Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Houby
Ingrid | 19.08.2010
Musím pochválit Mílu za dobrý sběr hub. Kdo chtěl ,dostal pěkné a očištěné houby. Jsou výborné.Dnes máme řízečky,ale nikoho nezvu....!!! Také mám staronové kolo a jezdí se mi na něm dobře,tak příště vyrazím na výpravu s vámi. Pochvala za kolo Liborovi.No nebýt Senetu tak se ani nenajíme a nesvezeme....haha. P.S. vzkaz Jirkovi a Daně. Zahráli jsme si bezva volejbal....????!!!!!!!!
Re: Houby
Míla | 19.08.2010
Dle hesla Blaženka Blažence.... Tentokrát né Blaženkou, ale houbami a kolem...:-) Jsme rádi, že jsme vás nasytili a potěšili. Teď ještě, aby Irek nezapomněl na ten stan, ať taky můžeš někde přespat, když by byla další cyklovýprava trochu náročnější:-)
P. S. Nevím, nevím, u koho zakončíme misi, když pojede prezidentovic s námi. Že by spořitelna...:-)))
Re: Re: Houby
Zdeněk | 19.08.2010
Dnes konečně zaházeli bagrem (ten volejbal je všude) příkop od horkovodu u nás na dvorku, takže jestli chcete přijít pomoci udusávat hlínu, abych měl kde parkovat, tak se skutečně stavte. Ale pozor, dříve než do toho zaprší :-)
Jinak na víkend má být snad hezky, nějaká akce (neříkám nutně sportovní) by mohla proběhnout :-)
Re: Houby
Dana | 19.08.2010
Na ty houby se stojí pořadník? Já že bych se taky zapsala :-))).
P.S. Jak jste si bez nás mohli bezva zahrát, to nechápu :-))).
Re: Re: Houby
Míla | 19.08.2010
Ale houby pořadník...:-) Stačí když k nám máš pozitivní vztah...:-)
Blaženky, vítejte doma!
Míla | 18.08.2010
Předpokládám, že jedna z vašich prvních stránek, kterou na netu po příjezdu otevřete, budou Blaženky...Takže managerko, tiskovej a zbytku výpravy, vítejte doma. Moc jsme se na vás těšili!
P. S. Co jste nám přivezli?:-)
Re: Blaženky, vítejte doma!
Dana a Jirka | 18.08.2010
A Petře přejeme dodatečně všechno nejlepší :-).
odkaz pro kapitánku
Taťka | 17.08.2010
https://outdoor.online-sport.cz/spacaky/letni-spacaky/pinguin-savana/
SMS od managerky
Míla | 16.08.2010
Ahoj.Posíláme pozdrav z Rakouska. Solné doly, tůra k ledovci i dnešní Kaprun super. Dík za info ( pozn. Abyste rozuměli, posílám jim informace, když něco něvědí...:-)). Zítra největší ledová jeskyně na světě a jezera. Pozdravuj zbytek...
Vousáči...
Míla | 15.08.2010
Nóóóóó, pěkně se nám to vyvíjí...Už se těším na ty kontroly...:-)
Re: Vousáči...
Kontrolní orgán | 15.08.2010
Tak si počítám počet možných všech hlasů. Fan clubáci 21 a to i s Tarzanem a neznámým fanouškem. Blaženky 9. Celkem tedy maximum 30 hlasů. Již odhlasovalo 29 a to vím o jednom nehlasujícím. Nyní stav 14 pro zárust, 15 proti. Začínám pochybovat o regulnosti voleb. Doufám, že tam přibude tedy již pouze jeden hlas a né žádný další. Jinak bych musel(a) tyto volby zákonnou cestou, třeba přes policistu Ireka napadnout.
Re: Re: Vousáči...
Míla | 15.08.2010
Hele, ty orgáne, mám za to, že jsme na veřejně přístupným portálu a tudíž k nám má přístup spoustu jiných lidí(i když něktěří by to nikdy nepřiznali, že se na nás choděj dívat...:-)) Já bych počkala...Jsme přece tolerantní a demokratické Blaženky...uvidíme, jak to dopadne:-) Všechno je dobře...:-)
P. S. Bojíš se, co?????
Re: Re: Re: Vousáči...
Míla | 15.08.2010
P. S. Může si každá Blaženka vybrat, koho bude kontrolovat???
Re: Re: Re: Re: Vousáči...
Taťka | 16.08.2010
já bych řekl, že si můžete vybrat, hlavně dejte pozor, aby žádnej fanklubák (fanklubačka),nezůstal bez kontroly!
Re: Volejbal
Taťka | 14.08.2010
šest na šest, hřiště 9x18, uprostřed rozdělené sítí :-)))
Já bych mohl...
Re: Re: Volejbal
Míla | 14.08.2010
Ááááá, taťka se nám vyspinkal do vtipné náladičky....:-) To asi na něj byla mamka večer hodná...:-)
Re: Re: Volejbal
Míla | 15.08.2010
Hodnej, ale zkus dát vědět dřív...SMS jsou drahý....:-)
Informace k ubytování č.2
Míla | 13.08.2010
Kopie mailu:
Dobrý den,
potvrzuji rezervaci ubytování na hotelu Idol v Dolních Mísečkách v termínu
od 1. do 3.10.2010 pro 14 osob a 7 dětí.
Cena je 425 Kč/osoba/noc s polopenzí
děti od 2 do 6 let 360 Kč/osoba/noc s polopenzí
děti od 6 do 12 let 385 Kč/osoba/noc s polopenzí
+ poplatky městu:
rekreační poplatek 2Kč/os/den (platí všichni bez rozdílu věku)
ubytovací poplatek 15 Kč/os/den (platí od 18 do 70 let)
Vzkaz z Rozvadova
Míla | 13.08.2010
Mám vyřídit pozdrav pro všechny Blaženky od cestujících z Bednabusu. O půlnoci dorazili na Rozvadov. Cesta zatím bez problémů. Tak jim přejme, ať jim to vydrží...:-)
P. S. A ještě vzkaz pro toho, kdo upomínkoval o Stříbrnou svatbu.Máš ji tam a prosím, bez připomínek:-)
Re: Vzkaz z Rozvadova
Taťka | 13.08.2010
Taky jim přeju, aby jim to vyšlo, když už vyrazili...
Jen doufám, že má Jirka zapřeženej vlek, aby nevyšel ze cviku:-)
Informace k ubytování
Míla | 10.08.2010
Ozval se mi pán z hotelu Idol. 25. srpna otvírá(jako nový nájemce) nově opravené a vybavené pokoje. Do pátku mi dá vědět, jak jsou na tom s rezervacemi. Nabízí nám cenu 425,-Kč polopenzi pro dospělého:-) Pro děti do šesti a do dvanácti(myslím) má slevy. Je tam sauna, whirlpool...Tak to zvažte, mně se to zdá velmi zajímavá a příjemná cena...:-)
Re: Informace k ubytování
Erik a Petra | 10.08.2010
Nám se to taky líbí. Jinak nám nejde hlasovat do ankety.
Re: Informace k ubytování
Taťka bez mamky | 10.08.2010
já jsem taky pro...a kdo se mnou pojede za slušného počasí na kole?
Re: Re: Informace k ubytování
Libor | 10.08.2010
Když bude slušný počasí, můžeš se mnou počítat. Míša by jela taky, ale bude muset autem s dětmi.
Re: Re: Informace k ubytování
Dana | 10.08.2010
Já ne, ale jestli chceš, řeknu vlkovi, aby vzal tiskovýho :-))).
Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 10.08.2010
44 km. Když si to s vlkem rozdělej na půl, zbyde na tiskovýho pouhopouhých 22 km. To dá i na tříčtvrťáku...:-)
Re: Re: Re: Informace k ubytování
Taťka | 11.08.2010
Míle nevěř, je to dál... cca 55 km, ale musíš si tam zakalkulovat můj koeficient :-)
ale dají se opět vybrat cyklotrasy :-)
Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 11.08.2010
Já se nedám!!! Klasickou cestou Mostek,Horka, Martinice, Jilemnice, Vítkovice je to 44 km. A nemusíš tam kalkulovat žádný koeficient.:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Taťka | 11.08.2010
Myslím si, že kdyby tě vyložili po 44 km tak by ses ještě na mísečky prošla...z Vítkovic je to pěkná procházka...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 11.08.2010
Hotel Idol je ve Vítkovicích, jestli si odvezeš batoh na kole až na Mísečky, tak budeš spát někde na centrálním parkovišti:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Taťka | 11.08.2010
Tak jsou asi dva idoly...ten co mylsím já, má sice adresu začínající Vítkovice, ale za pomlčkou jsou dolní mísečky - 800 m pod centrálním parkovištěm na mísečkách. A že by byly dva idoly tak blízko u sebe? Schválně si zadej do mapy Vítkovice 322 (aby ses potom nedivila až to půjdeš pěšky :-) )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 11.08.2010
Tak možná máš pravdu, ale já stejně musím autem...:-) Ale můžu ti vzít do Idolu batůžek...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Taťka | 11.08.2010
no to bych byl rád...ale jen když nebudeš parkovat ve Vítkovicích...jinak bych poprosil někoho jinýho...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 11.08.2010
Ještě popřemýšlím....:-) Nebo tím "NĚKÝM JINÝM" myslíš mamku? Aby ses nedivil, že nemáš náhradní prádlo...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Mamka | 11.08.2010
Mamku? Té snad naopak ponese baťůžek taťka, ne? Jsme křehké bytosti, na rukou by nás měli nosit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Míla | 13.08.2010
Musím se přiznat, že v souvislosti s mamkou mě termín "křehká bytost" opravdu pobavil...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Informace k ubytování
Taťka | 13.08.2010
je fakt, že bych potom měl ruce jako pavián. Aspoň by se zvýšil dosah na bloku a na smeči...výskokem to už asi nevylepším :-(
Výsledky ankety
Míla | 10.08.2010
Blahopřejeme, 82% hlasů bylo rozhodnuto, že si Lucka výrazně řekla svým výkonem ve Vlčkovicích o zařazení do hlavního kádru Blaženek. Pouhých 18% z vás(Libore) si myslí, že by měla být zařazena do hlavního kádru až od 1.září.:-)
P.S. Pouhá formalita - ještě bude muset projít přijímacím rituálem...:-)
Fotky na webu
Míla | 10.08.2010
Přidala jsem ještě fotky z Prahy(akce Opera), jen jsem to zaheslovala. Obzvláště Irča bude ráda:-). Zaheslován je i cyklovýlet. Uživatelské jméno i heslo stejné jako u fotek Zdendy. Pokud tedy máte ještě fotky někdo ve foťáku, či v mobilu, stáhněte mi to na flashku a já to umístím na web. Dík.
P.S. Flashku můžu dodat:-)
Re: Fotky na webu
Ingrid | 10.08.2010
No, nemělo by to projít nejdřív prezidentskou cenzurou a pak to prezentovat...????!!!!!!
Re: Re: Fotky na webu
Míla | 10.08.2010
No to pardon, fotka je fotka, v reálu to bylo daleko zajímavější....:-) I japonští turisté musí mít na tebe vzpomínku...Ale pozor, tenkrát jsi ještě nebyla paní prezidentová!!!!! Jinak by mi musela ruka upadnout i s mobilem...Takhle to odnesly jen oči...:-)
Přidán cyklovýlet
Míla | 09.08.2010
V proběhlých akcích jsem přidala zprávu o cyklovýletu i s fotkama z mobilu ( takže nedosahují kvalit Zdendy:-)). Ještě zjistím, co má Lucka a dopřidám(hrozný slovo:-))