Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Taťka | 29.06.2010
no nádherný obrázky z ještě hezčí akce, na tu "zlatou" se určitě dostavím, už jsem si to napsal do diáře.
Re: Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Dana a Jirka | 29.06.2010
Fotečky...obzvláště vydařené... :-))). Ale vynechali jsme Senetovic narozky :-). Teda myslím :-)
Zdeněk | 29.06.2010
Vím, červen se mi nějak nakupil, zbývají mi ještě čtyři akce a Senetovic jsou bohužel mezi nimi...
Míla | 29.06.2010
Koho zajímaj....? Tohle je spontánní, myslím, že spousta lidí by nám tuhle bandu mohla závidět...I když dělaj, že ne.. Stačí si prohlídnout výrazy lidí na fotkách...
P. S. Jo a mimochodem, jak ráno vstaneš, můro? Já jen, že jedem na Kateřinu. A prej s dětma...:-)
Re: Re: Re: Fotky ze svatby
Zdeněk | 29.06.2010
Jenom technická: chtěl bych připomenout, že každou jednotlivou fotku lze okomentovat a ostatní to pak uvidí...
cyklovýlet
Taťka | 28.06.2010
co si takhle naplánovat cyklovýlet na sváteční dny? našel bych něco snadnějšího...
Re: Re: Re: Re: cyklovýlet
Dana a Jirka | 28.06.2010
My, co už zvládáme i jízdu na dvojkole, bychom náhodou jeli moooc rádi, ale v sobotu jedeme pádlovat na Vltavu :-))).
Vodní volejbal
Zdeněk | 28.06.2010
Co využít aktuální vlny veder a někdy navečer si jen tak zapinkat ve vodě - klidně i nějakým nafukovacím míčem? Pernamentky na Zábřezí snad vyhráli všichni ;) Žádný těžký masakr, spíše tak pro zábavu. Koho by pořád bavilo plavat tam a zpět :)
Re: Vodní volejbal
Míla | 28.06.2010
Doufám, že se počítá s plavkami...:-) Jen já mívám po zábřezkém koupání tak trochu zimomrivku, takže pokud slíbíte, že mě zase zachráníte, tak já bych do toho šla..:-)
Re: Re: Vodní volejbal
Zdeněk | 28.06.2010
Myslíš, že Tě snad plavky uchrání před zimomřivkou? Jak jsme někteří včera viděli, takhle to nefunguje :)
Re: Re: Re: Vodní volejbal
Míla | 28.06.2010
Vezmu si jednodílný...:-) A budu doufat........
Re: Vodní volejbal
Taťka | 28.06.2010
to bych taky přijel, když tam vydržíte přes 22 hodinu
Re: Re: Re: Vodní volejbal
Ingrid | 28.06.2010
Tak nevím ,co si mám vybrat!!! Jestli narozeniny ,nebo turnaj ve Vlčkovicích.Jedeme na Slovensko a tak jsem to posunula na 17.7. abych mohla na turnaj a teď ty narozeniny.No nějak se musím rozhodnout,nebo Blaženky rozhodnou za mě.Jelikož,ale nejedou na turnaj BAČKŮRKY,tak asi pojedu na turnaj a Erik mě určitě omluví.Ahojky
Narozeniny
Erik | 28.06.2010
Tímto bych Vás Blaženky a fan clubáci rád pozval na oslavu mých 35 - tých narozenin, které budu slavit dne 17. 7. 2010 ( sobota ) u mě doma v Bílé Třemešné. Poprosil bych třebaaaaa Mílu ( děkuji ) o počet osob, které by přišly, abych podle toho mohl nakoupit pití a jídlo. S přespáním by neměl být žádný problém ( stan, širák, pokud by bylo špatné počasí, tak se vejdete ke mě do bytu ). Začátek upřesním všas, bude záležet na počasí.
Re: Narozeniny
Míla | 28.06.2010
Áááááá, tohle už bude Pétě nápadné, nejenom že na mě mrkáš na svatbě, ale teď mi dáváš ještě funkci....No, když to vysvětlíš doma, tak já to spočítám, nahlásím a přijdu i s ostatními...:-)
Re: Re: Narozeniny
Erik | 28.06.2010
Já to mrkání vysvětlím tím, že se mi zase do víčka vrátil tik. Myslím si, že na to Petra skočí. Tak že to klidně spočítej, nahlas a přijď s ostatními.
Stříbrná svatba
Míla | 27.06.2010
Ahoj všechny Blaženky, ještě než mě přepadne spánek(a už se o to pokouší), musím moc moc poděkovat všem, kteří se na této skvělé akci podíleli a pomohli snad nic netušícím stříbrosnoubencům připravit pěkné odpoledne, večer, noc, ráno, dopoledne, poledne a další odpoledne.. Zvláště se tu sluší poděkovat pronajímatelkám pozemků Renče Š. a Květě, skvělému oddávajícímu Martinovi, nákupčímu a grilmisterovi Dušanovi i všem ostatním, kteří pekli, vařili, chystali, zdobili, servírovali, nalévali, hráli, zpívali... Stříbromanželatům pak za to, že naši akci "Tajný výlet" psychicky i fyzicky zvládli..
P. S. Byli jste všichni moc super. Dík.
Re: Stříbrná svatba
Taťka | 27.06.2010
no doufám, že je z akce pořízena spousta dokumentárního materiálu...
Re: Re: Stříbrná svatba
Mamka | 28.06.2010
Květa točila a já něco nafotila, tak snad budeš spokojen.
Tajný výlet
Míla | 23.06.2010
Milé Blaženky(teda vy, které to tu čtete), množí se dotazy, cože to s Liborem chystáme na sobotu. Tak aby bylo všem jasno!!!! Jednou za čas dostane každá z Blaženek(nebo Blaženčí rodina) za úkol připravit pro ostatní tajnou akci. Termín dá vědět dostatečně dopředu, aby si ostatní mohli zajistit výměny služeb apod... Každý organizátor zváží míru nebezpečnosti celé akce a předem může varovat slabé jedince, že akce může být nad jejich síly. Může, ale nemusí...:-) A protože první akci máme na starost my, tak jediné, co k akci sdělíme je, že potřebujete karimatku, spacák, kompas(nebo navigaci:-))repelent a slabší povahy též přibalí toaletní potřeby. Sraz je v 17 hodin na parkovišti před pneuservisem U klokana. Akce je vhodná i pro děti. Vezmu-li svoje, pak tato akce není vhodná pro psy(a naopak)..:-) Konec akce v neděli, dle stavu a nálady..:-)
Re: Tajný výlet
Zdeněk | 23.06.2010
A kdo to jako vlastně vymyslel, že budou tajný akce? Co když musím doma hlásit, kde budu? Co obuv? Bačkůrky nebo pohorky? Příliš mnoho otázek, málo odpovědí.
Re: Re: Tajný výlet
Taťka | 23.06.2010
bohužel jste to nedali vědět s dostatečným předstihem. no nic, tak snad někdy příště.
Mamka | 23.06.2010
Správnej chlap má smrdět! (to je malá nápověda pro taťku, aby se nezatěžoval kosmetickou taštičkou a raději přibalil více kuřecích řízků nebo alespoň lovečák)
Renata Š | 24.06.2010
Jo taky jsem se nikde nedočetla jestli to je pěšky, na kole nebo autem. Myslím, že jsem zaslechla, že na kolech, ale nejsem si jista. Abych si náhodou nevzala nevhodný dopravní prostředek a hlavně oblečení a obuv. V lodičkách se šlape špatně, jak na kole tak pěšky.
Re: Re: Tajný výlet
Zdeněk | 24.06.2010
No jestli na kole, tak doufám, že Míla nechce zrealizovat tu Kateřinu na kterou se jí minulý týden každý vyprdnul :)
Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 24.06.2010
Jistě, v pokynech je karimatka, spacák a kompas a ona si chce brát lodičky....A bez psů se bojíš? Taky umím pěkně štěkat, zeptej se u nás doma...:-) Nemějte strach, nakonec se Vám to bude líbit. A kdo bude remcat, tak příští tajná akce je jeho...Zatím to vidím na dva adepty...:-)
Pro ty, kdo se mě ve sborovně pořád ptaj na stan...Můžete, ale nemusíte...Jinak pokud nemáte spacák, zahřejete se ve skupině.
P.S. Co se týče dopravního prostředku, tak máte nohy. Ale myslím, že Vás bolet nebudou...Sněžka byla mnohem dál...Vzhledem k tomu, že beru děti, tak to tak náročné nebude...
Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Zdeněk | 24.06.2010
Míla to svádí na děti, ale jestli je to pěšky, tak to vidím max. na tábor Ježkov. To jsem myslel, že máš širší rozhledy ;)
Zdeněk | 24.06.2010
Ad zahřívání: zahřívací skupiny budou koedukované? Aby si někdo nezapomněl spacák úmyslně ;)
Taťka | 24.06.2010
No jestli s váma bude spát venku i kulturní Dušan, tak si myslím, že se budou bát spíš ti okolo...psy tedy nepotřebujete, stejně by utekli.
Spíš bych to nahlásil Erikovi, aby na vás nepřišli příslušníci PČR. :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Zdeněk | 24.06.2010
Spíše bych to viděl tak, že pokud bude spát Dušan, ostatní oka nezamhouří...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Renata Š | 24.06.2010
Ale když se pořádně opijeme, třeba Dušana neuslyšíme.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 24.06.2010
Koedukované? Mám za to, že vloni se osvědčila pro společné spaní skupina Libor, Zdenda a Dušan...:-) Nedělala bych žádné změny v sestavě, jsou na sebe zvyklí....Ale nechci do toho kecat, nejsem kapitánka, do sestavy nemám co mluvit..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 24.06.2010
Dodatek k povinnému vybavení. Placatice s sebou + náhradní náplně..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Zdeněk | 24.06.2010
Já myslel, že Fialka zapíjí řízky z PETky :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Dana | 24.06.2010
My se teda s Jirkou taky chystáme, placatici + náplň bereme, karimatku a spacák taky, lodičky necháme doma, kompas nemáme, takže budeme bloudit. Kdo půjdete vpředu, sypte prosím drobečky :-). To jsem zvědavá, co ta naše pokladní vymyslela :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 24.06.2010
Dodatek k povinnému vybavení pro Fialku. PETku + náhradní náplň s sebou...
P. S. Nemysli si, Dano, že když mi dáš na triko natisknout Držgrešle a teď mě budeš oslovovat pokladní, že ti na to skočím a že budeš mít nějaké výhody oproti ostatním...Ani náhodou, děvče, ani náhodou...Mám své zásady!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Dana | 25.06.2010
Bodejť, když nemáme mít s sebou kromě placatice žádnou svačinku, předpokládám, že řízky peče Držgrešle. Já napíšu Držgrešle a dostanu malej, to tak. Pokladní.. :-)
P.S. A jinak mně psala Míla z Vlčkovic, že turnaj bude 24.7.. Tak jsem nás přihlásila.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 25.06.2010
Nedostaneš žádnej. A basta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Zdeněk | 25.06.2010
Tak jak je to tedy s tím jídlem? Mám si nechat usmažit pár kousků, nebo bude šance využít nějaké restaurační zařízení?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Dana | 25.06.2010
Mlčí, takže peče :-). Ale možná pro jistotu přibalím ty zbylé párky, co mám v mražáku. (Přece jen, je to pokladník, alias.... :-) )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajný výlet
Míla | 26.06.2010
Nepeče, nemá čas, sháněla karimatky...Restaurační zařízení využít můžeš, ale po cestě jsou jen dvě hospody...Teda pokud máš v pořádku kompas, jinak jich buď najdeš víc, nebo žádnou...
Ahoj
Dana | 22.06.2010
Zdravím všechny Blaženky :-). Jen koukám, že máte všichni moc práce, nedáte o sobě vůbec vědět :-).