Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: návrat
Taťka | 29.07.2010
Ahojda bačkůrko, hlavně, že ses vrátila ty!
jo a nezapomeň se přihlásit na cyklovýlet:-)
Vzkaz pro kulturního
Míla | 28.07.2010
Tak tedy Dušane, dala jsem si tu práci a počítala své příspěvky na diskuzi a je mi líto, ale prohrál jsi flašku. Prosím červené, nejlépe Zweigeltrebe nebo Modrý Portugal...
P.S. Počet mých příspěvků začíná číslicí 3..
výlet - pokračování
Taťka | 28.07.2010
Taaak milé blaženky... na sobotu nám hlásí pěkné počasí. to je myslím si po minulém víkendu dobrá zpráva. zatím si myslím, to pojedem v pěti (tiskovej, managerka, lékař, Barka a já), ale je pravda, že se ještě neozvala Úzkoprsá s Bačkůrkama a taky Květa. A taky se zdá, že budeme mít i servisní vůz, podle toho, co nám psala první dáma. Jinak bych to viděl tak, že bychom mohli vyrazit tak ve 13:00 třeba od Míly s Liborem a s těmi, kterým se nebude chtít do Dvora, se můžeme sejít v 13:15 na přehradě (u laviček na pravé straně) Váš SR
Re: výlet - pokračování
Míla | 28.07.2010
Ten sportovní je vtipnééééj...Za 15 minut na přehradě...:-)))
P.S. Kde je pravá strana? Učím děti, že je to po toku řeky, tak abychom se našli...:-)
testy
kulturní | 27.07.2010
pro kondičniho: ten pulmaraton jim dej až po ty padesátce kliků a stovce dřepů. Ať víme co vnich je. Stopky mám
Re: testy
Dana | 27.07.2010
Jo, jo, takže tyhle prázdniny se už asi volejbal nehraje :-).
(Kromě stopek vem i tabulku věkových kategorií, třeba už spadnu mezi seniory).
Re: Re: testy
kulturni | 27.07.2010
je jen jedna tabulka. Ukecaný maj 10%navíc. Docela tě s mílou lituji. :-)
Re: Re: Re: testy
Míla | 27.07.2010
Pan kulturní je taky odvážnej....Zopakuje nám to z očí do očí? Těch 10% navíc předpokládám v objemových procentech alkoholu..Takže Dano, zapomeň na medovinu...Kulturní doporučil něco silnějšího...:-)
P.S. Nelituj nás, nějak se s tím poperem, jako se vším...:-)
Re: Re: Re: Re: testy
kulturní | 27.07.2010
10 procent neni alkoholu, ale zátěže. uvidíme dnes na treninku. viděl bych to na zlepšení techniky hry s míčem. (kdopak posiluje prsty mačkaním balonku?)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: testy
Míla | 27.07.2010
P.S. Přeju dobré oči, abys to zlepšení techniky míče viděl... V opačném případě mohu doporučit výborného očaře...:-)
sklenice
Dana | 26.07.2010
Vyhazuju malé zavařovací sklenice na zamačkávací víčka. To jen kdyby se někomu hodily, než je odnesu :-).
Re: sklenice
Míla | 26.07.2010
Teď zavařuju okurky a na to jsou moooooc malý...:-) Až budeš dělat pro změnu pořádek ve vašem trezoru, tak bych si možná, podotýkám možná, něco vzala, aby Vám nepřekážely....:-)
vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Kondiční trenér | 26.07.2010
Jelikož jste si mě Blaženky zvolily za Vašeho kondičního trenéra, všem vřele doporučuji se cyklovýletu zúčastnit. I těchto pár kilometrů, které pro Vás Taťka připravil, se Vám všem bude hodit při vstupních fyzických prověrkách, jejichž den konání upřesním. Na turnaji jste již ukázaly, že Vaše výkonost roste, udělali jste nám všem radost, ale máte navíc a já Vám v tom pod dohledem našeho doktora ( zdravotní stav ) a kulturního ( technika hry ), též rád pomuhu. Jinak Taťko, za nás, rádi by jsme jeli, ale v sobotu ráno odjíždíme na dovolenou. Tak Blaženky, trénujte, připravujte se, vstupní testy se blíží :-)).
Re: vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Míla | 26.07.2010
Dalo vám hodně práce změnit termín dovolený, abyste nemuseli na kola??? To je bída, Blaženy....:-)
Re: Re: vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Dana | 26.07.2010
Já bych kondičního nedráždila :-))).
(To byla totiž moje poslední šance zajistit doprovodné vozidlo, protože by třeba brali kluky. :-( )
Re: Re: Re: vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Kondiční trenér | 26.07.2010
Ano, ano, kondiční je podrážděn, asi ty prověrky uděláme hned zítra.
Re: Re: Re: Re: vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Dana | 26.07.2010
Vidíš? A je to tady.
Re: Re: Re: Re: Re: vyjádření se k dlouhé diskuzi o cyklovýletu
Míla | 26.07.2010
Podrážděný??? Co si pod tím mám jako představit??? Jediný, co mě napadá, proč by chtěl prověrky zítra, je to, že jde na volejbal asi bez Péti...Hrdina, to je odvážnej...:-)
výlet
Taťka | 25.07.2010
Ano, a už je tu tu zase... příští sobotu se uskuteční cyklovýlet!!!
Původně jsem si mylsel, že vás vytáhnu na Zvičinu a pak na Pecku, ale potom, co jsem viděl Mílu, jak se tváří na Zvičinu, jsem to malinko změnil.
Míla má v hlavě stále tu Kateřinu, tak ji vyjdu vstříc. Okruh by měl měřit cca 45 km (počítáno ze dvora do dvora) a měly by na něm být asi tři hospody!!! (jestli kateřina funguje také jako osvěžovačka)
tak se mi milé Blaženky a fanklubáci hlaste!!!
Re: Re: výlet
Míla | 25.07.2010
Jedu s tebou v pátek!:-) Na druhou stranu, nemusíme nutně dodržet těch 45 km, počkáme na ně v tý první hospodě...Taťka mi jen ohlídá obě děti...:-)
Re: Re: Re: výlet
Taťka | 25.07.2010
to je super...první hospa je na kateřině...to je tak půlka cesty:-)
Míla | 25.07.2010
Na sportovního dost nízké sebevědomí a cíle!!! Asi tě sundáme z funkce... A to pak nepůjde jako v sobotu s trikem. Funkci tak snadno nevyměníš...:-) Ale zkusit to klidně můžeš..:-)
Re: Re: Re: Re: výlet
Míla | 25.07.2010
Jinak říkal Libor, že nás mám přihlásit, tak si to napiš, dokud máš funkci...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Taťka | 25.07.2010
hurá!!! první dva kusy... ještě abych nezapomněl, berte si s sebou placatice :-)
Dana | 25.07.2010
Heleď, Pájo, nenech si radit, ty seš sportovní, ty plánuješ. Jestli se jí zdá 45 km málo, něco jí zapřáhneme za kolo (třeba mě), ať má pocit, že se trochu spotila :-). (A že se nadře :-) ).
Taťka | 25.07.2010
já si myslím, že jí to bude stačit... neví totiž kudy všude to povedu :-)))))))
Taťka | 25.07.2010
a když budu mít v týdnu dobrou náladu, tak vám po tratí rozvěsím fáborky :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Dana | 25.07.2010
No já vyjíždím v pátek, tak prosím včas, abych nenajela nic navíc...
Re: výlet
Ingrid | 25.07.2010
Mě můžete taky přihlásit.Já , ale pojedu na stroji co má čtyři kola.
Dana | 25.07.2010
Možná budu stopovat cestou zpátky, tak kdybys mě prosím přibrzdila :-))).
Re: výlet
Šípková | 25.07.2010
nás si nepiš, máme rodinnou oslavu ..opět :-)....no snad ještě dostaneš další příležitost...
Taťka | 25.07.2010
abych ti řekl pravdu, tak s váma jsem ani snad nepočítal, ledaže by jel Ondra :-)
Ingrid | 25.07.2010
My pojedeme na speciálních kolách....jedno je asi třicetileté a druhé je o dva roky mladší.Tak nevím jestli by jste nás vzali do peletonu. Jediné plus by pro nás bylo,že nás nikdo nepřehlédne. To by vypadalo,že jedou veteráni.....haha. Tak raději nepojedeme.
Ingrid | 25.07.2010
Ale možná ,když vyjedu s Danou v pátek......?????
Dana | 26.07.2010
Pojedu-li já, je úplně jedno, jaký kolo se bere. Já ho stejně většinu cesty tlačím, občas i házím do příkopu :-).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Taťka | 26.07.2010
jenom, počítejte s tím, že to bude hodně v terénu!!! silniční kola nedoporučuju!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Ingrid | 26.07.2010
Tak to si můžu vzít klidně košík na houby,protože i já budu většinu cesty kolo tlačit.....!!! Já mám jedno kolo mizerný a ještě mě ho nedoporučuješ.....??? Tak to Blaženky vidíte.Tak se vyřazují slabší jedinci.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Míla | 26.07.2010
To mi vážně chcete říct, že fyzičku tady mám jen já s Liborem a ostatní se snaží hledat rádoby vtipné výmluvy??? Je mi z vás smutno, Blaženky....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Dana | 26.07.2010
No pokud někomu připadá, že vtípkuju, tak jen včas upozorňuju na tvrdou realitu, kterou pozná každý, kdo najde odvahu vytáhnout mě na kolo. Myslím, že jen Jirka ví, že to bude ještě horší, než to líčím :-). Ten košík na houby je dobrý nápad, kapitánko.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet
Míla | 26.07.2010
Ty moje nejvíc nejlepší kamarádko, půjčím ti své, abych ti trošku ulevila...Já mám natrénováno, zvládnu i na tvém hooooodně silničním kole,:-)
Turnaj
Manager | 25.07.2010
Milé Blaženky, děkuji všem za super hru a pěkně strávenou sobotu. Myslím si, že jsme si zahrály pěkně, šest vyhraných setů z dvanácti je bezva výsledek. Dušanovi a ostatním fanklubákům patří velký dík za celoroční trpělivost a rady a povzbuzení při hře. A samozřejmě i Lucce, která mám moc pomohla v posledním týdnu i na turnaji. Takže hurá do další sezony ! :-)))
P.S. Nevím, proč mě po turnaji bolí nejvíc hlasivky. :-)))
Re: Turnaj
Ingrid | 25.07.2010
Kdyby jenom hlasivky.......mě bolí snad všechno.Jinak pěkně strávený sobotní den.Opět zdařilá akce Blaženek.......JAK JINAK....
Re: Re: Turnaj
Taťka | 25.07.2010
Také bych chtěl poděkovat...já však první dámě za vzornou reprezentaci v kulturní části turnaje!
Ano, takto nějak by se měla první dáma chovat!
:-)
Re: Re: Turnaj
Míla | 25.07.2010
I já se přidávám s velkými díky všem fanklubákům. Doufám, že jste mé lehké porýpávání nebrali moc vážně. Byli jste fajn a na to, jak jste to měli někteří těžké, jste to zvládli báječně!!! Strávila jsem s Blaženkami opět další pěkný den. A co se týče hry, v podstatě jsme vítězkami! Však si rozumíme, nebo ne?:-)
P. S. Mě nebolí vůbec nic, ale nějak záhadně jsem přišla k jedné modřině... Ví někdo, kde a kdo???