Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Dovolená.
Míla | 13.07.2010
Nie, abystě tam boli za dajakých Gašpárov...A dajtě pozor na tlačové vyjadrenia, všetko móže byť l'ahko použito proti vam aj nam....
Zábřezské "pinkání"
Míla | 12.07.2010
Ahoj. Managerka vzkazuje, že kdo se objeví na Zábřezí každý den po 18. hodině (teda kdo se přijde vykoupat), může se porozhlédnout okolo, zda neuvidí nějakého sparingpartnera na trénování techniky. Dneska už se rozhlížela Fialka, našla a mohla potrénovat. Takže se čiňme... Potřebujem to!
Re: Zábřezské "pinkání"
Zdeněk | 12.07.2010
A jaká byla voda? Včera už se to trochu zelenalo, tak jsem se již po dnešku bál tam vůbec jezdit :)
Re: Re: Zábřezské "pinkání"
Dana | 13.07.2010
Nesmíš bejt tak rozmazlenej, když zavřeš oči, barvu nepoznáš :-)). A to tam ještě stojí každej den stánek s Tamborem :-))).
Letní kino
Míla | 12.07.2010
Je tu nápad ve středu do letňáku Rozkoš. Od 21.30 hodin Robin Hood s R. Crowem v hl. roli. Mají tam i stánek s občerstvením(pro ty, kdo nevydrží 140 minut bez piva...:-))
Re: Letní kino
Zdeněk | 12.07.2010
Jestli nevadí, že ještě možná budu mít hlavu nakřivo...? Ale podotýkám, že směrem doprava :)
Vzkaz pro Erika
Míla | 11.07.2010
Tak mi to tak nějak vychází(podle těch, kteří se ozvali a těch, které odhaduji) na cca 12 dospělých a 5 dětí. Stačí, nebo mám shánět dál???:-)
Nedělní volejbal
Míla | 10.07.2010
Ahoj všichni. Volejbal v neděli večer, od šesti na Zábřezí. A plavky s sebou (nebo jak kdo myslí, ale Lucka říkala, že od 10 do 22 hodin je koupaliště v plavkách, takže pokud budete déle, tak si je neberte) :-)
pánská jízda
Taťka | 09.07.2010
opékání u klokana bude cca od 19:03...
klokan zajistí jak párky, tak i chleba
Trénink
Míla | 07.07.2010
Pokud by měl někdo chuť ve čtvrtek navečer (zas od šesti) dát v BT volejbal, tak se můžem sejít...:-) Třeba bychom si i zahráli, ale klidně opět na techniku...
P. S. Fakt nemůžu za to, že já můžu kdykoliv...
Re: Re: Re: Trénink
Renata Š | 08.07.2010
Ani na Zábřezí, dnes jsem byla na masáži zad a nechci to pokoušet, abych si někde něco nenatáhla. Znáš to z vlastní zkušenosti, ne.
Narozky
Erik | 06.07.2010
Mílo, potřeboval bych do konce týdne vědět alespoň orintačně počet osob, které by dorazily na narozky. Díky.
Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
Chtěla jsem se zeptat jak to je s dětma na narozkách. Budou tam nějaké, nebo mám sehnat hlídání.
Re: Re: Re: Narozky
Míla | 08.07.2010
Kdyby to nevadilo, tak naše vezmu...V nejhorším je pošlem k Fialom a Buddy je pohlídá..:-)
Re: Re: Re: Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
Když tam bude Barunka, tak Natálka bude spokojená. Myslíš že by Fialky nezešedivěli?
Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Zdeněk | 08.07.2010
Proč by Fialky šedivěli, když budou taky u Erika? Za to Buddy by se doma náramně bavil :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Renata Š | 08.07.2010
A co Fialky starší ty tam taky bydlí, ne.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Narozky
Míla | 08.07.2010
Teď mně tak secvaklo, nemají u Erika taky psa???:-( Ach jo...
Trénink
Bačkůrky | 06.07.2010
Bude-li ve středu trenink - přijdu - raději mne propípněte ať nezapomenu.
Díky - papapa
Pánská jízda
Míla | 06.07.2010
Protože chlapi nějak nemůžou zkousnout, že se budou jejich polovičky samy bavit u kapitánky, vyhlašuje tiskovej na pátek akci pro pány...Sraz mají na Zábřezí pod pergolou, naraženo prý bude, spacák s sebou... Čas upřesní, ale bude to podobné jako u dam...:-) V noci stezka odvahy k dámám...:-)
Re: Pánská jízda
Zdeněk | 06.07.2010
Jé, tak to by kulturní mohl těch štrůdlů udělat více :) S jablky, rozinkami ale bez ořechů :) A co Libor, vždyť má v sobotu běh? Kdo mu pak bude dělat doprovod? Nebo to vzdal?
Re: Re: Pánská jízda
Mila | 06.07.2010
Nepopletla jsi destinaci? Nejsi ty mamka? Abys nebyla vyhozena...
Re: Re: Re: Pánská jízda
Mamka | 06.07.2010
Mamka jsem já, tak si nás prosím pořád nepleťte!
Re: Pánská jízda
Taťka | 09.07.2010
ta stezka bude k vlastním dámám? když stezka odvahy tak za jinejma :-)
mamka mi to snad promine :-)))
Tajný výlet Blaženek + soustředění.
Ingrid | 01.07.2010
Nezapomeňte v pátek 9.7. na určeném místě.Čas nerozhoduje,ale asi ,tak po 18.00 hodině.Pro informace volejte mě kapitánce. Štrůdl slíbil Dušan.Dva plechy.Buřty a spacáky sebou.Nejedná se o žádou kamufláš.Co k pití se domluvíme.Nejlepší by byl malý soudek a nějaký dobrák by ho přišel narazit.Nebo navrhněte něco jiného.Já můžu všechno....haha
Re: Tajný výlet Blaženek + soustředění.
Míla | 01.07.2010
Výlet mám poznamenaný v diáři! Štrůdl, Dušane, nezapomeň - jeden je komplet, se vším všudy, tak jak jsem si o to poprosila. Další tři je mi jedno. Klidně jim to udělej bez jablek...:-)
Příprava na turnaj
Míla | 01.07.2010
Ahoj. Včera jsme mluvili o tom, že teď se nějak nesejdem na volejbal, ale po rozhovoru s managerkou jsme dospěly k závěru, že i když vždycky někdo bude chybět, musíme trénovat na turnaj, je za tři neděle a máme co dohánět. Takže: První trénink je ve středu 7. 7. v Bílé Třemešné. Navrhněte čas(osobně jsem pro šestou, sedmou, ale JÁ můžu i dřív!!!). I kdybychom měli jen ve čtyřech pinkat, podávat a přijímat, tak nám to nikomu neuškodí. Naopak. Obzvláště příjmy....Ahoj a těm, kteří odjíždí na prodloužený víken, přeji zasloužený odpočinek. Užívejte jeden druhého.
Re: Příprava na turnaj
Ingrid | 01.07.2010
Ve středu 7.7. můžu a v kolik hodin je jedno, ale asi bude teplo,tak raději později.
Re: Příprava na turnaj
Zdeněk | 01.07.2010
Já nevím, zeptej se Libora, jestli ve středu můžu :)
Re: Re: Příprava na turnaj
Míla | 01.07.2010
Když ho do středy uvidím, tak se zeptám... Ty ho taky musíš poslouchat???:-) To byl fór...:-)
Už i Martin je tam...
Míla | 29.06.2010
Nejenom fotky na webu, ale taky Martin ve fan clubu...Zaslouží si to. Byl super!!!
Tajný výlet
Dana a Jirka | 28.06.2010
Milé Blaženky, fanklubáci a blaženkovský potěre. Moc děkujeme za sobotní překvápko. Přestože jsme měli perfektně sbaleno na tajný výlet :-), v té době ještě netuše, na jaký špek skáčeme, myslíme, že tak pěknou a do posledního detajlu připravenou svatbu jsme si ani nezasloužili. Dalo vám to hrozně práce, času a úsilí, který jste mohli využít i jinak, a přesto jste ho věnovali nám. Moc si toho vážíme a děkujeme a budeme se těšit na příležitost vrátit vám to i s úroky :-))). To znamená: Už aby byla zase nějaká taková akce, při které se našklebíme jako v sobotu. Děkujeme všem, byla to prostě paráda :-))).
Re: Tajný výlet
Zdeněk | 28.06.2010
S tím šklebem na tom něco bude :) Teď jsem dodělal fotky. Nemá Jirka něco s panty?
Re: Re: Tajný výlet
Míla | 28.06.2010
Rádi jsme věnovali svůj čas pro tyhle dvě Blaženky... My se našklebili už při přípravách a balamucení a zavádění dvou netušících Blaženek...Ale ty spacáky se ještě budou hodit, věřte mi...Za 25 let máte přece zlatou....:-)
Re: Re: Tajný výlet
Dana | 28.06.2010
Asi jo, od svatby se na mě stříbromanžel pořád usmívá. Takže s těmi panty fakt asi něco má :-))).
Re: Fotky ze svatby
Míla | 28.06.2010
Tak já ještě nejdu spát. Už jsem chtěla vypnout, ale tohle stojí za to...
Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Míla | 28.06.2010
Paráda! Tak šťastný pár jsem dlouho neviděla! Čiší to z každé fotky!!!
Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Dana a Jirka | 28.06.2010
Vždyť mě znáš, jsem stará héééérečka :-))).