Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Turnaj
Mila | 25.07.2010
Vedle jak ta jedle!!! Pravé koleno vnitřní strana, modrofialovozelená...Průměr tak 5 cm! Vím, co máš na mysli, ale to nebude ono...:-)
Re: Turnaj
Dana | 25.07.2010
Psala mi Míla (managerka Vlčkovic :-) ):
"Zdravím Blaženky, děkuji za milou SMS, jste moc fajn parta. Nejhezčí je váš hit, co jste si složili. Fandíme vám a těšíme se na další turnaj. Zdraví Míla a spol. "
Mamka na dovolené
Míla | 23.07.2010
Blaženky, pokud vás zajímají osudy mamky na dovolené, zkuste tento odkaz, já už si početla o jeho lapáliích...:-)
https://velkejkuk.cz/?page=twitter
Výzva členům fanclubu
Míla | 22.07.2010
Milí fanclubáci, zapomněly jsme Vás požádat, abyste oblékli v sobotu ta krásná černá trika se žlutými nápisy, kterými nám dokazujete, jak moc nás máte rádi a jak moc Vás fascinuje naše hra...Děkujeme, uděláte nám radost...:-)
P.S. V opačném případě jako pokladník(Držgrešle, či Barka) zavedu sankce... Dejme tomu pokuta 200,- Kč?:-)
Potěr
Taťka | 22.07.2010
tak jsem koukal na fotky potěru...nepatřil by tam ještě na pár dní i nejstarší Fialka - Ondrášek???
Určitě by mu to udělalo radost :-)))
Re: Potěr
Míla | 22.07.2010
Ani náhodou, ten je schopný nám tu drobotinu za pár dní pěkně zkazit!!!:-)
Re: Re: Potěr
Taťka | 23.07.2010
myslíš tím, že si vytvoří svůj vlastní potěr??? No Šípková by byla pěkná babička :-)))
Re: Re: Re: Potěr
Míla | 23.07.2010
Tak to jsem zrovna na mysli neměla, v tomto směru mu věřím...:-)
Vzkaz pro Zdendu
Blaženky | 22.07.2010
Zdendo, Blaženky ti přejou krásnou dovolenou. Občas si na nás vzpomeň a ne, abys tam zůstal! Když nám přivezeš nějaký tekutý suvenýr, nebudem se, myslím, zlobit:)
P.S. Bude tu bez tebe smutno, pařit bez fotografa...No, nějak se s tím poperem. Taťka na tom bude asi podobně.
Re: Vzkaz pro Zdendu
Zdeněk | 22.07.2010
Díky moc všem posílám z HK, čekajíc na bus. Myslím, že letos tam nezůstanu, už teď si nadávám do čeho jsem se to zase navlíknul a těším se domů :-)
Blahopřání
Míla | 21.07.2010
Tak mi bylo vyčiněno, že zapomínám na blaženkovský potěr a jejich narozeniny a svátky. Takže to napravím:
Blaženky z celého svého volejbalového srdíčka blahopřejí k nedělním 11. narozeninám Barunce(mojí) a k nedělnímu svátku Kubíka(mýho)! Tak a doufám, že jste spokojeni!:-) Já teda jo!
volejbal
Dana | 20.07.2010
Vzkaz pro ty, kteří dnes nebyli hrát: Zítra (ve středu) odpočíváme. Zahrajeme si chvíli ve čtvrtek od 18.00 h.
Re: volejbal
Míla | 21.07.2010
No hurááá! Do čtvrtka mám čas dát do formy stehna...Příště si musím zvolit někoho jinýho na rozehrání, nebo prokázat pevnou vůli a nenechat se vyhecovat ke dřepům...:-)
P. S. Neboj Dušane, dělám si legraci. Bylo to prima, prostě už stárnu, tělo si všimlo, ale hlava to nechce pobrat...:-) Potrénuju doma.
Re: Re: volejbal
kulturní | 22.07.2010
měl bych jeden dotaz. Nebudeme dnes(čtvrtek) hrát na zábřezí?
Re: Re: Re: volejbal
Míla | 22.07.2010
Co se týče mě, je to jen malá změna, zahnu jinam...Navíc nabírám Irču pod nádražím, takže to mám při cestě. Jediná věc, kterou musím do tašky přidat, jsou plavky...
P. S. To bude Zdendovi líto, ani si nepohraje ve vodě..:-)
Re: volejbal
Renata Š | 22.07.2010
A já se tak těšila, že se projedu do BT na kole a zas nic.
Re: Re: volejbal
Míla | 22.07.2010
Tím kolem bych moc neprovokovala, čte to tu i taťka, Renato! A jeho cyklistické choutky jsou známy....Myslím, že právě našel parťáka:-)
Vzkaz pro prezidentský pár
Dana | 19.07.2010
Hrajeme každý den od 18 h v BT. Už jste doma?
Re: Vzkaz pro prezidentský pár
Zdeněk | 19.07.2010
A je to dlouhý, vrátil jsem se teprve teď :) (22:30)
přání
Taťka | 19.07.2010
Ještě jednou přeji Irekovi všechno nejlepší k zítřejším narozkám a děkuji mu za bezva oslavu :-)))
A Mílo, proč taky nepopřeješ někdy našemu (vašemu) potěru? Hlavně když jde o tvého synka...styď se!!!
Re: Re: Trénink v BT
Míla | 19.07.2010
Doufám, že nám technické služby odepisují v polední půlhodinové pauze na oběd, nerada bych tu bandu platila ze svých daní za brouzdání po internetu...:-)
Kalendář Erikovy Blaženky
Zdeněk | 18.07.2010
Přidal jsem do fotogalerie fotky z focení kalendáře i kalendář hotový. Je to to samé, co je na těch DVD. Jenom kdyby měl někdo chuť dívat se na to on-line ;) S Bačkůrkami a první dámou je počítáno, kulatou placičku dostanou též.
soustředění
Taťka | 14.07.2010
Ahoj Blaženky a Blamuži, neuděláme si před Erikovými oslavami malé soustředění někde v hospůdce? Vím, že to není moje věc, že by se o to měl starat kulturní, ale přesto to zkouším navrhnout...
Re: Re: Re: soustředění
Taťka | 15.07.2010
nejlepší by bylo asi někde venku...co třeba u Erika :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Míla | 15.07.2010
Do hospody nás tahá, ale aby nás vzal jako sportovní někam ven... Třeba na kola... To nééé... Hochu, hochu, zamysli se nad sebou!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Taťka | 16.07.2010
ty kola jsou v plánu na příští víkend, neboj :-)
ale bude to asi okruh s hospodama... jestli ti to nebude vadit
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Taťka | 16.07.2010
sorry, nebude to příští víkend, to máte turnaj ale až ten další...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Míla | 16.07.2010
No konečně! Že ti to trvalo...:-)
P.S. Kam se jde dnes do tý hospody na to soustředění a v kolik?:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Taťka | 16.07.2010
já mám bohužel zase odpolko, ale když mi dáte vědět (sms) kam, tak tam rozhodně za vámi přijdu.
Děkuji
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: soustředění
Míla | 16.07.2010
Večer máme trénink na Zábřezí, takže pokud by jsme něco vymysleli, dáme ti určitě vědět...:-)
Info k narozkám
Erik | 13.07.2010
V sobotu začátek od 17:00 hod., ale kdo chce přijet dříve, to znamená kdykoliv po obědě, tak může. K dispozici je bazén, tak že plavky sebou. Dále si vemte prosím i půllitry, sice tady nějaké mám, ale víc jak deset jich dohromady nedám. Co se týče spání, tak kdo může stan sebou, kdo nemá, tak tomu rád půjčím, v případě nepříznivého počasí Vás ubytuji u nás doma. Těším se na všechny od Blaženek počínaje a potěrem konče.
Re: Info k narozkám
Zábřezská mafie | 13.07.2010
My jsme se těšili už na oběd :-) Doufáme, že máš v ruce valetol a děláš si lajdáky s tím obědem.
Re: Re: Info k narozkám
Jedna z té mafie | 13.07.2010
Aha, kdykoliv PO OBĚDĚ...To ses teda vytáh....:-)
Re: Info k narozkám
Další z té mafie | 14.07.2010
No a co kdyby jste obědvali třeba ve tři? To bychom si mohli myslet, že jdeme po obědě...
Re: Re: Info k narozkám
Erik | 14.07.2010
Tak milí mafiáni, dobrá připomínka, tak přijďte už klidně na oběd a třeba zůstane něco k večeři. No a ten valetol jsem musel z důvodu nedostatku tohoto léku nahradit jiným, tzv. jinou kvalitní replikou a když ho budu potřebovat, tak doufám, že až v neděli ráno. No a kdyby měl někdo třeba obdobný problémek s hlavičkou, tak se řídím heslem " Blaženka Blažence" a určitě se rozdělím.
Re: Re: Re: Info k narozkám
Míla | 15.07.2010
Blaženka Blažence valetolem???Či Blaženka Blažence jinou kvalitní replikou??? To tu ještě nebylo...:-)
Dovolená.
Ingrid | 12.07.2010
Kapitánka zdraví všechny příznivce volejbalu.My odjíždíme na služební cestu na Slovensko.Musíme si odpočinout a udělat si trénink na ochutnávku vína.Nebojte, do turnaje se vrátím plná energie.Vy máte za úkol , jak říká Míla ....trénovat a trénovat.Jsem s vámi.Dobře se bavte na Erikových narozeninách. Ještě jednou všem pozdrav od prezidentského páru.
Re: Dovolená.
Taťka | 13.07.2010
užijte si to a neudělejte mezinárodní ostudu!
pozdravujte prezidentský pár SR :-)