Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Turnaj

Mila | 25.07.2010

Vedle jak ta jedle!!! Pravé koleno vnitřní strana, modrofialovozelená...Průměr tak 5 cm! Vím, co máš na mysli, ale to nebude ono...:-)

Re: Turnaj

Dana | 25.07.2010

Psala mi Míla (managerka Vlčkovic :-) ):

"Zdravím Blaženky, děkuji za milou SMS, jste moc fajn parta. Nejhezčí je váš hit, co jste si složili. Fandíme vám a těšíme se na další turnaj. Zdraví Míla a spol. "

Mamka na dovolené

Míla | 23.07.2010

Blaženky, pokud vás zajímají osudy mamky na dovolené, zkuste tento odkaz, já už si početla o jeho lapáliích...:-)
https://velkejkuk.cz/?page=twitter

Výzva členům fanclubu

Míla | 22.07.2010

Milí fanclubáci, zapomněly jsme Vás požádat, abyste oblékli v sobotu ta krásná černá trika se žlutými nápisy, kterými nám dokazujete, jak moc nás máte rádi a jak moc Vás fascinuje naše hra...Děkujeme, uděláte nám radost...:-)
P.S. V opačném případě jako pokladník(Držgrešle, či Barka) zavedu sankce... Dejme tomu pokuta 200,- Kč?:-)

Potěr

Taťka | 22.07.2010

tak jsem koukal na fotky potěru...nepatřil by tam ještě na pár dní i nejstarší Fialka - Ondrášek???
Určitě by mu to udělalo radost :-)))

Re: Potěr

Míla | 22.07.2010

Ani náhodou, ten je schopný nám tu drobotinu za pár dní pěkně zkazit!!!:-)

Re: Re: Potěr

Taťka | 23.07.2010

myslíš tím, že si vytvoří svůj vlastní potěr??? No Šípková by byla pěkná babička :-)))

Re: Re: Re: Potěr

Míla | 23.07.2010

Tak to jsem zrovna na mysli neměla, v tomto směru mu věřím...:-)

Re: Re: Re: Re: Potěr

Dana | 25.07.2010

No někdy to teda nestačí :-).

Vzkaz pro Zdendu

Blaženky | 22.07.2010

Zdendo, Blaženky ti přejou krásnou dovolenou. Občas si na nás vzpomeň a ne, abys tam zůstal! Když nám přivezeš nějaký tekutý suvenýr, nebudem se, myslím, zlobit:)
P.S. Bude tu bez tebe smutno, pařit bez fotografa...No, nějak se s tím poperem. Taťka na tom bude asi podobně.

Re: Vzkaz pro Zdendu

Zdeněk | 22.07.2010

Díky moc všem posílám z HK, čekajíc na bus. Myslím, že letos tam nezůstanu, už teď si nadávám do čeho jsem se to zase navlíknul a těším se domů :-)

Blahopřání

Míla | 21.07.2010

Tak mi bylo vyčiněno, že zapomínám na blaženkovský potěr a jejich narozeniny a svátky. Takže to napravím:
Blaženky z celého svého volejbalového srdíčka blahopřejí k nedělním 11. narozeninám Barunce(mojí) a k nedělnímu svátku Kubíka(mýho)! Tak a doufám, že jste spokojeni!:-) Já teda jo!

volejbal

Dana | 20.07.2010

Vzkaz pro ty, kteří dnes nebyli hrát: Zítra (ve středu) odpočíváme. Zahrajeme si chvíli ve čtvrtek od 18.00 h.

Re: volejbal

Míla | 21.07.2010

No hurááá! Do čtvrtka mám čas dát do formy stehna...Příště si musím zvolit někoho jinýho na rozehrání, nebo prokázat pevnou vůli a nenechat se vyhecovat ke dřepům...:-)
P. S. Neboj Dušane, dělám si legraci. Bylo to prima, prostě už stárnu, tělo si všimlo, ale hlava to nechce pobrat...:-) Potrénuju doma.

Re: Re: volejbal

kulturní | 22.07.2010

měl bych jeden dotaz. Nebudeme dnes(čtvrtek) hrát na zábřezí?

Re: Re: Re: volejbal

Míla | 22.07.2010

Co se týče mě, je to jen malá změna, zahnu jinam...Navíc nabírám Irču pod nádražím, takže to mám při cestě. Jediná věc, kterou musím do tašky přidat, jsou plavky...
P. S. To bude Zdendovi líto, ani si nepohraje ve vodě..:-)

Dana | 22.07.2010

Já taky můžu :-) hrát na Zábřezí.

Dana | 22.07.2010

Dám vědět Květě.

Re: volejbal

Renata Š | 22.07.2010

A já se tak těšila, že se projedu do BT na kole a zas nic.

Re: Re: volejbal

Míla | 22.07.2010

Tím kolem bych moc neprovokovala, čte to tu i taťka, Renato! A jeho cyklistické choutky jsou známy....Myslím, že právě našel parťáka:-)

Taťka | 22.07.2010

:-)))

Vzkaz pro prezidentský pár

Dana | 19.07.2010

Hrajeme každý den od 18 h v BT. Už jste doma?

Re: Vzkaz pro prezidentský pár

Zdeněk | 19.07.2010

A je to dlouhý, vrátil jsem se teprve teď :) (22:30)

Re: Re: Vzkaz pro prezidentský pár

Dana | 19.07.2010

Nejezdi příště na kole :-)))

přání

Taťka | 19.07.2010

Ještě jednou přeji Irekovi všechno nejlepší k zítřejším narozkám a děkuji mu za bezva oslavu :-)))
A Mílo, proč taky nepopřeješ někdy našemu (vašemu) potěru? Hlavně když jde o tvého synka...styď se!!!

Trénink v BT

Zdeněk | 19.07.2010

Jak dnes? Na kolikátou je to dohodnuto?

Re: Trénink v BT

Renata Š | 19.07.2010

V 6 v BT, pokud se to nezměnilo.

Re: Re: Trénink v BT

Míla | 19.07.2010

Doufám, že nám technické služby odepisují v polední půlhodinové pauze na oběd, nerada bych tu bandu platila ze svých daní za brouzdání po internetu...:-)

Kalendář Erikovy Blaženky

Zdeněk | 18.07.2010

Přidal jsem do fotogalerie fotky z focení kalendáře i kalendář hotový. Je to to samé, co je na těch DVD. Jenom kdyby měl někdo chuť dívat se na to on-line ;) S Bačkůrkami a první dámou je počítáno, kulatou placičku dostanou též.

soustředění

Taťka | 14.07.2010

Ahoj Blaženky a Blamuži, neuděláme si před Erikovými oslavami malé soustředění někde v hospůdce? Vím, že to není moje věc, že by se o to měl starat kulturní, ale přesto to zkouším navrhnout...

Re: soustředění

Mamka | 14.07.2010

Konečně něco rozumného, to furt byla samá kola...

Re: Re: soustředění

Renata Š | 15.07.2010

Souhlasím, kdy a kde?

Re: Re: Re: soustředění

Taťka | 15.07.2010

nejlepší by bylo asi někde venku...co třeba u Erika :-)))

Re: Re: Re: Re: soustředění

Renata Š | 15.07.2010

Nevím, ale Erik asi hospůdku nevlastní

Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Míla | 15.07.2010

Do hospody nás tahá, ale aby nás vzal jako sportovní někam ven... Třeba na kola... To nééé... Hochu, hochu, zamysli se nad sebou!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Taťka | 16.07.2010

ty kola jsou v plánu na příští víkend, neboj :-)
ale bude to asi okruh s hospodama... jestli ti to nebude vadit

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Taťka | 16.07.2010

sorry, nebude to příští víkend, to máte turnaj ale až ten další...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Míla | 16.07.2010

No konečně! Že ti to trvalo...:-)
P.S. Kam se jde dnes do tý hospody na to soustředění a v kolik?:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Taťka | 16.07.2010

já mám bohužel zase odpolko, ale když mi dáte vědět (sms) kam, tak tam rozhodně za vámi přijdu.
Děkuji

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění

Míla | 16.07.2010

Večer máme trénink na Zábřezí, takže pokud by jsme něco vymysleli, dáme ti určitě vědět...:-)

Info k narozkám

Erik | 13.07.2010

V sobotu začátek od 17:00 hod., ale kdo chce přijet dříve, to znamená kdykoliv po obědě, tak může. K dispozici je bazén, tak že plavky sebou. Dále si vemte prosím i půllitry, sice tady nějaké mám, ale víc jak deset jich dohromady nedám. Co se týče spání, tak kdo může stan sebou, kdo nemá, tak tomu rád půjčím, v případě nepříznivého počasí Vás ubytuji u nás doma. Těším se na všechny od Blaženek počínaje a potěrem konče.

Re: Info k narozkám

Zábřezská mafie | 13.07.2010

My jsme se těšili už na oběd :-) Doufáme, že máš v ruce valetol a děláš si lajdáky s tím obědem.

Re: Re: Info k narozkám

Jedna z té mafie | 13.07.2010

Aha, kdykoliv PO OBĚDĚ...To ses teda vytáh....:-)

Další z té mafie | 14.07.2010

No a co kdyby jste obědvali třeba ve tři? To bychom si mohli myslet, že jdeme po obědě...

Zase mafie | 14.07.2010

My tu husičku vypečenou stejně najdeme :-)

Re: Re: Info k narozkám

Erik | 14.07.2010

Tak milí mafiáni, dobrá připomínka, tak přijďte už klidně na oběd a třeba zůstane něco k večeři. No a ten valetol jsem musel z důvodu nedostatku tohoto léku nahradit jiným, tzv. jinou kvalitní replikou a když ho budu potřebovat, tak doufám, že až v neděli ráno. No a kdyby měl někdo třeba obdobný problémek s hlavičkou, tak se řídím heslem " Blaženka Blažence" a určitě se rozdělím.

Re: Re: Re: Info k narozkám

Míla | 15.07.2010

Blaženka Blažence valetolem???Či Blaženka Blažence jinou kvalitní replikou??? To tu ještě nebylo...:-)

Dovolená.

Ingrid | 12.07.2010

Kapitánka zdraví všechny příznivce volejbalu.My odjíždíme na služební cestu na Slovensko.Musíme si odpočinout a udělat si trénink na ochutnávku vína.Nebojte, do turnaje se vrátím plná energie.Vy máte za úkol , jak říká Míla ....trénovat a trénovat.Jsem s vámi.Dobře se bavte na Erikových narozeninách. Ještě jednou všem pozdrav od prezidentského páru.

Re: Dovolená.

Dana | 13.07.2010

Pěkně si to užijte a odpočívejte. Čau, čau...

Re: Dovolená.

Taťka | 13.07.2010

užijte si to a neudělejte mezinárodní ostudu!
pozdravujte prezidentský pár SR :-)

Záznamy: 5351 - 5400 ze 6645
<< 106 | 107 | 108 | 109 | 110 >>
Přidat nový příspěvek