Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: pozdrav
Dana | 02.08.2010
Děkujeme za pozdrav. Slavit se má vždy, když je důvod :-))), to všichni víme. Pořádně si odpočiňte a užijte si dovolenou.
Re: Re: pozdrav
Míla | 02.08.2010
Chvílemi jsem slavení s rodinou záviděla, ale snažila jsem se to nedat moc najevo výrazem ve tváři. Naštěstí jel s námi Jirka a ten mi dokázal vracet dobrou náladu. Pohled na něho zezadu, poté, co musel vyměnit kolo a jel na dámském, kde bylo sedlo nastaveno na Daninu velikost, byl opravdu exkluzivní... Takový žabáček na kole, jehož jediným cílem bylo mít nohy co nejvíc od sebe, aby si neumlátil kolena o řídítka...:-) I okolní cyklisti se bavili...No nic, budem vyprávět, až se vrátíte. Zatím si užívejte, hledejte vhodné rehabilitační pobyty(teď by se jeden hodil, na mé tělo to dosedlo) a zase se ozvěte.
P.S. Buďte sluníčka!
Re: Re: Re: pozdrav
Taťka | 02.08.2010
Mílo, mezi řádky čtu, že se ti to mo nelíbilo.
:-))))
příště to bude určitě lepší :-)
Re: Re: Re: Re: pozdrav
Míla | 02.08.2010
Nečti mezi řádky, nejsi ženatej!!!!:-) Mně se to LÍÍÍÍÍÍBILO! A hlavně, že jsem to zvládla, k tomu super parta....Neskutečně příjemnej pocit!
Re: Re: Re: Re: Re: pozdrav
Míla | 02.08.2010
P.S. Klidně se zeptej Barky, ta byla přímo nadšena!!!
POCHVALA!!!
Taťka | 01.08.2010
Pochvala všem cyklistům! Nejvíce bych ocenil výkon naší Barky a Managerky (první šlapala dlouho, druhá statečně) ale největší uznání patří tiskovýmu. Už od Kateřiny (asi 40 km) jel totiž ve dvou - i s vlkem :-) a to ještě navíc v tom nejlepším sjezdu píchnul, a to tak, že zničil i plášť, tak musel asi 2 km tlačit.
Vy co jste nejeli, můžete jen litovat. Ale nebojte se, už je v plánu další výlet, tentokrát na celý den :-)))
Re: POCHVALA!!!
Dana a Jirka | 01.08.2010
Statečně vstáváme, výlet byl bezva, těšíme se na další :-))). Vyjet v sedmi, dojet v osmi, to se nestává tak často :-).
Re: Re: POCHVALA!!!
Míla | 01.08.2010
I my se přidáváme s poděkováním za super vedený výlet. Je pravda, že 61 km je víc než 45km asi o třetinu, na druhou stranu tolik jsem nikdy nezajela,takže posouvám hranice...My si teda žádné zvířátko nepřivezli, ale to nám až tolik nevadí, klidně nám stačí podívat se na to Jirkovo:-))) Zároveň díky všem spolukolařům i doprovodnému týmu. Zvláštní poděkování určitě patří prezidentskému páru za super ukončení pěkného dne.
Re: Re: POCHVALA!!!
Taťka | 01.08.2010
A co Jirka? Jí s Tarzanem z misky, nebo je schopen sedět s vámi u stolu?
Re: Re: Re: POCHVALA!!!
Dana | 01.08.2010
Úplně v pohodě s námi snídal, už vyrazil k prezidentom pro kola a těší se na další kopce :-)))
pozdrav z dovolene
Erik s rodinou | 31.07.2010
Vsem Blazenkam a fan clubakum hezky pozdrav z dovolene v Rakousku. Dojeli jsme dobre a Petra pod mym vedenim zacina pripravu na fyzicke testy, kterych se chce s Blazenkami tez dobrovolne zucastnit. Maji tady totiz pekny fitko takze zitrkem zaciname. Tim Vam nechci nic naznacovat co by jste mely delat.
Re: pozdrav z dovolene
Dana | 01.08.2010
Neboj, my máme po včerejším cyklovýletu načato na rekordní výsledky :-))). Užijte si dovču a mějte se.
Re: Re: pozdrav z dovolene
Taťka | 01.08.2010
Ano to je pravda, výkony byly dobré, ale ta životospráva...představte si, že měli v každý hospodě minimálně jedno pivo - no prostě hrůza.
Re: Re: Re: pozdrav z dovolene
Míla | 01.08.2010
Já to poctivě zajídala....Dbala jsem na vyvážení stravy a pitného režimu. Jako jediná!!!
Další chata....
Ingrid | 31.07.2010
A co Krausovy Boudy na Labské.410 Kč polopenze.Vypadá to dobře.Návrh.Jinak nám to je jedno.....hlavně pohůdka a ta byla vždycky...ne???
hory
Erik a Petra | 30.07.2010
Olympia je dost drahá, Aný se nám dle foto líbí, ale cena 290,- se snídaní je při týdenním pobytu, takže to bude na víkend asi o něco dražší a u Vegy jsem nenašel cenu. Mrkla jsi na ten Idol, nám by se pokud by tam byla volná místa zamlouval. Cena za polopenzi 390,-, je tam venkovní vyhř. bazén, sauna, pravděpodobně i hřiště na volejbal a je to kousíček od H. Míseček. Jinak za nás na polopenzi netrváme, pak by byla zajímavá i chata rolba. Mrkně zvažte a uvidíte. Jelikož již zítra odjíždíme na dovču, tak se k tomuto tématu více nevyjádříme a tudíž se i Vámi zvolené chatě podřídíme.
Re: hory
Erik a Petra | 30.07.2010
Tak jsem nalezl cenu za Vegu, je to 370,- Kč ( polopenze ). Anýz je za 350,- se snídaní. Vše je přehledně na stránkách, které jsem zde již uvedl, www.ceskehory.cz/ ubytovani/horni-misečky.htm. Jinak za Zivrovi na prvním místě Idol, druhá Vega, třetí Rolba.
Re: Re: hory
Taťka | 31.07.2010
Tak jsem taky ještě večer koukal na hotely a penziony. Taky jsem něco našel.
Penzion Krakonoš (Je to nad labskou přehradou 40 lůžek a polopenze stojí 400,- jel jsem párkrát okolo a z venčí je to moooc hezký a na kouzelným místě)
další je chata Lom - kousek od Idolu
a poslední co se mi docela líbilo je chata Jasná na Janově hoře.(36 lůžek a polopenze stojí taky 400,- kč)
Tak na to mrkněte a posuďte - já jsem pro menší chaty a nejvíc se mi líbí ten Krakonoš.
kulturní | 30.07.2010
tak jsem koukal na idol a docela jsem pro. zjistim reference a nějaké podrobnosti.
Re: Re: hory
Míla | 31.07.2010
Tak to bude těěěěžká domluva, ale ve výsledku...Není to jedno? Hlavně když tam budem spolu, no ne?
Míla | 31.07.2010
Na Idol jsem koukala, je moc pěknej, jen se mi nezdá ta vaše cena, já našla 390,-Kč za noc se snídaní. Příplatek za polopenzi 110,-Kč. I tak se mi líbí.
Hory
Erik | 30.07.2010
Ve chvilce času jsem našel zajímavý hotel Idol, www.hotelidol.com, asi 200 m od H. Míseček, 390,- s polopenzí, parkoviště u hotelu. Nachází se jinak též na stránkách www.ceskehory.cz/ubytovani/horni-misecky.htm. Asi bude záležet na tom, zda s polopenzí, nebo vlastním vařením. Nám je to osobně jedno. U chaty Rolba je cena 300,- Kč, letní sezona dohodou, ale vlastní vaření. Tak na to Mílo mrkni a nebo hledej dál.
škola
rejpal | 30.07.2010
Milé učitelky a potěre, mám pro vás dobrou zprávu...prázdniny jsou už v polovině!!!
Re: Re: škola
rejpal | 31.07.2010
a nejsi náhodou ošklivá čarodějnice místo Sněhurky? Aby náhodou princ nenaletěl :-)
Re: Re: Re: škola
Ošklivá čarodějnice | 31.07.2010
Netahejte mě do těch vašich diskuzí, mám svých starostí dost! A Sněhule byla vždycinky mooooc slušná holka, kazila by mi reputaci.
Mísečky
Míla | 30.07.2010
Ubytování v Horském zátiší na Mísečkách nedopadlo.:-( Daný termín mají úplně plno. První volný termín až červen 2011. Sháním dál...
Re: Mísečky
Taťka | 30.07.2010
No kdyby si nesehnala, mohli bychom se poptat no vorlešský (juťácký) to zas není o tolik dál na hřebeny...
Nebo bych měl chalupu v Jizekách... krásná hájenka na konci světa a krásný vycházky...
Je to ale všechno bez jídla, což by asi nemusel být takový problém..
.
Re: Re: Mísečky
Taťka | 30.07.2010
Ty Jizerky jsou ale menší, tak pro 15 lidí...
Do Vítkovic taky jezdím na jednu chalupu, ubytováni je sice jenom tak na přespávání (myslím tím pokoje) ale zato je tam nádherná kulturka s kuchyní hned vedle... tam bychom si to mohli užít...aspoň v zimě na lyžích si to tam užíváme (je tam dokonce "středisko vrcholového pití")
Re: Mísečky
Erik | 30.07.2010
Mrkni se na stránky www.ceskehory.cz/ubytovani/horni-misecky.htm. Jsou tam různé chaty jak v H. Mísečkách, tak i v Dolních. Např. Rolba v H. M. by mohla být zajímavá.
Dřevěnice
Taťka | 29.07.2010
Komu nebude stačit sobotní cyklovýlet, může se se mnou vydat v neděli do Dřevěnic. Samozřejmě opět na kole!
trénink...+ hory
Ingrid | 28.07.2010
Na volejbal se omlouvám.Musím dát své tělo dohromady.Opět je termín na hory ,když mám odpolední.To je snad pokaždé.Nedělá to někdo schválně????
Re: trénink...+ hory
Míla | 28.07.2010
Máš chodit do hospody...:-) Pak bys byla v centru dění! A plánování!:-)
Taťka | 28.07.2010
mluvíš mi z duše, snad by to nebyl takový problém se zeptat...
Taťka | 29.07.2010
a že se jede na Mísečky? to se asi bude muset jít znova na Sněžku...teda mě to nevadí...ale co tiskový a úzkoprsá?
Re: Re: trénink...+ hory
Míla | 29.07.2010
No tiskovej taky ještě nebyl u pramene Labe... Taky se divím, že ho tam Dana ještě nevzala...:-)
Re: Re: Re: trénink...+ hory
Ingrid | 29.07.2010
Já už jsem to nahlašovala,ale mě se prostě neposlouchá!!!!!! Jak jste se začali dohadovat o horách, tak jsem to tam říkala.Byla u toho i Renata Š.
Re: Re: Re: trénink...+ hory
Taťka | 29.07.2010
To chcete jít z Míseček na prameny Labe??? to bych si nedovolil navrhnout ani já... no tak si teda přibalím spacák a karimatku...
Re: Re: Re: Re: trénink...+ hory
Míla | 29.07.2010
Zvládnul to Kuba a byly mu tři...:-) Co máš za problém, pane sportovní?
Re: Re: Re: Re: Re: trénink...+ hory
Taťka | 29.07.2010
no nevím, je to cca 25 km... těch mých, to znamená jedna cesta, jestli chcete ujít 50 km, tak to budeme muset teda máknout a v žádný hospodě se nezastavovat... ale vy máte určitě v záloze nějaký řešení, jak si to zkrátit :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: trénink...+ hory
Taťka | 29.07.2010
všechno špatně, všechno smažte, nějakým mým zkratem došlo k tomu, že jsem si popletl horní mísečky a horní malou úpu (pomezní boudy)
Opravdu se stydím!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trénink...+ hory
Taťka | 29.07.2010
No a pak, že to nejde...aspoň nemusím svého tupého kolegu prosit o výměnu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trénink...+ hory
Míla | 30.07.2010
Jo, jde to, jen na tu dobu není volné ubytování...:-(
návrat
Bačkůrky | 28.07.2010
Právě jsem se vrátila z dovolené. Zítra možná přijdu na trénink. Tam mě ovšem informujete a těším se na zážitky z turnaje. Zatím ještě dospávám cestu. Papapa - ztratili jsme jen jednu bačkůrku a ta byla Martínka. Vzala mu ji velká vlna a plave v moři. Vidíte jak zcestovalá může taková bačkůrka být?