 * loď + dvě vesty pro dospělé.No a pádla, to je snad samozdřejmé....
Volejbal v neděli?
Míla | 20.08.2010
Ahoj, zvažte v neděli volejbal, ale nebudou Fialky, Libor slouží a myslím, že i Renča Š. říkala, že srpen je pro ni pasé. Nepřijedu (snad poprvé) ani já. A není to, Eriku, kvůli testům:-(
Re: Volejbal v neděli?
Taťka | 21.08.2010
Já asi nebudu...teď jsem dva dny jezdil na bruslích v Orlickejch (výborný ježdění...voda a kopce), dneska turnaj v Kuksu a zítra atletika. Je toho dost avečer budu asi rád když padnu na kanape :-)
Re: Volejbal v neděli?
Dana | 21.08.2010
My bychom mohli, ale to si koukám můžeme pinknout doma na zahradě :-))).
Re: Re: Re: Volejbal v neděli?
Zdeněk | 21.08.2010
Pomalu ani nemá cenu hlásit, že já bych mohl...
Re: Re: Re: Re: Volejbal v neděli?
Taťka | 22.08.2010
tak si jdi někam na tréninkovou stěnu cvičit údery, postřeh a pohyb :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal v neděli?
Míla | 22.08.2010
Jen pozor, aby to nebyla ta horolezecká..To pak neodhadneš odraz:-)
AVON
Ingrid | 20.08.2010
Můžete obejdnávat Avon do neděle 22.8. Děkuji moc. I malá objednávka potěší.